ilka71 Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 2 minutes ago, pandrits said: Έχω βάλει αλλά έχω απενεργοποιημένη την επιλογή στο RegiStar για να μην το επηρεάζει. μπα και που το απενεργοποιησα πάλι δεν με δείχνει την επιλογή για άνοιγμα του google assistant ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν Just now, ilka71 said: μπα και που το απενεργοποιησα πάλι δεν με δείχνει την επιλογή για άνοιγμα του google assistant ! Εντωμεταξύ κοιτάω τις οδηγίες, το έχει προ ρυθμισμένο το πλαϊνό κουμπί να ανοίγει το Gemini Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris1090T Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν 40 minutes ago, ilka71 said: μπα και που το απενεργοποιησα πάλι δεν με δείχνει την επιλογή για άνοιγμα του google assistant ! Μάλλον φταίει που δεν έχει πάρει το s24 ακόμα αναβάθμιση σε Oneui7... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν Μόλις παρέλαβα κι εγώ, προπαραγγελία από Γερμανό το 1TB. Τη μεταφορά των δεδομένων από το S22 να την κάνω απευθείας με το καλώδιο ή μέσω του smart switch από τον υπολογιστή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν Just now, Cadfael said: Μόλις παρέλαβα κι εγώ, προπαραγγελία από Γερμανό το 1TB. Τη μεταφορά των δεδομένων από το S22 να την κάνω απευθείας με το καλώδιο ή μέσω του smart switch από τον υπολογιστή; Καλορίζικο να είναι και να το χαρείς! Εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις καθαρή εγκατάσταση πρώτα και σιγά σιγά να μεταφέρεις αρχεία και οτιδήποτε άλλο χρειαστείς. Μην μεταφέρεις δεδομένα εφαρμογών και ρυθμίσεις από άλλο τηλέφωνο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν (edited) 11 ώρες πριν, Cadfael said: Μόλις παρέλαβα κι εγώ, προπαραγγελία από Γερμανό το 1TB. Τη μεταφορά των δεδομένων από το S22 να την κάνω απευθείας με το καλώδιο ή μέσω του smart switch από τον υπολογιστή; Ποια συσκευή είχες πριν? Edited 8 ώρες πριν by Konstantine73 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Το S22 ultra. Δεν πρόλαβα όμως να το χαρώ. Πριν το ενεργοποιήσω πήγα και έβαλα προστασία οθόνης και προστατευτικό στις κάμερες. Οι κάμερες έχουν θαμπώσει και οι φωτογραφίες που βγάζει είναι θολές. Προσπαθώ να βγάλω την προστασία και δεν βγαίνει. Δε θέλω να βάλω κάτι αιχμηρό μην κάνω ζημιά στις κάμερες. Θα πάω πάλι το πρωί από το μαγαζί που μου την τοποθέτησαν αλλά δε βλέπω να βγαίνει. Απίστευτο... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 33 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 33 λεπτά πριν (edited) 3 ώρες πριν, Cadfael said: Το S22 ultra. Δεν πρόλαβα όμως να το χαρώ. Πριν το ενεργοποιήσω πήγα και έβαλα προστασία οθόνης και προστατευτικό στις κάμερες. Οι κάμερες έχουν θαμπώσει και οι φωτογραφίες που βγάζει είναι θολές. Προσπαθώ να βγάλω την προστασία και δεν βγαίνει. Δε θέλω να βάλω κάτι αιχμηρό μην κάνω ζημιά στις κάμερες. Θα πάω πάλι το πρωί από το μαγαζί που μου την τοποθέτησαν αλλά δε βλέπω να βγαίνει. Απίστευτο... Αυτό είχα πάθει κ εγώ με το s24u .παθον. οι φωτογραφίες με την προστασία ένα μαύρο χαλι και είχα πάρει κ της spigen κ μετά στο tempered glass που έπιανε την selfie, σε χαμηλό φωτισμό έκανε μια πράσινη διάθλαση. Μέχρι να καταλαβω τι γίνεται εκείνες τις μέρες με είχε πιάσει κρύος ιδρώτας. Για καλή μου τύχη τουλάχιστον εγώ τα έβγαλα σχετικά εύκολα γιατί έμειναν περίπου 4 μέρες επάνω, τα πέταξα κ ευτυχώς ηρέμησε η ψυχή μου. Εγώ προσωπικά ποτέ ξανά στις πίσω κάμερες κ σελφι τζαμακι., οι εταιρείες έχουν μελετήσει το κάθε γυαλί που βάζουν στις συσκευές κ εμείς πάμε κ τα χαλάμε μόνοι μας. (Όλα αυτά τα χρόνια με τις συσκευές που έχουν περάσει στα χέρια μου ποτέ δεν έχει γρατσουνιστει ο φακός. ) Edited 32 λεπτά πριν by challenge143 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts