kmpatra Δημ. Πέμπτη στις 08:32 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 08:32 μμ Από πρόσφατες αναφορές, τώρα που το σκέφτομαι, πρέπει να είχε θέματα η εφαρμογή στο θέμα esim Εκτός αν βλέπει την προηγούμενη προσπάθειά σου σε εκκρεμότητα και ρίχνει άκυρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. Παρασκευή στις 05:35 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:35 πμ 9 ώρες πριν, kmpatra said: Από πρόσφατες αναφορές, τώρα που το σκέφτομαι, πρέπει να είχε θέματα η εφαρμογή στο θέμα esim Εκτός αν βλέπει την προηγούμενη προσπάθειά σου σε εκκρεμότητα και ρίχνει άκυρο... Δεν υπάρχει προηγούμενη προσπάθεια. Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. Παρασκευή στις 12:57 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 12:57 μμ έχετε να προτείνετε καμιά καλή θήκη, όχι τύπου βιβλίο? Με μια ματιά, κυκλοφορεί πολύ λίγο πράγμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. Παρασκευή στις 01:19 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 01:19 μμ (edited) 22 minutes ago, Nikos_s3 said: έχετε να προτείνετε καμιά καλή θήκη, όχι τύπου βιβλίο? Με μια ματιά, κυκλοφορεί πολύ λίγο πράγμα... Εαν θες καλό και φθηνό aliexpress. Κοίταγα από Ελλάδα θήκη (τύπου βιβλίο) και βρήκα μόνο μία (καλή) με 18€ + αντικαταβολή + μεταφορικά έβγαινε 26.50€. Πηρα 9 θήκες (και της γυναίκας μαζί) από aliexpress με 14.50 παραδομένες εδώ! Edited Παρασκευή στις 01:20 μμ by memostrikas 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. Παρασκευή στις 02:47 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 02:47 μμ 1 hour ago, memostrikas said: Εαν θες καλό και φθηνό aliexpress. Κοίταγα από Ελλάδα θήκη (τύπου βιβλίο) και βρήκα μόνο μία (καλή) με 18€ + αντικαταβολή + μεταφορικά έβγαινε 26.50€. Πηρα 9 θήκες (και της γυναίκας μαζί) από aliexpress με 14.50 παραδομένες εδώ! Έχεις κάποια δοκιμασμένη, από όσες παρέλαβες, που να ξεχωρίζει; Έχει ίδια εμπειρία και για προστασία οθόνης; Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. Παρασκευή στις 05:28 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:28 μμ 4 ώρες πριν, Nikos_s3 said: έχετε να προτείνετε καμιά καλή θήκη, όχι τύπου βιβλίο? Με μια ματιά, κυκλοφορεί πολύ λίγο πράγμα... https://www.skroutz.gr/s/54716202/Tech-Protect-Back-Cover-Silikonis-Plastiko-Mayro-Motorola-Edge-50-Fusion-5G.html Εχω την παραπάνω. Για τα γούστα μου πολύ καλή. Εχω πάρει και μια από aliexpress, σχετικά καλή. Πιο λεπτή από την παραπάνω. https://vi.aliexpress.com/item/1005007255710189.html?spm=a2g0o.productlist.main.24.5bc6ZvSjZvSjFq&algo_pvid=c29f6b89-6d4c-4125-b803-e9c8115967fb&algo_exp_id=c29f6b89-6d4c-4125-b803-e9c8115967fb-23&pdp_ext_f={"order"%3A"183"%2C"eval"%3A"1"}&pdp_npi=4%40dis!EUR!9.95!2.93!!!80.46!23.72!%40211b81a317443924718938400ed2c8!12000039964930914!sea!GR!0!ABX&curPageLogUid=fAeETLvsYXWt&utparam-url=scene%3Asearch|query_from%3A 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. Σάββατο στις 04:20 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 04:20 μμ On 11/4/2025 at 3:57 ΜΜ, Nikos_s3 said: έχετε να προτείνετε καμιά καλή θήκη, όχι τύπου βιβλίο? Με μια ματιά, κυκλοφορεί πολύ λίγο πράγμα... Εγώ έχω πάρει αυτή προεξέχει λίγο μπροστά στην οθόνη και στη κάμερα και ειδικά η μπλε ταίριαξε γάντι..Τζάμακι δε φοράω γενικά.Τα αδέλφια του έχουν και καλά military grade πιστοποίηση οπότε θεωρώ και αυτό ανθεκτικό (απλά δεν του έγιναν δοκιμές με drop test) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. Σάββατο στις 06:48 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:48 μμ 2 ώρες πριν, Giannis114 said: Τα αδέλφια του έχουν και καλά military grade πιστοποίηση οπότε θεωρώ και αυτό ανθεκτικό (απλά δεν του έγιναν δοκιμές με drop test) Έχω κάποιες γρατσουνιές από πέσιμο μέχρι να βρω μεμβράνη, οπότε μια έστω και υποτυπώδες προστασία του έχω βάλει. σε δευτερο πέσιμο η μεμβράνη, από τοπικό κατάστημα που της κόβει επί τόπου, το έσωσε ενώ η ίδια καταστράφηκε. Πήγα να βάλω νέα και το κατάστημα είχε πάψει την συνεργασία με την κεντρική εταιρεία, ευτυχώς βρήκα προχθές σε ένα μικρό κατάστημα γειτονικής χώρας κατά την διάρκεια ολιγόωρης διέλευσης. Έχω ένα κόλλημα. Όταν έρχεται ειδοποίηση εισερχόμενου mail, στην εφαρμογή Yahoo συγκεκριμένα, πατάω για διαγραφή τουλάχιστον 3-5 φορές. Είναι λίγο ενοχλητικό. Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts