Jump to content

Samsung Galaxy S25 Ultra

mobrol
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

24 minutes ago, Konstantine73 said:

Από s21 & 22 άντε να το καταλάβω....από 24 υπάρχει τόσο σημαντικός λόγος πέρα από το νέο σχήμα???

Μη τα λες σε εμένα, πες τα σε αυτούς που εκαναν την αλλαγή 😅

Και εγω Samsung εχω και με κουρασαν οι ενημερώσεις που δεν έρχονται, πηρα ενημέρωση ασφαλείας Φεβρουαρίου στις 25 Φεβρουαρίου, έλεγα μας ξεχασαν. Της γυναίκας μου το iPhone παίρνει τις ενημερώσεις μαζι με όλα τα iPhone, δεν της λενε εχεις περσινο μοντέλο, θα παρεις iOS 18 σε 6 μηνες. Δεν θα γκρινιαζα αν ηταν μόνο οι ενημερώσεις, το θεμα ειναι οτι οι τιμες στα Samsung έχουν αυξηθεί και λόγω του ότι υπόσχονται περισσότερη υποστήριξη στις ενημερώσεις οι οποίες δεν έρχονται... 

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

2 ώρες πριν, stamatis3133 said:

Μη τα λες σε εμένα, πες τα σε αυτούς που εκαναν την αλλαγή 😅

Και εγω Samsung εχω και με κουρασαν οι ενημερώσεις που δεν έρχονται, πηρα ενημέρωση ασφαλείας Φεβρουαρίου στις 25 Φεβρουαρίου, έλεγα μας ξεχασαν. Της γυναίκας μου το iPhone παίρνει τις ενημερώσεις μαζι με όλα τα iPhone, δεν της λενε εχεις περσινο μοντέλο, θα παρεις iOS 18 σε 6 μηνες. Δεν θα γκρινιαζα αν ηταν μόνο οι ενημερώσεις, το θεμα ειναι οτι οι τιμες στα Samsung έχουν αυξηθεί και λόγω του ότι υπόσχονται περισσότερη υποστήριξη στις ενημερώσεις οι οποίες δεν έρχονται... 

Απάντησα σε σένα γιατί το ανέφερες...για κανέναν άλλον λόγο.

Επίσης όσον αφορά το μήλο, ναι παίρνουν ολες οι συσκευές ταυτόχρονα αλλά οι παλιές δεν θα πάρουν εύκολα καινούρια features παρά μόνο ενημερώσεις που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια.

Η συσκευή Samsung που έχω, έχει λάβει σχεδόν όλα τα χαρακτηριστικά που υπάρχουν στο 24 και φαντάζομαι αρκετά από αυτά του 25...η μηλοεταιρεια δεν υπάρχει περίπτωση σε iphone 2 γενιές πισω να δώσει αυτά που δίνει στην νέα της ναυαρχίδα.

Ο καθένας βέβαια κάνει ότι θέλει τα λεφτά του δεν πέφτει λογος σε κανέναν απλά σε καθημερινή χρήση το μόνο που βρίσκω άξιο αναφοράς είναι το σχήμα και τίποτε άλλο...

5 ώρες πριν, Konstantine73 said:

Επίσης όσον αφορά το μήλο, ναι παίρνουν ολες οι συσκευές ταυτόχρονα αλλά οι παλιές δεν θα πάρουν εύκολα καινούρια features παρά μόνο ενημερώσεις που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια.

Η συσκευή Samsung που έχω, έχει λάβει σχεδόν όλα τα χαρακτηριστικά που υπάρχουν στο 24 και φαντάζομαι αρκετά από αυτά του 25...η μηλοεταιρεια δεν υπάρχει περίπτωση σε iphone 2 γενιές πισω να δώσει αυτά που δίνει στην νέα της ναυαρχίδα.

Ο καθένας βέβαια κάνει ότι θέλει τα λεφτά του δεν πέφτει λογος σε κανέναν απλά σε καθημερινή χρήση το μόνο που βρίσκω άξιο αναφοράς είναι το σχήμα και τίποτε άλλο...

ναι αλλά παίρνουν στανταρ κάθε χρόνο νέο μενου

So this is how liberty dies, with thunderous applause

6 ώρες πριν, Konstantine73 said:

Εχω S23 με πέντε χρόνια αναβάθμισεις ή οπως αλλιως το πουλανε. Ποτε θα παρω android 15 και one ui 7; Το Android 16 βγαινει τον Ιούνιο. 

Πρεπει να αγορασω το καινούργιο μοντέλο της Samsung; 

Και ξαναγραφω, εδω δεν εχουν πρόγραμμα ποτέ θα δώσουν security updates, θα ξερουν πότε θα δωσουν android 15;

Σε αυτό απαντησα εγω, στο ότι πουλανε και καλα υποστήριξη αλλα στο τέλος τέλος δεν ενδιαφέρεται κανείς γιατί ειναι απλα marketing. 

27 minutes ago, stamatis3133 said:

Εχω S23 με πέντε χρόνια αναβάθμισεις ή οπως αλλιως το πουλανε. Ποτε θα παρω android 15 και one ui 7; Το Android 16 βγαινει τον Ιούνιο. 

Και ξαναγραφω, εδω δεν εχουν πρόγραμμα ποτέ θα δώσουν security updates, θα ξερουν πότε θα δωσουν android 15;

Σε αυτό απαντησα εγω, στο ότι πουλανε και καλα υποστήριξη αλλα στο τέλος τέλος δεν ενδιαφέρεται κανείς γιατί ειναι απλα marketing. 

Δεν παίρνεις κάθε μήνα security updates?

Φυσικά και Έχουν πρόγραμμά για τα security updates.

Introduction to Samsung Security Updates

Τα 23 έχουν 4 χρόνια major updates και 5 χρόνια security. Δεν είναι όλα κάθε μήνα ε, ton 5o χρόνο πάει κάθε Q.

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra

1702003769_Screenshot2025-01-23125714.jpg.2d5069c07feeafa311c222e0095e2ab7.jpg

Αν και είμαστε off topic,πείτε μου μια εταιρεία που να είναι σωστή στις αναβαθμίσεις,πέρα απο τη μαμά Google...Καμία δεν είναι ,όποιος θέλει συχνές ,άμεσες και προγραμματισμένες ενημερώσεις ας πάει Apple μεριά.Δηλαδή αν πάρω την ενημέρωση Φεβρουαρίου στις 25 και όχι στις 5 του μηνός,έγινε κάτι?Δε νομίζω...Επίσης περαν της samsung και oneplus (τωρα τελευταία εστρωσε),ποιά άλλη εταιρεία είναι συνεπής στις ενημερώσεις?Καμία

Άρα ζυγίζεις τα θέλω και τις ανάγκες σου και επιλέγεις οικοσύστημα με τα θετικά και αρνητικά του

1 hour ago, OverClocker said:

Δεν παίρνεις κάθε μήνα security updates?

Φυσικά και Έχουν πρόγραμμά για τα security updates.

Introduction to Samsung Security Updates

Τα 23 έχουν 4 χρόνια major updates και 5 χρόνια security. Δεν είναι όλα κάθε μήνα ε, ton 5o χρόνο πάει κάθε Q.

Που ακριβώς εχει ημερομηνίες για να κοιτάξω; Γιατι αλλες φορές παιρνω security update 10 του μηνα και αλλες φορες 31 του μηνα ή κ τον επόμενο. 

Ποτε θα παρω android 15 και One UI 7; Τι λεει το πρόγραμμα που μου εδωσες; Θα βγει Android 16 σε λιγο. Τι θα πει 4 χρονια major updates οταν μας εχουν ξεχασμένους; 

Just now, stamatis3133 said:

Που ακριβώς εχει ημερομηνίες για να κοιτάξω; Γιατι αλλες φορές παιρνω security update 10 του μηνα και αλλες φορες 31 του μηνα ή κ τον επόμενο. 

Ναι, δεν είναι microsoft η αλήθεια είναι που έχει patch tuesday, αλλά δεν νομίζω να έχει χάσει security updates.

2 minutes ago, stamatis3133 said:

Ποτε θα παρω android 15 και One UI 7; Τι λεει το πρόγραμμα που μου εδωσες; Θα βγει Android 16 σε λιγο. Τι θα πει 4 χρονια major updates οταν μας εχουν ξεχασμένους; 

Ποιος σας ξέχασε μωρε, δεν είπε κανενας του ότι δεν θα βγει, κάνετε σαν τη marimar 😂 (j/k)

Εχει δωσει η google ημερομηνία που θα είναι διαθέσιμη η 16?

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra

Πάντως μιας και αναφέρουμε το θέμα των αναβαθμίσεων παιδιά θα ήθελα να τονίσω εδώ ότι όταν είχα apple έβλεπα ότι για να κάνει αναβάθμιση έστω μία απλή εφαρμογή από τις εφαρμογές μαμάς εταιρείας έπρεπε να κάνει ολόκληρο update το κινητό παράδειγμα δεν μπορούσε να αναβαθμίσει μόνο του την κάμερα ή την εφαρμογή με τη σημειώσεις ή άμα κάτι έτρεχε με την εφαρμογή του τηλεφώνου ενώ στο android βλέπουμε ότι πέρα από τις αναβαθμίσεις που δίνουν οι εταιρείες μπορούνε και οι εφαρμογές του συστήματος κάμερα τηλέφωνο σημειωματάριο και διάφορα άλλα η εφαρμογή των μηνυμάτων να αναβαθμίζεται από το play store κανονικά μόνες τους χωρίς να χρειάζεται ολόκληρη έκδοση να γίνει αναβάθμιση του λογισμικού 

5 ώρες πριν, stamatis3133 said:

Αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά... Και σίγουρα δεν είναι ευχάριστο

Κατσε, εδω επιτρεπετε να μιλησουμε για τις αναβαθμίσεις; Στο θεμα του s24 δε μας αφηνουν... 

To προγραμμα αναβαθμισεων σε One UI 7 android 15...

Στα S24 και S23  εντος Απριλιου..

Screenshot_20250226_155741_Facebook.png

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

57 minutes ago, dimotika1 said:

UPDATE 667 ΜΒ !!!

Να και ενας ανθρωπος που δεν ειναι πανω απο το check for updates.

6 minutes ago, anergos13 said:

To προγραμμα αναβαθμισεων σε One UI 7 android 15...

Στα S24 και S23  εντος Απριλιου..

Screenshot_20250226_155741_Facebook.png

Και από Μάιο, γκρινια πάλι που είναι το Android 16 + One ui 8

Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τους χρόνους των update γιατί ούτε προβλήματα έχουν οι παλαιότερες συσκευές αλλά ούτε τα νέα update προσφέρουν κάτι ουσιαστικό...Πιο πολύ η ιδέα είναι που μας τρώει...

Αν εμένα με προβληματίζει κάτι που προφανώς είναι ήσσονος σημασίας είναι ότι συνολικά απολαμβάνω πιο πολύ τη χρήση του pixel 9 pro που έχω παράλληλα...πιο άνετο στο χέρι και νομίζω συνολικά καλύτερη φωτο...Δε λέω οριακές διαφορές αλλά έτσι το αντιλαμβάνομαι στην καθημερινότητα 

Αυτό που μου λείπει στο pixel ότι δεν μπορώ να αλλάξω csc ώστε να έχω εγγραφή.😂

Edited by eddiedimitris

IMG_0889.thumb.jpeg.edfb5cb64771f4b09fe014b624575d3d.jpeg

πρέπει να δημοσιεύουμε την σωστή αντιμετώπιση από εταιρείες που αφορούν την κατηγορία της τηλεφωνίας…

μου ζητήθηκε να στείλω μια φωτογραφία κ αμέσως προχώρησαν σε δωρεάν αποστολή νέου προϊόντος..

μπράβο στην FloLab …. ( το δέμα μου είχε ανοιχτεί κ αφαιρέθηκε από μέσα το ένα προϊόν) 

τι πρόβλημα είχαν όμως?

Παίδες μόλις παρέλαβα το κινητό.. πως είναι καλύτερα να το στήσω.. χειροκίνητα ή να τα βάλω δίπλα δίπλα και να ξεκινήσει την αντιγραφή;;;

4 minutes ago, LELELO said:

Παίδες μόλις παρέλαβα το κινητό.. πως είναι καλύτερα να το στήσω.. χειροκίνητα ή να τα βάλω δίπλα δίπλα και να ξεκινήσει την αντιγραφή;;;

Καλορίζικο και να το χαρείς!

Σαν να είναι το πρώτο σου τηλέφωνο. Το στήνεις από την αρχή και μετά μεταφέρεις τα αρχεία που θέλεις. 

Η μπαταρία με το update σε εμένα τουλάχιστον είναι μια ώρα κάτω σε sot.. Δεν άλλαξα κάτι σε setup και τρόπο χρήσης.. Ίδια όλα.. 

Παιδιά στήνω το κινητό και δημιουργούνται απορίας οπότε θα σας ζαλίσω λίγο.. στο s21 ultra έχω φτιάξει άλμπουμς και τα έχω ανεβάσει όλα στο onedrive... Βλέπω ότι στο 25 μου τα φέρνει αλλά δεν τα βάζει σε άλμπουμ... Να υποθέσω ότι πρέπει να το κάνω χειροκίνητα;;;

Επίσης στο viber θέλω να κάνω backup όλες τις συνομιλίες και μου δίνει τη δυνατότητα μόνο μέσω google drive.. δεν γίνεται να το κάνω backup one drive που έχω απεριόριστο χώρο;; Στην google έχω απλό λογαριασμό μέχρι 15 giga και έχω σε χρήση ενώ τα δεδομένα από το viber είναι πολύ περισσότερα...

Επίσης κάποιο πρόγραμμα για να μετράει τη θερμοκρασία του κινητού;;

Στο s21 έχω το battery temperature που πλέον δεν είναι διαθέσιμο στο play store.. το χρησιμοποιώ κυρίως το καλοκαίρι πάνω δίπλα από την ώρα μου έχει μόνιμα τη θερμοκρασία.. υπάρχει κάτι ανάλογο;

Screenshot_20250227_182127_Battery Temperature.jpg

Edited by LELELO

1 ώρα πριν, ChrisNikol said:

Η μπαταρία με το update σε εμένα τουλάχιστον είναι μια ώρα κάτω σε sot.. Δεν άλλαξα κάτι σε setup και τρόπο χρήσης.. Ίδια όλα.. 

Εγώ την βλέπω στα ίδια επίπεδα, ίσως λίγο καλύτερη. 

Βγήκα από την πρίζα στις 04:00 το πρωί και τώρα είμαι με 35% μπαταρία. 

Screenshot_20250227_194012_Device care.jpg

20250227_194233.jpg

Καλημέρα, ερχόμενος από Note 10 Plus νέος κάτοχος.. Τι ξεπλυμένα χρώματα είναι αυτά ρε παιδιά; Ακόμα το Note έχει καλύτερα 7 χρόνια κινητό πίσω!! Έχουμε καμία ρύθμιση για καλύτερα χρώματα ακόμα και στο έντονο που τα βάζω στις συνθέτες ρυθμίσεις δεν βλέπω τρελή βελτίωση... 😟. Ακόμα έχουμε κάποια λύση για native call recorder όπως βλέπω στο youtube με μια εφαρμογή; Το έχει δοκιμάσει κανένας; Χάνουμε τπτ updates η εγγύηση; 

3 ώρες πριν, thomasbz said:

Καλημέρα, ερχόμενος από Note 10 Plus νέος κάτοχος.. Τι ξεπλυμένα χρώματα είναι αυτά ρε παιδιά; Ακόμα το Note έχει καλύτερα 7 χρόνια κινητό πίσω!! Έχουμε καμία ρύθμιση για καλύτερα χρώματα ακόμα και στο έντονο που τα βάζω στις συνθέτες ρυθμίσεις δεν βλέπω τρελή βελτίωση... 😟. Ακόμα έχουμε κάποια λύση για native call recorder όπως βλέπω στο youtube με μια εφαρμογή; Το έχει δοκιμάσει κανένας; Χάνουμε τπτ updates η εγγύηση; 

Για καταγραφη κλησεων---》https://play.google.com/store/apps/details?id=com.catalinagroup.callrecorder

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Καλησπέρα σας.. μήπως γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να εγκαταστήσω στο ai life για να ελέγχω τα frebuds pro; Δεν με αφήνει να το εγκαταστήσω από το app gallery της hwawai.. παλαιότερα στο s21 μου είχε επιλογή να κατεβάσω apk.

Επίσης τι ρυθμίσεις έχετε στην κάμερα για φωτογραφίες και βίντεο για καλύτερο αποτέλεσμα? Με ενδιαφέρει πολύ να τραβάω των μικρό που κινείται συνεχώς σε συνθήκες εντός σπιτιού με λάμπα..

Edited by LELELO