billias7 Δημοσιεύτηκε December 26, 2024 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 26, 2024 (edited) https://www.oppo.com/gr/smartphones/series-find-x/find-x8-pro/ OPPO Find X8 Pro (CPH2659) Space Black | Pearl White * Οι εικόνες του προϊόντος είναι μόνο για αναφορά. Παρακαλούμε ανατρέξτε στοπραγματικό προϊόν. Μέγεθος και Βάρρος Ύψος Περίπου 162.27mm Πλάτος Περίπου 76.67mm Πάχος Περίπου 8.24mm (Space Black ) Περίπου 8.34mm (Pearl White) Βάρρος Περίπου 215γρ * Το μέγεθος και το βάρος του προϊόντος ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τηδιαμόρφωση, τη διαδικασία κατασκευής και τις μετρήσεις.Όλες οι προδιαγραφές υπόκεινται στο πραγματικό προϊόν. Αποθηκευτικός Χώρος Χωρητικότητες RAM και ROM 16GB + 512GB Τύπος RAM LPDDR5X Προδιαγραφές ROM UFS 4.0 USB OTG Υποστηρίζεται * Ο διαθέσιμος εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος ενδέχεται να είναι μικρότερος,καθώς μέρος του εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου καταλαμβάνεται από λογισμικό.Ο πραγματικός χώρος μνήμης ενδέχεται να αλλάξει λόγω ενημερώσεων εφαρμογών,λειτουργιών του χρήστη και άλλων σχετικών παραγόντων. Οθόνη Μεγέθος 6.78 ίντσες Αναλογία οθόνης 92.8% Ανάλυση FHD+ (2780 × 1264 Pixels) Ρυθμός ανανέωσης Μέγιστο: 120Hz Ρυθμός δείγματος αφής Μέγιστο: 240Hz Χρωματική γκάμα Φυσική Λειτουργία: 100% DCI-P3 Pro Λειτουργία: 100% DCI-P3 Ζωντανή Λειτπυργία: 100% DCI-P3 Βάθος χρώματος 1.07 δις εκατομύρια χρώματα Πυκνότητα εικονοστοιχείων 450 PPI Φωτεινότητα Φυσική Φωτεινότητα: 800nits (Τυπική) HBM: 1600nits (Τυπική) Μέγιστη Φωτεινότητα : 4500nits (Τυπική ) Πάνελ AMOLED (Flexible) Γυάλινο κάλυμα Corning® Gorilla® Glass 7i Κάμερα Πίσω Ultra-wide Φακός: 50MP; f/2.0; FOV 120°; 6P lens; AF υποστηρίζεται Wide Φακός: 50MP; f/1.6; FOV 85°; 7P lens; AF υποστηρίζεται; Supported 2-axis OIS Telephoto: 50MP; f/2.6; FOV 33°; 1G3P lens; AF supported; Supported 2-axis OIS Ultra-Telephoto: 50MP; f/4.3; FOV 18°; 1G3P lens; AF supported; Supported 2-axis OIS Μπροστά 32MP, f/2.4, FOV 90°; 5P lens Λειτουργία Λήψης Πίσω: Φωτογραφία, Βίντεο, Πορτρέτο, Νύχτα, Πανόραμα, Κινηματογραφικό, Slo-mo, Μεγάλη έκθεση, Βίντεο διπλής όψης,Time-lapse, αυτοκόλλητο, DOC SCANNER, XPAN, HI-RES, MasterΜπροστινή: Φωτογραφία, Βίντεο, Πορτρέτο, Νύχτα, Πανόραμα, Βίντεο διπλής όψης,Time-lapse,Αυτοκόλλητο Βίντεο Πίσω 4K Video@30/60fps 1080P Video@30/60fps 720P Video@30fps Slo-mo Video: 1080P@240fps, 720P@240fps/480fps Cinematic: 4K@30fps Time-lapse: 4K@30fps, 1080P@30fps Dual-view video: 1080P@30fps Support EIS/OIS video Optical zoom: Up to 6X Digital Zoom: Up to 18X Μπροστά 4K Video@30/60fps 1080P Video@30/60fps 720P Video@30fps Υποστηρίζει EIS/OIS video Επεξεργαστή SoC MediaTek Dimensity 9400 CPU 8 Πυρήνες GPU Immortalis G925 MC12 Μπαταρία Μπαταρία 5910mAh/22.88Wh (Τυπική Τιμή l) 5770mAh/22.33Wh (Εκτιμώμενη Τιμή) Γρήγορη Φόρτιση 80W SUPERVOOCTM2.0, SUPERVOOCTM, VOOC4.0, PD (9V/1.3A), EU: PPS (11V/5A), Non-EU: PPS (11V/3A) 50W AIRVOOC * Η εμπορική ονομασία SUPERVOOC και τα λογότυπά της είναι σήματα κατατεθέντα πουανήκουν στην OPPO Mobile Telecommunications Corp., Ltd. Βιομετρικά Στοιχεία Δακτυλικό αποτύπωμα Υποστηρίζεται Αναγνώριση Προσώπου Υποστηρίζεται Αισθητήρες Αισθητήρας εγγύτηταςΑισθητήρας φωτός περιβάλλοντοςΑισθητήρας θερμοκρασίας χρώματοςE-compassΕπιταχυνσιόμετροΓυροσκόπιοΑισθητήρας οπτικού δακτυλικού αποτυπώματοςΑισθητήρας HallΑισθητήρας εστίασης λέιζερΦασματικός αισθητήραςΤηλεχειριστήριο υπερύθρω Δίκτυο Κινητής Τηλεφωνίας SIM 2 Υποστηρίζεται Τύπος Κάρτας SIM Nano-SIM card/Nano-USIM card + eSIM Ζώνη Συχνοτήτων GSM: 850/900/1800/1900MHz WCDMA: Bands 1/2/4/5/6/8/19 LTE FDD: Bands 1/2/3/4/5/7/8/12/13/17/18/19/20/25/26/28/32/66 LTE TDD: Bands 38/39/40/41 5G NR: n1/n2/n3/n5/n7/n8/n12/n20/n25/n26/n28/n38/n40/n41/n66/n75/n77/n78 * Οι λειτουργίες που είναι διαθέσιμες στο δίκτυο εξαρτώνται από την κατάσταση τουδικτύου του παρόχου και την ανάπτυξη των σχετικών υπηρεσιών. Συνδεσιμότητα WLAN Wi-Fi 7 (802.11be), Wi-Fi 6 (802.11ax), Wi-Fi 5 (802.11ac), 802.11a/b/g/n/ Supported WLAN Display; WLAN Tethering; Υποστηρίζει Dual-Band Simultaneous Υποστηρίζει 2 × 2 MIMO, MU-MIMO Έκδοση Bluetooth Bluetooth® 5.4, Low Energy Κώδικας ήχου Bluetooth® SBC, AAC, aptx, aptx-HD, LDAC, LHDC 5.0 Σύνδεση USB Type-C, Υποστηρίζεται USB3.2 GEN1 Υποδοχή ακουστικών Type-C NFC Πρόσβαση ανάγνωσης και εγγραφής σε κάρτες NFC 13,56MHzΥποστηριζόμενη κάρτα NFC-SIM (στην υποδοχή SIM1)Υποστηριζόμενη πληρωμή HCEΥποστηριζόμενη HCE Access cards (for regions: Ταϊλάνδη, Ινδονησία, Μαλαισία, Φιλιππίνες, Βιετνάμ, Σιγκαπούρη, Μεξικό)Υποστηριζόμενη eSE * Υποστηρίζεται LHDC όταν χρησιμοποιείται το OPPO Enco X ή το OnePlus BudsPro.* Η υποστήριξη NFC εξαρτάται από τις περιοχές Λειτουργικό Σύστημα ColorOS 15.0 * Οι πληροφορίες για το λειτουργικό σύστημα είναι μόνο για αναφορά και εξαρτώνται από το πραγματικό προϊόν. Εάν ενημερωθεί,δεν θα δοθεί περαιτέρω ειδοποίηση Τεχνολογία Τοποθεσίας GNSS Dual band: GPS (L1+L5), GLONASS (G1), BDS (B1I+B1C+B2a+B2b), Galileo (E1+E5a+E5b), QZSS (L1+L5), NavIC (L5) Άλλα Υποστηρίζει εντοπισμό θέσης με τη βοήθεια A-GNSS, εντοπισμό θέσης WLAN, εντοπισμό θέσης μέσω κυψελοειδούς δικτύου Περιεχόμενα Συσκευασίας Συσκευή x 1 Καλώδιο δεδομένων USB x 1 Εργαλείο εξαγωγής SIM x 1 Οδηγός γρήγορης έναρξης x 1 Καλημερα και χρονια πολλα. Ανοιγω νεο θεμα για την καινουργια συσκευη της oppo μιας και προσφατα ηρθε στην κατοχη μου. Ως πρωτες εντυπωσεις θα πω οτι ειναι μια premium συσκευη ,χωρις να της λειπει κατι ,και κρατοντας μια ισορροπια σε ολες της τις επιδοσεις. Οι καμερες ειναι πολυ καλες και σιγουρα θα γινουν ακομα καλυτερες θελω να πιστευω καθως εχει παρει μονο δυο αναβαθμισεις. Αυτο που με παραξενευει ειναι πως βλεποντας τις φωτο στην οθονη του κινητου ,μου δειχνει οτι θελει ελαχιστη ευκρινεια ακομα (την ανεβαζω 8-10% απο την επεξεργασια μετα) αλλα..οταν τις βλεπεις στον υπολογιστη δειχνουν οτι τελικα δεν χρειαζονται καμια διορθωση. Να 'φταινε' τα ματια μου? Δεν ξερω ,ο καθενας τα βλεπει διαφορετικα. Το zoom απο τις καμερες ειναι παρα πολυ καλο και οντως η AI κανει πολυ καλα την δουλεια της. Και στον τομεα του βιντεο μπορω να πω πως τα παει εξαιρετικα. Αν κατι με ενοχλει ειναι οτι στην λειτουργια πορτρετου δεν σου δινει επιλογη για πληρη οθονη παρα μονο 4:3. On 26/12/2024 at 9:33 ΠΜ, billias7 said: https://www.oppo.com/gr/smartphones/series-find-x/find-x8-pro/ OPPO Find X8 Pro (CPH2659) Space Black | Pearl White * Οι εικόνες του προϊόντος είναι μόνο για αναφορά. Παρακαλούμε ανατρέξτε στοπραγματικό προϊόν. Μέγεθος και Βάρρος Ύψος Περίπου 162.27mm Πλάτος Περίπου 76.67mm Πάχος Περίπου 8.24mm (Space Black ) Περίπου 8.34mm (Pearl White) Βάρρος Περίπου 215γρ * Το μέγεθος και το βάρος του προϊόντος ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τηδιαμόρφωση, τη διαδικασία κατασκευής και τις μετρήσεις.Όλες οι προδιαγραφές υπόκεινται στο πραγματικό προϊόν. Αποθηκευτικός Χώρος Χωρητικότητες RAM και ROM 16GB + 512GB Τύπος RAM LPDDR5X Προδιαγραφές ROM UFS 4.0 USB OTG Υποστηρίζεται * Ο διαθέσιμος εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος ενδέχεται να είναι μικρότερος,καθώς μέρος του εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου καταλαμβάνεται από λογισμικό.Ο πραγματικός χώρος μνήμης ενδέχεται να αλλάξει λόγω ενημερώσεων εφαρμογών,λειτουργιών του χρήστη και άλλων σχετικών παραγόντων. Οθόνη Μεγέθος 6.78 ίντσες Αναλογία οθόνης 92.8% Ανάλυση FHD+ (2780 × 1264 Pixels) Ρυθμός ανανέωσης Μέγιστο: 120Hz Ρυθμός δείγματος αφής Μέγιστο: 240Hz Χρωματική γκάμα Φυσική Λειτουργία: 100% DCI-P3 Pro Λειτουργία: 100% DCI-P3 Ζωντανή Λειτπυργία: 100% DCI-P3 Βάθος χρώματος 1.07 δις εκατομύρια χρώματα Πυκνότητα εικονοστοιχείων 450 PPI Φωτεινότητα Φυσική Φωτεινότητα: 800nits (Τυπική) HBM: 1600nits (Τυπική) Μέγιστη Φωτεινότητα : 4500nits (Τυπική ) Πάνελ AMOLED (Flexible) Γυάλινο κάλυμα Corning® Gorilla® Glass 7i Κάμερα Πίσω Ultra-wide Φακός: 50MP; f/2.0; FOV 120°; 6P lens; AF υποστηρίζεται Wide Φακός: 50MP; f/1.6; FOV 85°; 7P lens; AF υποστηρίζεται; Supported 2-axis OIS Telephoto: 50MP; f/2.6; FOV 33°; 1G3P lens; AF supported; Supported 2-axis OIS Ultra-Telephoto: 50MP; f/4.3; FOV 18°; 1G3P lens; AF supported; Supported 2-axis OIS Μπροστά 32MP, f/2.4, FOV 90°; 5P lens Λειτουργία Λήψης Πίσω: Φωτογραφία, Βίντεο, Πορτρέτο, Νύχτα, Πανόραμα, Κινηματογραφικό, Slo-mo, Μεγάλη έκθεση, Βίντεο διπλής όψης,Time-lapse, αυτοκόλλητο, DOC SCANNER, XPAN, HI-RES, MasterΜπροστινή: Φωτογραφία, Βίντεο, Πορτρέτο, Νύχτα, Πανόραμα, Βίντεο διπλής όψης,Time-lapse,Αυτοκόλλητο Βίντεο Πίσω 4K Video@30/60fps 1080P Video@30/60fps 720P Video@30fps Slo-mo Video: 1080P@240fps, 720P@240fps/480fps Cinematic: 4K@30fps Time-lapse: 4K@30fps, 1080P@30fps Dual-view video: 1080P@30fps Support EIS/OIS video Optical zoom: Up to 6X Digital Zoom: Up to 18X Μπροστά 4K Video@30/60fps 1080P Video@30/60fps 720P Video@30fps Υποστηρίζει EIS/OIS video Επεξεργαστή SoC MediaTek Dimensity 9400 CPU 8 Πυρήνες GPU Immortalis G925 MC12 Μπαταρία Μπαταρία 5910mAh/22.88Wh (Τυπική Τιμή l) 5770mAh/22.33Wh (Εκτιμώμενη Τιμή) Γρήγορη Φόρτιση 80W SUPERVOOCTM2.0, SUPERVOOCTM, VOOC4.0, PD (9V/1.3A), EU: PPS (11V/5A), Non-EU: PPS (11V/3A) 50W AIRVOOC * Η εμπορική ονομασία SUPERVOOC και τα λογότυπά της είναι σήματα κατατεθέντα πουανήκουν στην OPPO Mobile Telecommunications Corp., Ltd. Βιομετρικά Στοιχεία Δακτυλικό αποτύπωμα Υποστηρίζεται Αναγνώριση Προσώπου Υποστηρίζεται Αισθητήρες Αισθητήρας εγγύτηταςΑισθητήρας φωτός περιβάλλοντοςΑισθητήρας θερμοκρασίας χρώματοςE-compassΕπιταχυνσιόμετροΓυροσκόπιοΑισθητήρας οπτικού δακτυλικού αποτυπώματοςΑισθητήρας HallΑισθητήρας εστίασης λέιζερΦασματικός αισθητήραςΤηλεχειριστήριο υπερύθρω Δίκτυο Κινητής Τηλεφωνίας SIM 2 Υποστηρίζεται Τύπος Κάρτας SIM Nano-SIM card/Nano-USIM card + eSIM Ζώνη Συχνοτήτων GSM: 850/900/1800/1900MHz WCDMA: Bands 1/2/4/5/6/8/19 LTE FDD: Bands 1/2/3/4/5/7/8/12/13/17/18/19/20/25/26/28/32/66 LTE TDD: Bands 38/39/40/41 5G NR: n1/n2/n3/n5/n7/n8/n12/n20/n25/n26/n28/n38/n40/n41/n66/n75/n77/n78 * Οι λειτουργίες που είναι διαθέσιμες στο δίκτυο εξαρτώνται από την κατάσταση τουδικτύου του παρόχου και την ανάπτυξη των σχετικών υπηρεσιών. Συνδεσιμότητα WLAN Wi-Fi 7 (802.11be), Wi-Fi 6 (802.11ax), Wi-Fi 5 (802.11ac), 802.11a/b/g/n/ Supported WLAN Display; WLAN Tethering; Υποστηρίζει Dual-Band Simultaneous Υποστηρίζει 2 × 2 MIMO, MU-MIMO Έκδοση Bluetooth Bluetooth® 5.4, Low Energy Κώδικας ήχου Bluetooth® SBC, AAC, aptx, aptx-HD, LDAC, LHDC 5.0 Σύνδεση USB Type-C, Υποστηρίζεται USB3.2 GEN1 Υποδοχή ακουστικών Type-C NFC Πρόσβαση ανάγνωσης και εγγραφής σε κάρτες NFC 13,56MHzΥποστηριζόμενη κάρτα NFC-SIM (στην υποδοχή SIM1)Υποστηριζόμενη πληρωμή HCEΥποστηριζόμενη HCE Access cards (for regions: Ταϊλάνδη, Ινδονησία, Μαλαισία, Φιλιππίνες, Βιετνάμ, Σιγκαπούρη, Μεξικό)Υποστηριζόμενη eSE * Υποστηρίζεται LHDC όταν χρησιμοποιείται το OPPO Enco X ή το OnePlus BudsPro.* Η υποστήριξη NFC εξαρτάται από τις περιοχές Λειτουργικό Σύστημα ColorOS 15.0 * Οι πληροφορίες για το λειτουργικό σύστημα είναι μόνο για αναφορά και εξαρτώνται από το πραγματικό προϊόν. Εάν ενημερωθεί,δεν θα δοθεί περαιτέρω ειδοποίηση Τεχνολογία Τοποθεσίας GNSS Dual band: GPS (L1+L5), GLONASS (G1), BDS (B1I+B1C+B2a+B2b), Galileo (E1+E5a+E5b), QZSS (L1+L5), NavIC (L5) Άλλα Υποστηρίζει εντοπισμό θέσης με τη βοήθεια A-GNSS, εντοπισμό θέσης WLAN, εντοπισμό θέσης μέσω κυψελοειδούς δικτύου Περιεχόμενα Συσκευασίας Συσκευή x 1 Καλώδιο δεδομένων USB x 1 Εργαλείο εξαγωγής SIM x 1 Οδηγός γρήγορης έναρξης x 1 Καλημερα και χρονια πολλα. Ανοιγω νεο θεμα για την καινουργια συσκευη της oppo μιας και προσφατα ηρθε στην κατοχη μου. Ως πρωτες εντυπωσεις θα πω οτι ειναι μια premium συσκευη ,χωρις να της λειπει κατι ,και κρατοντας μια ισορροπια σε ολες της τις επιδοσεις. Οι καμερες ειναι πολυ καλες και σιγουρα θα γινουν ακομα καλυτερες θελω να πιστευω καθως εχει παρει μονο δυο αναβαθμισεις. Αυτο που με παραξενευει ειναι πως βλεποντας τις φωτο στην οθονη του κινητου ,μου δειχνει οτι θελει ελαχιστη ευκρινεια ακομα (την ανεβαζω 8-10% απο την επεξεργασια μετα) αλλα..οταν τις βλεπεις στον υπολογιστη δειχνουν οτι τελικα δεν χρειαζονται καμια διορθωση. Να 'φταινε' τα ματια μου? Δεν ξερω ,ο καθενας τα βλεπει διαφορετικα. Το zoom απο τις καμερες ειναι παρα πολυ καλο και οντως η AI κανει πολυ καλα την δουλεια της. Και στον τομεα του βιντεο μπορω να πω πως τα παει εξαιρετικα. Αν κατι με ενοχλει ειναι οτι στην λειτουργια πορτρετου δεν σου δινει επιλογη για πληρη οθονη παρα μονο 4:3. Η τελευταια ειναι με 26,6 zoom Οι επομενες ειναι με την σειρα x1 x3 x6 x13,3 x26,6 x40 x60 x80 x120 με την σημερινη συννεφια Edited December 29, 2024 by billias7 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous13 Δημ. December 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2024 Καλημέρα φίλε μου χρόνια πολλά με υγεία εύχομαι. Αν δεν σου είναι δύσκολο και μιας που φαντάζομαι θα την έχεις ψιλό " λιώσει " την συσκευή δεν κάνεις έτσι ένα πιο αναλυτικό review... Σκέφτομαι και εγώ να την αγοράσω αυτή την συσκευή κολλάω στα χρήματα μην είναι πολλά για αυτά που πραγματικά προσφέρει ή μήπως σε αυτά τα χρήματα υπάρχει κάτι καλύτερο που δεν έχει πάρει χαμπάρι το μάτι μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. December 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2024 Μια διόρθωση στον τίτλο, μιας και ειναι το X8 pro. Χ80 και τα συναφή έχουν τα vivo. 5 ώρες πριν, kouskous13 said: Καλημέρα φίλε μου χρόνια πολλά με υγεία εύχομαι. Αν δεν σου είναι δύσκολο και μιας που φαντάζομαι θα την έχεις ψιλό " λιώσει " την συσκευή δεν κάνεις έτσι ένα πιο αναλυτικό review... Σκέφτομαι και εγώ να την αγοράσω αυτή την συσκευή κολλάω στα χρήματα μην είναι πολλά για αυτά που πραγματικά προσφέρει ή μήπως σε αυτά τα χρήματα υπάρχει κάτι καλύτερο που δεν έχει πάρει χαμπάρι το μάτι μου. βάλε στα έξοδά σου θήκη και φορτιστή γιατί δεν περιέχεται στο κουτί πλέον (ο φορτιστής εννοώ, θήκη στα ευρωπαϊκά μοντέλα δεν βάζουν)Μόνο το καλώδιο έχει μέσα. Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7 Δημ. December 29, 2024 Author Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2024 (edited) On 28/12/2024 at 7:38 ΠΜ, kouskous13 said: Καλημέρα φίλε μου χρόνια πολλά με υγεία εύχομαι. Αν δεν σου είναι δύσκολο και μιας που φαντάζομαι θα την έχεις ψιλό " λιώσει " την συσκευή δεν κάνεις έτσι ένα πιο αναλυτικό review... Σκέφτομαι και εγώ να την αγοράσω αυτή την συσκευή κολλάω στα χρήματα μην είναι πολλά για αυτά που πραγματικά προσφέρει ή μήπως σε αυτά τα χρήματα υπάρχει κάτι καλύτερο που δεν έχει πάρει χαμπάρι το μάτι μου. Καλημέρα, επίσης χρόνια πολλά. Αν πιάσουμε από ταχύτητα είναι πολύ γρήγορο αφού φοράει τον 9400 όπου λένε ότι κοντάροχτυπιέται με τον elite που κυκλοφορεί τώρα. Οθόνη εξαιρετικη και κάτω από τον ήλιο. Ήχος για τα δικά μου γούστα άριστος. Η μπαταρία του είναι και αυτή πάρα πολύ καλή,άνετα μια ημέρα και ας μην το αφήνεις από τα χέρια σου,αν το πας και φυσιολογικα έχεις και για την επόμενη. Οι κάμερες είναι πάρα πολύ καλές,στα ξένα review τις έχουν πολύ ψηλά με μόνο αντίπαλο όπου χάνει το oppo το Vivo x200 pro. (Έστειλα mail στην vivo και Ελλάδα επίσημα δεν έρχεται και αν και είμαι Vivo fan δεν ψήνομαι να το πάρω από εξωτερικό.) Στις κάμερες εγώ θα ήθελα λίγο ευκρίνεια παραπάνω ,και αυτό μόνο σε φωτογραφίες με ανθρώπους,με πρόσωπα. Αν και όπως γράφω παραπάνω τελικά το αποτέλεσμα όταν τις δεις σε οθόνη εκτός κινητού δικαιώνει τις επιλογές της oppo. + Ότι σε τρία δευτερόλεπτα έχω αυξήσει την ευκρίνεια 5-10% και όλα καλά. Θελω να πιστεύω ότι θα την αυξήσουν σε επόμενο update. Έτσι και αλλιώς είναι ολοκαίνουργια συσκευή και προς στιγμήν έχει πάρει μόνο δύο αναβαθμίσεις. Κοίταξε,ως άμεση αντιπαράθεση με το μόνο που έχω στην κατοχή μου για να το κάνω είναι το προηγούμενο μου κινητό,ένα vivo x90 pro. Το oppo συμπεριφέρεται καλύτερα σε όλα τα σενάρια, εκεί που το Vivo υπερτερεί ,είναι στα πολύ σκοτεινά . Μην φανταστείς σε ένα δρόμο με φωτισμό και μαγαζιά ότι έχουν τρελές διάφορες..το vivo θα φωτίσει και κάποια σημεία λίγο καλύτερα αλλά το oppo θα έχει καλύτερες λεπτομέρειες. Στα τέρμα σκοτάδι,ναι, εκεί το vivo δεν έχει αντίπαλο. Γενικώς πρόκειται για μια πολύ καλή συσκευή και ως την ναυαρχίδα της oppo θεωρώ τον τιμάει τον τίτλο Ελπίζω όσο μπορώ να βοήθησα. Edited December 29, 2024 by billias7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous13 Δημ. December 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2024 Καταρχάς να σε ευχαριστήσω που μπήκες στον κόπο να απαντήσεις. Κοίτα εγώ δεν παίζω παιχνίδια και βλέπω βιντεάκια στο YouTube χαλαρά καμιά ώρα την μέρα και ακούω αρκετά μουσική. Η μεγάλη χρήση που κάνω είναι φωτογραφίες και να διαβάσω τεχνολογικά άρθρα. Ένας ενδοιασμούς μου ήταν η μπαταρία αλλά αυτό μου το απάντησες οπότε εφόσον θα είμαι 1 μέρα + δεν θα έχω θέμα...( Να σου πω πως είμαι τώρα με ένα Huawei mate 20 pro )που δεν ξέρω αν έχει άποψη από Huawei και μπαταρία.... Μια τελευταία ερώτηση ή γνώμη όπως θες πάρτο. Να το ψωνίσω από skroutz ή public? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7 Δημ. December 29, 2024 Author Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2024 49 minutes ago, kouskous13 said: Καταρχάς να σε ευχαριστήσω που μπήκες στον κόπο να απαντήσεις. Κοίτα εγώ δεν παίζω παιχνίδια και βλέπω βιντεάκια στο YouTube χαλαρά καμιά ώρα την μέρα και ακούω αρκετά μουσική. Η μεγάλη χρήση που κάνω είναι φωτογραφίες και να διαβάσω τεχνολογικά άρθρα. Ένας ενδοιασμούς μου ήταν η μπαταρία αλλά αυτό μου το απάντησες οπότε εφόσον θα είμαι 1 μέρα + δεν θα έχω θέμα...( Να σου πω πως είμαι τώρα με ένα Huawei mate 20 pro )που δεν ξέρω αν έχει άποψη από Huawei και μπαταρία.... Μια τελευταία ερώτηση ή γνώμη όπως θες πάρτο. Να το ψωνίσω από skroutz ή public? Η μπαταρία σιγουροτατα θα σε ικανοποιήσει,είναι καινούργιας νομίζω τεχνολογίας, φύγαμε από τις λιθίου και πήγαμε στις πυριτίου ή κάτι τέτοιο. Επιτρέπει λοιπόν στους κατασκευαστές να έχουν μεγαλύτερη χωρητικότητα σε μικρότερο όγκο,αν έχω καταλάβει σωστά. Κοίτα,η συσκευή είναι καινούργια με ότι αυτό και αν σημαίνει για την μπαταρία,αλλά ειλικρινά με πολύ χρήση από τις έξι το πρωί γυρνάω το απόγευμα στις έξι με τουλάχιστον 50-60%. Αν είμαι σπίτι και όλη μέρα δεν το αφήνω από τα χέρια μου με φωτό και βλέποντας βίντεο και πάλι μου βγάζει μέχρι πολύ αργά το βράδυ με 20-30%. Το Σκρουτζ με public ή διάφορα αυτήν την στιγμή στην τιμή είναι ούτε 15ευρω. Οπότε απλά κοιτάς μόνο τα δύο χρόνια εγγύηση, τίποτα άλλο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous13 Δημ. December 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2024 (edited) Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου. Υγεία εύχομαι και μάλλον θα τα λέμε και από αυτό το νήμα Αν το πήρες από Public είχε φορτιστή μέσα όχι ε? αν αγόρασες φορτιστή και θήκη στείλε κανένα λινκ αν έχεις χρόνο μπας και κάνω την παραγγελία μαζεμένη μην ψάχνομαι ευχαριστώ Edited December 29, 2024 by kouskous13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7 Δημ. December 29, 2024 Author Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2024 30 minutes ago, kouskous13 said: Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου. Υγεία εύχομαι και μάλλον θα τα λέμε και από αυτό το νήμα Αν το πήρες από Public είχε φορτιστή μέσα όχι ε? αν αγόρασες φορτιστή και θήκη στείλε κανένα λινκ αν έχεις χρόνο μπας και κάνω την παραγγελία μαζεμένη μην ψάχνομαι ευχαριστώ Φορτιστη όχι δεν έχει (ευρωπαϊκή οδηγία πλέον),ούτε θήκη. Φορτιστή πήρα από public, υπολόγισε ένα 50ρικο. Θήκη από temu ή από eBay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous13 Δημ. December 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2024 Μια τελευταία ερώτηση γιατί σε έχω ζαλίσει. Το public θα έχει διαθέσιμο τον φορτιστή σε καμία 10 μέρες παράδοση στον χώρο μου με παλιούς απλούς φορτιστές φορτίζει η δεν τους αναγνωρίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. December 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2024 Φορτίζει με τα πάντα αλλά δεν θα πιάνει 80 watt. Θέλει φορτιστή με SUPERVOOC 80w ή παραπάνω εικάζω για να τα πιάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous13 Δημ. December 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2024 Καλά για αρχή το 80 watt μέχρι να έρθει φορτιστής δε με νοιάζουν απλά ήθελα να ξέρω ότι θα φορτίζει και δε θα το έχω στην άκρη να το κοιτάω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. December 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2024 Γενικά τα κινητά δεν έχουν μόνο 1 πρωτόκολλο φόρτισης, πχ στην ιστοσελίδα της εταιρείας για το συγκεκριμένο κινητό γράφει ότι για γρήγορη φόρτιση υποστηρίζει τα παρακάτω, 80W SUPERVOOCTM 2.0, SUPERVOOCTM, VOOC 4.0, PD (9V/1.3A), EU: PPS (11V/5A), Non-EU: PPS (11V/3A). Σίγουρα θα έχει και κάτι τύπου 18w/20w/35w και αργή φόρτιση 10w, 5w. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7 Δημ. December 29, 2024 Author Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2024 Ναι, όπως τα λέει ο φίλος παραπάνω. Και εγώ την πρώτη βδομάδα με έναν για Xiaomi redmi μικρότερο από 80 το φορτιζα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous13 Δημ. December 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2024 Μια χαρά όλα καλά. Μιας που είσαι πιο παλιός και σίγουρα θα βλέπεις θετικά και αρνητικά από τα αξεσουάρ έχεις να προτείνεις ή να συμβουλέψει κάτι όσο αφορά το κομμάτι θήκη;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7 Δημ. December 29, 2024 Author Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2024 52 minutes ago, kouskous13 said: Μια χαρά όλα καλά. Μιας που είσαι πιο παλιός και σίγουρα θα βλέπεις θετικά και αρνητικά από τα αξεσουάρ έχεις να προτείνεις ή να συμβουλέψει κάτι όσο αφορά το κομμάτι θήκη;;; Δεν έχεις και παρά πολλές επιλογές, τουλάχιστον αυτό είδα εγώ. Μια που να σου προστατεύει τις κάμερες είναι θεωρώ ιδανική. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisgr Δημ. 2 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιανουαρίου καπου ειδα οτι δεν παιζει το google wallet καλα η καθολου ισχύει κατι τετοιο ; Παράθεση https://oneplus.net/gr/invite#MI59NXVU52KCKG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7 Δημ. Πέμπτη στις 06:05 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 06:05 μμ 5 ώρες πριν, panagiotisgr said: καπου ειδα οτι δεν παιζει το google wallet καλα η καθολου ισχύει κατι τετοιο ; Αν εννοείς να πληρώνεις με το κινητό, δουλεύει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous13 Δημ. Παρασκευή στις 03:46 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 03:46 μμ Να σε ρωτήσω κάτι έτσι για το τι να περιμένω... Από προεγκατεστημένες εφαρμογές που δεν σβήνουν έχει φουλ πράμα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7 Δημ. Σάββατο στις 10:15 πμ Author Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 10:15 πμ 18 ώρες πριν, kouskous13 said: Να σε ρωτήσω κάτι έτσι για το τι να περιμένω... Από προεγκατεστημένες εφαρμογές που δεν σβήνουν έχει φουλ πράμα;;; Ειλικρινά δεν έχω ασχοληθεί με καμία από τις εφαρμογές που δεν με ενδιαφέρουν,οπότε δεν έχω προσπαθήσει να τις σβήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. Σάββατο στις 10:19 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 10:19 πμ 18 ώρες πριν, kouskous13 said: Να σε ρωτήσω κάτι έτσι για το τι να περιμένω... Από προεγκατεστημένες εφαρμογές που δεν σβήνουν έχει φουλ πράμα;;; πλην των βασικών δεν έχει άσχετες εφαρμογές. Οι περισσότερες είναι του stock android (ημερολόγιο, επαφές, sms,ρολόι google photos) και τα συναφή. Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Σάββατο στις 11:29 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 11:29 πμ Δεν θέλω να το κάνω vs προφανώς απλά έχω μια απορία μιας και η Realme δίνει δώρο και ρολόι στο Gt 7 pro,η μεγάλη διαφορά είναι στις κάμερες στην καθημερινότητα;Μου αρέσει πιο πολύ ο σχεδιασμός στο oppo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. Σάββατο στις 11:37 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 11:37 πμ 7 minutes ago, George6633 said: Δεν θέλω να το κάνω vs προφανώς απλά έχω μια απορία μιας και η Realme δίνει δώρο και ρολόι στο Gt 7 pro,η μεγάλη διαφορά είναι στις κάμερες στην καθημερινότητα;Μου αρέσει πιο πολύ ο σχεδιασμός στο oppo. ποιο δίνει γιατί τουλάχιστον στις μεγάλες αλυσίδες δεν είδα να γράφει κάτι! το S2; αν ναι ουσιαστικά είναι σα τα hua GT κάνουν τα βασικά για αυτό και βγάζει τόσο η μπαταρία. Σε καμία των περιπτώσεων δεν μπορείς να πληρώσεις με τα ρολόγια αυτά και να απαντήσεις με κείμενο η με φωνητικό μήνυμα. Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Σάββατο στις 12:15 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 12:15 μμ 36 minutes ago, mivechris said: ποιο δίνει γιατί τουλάχιστον στις μεγάλες αλυσίδες δεν είδα να γράφει κάτι! το S2; αν ναι ουσιαστικά είναι σα τα hua GT κάνουν τα βασικά για αυτό και βγάζει τόσο η μπαταρία. Σε καμία των περιπτώσεων δεν μπορείς να πληρώσεις με τα ρολόγια αυτά και να απαντήσεις με κείμενο η με φωνητικό μήνυμα. Το s2 δίνει τουλάχιστον στο πλαίσιο.. Αλλά εννοούσα ανάμεσα στα δύο κινητά αν έχουν μεγάλες διαφορές στο ποιο να προτιμήσει κάποιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. Σάββατο στις 12:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 12:58 μμ 35 minutes ago, George6633 said: Το s2 δίνει τουλάχιστον στο πλαίσιο.. Αλλά εννοούσα ανάμεσα στα δύο κινητά αν έχουν μεγάλες διαφορές στο ποιο να προτιμήσει κάποιος. το Χ8 έχει εναν φακό παραπάνω (τηλεφακό) που επειδή το εχω δοκιμάσει, είναι τρομερά καλός, συν το touch στο πλαίσιο για την λειτουργία της κάμερας (σα τα παλιά sony ericsson - δεν θα πω οτι το "σκεφτηκε" η apple αυτό) Δεν ξέρω και δεν εχω δει κάποιο review σχετικά με αυτό, όλοι συνήθως κοντράρουν το 1+ 13 με το X200 pro και το X8 pro. Το σίγουρο είναι πάντως οτι τα 500mah της μπαταρίας στο GT7 pro θα κάνουν οριακά την διαφορά στην αυτονομία λόγω snap 8 elite. 2 Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. Σάββατο στις 03:14 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 03:14 μμ 2 ώρες πριν, George6633 said: Το s2 δίνει τουλάχιστον στο πλαίσιο. Εντομεταξυ το είδα σε προσφορά στα 52.3 πριν λίγο από Κίνα. Θα έλεγα πως το x8 pro έχει καλύτερες κάμερες. Μέχρι πριν λίγα χρόνια δεν θα τολμούσα να έδινα τόσα χρήματα για κινητό με mediatek αλλά τελευταία φαίνεται πως έχουν κάνει μεγάλα άλματα και πλέον είναι πολύ καλά τα socket και τα modems που φοράνε. Ο έξτρα φακός που φοράει νομίζω πως είναι ίδιος με του pixel 9. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts