ChrisNikol Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν (edited) Θέλετε να τραβήξετε ένα βίντεο σε 5x 4k 60fps ΜΕΤΑ την αναβάθμιση να μου πείτε τι βλέπετε?! Άκυρο.... Τώρα δε το κάνει.. Έτρεμαν όλα σα να μην υπάρχει κανένα είδος stabilisation και είχα κόκαλο το χέρι μου έπιανε μέχρι και τους παλμούς .. Μια το έκανε.. Περίεργο Edited 9 ώρες πριν by ChrisNikol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cryptonakias13 Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν (edited) Πριν το update, στις φωτογραφίες, όταν το έβαζα στα 50mp, αν θυμάμαι καλά, με άφηνε να κάνω zoom μέχρι το 20x , και τώρα με αφήνει μέχρι τα 10x. Το μειώσανε; ή κάνω λάθος; Edited 7 ώρες πριν by cryptonakias13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν Σας εκανε update το camera app? Εμενα όχι. Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 12 minutes ago, OverClocker said: Σας εκανε update το camera app? Εμενα όχι. Έχω την εντύπωση ότι θα έρθει ξεχωριστά μέσω Samsung Store Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cryptonakias13 Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 16 minutes ago, OverClocker said: Σας εκανε update το camera app? Εμενα όχι. Εμενα ναι, ήταν το ....01.69 και έγινε ....01.71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 4 minutes ago, cryptonakias13 said: Εμενα ναι, ήταν το ....01.69 και έγινε ....01.71 Και γω την 71 έχω αλλά διάβασα που έλεγαν ότι θα πήγαινε σε 02.xx. Δε θυμαμαι αν ήμουν πριν το update στην .71 ή .69 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spirospe40 Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 39 minutes ago, OverClocker said: https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/samsung-camera/samsung-camera-15-0-01-71-release/ Απο ότι φαίνεται η 01-71 είναι η τελευταία έκδοση της κάμερας και την πήραμε με το update... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cryptonakias13 Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 2 ώρες πριν, cryptonakias13 said: Πριν το update, στις φωτογραφίες, όταν το έβαζα στα 50mp, αν θυμάμαι καλά, με άφηνε να κάνω zoom μέχρι το 20x , και τώρα με αφήνει μέχρι τα 10x. Το μειώσανε; ή κάνω λάθος; Παρακαλώ μπορεί να επιβεβαιώσει κάποιος το παραπάνω; γιατί ίσως να μην θυμάμαι καλά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν (edited) Εκπληκτικός πάντως ο τρόπος που έκανε update...... Επίσης νομίζω ότι πήγε σε όλους μαζί Edited 6 ώρες πριν by redcom7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spirospe40 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 9 minutes ago, cryptonakias13 said: Παρακαλώ μπορεί να επιβεβαιώσει κάποιος το παραπάνω; γιατί ίσως να μην θυμάμαι καλά.. Νομίζω έχεις δίκιο.. Μέχρι 10x σε παει τωρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 35 minutes ago, redcom7 said: Εκπληκτικός πάντως ο τρόπος που έκανε update...... Επίσης νομίζω ότι πήγε σε όλους μαζί δηλαδή; τι άλλαξε; Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite // Oneplus Nord // Oneplus 11 // Oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 4 minutes ago, mivechris said: δηλαδή; τι άλλαξε; Το κινητό έκλεισε για 1 λεπτό.... Δεν περιμένεις πλέον να κάνει 10' update το σύστημα Και ήρθε EUX THL όλα μαζί τα CSC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 59 minutes ago, cryptonakias13 said: Παρακαλώ μπορεί να επιβεβαιώσει κάποιος το παραπάνω; γιατί ίσως να μην θυμάμαι καλά.. 10X παει . δεν εχω κανει την αναβαθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 1 ώρα πριν, Spirospe40 said: https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/samsung-camera/samsung-camera-15-0-01-71-release/ Απο ότι φαίνεται η 01-71 είναι η τελευταία έκδοση της κάμερας και την πήραμε με το update... Είχε βγεί και https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/samsung-camera/samsung-camera-15-0-02-13-release/ 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts