mobrol Δημ. Παρασκευή στις 08:01 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:01 μμ (edited) 1 hour ago, Athkatla said: Εγώ για να τους τιμωρήσω επειδή υποβάθμισαν το πενάκι, παρήγγειλα το s25+. Θα φτιάξω και ένα νήμα μόνος μου, να τα λέω με τον εαυτό μου και να λύνω τις απορίες μου Να σου πω την αληθεια και εγω σε S25+ θα ηθελα να παω αν: * Αναβαθμιζε εστω και λιγο την καμερα που χρησιμοποιει ιδια εδω και 3 χρονια * Κατεβαζε την οθόνη σε max 6.6" Πρακτικα τι εκαναν? Μικραινοντας τα bezels του Ultra, ουσιαστικα εκαναν το plus σχεδον ιδιο με το ultra σε μεγεθος (τα είδα live σημερα). Οποτε περα απο το οικονομικο (που και εκει η διαφορα ειναι μικρη) δεν αφηνουν καποιο λογο να παει κάνεις στο plus, κατα την γνωμη μου. Οσο για το απλο s25, αυξανοντας μονο την ραμ, χωρις να ανεβασουν την μπαταρια, ουτε τις κάμερες, ουτε την ταχυτητα φορτισης, ουτε uwb για tag, ουσιαστικα αφηνουν το Xiaomi 14 να παίζει μονο του στην compact κατηγορία (που για μενα ισως πλεον ειναι η πιο ενδιαφέρουσα κατηγορια) ..... αααα και το pixel 9 pro, αλλα χωρις επισημο σερβις εδω και χωρις επισημη ελληνική υποστηριξη Edited Παρασκευή στις 08:04 μμ by mobrol 2 Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. Παρασκευή στις 10:33 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:33 μμ (edited) 10 ώρες πριν, OverClocker said: Gaming test - Samsung Galaxy S25 Ultra with the Snapdragon 8 Elite! Ναι από εκεί ακριβώς το πέτυχα, και ψιλο απογοητεύτηκε και αυτός. Γενικά η Samsung, βάζει πιο χαμηλά τα όρια των θερμοκρασιών και ξεκινάει πιο γρήγορα το throttling σε σχέση με άλλες εταιρείες. Εχω περιέργεια και το καλοκαίρι αν θα βλέπουμε να πέφτει η φωτεινότητα πολύ γρήγορα όπως βλέπαμε σε S24U πέρυσι. Edited Παρασκευή στις 10:46 μμ by Fulgore1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pns_znts Δημ. Χθες στς 08:58 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:58 πμ Καλημέρα! Όσοι το προπαραγγείλατε τι τζαμάκι και θήκη θα βάλετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. Χθες στς 09:08 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 09:08 πμ 10 ώρες πριν, Fulgore1 said: Ναι από εκεί ακριβώς το πέτυχα, και ψιλο απογοητεύτηκε και αυτός. Γενικά η Samsung, βάζει πιο χαμηλά τα όρια των θερμοκρασιών και ξεκινάει πιο γρήγορα το throttling σε σχέση με άλλες εταιρείες. Εχω περιέργεια και το καλοκαίρι αν θα βλέπουμε να πέφτει η φωτεινότητα πολύ γρήγορα όπως βλέπαμε σε S24U πέρυσι. Βάζει πιο χαμηλά τα όρια γιατί παλιά έτρωγε κράξιμο στα σοσιαλ οτι είναι αρκετα ζεστες οι συσκευες. Καλα, οχι μονο το καλοκαίρι... και τώρα το χειμωνα πεφτει. 8 minutes ago, Pns_znts said: Καλημέρα! Όσοι το προπαραγγείλατε τι τζαμάκι και θήκη θα βάλετε; Εγώ πήγα για το original antireflective φιλμ όπως περσυ και την original θήκη σιλικόνης. 1 2 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pns_znts Δημ. Χθες στς 09:33 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 09:33 πμ (edited) 25 minutes ago, OverClocker said: Εγώ πήγα για το original antireflective φιλμ όπως περσυ και την original θήκη σιλικόνης. Από το e shop της Samsung; Edited Χθες στς 09:33 πμ by Pns_znts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. Χθες στς 09:55 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 09:55 πμ 21 minutes ago, Pns_znts said: Από το e shop της Samsung; Ναι ναι, μαζι με την προπαραγγελία του κινητου. 2 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 2 ώρες πριν, Pns_znts said: Καλημέρα! Όσοι το προπαραγγείλατε τι τζαμάκι και θήκη θα βάλετε; Μα τι ρωτάς ...; Θήκη Crocs εννοείται απο το eshop της Samsung 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν (edited) https://youtube.com/shorts/h3p9bfUQJqM?si=EBOQ_19VXyTpLKu- Σχετικά με το ζουμ που επίσης είχε γίνει χαμός περυσι Edited 21 ώρες πριν by Kostas_Ts_86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν https://insights.samsung.com/2025/01/24/how-to-boost-productivity-with-the-s-pen-on-your-galaxy-s25-ultra/ Διαβάστε στο 7.... Τραγικό εάν ισχύει.. 2 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν 13 minutes ago, johnnyman25 said: https://insights.samsung.com/2025/01/24/how-to-boost-productivity-with-the-s-pen-on-your-galaxy-s25-ultra/ Διαβάστε στο 7.... Τραγικό εάν ισχύει.. ισχύει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν 15 minutes ago, johnnyman25 said: https://insights.samsung.com/2025/01/24/how-to-boost-productivity-with-the-s-pen-on-your-galaxy-s25-ultra/ Διαβάστε στο 7.... Τραγικό εάν ισχύει.. On 22/1/2025 at 9:41 ΜΜ, OverClocker said: Και φαντάζεσαι να δίνουν σαν upgrade το S24 πενάκι? xaxaaax Επεσα πολυ κοντά.. 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν 17 minutes ago, OverClocker said: Επεσα πολυ κοντά.. Παίξε τζόκερ😂😂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν H Samsung δεν είπε ποτέ ότι το S25Ultra δεν υποστηρίζει bluetooth S Pen. Αν εχετε αυτό του S24U, πιθανό να δουλεύει κανονικά. Απλά δεν το δίνουν πλέον μαζί με την συσκευή, για να κόψουν και από εκεί το κόστος, μετά τους φορτιστές και τα ακουστικά. Φυσικά η τιμή παρέμεινε ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν Στο αμερικανικο eshop στο spen που το έχουν μαυροσει με reviews επειδη δεν εχει bt, έγραψαν αυτο... Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν Εγώ βλέπω στο Samsung eShop ότι ήδη πουλάνε μολυβακι 55 ευρώ στα αξεσουάρ του 25 και έχει ένα κουμπάκι επάνω του που λογικά θα είναι το ΒΤ. Για δείτε το και εσείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν (edited) Υπόψιν, ότι όποιος αγοράζει από samsun eshop, παίρνει περίπου 80-120€ σε samsung reward ποντους. Να το τσαμπα πενακι 😉 11 minutes ago, redcon said: Εγώ βλέπω στο Samsung eShop ότι ήδη πουλάνε μολυβακι 55 ευρώ στα αξεσουάρ του 25 και έχει ένα κουμπάκι επάνω του που λογικά θα είναι το ΒΤ. Για δείτε το και εσείς. Ειναι από την πρώτη μέρα, το έχω βάλει και στο thread με τα s25 accessories, απλα μεσα δεν αναφερει πουθενα BT 😉 Το κουμπακι δεν εχει να κανει με το BT. Edited 19 ώρες πριν by OverClocker 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν 1 ώρα πριν, Kostas_Ts_86 said: https://youtube.com/shorts/h3p9bfUQJqM?si=EBOQ_19VXyTpLKu- Σχετικά με το ζουμ που επίσης είχε γίνει χαμός περυσι Κατι μου λεει οτι θα το εχουν σαν key feature και με το 7 θα το παρουν ολοι παλι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν Άλλη κρίσιμη ερώτηση: Το καλώδιο που έχει μέσα που λογικά θα είναι σαν του 24υ αντέχει 45w φόρτιση η πρέπει να πάρουμε με πιο πολλά αμπέρ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν (edited) Παιδιά το άρθρο αυτό βρωμάει από παντού. Τι 30 γλώσσες; 20 γλώσσες με το ζόρι υποστηρίζει το Galaxy AI. 🤣 Κανένας reviewer δεν το έχει αναφέρει και πουθενά απολύτως δεν διατίθεται SPen για το S25U που να έχει τις λειτουργίες Bluetooth. Μάλιστα όσοι προσπάθησαν με το πενάκι του S24U, ενώ συνδέεται κανονικά στο S25U δεν ανταποκρίνεται καν διότι έχουν αφαιρεθεί πλήρως από το λογισμικό τα Air Commands που χρειάζονται το Bluetooth. Edited 18 ώρες πριν by nasosvasedis 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tattooxxx Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν (edited) Προσπαθώ να κάνω παραγγελιά με αποφορολόγηση και μου λέει ότι δεν βρέθηκε εκπρόσωπος με αυτά τα στοιχεία κτλ όταν βάζω Αφμ και αριθμό ταυτότητας. Τα στοιχεία και το ότι υπαγομαι στο άρθρο 39 ειναι σωστά και ελεγμένα Πήγα και σε κατάστημα και αυτοί δεν βρήκαν κάποιο λάθος αλλά ούτε και λύση Έχει κάποιος άλλος αυτό το θέμα; Edited 18 ώρες πριν by tattooxxx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν 6 minutes ago, tattooxxx said: Προσπαθώ να κάνω παραγγελιά με αποφορολόγηση και μου λέει ότι δεν βρέθηκε εκπρόσωπος με αυτά τα στοιχεία κτλ όταν βάζω Αφμ και αριθμό ταυτότητας. Τα στοιχεία και το ότι υπαγομαι στο άρθρο 39 ειναι σωστά και ελεγμένα Πήγα και σε κατάστημα και αυτοί δεν βρήκαν κάποιο λάθος αλλά ούτε και λύση Έχει κάποιος άλλος αυτό το θέμα; Μήπως σου ζητάει και τον κωδικό από την εφαρμογή της ααδε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tattooxxx Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν Όχι αυτό το λέει ως προαιρετικό Σε περίπτωση λέει που το έχετε ενεργοποιήσει Και έβαλα το app και πάλι δεν έρχεται τίποτα Δεν καταλαβαίνω τι παίζει Και που και που μου βγάζει το τηλέφωνο λάθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν (edited) 1 hour ago, redcon said: Άλλη κρίσιμη ερώτηση: Το καλώδιο που έχει μέσα που λογικά θα είναι σαν του 24υ αντέχει 45w φόρτιση η πρέπει να πάρουμε με πιο πολλά αμπέρ; Αν δεν παραλάβουμε δεν μπορούμε να ξέρουμε με σιγουριά αλλά μάλλον θα είναι όπως και πέρσι δηλαδή 3Α. 2 minutes ago, tattooxxx said: Όχι αυτό το λέει ως προαιρετικό Σε περίπτωση λέει που το έχετε ενεργοποιήσει Και έβαλα το app και πάλι δεν έρχεται τίποτα Δεν καταλαβαίνω τι παίζει Και που και που μου βγάζει το τηλέφωνο λάθος Νομίζω θέλει τα τελευταία 5 ψηφία όχι ολόκληρο τον αριθμό ταυτότητας. Edited 17 ώρες πριν by Athkatla Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tattooxxx Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν Ναι τα τελευταία 5 ψηφία νούμερα βάζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. 17 ώρες πριν Author Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 5 minutes ago, Athkatla said: Αν δεν παραλάβουμε δεν μπορούμε να ξέρουμε με σιγουριά αλλά μάλλον θα είναι όπως και πέρσι δηλαδή 3Α. Νομίζω θέλει τα τελευταία 5 ψηφία όχι ολόκληρο τον αριθμό ταυτότητας. Αυτο ειναι απλα δεν το αναφερει σωστα. Και εγω παιδευομουν στην αρχη Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts