kmpatra Δημ. April 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2025 Από πρόσφατες αναφορές, τώρα που το σκέφτομαι, πρέπει να είχε θέματα η εφαρμογή στο θέμα esim Εκτός αν βλέπει την προηγούμενη προσπάθειά σου σε εκκρεμότητα και ρίχνει άκυρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. April 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2025 9 ώρες πριν, kmpatra said: Από πρόσφατες αναφορές, τώρα που το σκέφτομαι, πρέπει να είχε θέματα η εφαρμογή στο θέμα esim Εκτός αν βλέπει την προηγούμενη προσπάθειά σου σε εκκρεμότητα και ρίχνει άκυρο... Δεν υπάρχει προηγούμενη προσπάθεια. Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. April 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2025 έχετε να προτείνετε καμιά καλή θήκη, όχι τύπου βιβλίο? Με μια ματιά, κυκλοφορεί πολύ λίγο πράγμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. April 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2025 (edited) 22 minutes ago, Nikos_s3 said: έχετε να προτείνετε καμιά καλή θήκη, όχι τύπου βιβλίο? Με μια ματιά, κυκλοφορεί πολύ λίγο πράγμα... Εαν θες καλό και φθηνό aliexpress. Κοίταγα από Ελλάδα θήκη (τύπου βιβλίο) και βρήκα μόνο μία (καλή) με 18€ + αντικαταβολή + μεταφορικά έβγαινε 26.50€. Πηρα 9 θήκες (και της γυναίκας μαζί) από aliexpress με 14.50 παραδομένες εδώ! Edited April 11, 2025 by memostrikas 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. April 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2025 1 hour ago, memostrikas said: Εαν θες καλό και φθηνό aliexpress. Κοίταγα από Ελλάδα θήκη (τύπου βιβλίο) και βρήκα μόνο μία (καλή) με 18€ + αντικαταβολή + μεταφορικά έβγαινε 26.50€. Πηρα 9 θήκες (και της γυναίκας μαζί) από aliexpress με 14.50 παραδομένες εδώ! Έχεις κάποια δοκιμασμένη, από όσες παρέλαβες, που να ξεχωρίζει; Έχει ίδια εμπειρία και για προστασία οθόνης; Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. April 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2025 4 ώρες πριν, Nikos_s3 said: έχετε να προτείνετε καμιά καλή θήκη, όχι τύπου βιβλίο? Με μια ματιά, κυκλοφορεί πολύ λίγο πράγμα... https://www.skroutz.gr/s/54716202/Tech-Protect-Back-Cover-Silikonis-Plastiko-Mayro-Motorola-Edge-50-Fusion-5G.html Εχω την παραπάνω. Για τα γούστα μου πολύ καλή. Εχω πάρει και μια από aliexpress, σχετικά καλή. Πιο λεπτή από την παραπάνω. https://vi.aliexpress.com/item/1005007255710189.html?spm=a2g0o.productlist.main.24.5bc6ZvSjZvSjFq&algo_pvid=c29f6b89-6d4c-4125-b803-e9c8115967fb&algo_exp_id=c29f6b89-6d4c-4125-b803-e9c8115967fb-23&pdp_ext_f={"order"%3A"183"%2C"eval"%3A"1"}&pdp_npi=4%40dis!EUR!9.95!2.93!!!80.46!23.72!%40211b81a317443924718938400ed2c8!12000039964930914!sea!GR!0!ABX&curPageLogUid=fAeETLvsYXWt&utparam-url=scene%3Asearch|query_from%3A 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. April 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2025 On 11/4/2025 at 3:57 ΜΜ, Nikos_s3 said: έχετε να προτείνετε καμιά καλή θήκη, όχι τύπου βιβλίο? Με μια ματιά, κυκλοφορεί πολύ λίγο πράγμα... Εγώ έχω πάρει αυτή προεξέχει λίγο μπροστά στην οθόνη και στη κάμερα και ειδικά η μπλε ταίριαξε γάντι..Τζάμακι δε φοράω γενικά.Τα αδέλφια του έχουν και καλά military grade πιστοποίηση οπότε θεωρώ και αυτό ανθεκτικό (απλά δεν του έγιναν δοκιμές με drop test) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. April 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2025 2 ώρες πριν, Giannis114 said: Τα αδέλφια του έχουν και καλά military grade πιστοποίηση οπότε θεωρώ και αυτό ανθεκτικό (απλά δεν του έγιναν δοκιμές με drop test) Έχω κάποιες γρατσουνιές από πέσιμο μέχρι να βρω μεμβράνη, οπότε μια έστω και υποτυπώδες προστασία του έχω βάλει. σε δευτερο πέσιμο η μεμβράνη, από τοπικό κατάστημα που της κόβει επί τόπου, το έσωσε ενώ η ίδια καταστράφηκε. Πήγα να βάλω νέα και το κατάστημα είχε πάψει την συνεργασία με την κεντρική εταιρεία, ευτυχώς βρήκα προχθές σε ένα μικρό κατάστημα γειτονικής χώρας κατά την διάρκεια ολιγόωρης διέλευσης. Έχω ένα κόλλημα. Όταν έρχεται ειδοποίηση εισερχόμενου mail, στην εφαρμογή Yahoo συγκεκριμένα, πατάω για διαγραφή τουλάχιστον 3-5 φορές. Είναι λίγο ενοχλητικό. Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. April 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2025 (edited) Εχει δοκιμάσει κάποιος ,καλώδιο 2μέτρων το οποίο να είναι συμβατό με τη γρήγορη φόρτιση του κινητού μας; Edited April 21, 2025 by conan1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimps6 Δημ. April 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2025 (edited) Καλησπέρα σάς. Αγόρασα το κινητό την Παρασκευή. Πραγματικά πολύ καλό σε όλα τού. Πρίν είχα Xiaomi και έκανα εγκατάσταση τίς εφαρμογές που είχα πρίν. Σε κάποιες εφαρμογές φαίνονται τα εικονίδια αλλά δεν λειτουργούν. Γνωρίζεται πώς μπορώ να τις κάνω απεγκατασταση? Επίσης υπάρχει η δυνατότητα στα τηλέφωνα Motorola να κάνουμε κρυφές κάποιες εφαρμογές? Edited April 27, 2025 by jimps6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. April 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2025 (edited) 10 ώρες πριν, jimps6 said: Καλησπέρα σάς. Αγόρασα το κινητό την Παρασκευή. Πραγματικά πολύ καλό σε όλα τού. Πρίν είχα Xiaomi και έκανα εγκατάσταση τίς εφαρμογές που είχα πρίν. Σε κάποιες εφαρμογές φαίνονται τα εικονίδια αλλά δεν λειτουργούν. Γνωρίζεται πώς μπορώ να τις κάνω απεγκατασταση? Επίσης υπάρχει η δυνατότητα στα τηλέφωνα Motorola να κάνουμε κρυφές κάποιες εφαρμογές? Δεν έχουν εγκατασταθεί αυτές οι εφαρμογές, μπορείς να κάνεις κατάργηση από τον φάκελο ...Ποιον launcher έχεις ; τον nova; Όσο γθα το 2ο επειδή δεν έχω motorola το γκουγκλαρα ...κοίταξε εδώ μήπως βοηθήσει https://www.notiontechnologies.com/blog/how-to-hide-apps-in-motorola/amp/ Edited April 28, 2025 by geotzia 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. April 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2025 On 27/4/2025 at 10:15 ΜΜ, jimps6 said: Επίσης υπάρχει η δυνατότητα στα τηλέφωνα Motorola να κάνουμε κρυφές κάποιες εφαρμογές? https://www.youtube.com/watch?v=yhxsPjRLZX8 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. May 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2025 παίδες στο θέμα κάμερα πως τα πάει;συγκριτικά με της ίδιας κατηγορίας πχ προέρχομαι από realme 7pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Echepolus Δημ. May 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2025 Καλησπερα γνωριζετε που πανε οι φωτογραφιες που σβηνω ?? υπαρχει καδος απορριματων γιατι δε το βρισκω. Παράθεση CASE:BitfenixNeos PSU:CoolerMaster G650M MotherBoard:AsRockH97Anniversary CPU:i5 4460 GPU:R9 380 MSI 2GΒ RAM:Kingstone HyperX (4x4) 16Gb DDR3 1866MHz HD:1TBSamsung7200RPM SSD: Samsung850evo 250GB CPU COOLER: Raijintek Aidos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eft Δημ. May 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2025 Καλησπέρα. Από πια εφαρμογή της διαγράφεις;; Λογικά υπάρχει κάδος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. May 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2025 9 ώρες πριν, Echepolus said: Καλησπερα γνωριζετε που πανε οι φωτογραφιες που σβηνω ?? υπαρχει καδος απορριματων γιατι δε το βρισκω. Αν χρησιμοποιείς το Google Photos, όταν μπεις στην εφαρμογή, στο κάτω μέρος έχει τρεις επιλογές "Φωτογραφίες" "Συλλογές" και "Αναζήτηση". Επιλέγεις "Συλλογές" και θα δεις την επιλογή για το κάδο πάνω δεξιά... 2 Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. May 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2025 Ξέρουμε κάποια θήκη από πλαστικό η σιλικόνη που να είναι σαν την γνήσια που είχε μέσα η συσκευασία; Να είναι δηλαδή τα πλαϊνά μπροστά στην οθόνη πιο χαμηλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. May 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2025 58 minutes ago, billerr said: Ξέρουμε κάποια θήκη από πλαστικό η σιλικόνη που να είναι σαν την γνήσια που είχε μέσα η συσκευασία; Να είναι δηλαδή τα πλαϊνά μπροστά στην οθόνη πιο χαμηλά. https://www.skroutz.gr/s/54574093/Motorola-Back-Cover-Silikonis-Diafano-Motorola-Moto-Edge-50-Fusion-5G-m67008.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Αυτή; 1 Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. May 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2025 (edited) Καλησπέρα. Κάτοχος εδώ και δύο ημέρες, πολύ καλές εντυπώσεις από το τηλέφωνο, ιδίως για τα λεφτά που κοστίζει. Έχω όμως το εξής πολύ εκνευριστικό θέμα. Όταν έχω συνδέσει μία μόνο συσκευή bluetooth με το τηλέφωνο όλα λειτουργούν άψογα. Όταν όμως κάνω pair περισσότερες από μία συσκευές (πχ bluetooth ακουστικά, smartwatch, bluetooth αυτοκινήτου) τότε ξεκινάει το πανηγύρι. Στη προσπάθεια να κάνω κλήση, με το που πατάω το κουμπί να κάνω τη κλήση, η κλήση επιστρέφει στο τηλέφωνο και κόβεται κάθε επικοινωνία άλλης συμβατής με τη κλήση bluetooth συσκευής (ακουστικά, αυτοκίνητο). Για να γυρίσω τη κλήση σε κάποια από τις bluetooth συσκευές, πρέπει να το επιλέξω εγώ από το τηλέφωνο. Εάν με καλέσουν και απαντήσω με κάποια bluetooth συσκευή τότε η κλήση γίνεται κανονικά μέσω της συσκευής που απάντησα. Το πρόβλημα είναι μόνο στις κλήσεις που κάνω εγώ προς άλλους. Φαίνεται ότι το τηλέφωνο "μπερδεύεται" και δε ξέρει με ποια bluetooth συσκευή από όσες είναι σε pair να ενεργοποιήσει τη σύνδεση και για αυτό κλείνει κάθε επικοινωνία και επιστρέφει τη κλήση στο τηλέφωνο. Σε αυτό καταλήγω και από το γεγονός ότι αυτό δε το κάνει όταν έχω συνδέσει μόνο μία συσκευή bluetooth. Σε επικοινωνία που είχα με την εξυπηρέτηση πελατών της Motorola που πρότειναν hard reset και στήσιμο από την αρχή χωρίς μεταφορά εφαρμογών από το παλιό τηλέφωνο για να διασφαλιστεί ότι δεν μεταφέρεται κάτι που να δημιουργεί αυτό το θέμα. Διαφορετικά είναι θέμα software και καλό θα είναι να ζητήσω επιστροφή και refund από εκεί που το αγόρασα (you.gr). Έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος παρόμοιο θέμα ή είμαι ο χαρισματικός τυχερός;;; Edited May 21, 2025 by AndreasQTEK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. May 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2025 (edited) 57 minutes ago, AndreasQTEK said: Καλησπέρα. Κάτοχος εδώ και δύο ημέρες, πολύ καλές εντυπώσεις από το τηλέφωνο, ιδίως για τα λεφτά που κοστίζει. Έχω όμως το εξής πολύ εκνευριστικό θέμα. Όταν έχω συνδέσει μία μόνο συσκευή bluetooth με το τηλέφωνο όλα λειτουργούν άψογα. Όταν όμως κάνω pair περισσότερες από μία συσκευές (πχ bluetooth ακουστικά, smartwatch, bluetooth αυτοκινήτου) τότε ξεκινάει το πανηγύρι. Στη προσπάθεια να κάνω κλήση, με το που πατάω το κουμπί να κάνω τη κλήση, η κλήση επιστρέφει στο τηλέφωνο και κόβεται κάθε επικοινωνία άλλης συμβατής με τη κλήση bluetooth συσκευής (ακουστικά, αυτοκίνητο). Για να γυρίσω τη κλήση σε κάποια από τις bluetooth συσκευές, πρέπει να το επιλέξω εγώ από το τηλέφωνο. Εάν με καλέσουν και απαντήσω με κάποια bluetooth συσκευή τότε η κλήση γίνεται κανονικά μέσω της συσκευής που απάντησα. Το πρόβλημα είναι μόνο στις κλήσεις που κάνω εγώ προς άλλους. Φαίνεται ότι το τηλέφωνο "μπερδεύεται" και δε ξέρει με ποια bluetooth συσκευή από όσες είναι σε pair να ενεργοποιήσει τη σύνδεση και για αυτό κλείνει κάθε επικοινωνία και επιστρέφει τη κλήση στο τηλέφωνο. Σε αυτό καταλήγω και από το γεγονός ότι αυτό δε το κάνει όταν έχω συνδέσει μόνο μία συσκευή bluetooth. Σε επικοινωνία που είχα με την εξυπηρέτηση πελατών της Motorola που πρότειναν hard reset και στήσιμο από την αρχή χωρίς μεταφορά εφαρμογών από το παλιό τηλέφωνο για να διασφαλιστεί ότι δεν μεταφέρεται κάτι που να δημιουργεί αυτό το θέμα. Διαφορετικά είναι θέμα software και καλό θα είναι να ζητήσω επιστροφή και refund από εκεί που το αγόρασα (you.gr). Έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος παρόμοιο θέμα ή είμαι ο χαρισματικός τυχερός;;; Οταν σε ένα κινητό είναι συνδεδεμένες 2 συσκευές Bluetooth ταυτόχρονα, και είναι και οι 2 συσκευές για ομιλία τότε λογικό να μπερδεύεται, και στέλνει την κλήση στο τηλέφωνο. Για να μην συμβαίνει αυτό, θα πρέπει να κάνεις το εξής: αν π.χ έχεις ταυτόχρονα συνδεδεμένα ενα Bluetooth ακουστικό και το ηχοσυστημα του αυτοκινήτου, θα πας στις ρυθμίσεις του ενός από τα 2 (οποίο θες εσύ), και θα ξετσεκάρεις την επιλογή για χρήση τηλεφωνικών κλήσεων. Τότε οι κλήσεις θα δουλεύουν μόνο με την συσκευή που είναι τικαρισμενη για τηλεφωνικές κλήσεις. Στις εξερχόμενες κλήσεις το τηλέφωνο δεν μπορεί να ξέρει με ποία συσκευή θέλεις εσύ να μιλήσεις, και έτσι εκ του ασφαλούς γυρνάει την κλήση στο τηλέφωνο. Αν όμως η κλήση γίνει απευθείας από την συσκευή Bluetooth (όποια θες εσύ) π.χ αμάξι, τότε θα μιλήσεις κανονικά απο την Bluetooth συσκευή που επέλεξες. Στις εισερχόμενες όμως και επειδή πατάς να μιλήσεις από οποία συσκευή θέλεις εσύ, τότε γνωρίζει με ποία συσκευή θα μιλήσεις γιατί διαλέγεις εσύ και όχι αυτό, και δεν μπερδεύεται. ΥΓ Το κινητό σου δουλεύει σωστά! Μην κάνεις τίποτα! Επίσης καλορίζικο!! On 11/4/2025 at 5:47 ΜΜ, andreasomageiras said: Έχεις κάποια δοκιμασμένη, από όσες παρέλαβες, που να ξεχωρίζει; Έχει ίδια εμπειρία και για προστασία οθόνης; https:/www.adaptoras.gr/proion/thiki-gia-motorola-edge-50-fusion-techsuit-magskin-book-mayro/ Απλά εγώ την πήρα από κίνα μαζί με τις άλλες! Edited May 21, 2025 by memostrikas 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. May 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2025 (edited) 1 ώρα πριν, memostrikas said: Οταν σε ένα κινητό είναι συνδεδεμένες 2 συσκευές Bluetooth ταυτόχρονα, και είναι και οι 2 συσκευές για ομιλία τότε λογικό να μπερδεύεται, και στέλνει την κλήση στο τηλέφωνο. Για να μην συμβαίνει αυτό, θα πρέπει να κάνεις το εξής: αν π.χ έχεις ταυτόχρονα συνδεδεμένα ενα Bluetooth ακουστικό και το ηχοσυστημα του αυτοκινήτου, θα πας στις ρυθμίσεις του ενός από τα 2 (οποίο θες εσύ), και θα ξετσεκάρεις την επιλογή για χρήση τηλεφωνικών κλήσεων. Τότε οι κλήσεις θα δουλεύουν μόνο με την συσκευή που είναι τικαρισμενη για τηλεφωνικές κλήσεις. Στις εξερχόμενες κλήσεις το τηλέφωνο δεν μπορεί να ξέρει με ποία συσκευή θέλεις εσύ να μιλήσεις, και έτσι εκ του ασφαλούς γυρνάει την κλήση στο τηλέφωνο. Αν όμως η κλήση γίνει απευθείας από την συσκευή Bluetooth (όποια θες εσύ) π.χ αμάξι, τότε θα μιλήσεις κανονικά απο την Bluetooth συσκευή που επέλεξες. Στις εισερχόμενες όμως και επειδή πατάς να μιλήσεις από οποία συσκευή θέλεις εσύ, τότε γνωρίζει με ποία συσκευή θα μιλήσεις γιατί διαλέγεις εσύ και όχι αυτό, και δεν μπερδεύεται. ΥΓ Το κινητό σου δουλεύει σωστά! Μην κάνεις τίποτα! Επίσης καλορίζικο!! https:/www.adaptoras.gr/proion/thiki-gia-motorola-edge-50-fusion-techsuit-magskin-book-mayro/ Απλά εγώ την πήρα από κίνα μαζί με τις άλλες! Σε ευχαριστώ για τα καλορίζικα!! Τώρα για το εάν δουλεύει η συσκευή σωστά, προφανώς και δε δουλεύει. Δεν είναι η πρώτη κινητή συσκευή που χρησιμοποιώ με περισσότερες των μία Bluetooth συσκευών συνδεδεμένη σε αυτή, ποτέ δεν είχα παρόμοιο πρόβλημα. Πάντα δούλευαν όλες οι προηγούμενες σωστά (π.χ. το Poco F3 που είχα πριν από αυτή). Εξάλλου, το smartwatch δεν εμπλέκεται ποτέ σε μια κλήση που γίνεται από το τηλέφωνο, από το smartwatch μπορείς να κάνεις απευθείας κλήση μέσω αυτού ή να απαντήσεις σε εισερχόμενη. Τα ακουστικά Bluetooth εκ το πραγμάτων δε μπορούν να κάνουν κλήση μόνα τους, μόνο μέσω του τηλεφώνου. Άρα έπρεπε το τηλέφωνο τουλάχιστον στις περιπτώσεις που είναι σε pair μόνο smartwatch και ακουστικό Bluetooth να στέλνει τη κλήση μόνο στο ακουστικό αφού δεν έχει λόγο να μπερδεύεται. Σε κάθε περίπτωση, ποτέ δεν είχε παρόμοιο πρόβλημα παρά μόνο με τη συγκεκριμένη συσκευή. Εκτός εάν έχετε όλοι παρόμοιο θέμα και τότε είναι θέμα δυνατότητας της συσκευής σε σχέση με άλλες. Edit: Αν θυμάμαι καλά, και κλήση μέσω του αυτοκινήτου να κάνω, πάλι τη γυρίζει στο τηλέφωνο αλλά δε το θυμάμαι καλά, θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω. Edited May 21, 2025 by AndreasQTEK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. May 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2025 (edited) 19 minutes ago, AndreasQTEK said: Σε ευχαριστώ για τα καλορίζικα!! Τώρα για το εάν δουλεύει η συσκευή σωστά, προφανώς και δε δουλεύει. Δεν είναι η πρώτη κινητή συσκευή που χρησιμοποιώ με περισσότερες των μία Bluetooth συσκευών συνδεδεμένη σε αυτή, ποτέ δεν είχα παρόμοιο πρόβλημα. Πάντα δούλευαν όλες οι προηγούμενες σωστά (π.χ. το Poco F3 που είχα πριν από αυτή). Εξάλλου, το smartwatch δεν εμπλέκεται ποτέ σε μια κλήση που γίνεται από το τηλέφωνο, από το smartwatch μπορείς να κάνεις απευθείας κλήση μέσω αυτού ή να απαντήσεις σε εξερχόμενη. Τα ακουστικά Bluetooth εκ το πραγμάτων δε μπορούν να κάνουν κλήση μόνα τους, μόνο μέσω του τηλεφώνου. Άρα έπρεπε το τηλέφωνο τουλάχιστον στις περιπτώσεις που είναι σε pair μόνο smartwatch και ακουστικό Bluetooth να στέλνει τη κλήση μόνο στο ακουστικό αφού δεν έχει λόγο να μπερδεύεται. Σε κάθε περίπτωση, ποτέ δεν είχε παρόμοιο πρόβλημα παρά μόνο με τη συγκεκριμένη συσκευή. Εκτός εάν έχετε όλοι παρόμοιο θέμα και τότε είναι θέμα δυνατότητας της συσκευής σε σχέση με άλλες. Edit: Αν θυμάμαι καλά, και κλήση μέσω του αυτοκινήτου να κάνω, πάλι τη γυρίζει στο τηλέφωνο αλλά δε το θυμάμαι καλά, θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω. Ξαναλέω: 2+ συσκευές Bluetooth που έχουν δυνατότητα διαχείρισης κλήσεων ταυτόχρονα ενεργοποιημένες και συνδεδεμένες, το κινητό δεν μπορεί να ξέρει με ποία απο τις 2+ θέλεις εσύ να μιλήσεις σε εξερχόμενη κλήση. Αντιθέτως ξέρει με ποία εσύ θες να απαντήσεις, διότι διαλέγεις απαντώντας με μία που εσύ θες! Δηλαδή στο poco έκανες εξερχόμενη κλήση και μιλούσες με όποια συσκευή ήθελες εσύ απο τις 2-3-4 που ηταν pair με το κινητό; Edited May 21, 2025 by memostrikas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. May 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2025 2 ώρες πριν, memostrikas said: Ξαναλέω: 2+ συσκευές Bluetooth που έχουν δυνατότητα διαχείρισης κλήσεων ταυτόχρονα ενεργοποιημένες και συνδεδεμένες, το κινητό δεν μπορεί να ξέρει με ποία απο τις 2+ θέλεις εσύ να μιλήσεις σε εξερχόμενη κλήση. Αντιθέτως ξέρει με ποία εσύ θες να απαντήσεις, διότι διαλέγεις απαντώντας με μία που εσύ θες! Δηλαδή στο poco έκανες εξερχόμενη κλήση και μιλούσες με όποια συσκευή ήθελες εσύ απο τις 2-3-4 που ηταν pair με το κινητό; Με το ίδιο ακριβώς status, το ίδιο ακριβώς smartwatch, τα ίδια ακριβώς Bluetooth ακουστικά και το ίδιο ακριβώς αυτοκίνητο, με το F3, όταν ήμουν στο αυτοκίνητο, η κλήση που έκανα συνδεόταν απευθείας στο αμάξι, το προφανές δηλαδή. Τώρα ακριβώς η ίδια κατάσταση, διακόπτει κάθε επικοινωνία και επιστρέφει τη κλήση στο τηλέφωνο. Εκτός εάν το F3 ήταν πιο έξυπνο και ευφυές και το Motorola είναι λίγο χαζούλη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. May 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2025 (edited) 18 minutes ago, AndreasQTEK said: Με το ίδιο ακριβώς status, το ίδιο ακριβώς smartwatch, τα ίδια ακριβώς Bluetooth ακουστικά και το ίδιο ακριβώς αυτοκίνητο, με το F3, όταν ήμουν στο αυτοκίνητο, η κλήση που έκανα συνδεόταν απευθείας στο αμάξι, το προφανές δηλαδή. Τώρα ακριβώς η ίδια κατάσταση, διακόπτει κάθε επικοινωνία και επιστρέφει τη κλήση στο τηλέφωνο. Εκτός εάν το F3 ήταν πιο έξυπνο και ευφυές και το Motorola είναι λίγο χαζούλη... Ηταν συνδεδεμένα και τα 3 ταυτόχρονα με το κινητό; Edited May 21, 2025 by memostrikas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. May 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2025 56 minutes ago, memostrikas said: Ηταν συνδεδεμένα και τα 3 ταυτόχρονα με το κινητό; Ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts