mario27 Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου (edited) Καλησπέρα χρησιμοποιεί κάποιος την gcam και ποια έκδοση; Δοκίμασα κάποιες, σαφώς επίπεδο πάνω από τη στοκ κάμερα αλλά είπα να ρωτήσω για πληροφορίες και εμπειρίες. Edited 23 Ιανουαρίου by mario27 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. 24 Ιανουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου On 23/1/2025 at 2:05 ΜΜ, mario27 said: Καλησπέρα χρησιμοποιεί κάποιος την gcam και ποια έκδοση; Δοκίμασα κάποιες, σαφώς επίπεδο πάνω από τη στοκ κάμερα αλλά είπα να ρωτήσω για πληροφορίες και εμπειρίες. MGC_9.3.160_V11_snap.apk Δουλευει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου 1 hour ago, nininikos said: MGC_9.3.160_V11_snap.apk Δουλευει μια χαρά. Στο δικό μου Motorola αυτή είναι η μοναδική έκδοση που δουλεύει με τα gestures https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-bsg/f/dl197/ Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. 26 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιανουαρίου Καλημέρα! Έχει κανείς θέμα με τις γραμματοσειρές; Όχι τόσο με αυτή της συσκευής, αυτή ρυθμίζεται και τη συνηθίζεις. Αυτή όμως δεν ρυθμίζει τη γραμματοσειρά των εφαρμογών, που σε μερικές, ευτυχώς σε λίγες από αυτές που έχω, εμφανίζεται με πολύ μικρά γράμματα και δεν είναι δυνατόν να ρυθμιστεί. Έχει κάποιος τέτοιο θέμα; Υπάρχει λύση; Ευχαριστώ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. 26 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιανουαρίου Εκει που γραφει Μεγεθος οθονης και κειμενο, τα εχεις ρυθμισει και δεν σε βολευει κανενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. 27 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιανουαρίου (edited) 8 ώρες πριν, Teo010 said: Εκει που γραφει Μεγεθος οθονης και κειμενο, τα εχεις ρυθμισει και δεν σε βολευει κανενα? Αυτή η ρύθμιση δεν φαίνεται να αλλάζει τη γραμματοσειρά των εφαρμογών ή πιο σωστά την μεγαλώνει λίγο όταν το μέγεθος γραμματοσειράς και προβολής το τερματίζεις αλλά όλα τα άλλα ξεφεύγουν και έχεις μια πολύ άσχημη εικόνα στο κινητό. Είναι όλα τεράστια. Είναι 2-3 εφαρμογές που χρησιμοποιώ συχνά και η γραμματοσειρά τους είναι πολύ μικρή. Σαν παράδειγμα να πω ότι σε realme, Xiaomi τις χρησιμοποιώ και χωρίς γυαλιά ενώ εδώ πρέπει να βάλω γυαλιά. Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει. Edited 27 Ιανουαρίου by np60s 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. 27 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιανουαρίου Εγώ σε αυτές τις επιλογές το έχω στην μέση και έχω το αντίθετο από σένα. Στο προηγούμενο κινητό xiaomi είχα δυσκολία να διαβάσω και τώρα τα βλέπω πιο άνετα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. Τετάρτη στις 08:47 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 08:47 μμ Για κάποιο περίεργο λόγο, η αναβάθμιση σε android 15 δεν μου ήρθε ποτέ, παρότι μου ήρθαν 4 πριν από αυτή. Εσείς την έχετε πάρει όλοι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. Πέμπτη στις 07:01 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 07:01 πμ (edited) 10 ώρες πριν, nininikos said: Για κάποιο περίεργο λόγο, η αναβάθμιση σε android 15 δεν μου ήρθε ποτέ, παρότι μου ήρθαν 4 πριν από αυτή. Εσείς την έχετε πάρει όλοι; Εμένα την πήρε την ίδια μέρα που το έβγαλα από το κουτί. Πήρε πρώτα, με τη σειρά, ενημερώσεις ασφαλείας για Αύγουστο, Σεπτέμβριο και Νοέμβριο, αν θυμάμαι καλά και μετά πάτησα για άλλες ενημερώσεις και έβγαλε την 15. Edited Πέμπτη στις 07:23 πμ by np60s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. Πέμπτη στις 09:41 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 09:41 πμ Αυτό το εικονίδιο με το κλειδί τι είναι; Μου το εμφάνισε σήμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. Πέμπτη στις 12:57 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 12:57 μμ 3 ώρες πριν, Teo010 said: Αυτό το εικονίδιο με το κλειδί τι είναι; Μου το εμφάνισε σήμερα Μήπως έχεις κάποιο VPN ή κάποιο adblocker; 1 Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. Πέμπτη στις 02:48 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 02:48 μμ 5 ώρες πριν, Teo010 said: Αυτό το εικονίδιο με το κλειδί τι είναι; Μου το εμφάνισε σήμερα Μήπως έχεις συνδέσει κάποια συσκευή με κλειδί πρόσβασης; Κάνε μια αναζήτηση στις ρυθμίσεις γράφοντας κλειδί. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. Πέμπτη στις 04:21 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 04:21 μμ (edited) Το παράξενο είναι ότι ο ασφαλείς φάκελος έχει το σύμβολο της κλειδαριάς στη μπάρα. Για δες αν έχει καμία σχέση και αυτό Άκυρο. Έχεις VPN ανοιχτό το είδα τώρα Edited Πέμπτη στις 04:54 μμ by billerr 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. Πέμπτη στις 11:10 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 11:10 μμ Πρεπει να ηταν ενα adblocker, ευχαριστω για τις απαντησεις σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. Σάββατο στις 10:49 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 10:49 πμ Τελικά όλα εντάξει με το Android 15; Δεν έχω κάνει ακόμα την αναβάθμιση. Από μπαταρία πως πάει; Λειτουργούν όλα σωστά όπως στην 14; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. Σάββατο στις 10:53 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 10:53 μμ Μετά από 2 γεμάτους μήνες με την συσκευή: 1) αντιμετώπισα 2 φορές το ίδιο πρόβλημα με την κάμερα.Ανοίγοντας την εφαρμογή και προσπαθώντας να κάνω εγγραφή βίντεο μου εμφάνιζε μαύρη οθόνη (οι επιλογές φαινόταν, μόνο η εικόνα ήταν μαύρη) με αποτέλεσμα να μην γίνει η εγγραφή. Έκλεισα την εφαρμογή και όταν την άνοιξα εκ νέου όλα λειτούργησαν σωστά. 2) όταν τραβάω μια φωτογραφία, έχει μία καθυστέρηση μέχρι να γίνει αποθήκευση και να μπορέσω να τραβήξω την επόμενη. 3) μου έχει κάνει 2-3 φορές επανεκκίνηση κατά την διάρκεια που το έχω σε μια θήκη ζώνης. Σκέφτομαι μήπως πατιέται το πλήκτρο ενεργοποίησης, αλλά από την άλλη για να κάνω επανεκκίνηση της συσκευής πρέπει να πατήσω ταυτόχρονα το πλήκτρο ενεργοποίησης + το πλήκτρο αύξησης του ήχου. Ίσως όμως να πιέζονται τα πλήκτρα και να γίνεται η επανεκκίνηση. Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngeronikolos Δημ. Σάββατο στις 11:19 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 11:19 μμ Καλησπέρα παιδιά, Νέος κάτοχος και εγώ του 50 fusion, εδώ και 2 ημέρες και έως τώρα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Όμως πρώτη φορά κινητό με curved οθόνη και δεν ξέρω πως να το προστατέψω. Έχετε να μου προτείνετε θήκη, τζαμακι?? Thanks Νίκος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν On 2/2/2025 at 1:19 ΠΜ, ngeronikolos said: Καλησπέρα παιδιά, Νέος κάτοχος και εγώ του 50 fusion, εδώ και 2 ημέρες και έως τώρα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Όμως πρώτη φορά κινητό με curved οθόνη και δεν ξέρω πως να το προστατέψω. Έχετε να μου προτείνετε θήκη, τζαμακι?? Thanks Νίκος Για θήκη πήρα μια απλή, σιλικόνης διάφανη, με 5 παρά κάτι ευρώ. Για τζαμάκι, λόγω της οθόνης, πήρα κάτι που μου πρότειναν οι περισσότεροι από όσους ρώτησα, αυτό με το υγρό. Συσκευασία με δύο μέσα. Δεν έγινε δουλειά τα χάλασα και τα δύο και τίποτα. Θέλει προσοχή μη σου φύγει η κόλλα στο ακουστικό ή στα πλαϊνά κουμπιά όπως έπαθε κάποιος φίλος. Νομίζω εδώ το διάβασα. Τελικά πήρα ένα από Πλαίσιο 7.99€, χωρίς κόλλα κ. α. και δέκα ημέρες τώρα που το φοράω δεν βλέπω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Είναι μια χαρά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts