Jump to content

Motorola EDGE 50 FUSION

nininikos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα χρησιμοποιεί κάποιος την gcam και ποια έκδοση; Δοκίμασα κάποιες, σαφώς επίπεδο πάνω από τη στοκ κάμερα αλλά είπα να ρωτήσω για πληροφορίες και εμπειρίες.

Edited by mario27

On 23/1/2025 at 2:05 ΜΜ, mario27 said:

Καλησπέρα χρησιμοποιεί κάποιος την gcam και ποια έκδοση; Δοκίμασα κάποιες, σαφώς επίπεδο πάνω από τη στοκ κάμερα αλλά είπα να ρωτήσω για πληροφορίες και εμπειρίες.

MGC_9.3.160_V11_snap.apk

Δουλευει μια χαρά.

1 hour ago, nininikos said:

MGC_9.3.160_V11_snap.apk

Δουλευει μια χαρά.

Στο δικό μου Motorola αυτή είναι η μοναδική έκδοση που δουλεύει με τα gestures https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-bsg/f/dl197/

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

Google Nexus 7 2013 LTE by Asus

Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1

Καλημέρα!

Έχει κανείς θέμα με τις γραμματοσειρές; Όχι τόσο με αυτή της συσκευής, αυτή ρυθμίζεται και τη συνηθίζεις. Αυτή όμως δεν ρυθμίζει τη γραμματοσειρά των εφαρμογών, που σε μερικές, ευτυχώς σε λίγες από αυτές που έχω, εμφανίζεται με πολύ μικρά γράμματα και δεν είναι δυνατόν να ρυθμιστεί. 

Έχει κάποιος τέτοιο θέμα;

Υπάρχει λύση;

Ευχαριστώ των προτέρων!

Εκει που γραφει Μεγεθος οθονης και κειμενο, τα εχεις ρυθμισει και δεν σε βολευει κανενα?

8 ώρες πριν, Teo010 said:

Εκει που γραφει Μεγεθος οθονης και κειμενο, τα εχεις ρυθμισει και δεν σε βολευει κανενα?

Αυτή η ρύθμιση δεν φαίνεται να αλλάζει τη γραμματοσειρά των εφαρμογών ή πιο σωστά την μεγαλώνει λίγο όταν το μέγεθος γραμματοσειράς και προβολής το τερματίζεις αλλά όλα τα άλλα ξεφεύγουν και έχεις μια πολύ άσχημη εικόνα στο κινητό. Είναι όλα τεράστια.

Είναι 2-3 εφαρμογές που χρησιμοποιώ συχνά και η γραμματοσειρά τους είναι πολύ μικρή. Σαν παράδειγμα να πω ότι σε realme, Xiaomi τις χρησιμοποιώ και χωρίς γυαλιά ενώ εδώ πρέπει να βάλω γυαλιά. Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει.

Edited by np60s

Εγώ σε αυτές τις επιλογές το έχω στην μέση και έχω το αντίθετο από σένα. Στο προηγούμενο κινητό xiaomi είχα δυσκολία να διαβάσω και τώρα τα βλέπω πιο άνετα

Για κάποιο περίεργο λόγο, η αναβάθμιση σε android 15 δεν μου ήρθε ποτέ, παρότι μου ήρθαν 4 πριν από αυτή.

Εσείς την έχετε πάρει όλοι;

10 ώρες πριν, nininikos said:

Για κάποιο περίεργο λόγο, η αναβάθμιση σε android 15 δεν μου ήρθε ποτέ, παρότι μου ήρθαν 4 πριν από αυτή.

Εσείς την έχετε πάρει όλοι;

Εμένα την πήρε την ίδια μέρα που το έβγαλα από το κουτί. Πήρε πρώτα, με τη σειρά, ενημερώσεις ασφαλείας για Αύγουστο, Σεπτέμβριο και Νοέμβριο, αν θυμάμαι καλά και μετά πάτησα για άλλες ενημερώσεις και έβγαλε την 15.

Edited by np60s

3 ώρες πριν, Teo010 said:

Αυτό το εικονίδιο με το κλειδί τι είναι; Μου το εμφάνισε σήμερα InShot_20250130_112209605.thumb.jpg.3d0b05150a32fb568413b5ad778804f3.jpg

Μήπως έχεις κάποιο VPN ή κάποιο adblocker;

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

Google Nexus 7 2013 LTE by Asus

Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1

5 ώρες πριν, Teo010 said:

Αυτό το εικονίδιο με το κλειδί τι είναι; Μου το εμφάνισε σήμερα InShot_20250130_112209605.thumb.jpg.3d0b05150a32fb568413b5ad778804f3.jpg

Μήπως έχεις συνδέσει κάποια συσκευή με κλειδί πρόσβασης;

Κάνε μια αναζήτηση στις ρυθμίσεις γράφοντας κλειδί. 

Το παράξενο είναι ότι ο ασφαλείς φάκελος έχει το σύμβολο της κλειδαριάς στη μπάρα.

Για δες αν έχει καμία σχέση και αυτό 

Άκυρο.

Έχεις VPN ανοιχτό το είδα τώρα 

Edited by billerr

Τελικά όλα εντάξει με το Android 15; Δεν έχω κάνει ακόμα την αναβάθμιση. Από μπαταρία πως πάει; Λειτουργούν όλα σωστά όπως στην 14;

Μετά από 2 γεμάτους μήνες με την συσκευή: 1) αντιμετώπισα 2 φορές το ίδιο πρόβλημα με την κάμερα.Ανοίγοντας την εφαρμογή και προσπαθώντας να κάνω εγγραφή βίντεο μου εμφάνιζε μαύρη οθόνη (οι επιλογές φαινόταν, μόνο η εικόνα ήταν μαύρη) με αποτέλεσμα να μην γίνει η εγγραφή. Έκλεισα την εφαρμογή και όταν την άνοιξα εκ νέου όλα λειτούργησαν σωστά. 

2) όταν τραβάω μια φωτογραφία, έχει μία καθυστέρηση μέχρι να γίνει αποθήκευση και να μπορέσω να τραβήξω την επόμενη. 

3) μου έχει κάνει 2-3 φορές επανεκκίνηση κατά την διάρκεια που το έχω σε μια θήκη ζώνης. Σκέφτομαι μήπως πατιέται το πλήκτρο ενεργοποίησης, αλλά από την άλλη για να κάνω επανεκκίνηση της συσκευής πρέπει να πατήσω ταυτόχρονα το πλήκτρο ενεργοποίησης + το πλήκτρο αύξησης του ήχου. Ίσως όμως να πιέζονται τα πλήκτρα και να γίνεται η επανεκκίνηση. 

http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el

Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς!

(έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής)

Καλησπέρα παιδιά,

Νέος κάτοχος και εγώ του 50 fusion, εδώ και 2 ημέρες και έως τώρα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Όμως πρώτη φορά κινητό με curved οθόνη και δεν ξέρω πως να το προστατέψω.

Έχετε να μου προτείνετε θήκη, τζαμακι??

Thanks

Νίκος