shodanjr_gr Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 Μάγκας ο κύριος με το μπλοκάκι τελικά :Ρ Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 Μάγκας ο κύριος με το μπλοκάκι τελικά :Ρ Ebgale kalo merokamato pantws. swstos ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. December 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2005 Eρωτηση και δεν θελω γελια :p : Ειδε κανεις αν εχει φριτεζες και τι λενε απο τιμες. Λεω ''Αν'' ειδε κανεις αλλα χλωμο το κοβω :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. December 26, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2005 Έχει,εννοείται πως έχει!Τις πρώτες μέρες μάλιστα είχε μία με 9 ή 19€ δεν θυμάμαι καλά.Κινεζικής προέλευσης και με το ζόρι να χωρούσε μία πατάτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. December 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2005 Eρωτηση και δεν θελω γελια :p : Ειδε κανεις αν εχει φριτεζες και τι λενε απο τιμες. Λεω ''Αν'' ειδε κανεις αλλα χλωμο το κοβω :D Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει... Στις λευκές συσκευές στο ισόγειο ;) Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankard Δημ. December 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2005 τελικά επειδή εγώ δεν πήγα ακόμα,έχει τρελές προσφορές όπως έλεγαν και τιμές κόστους??? γενικά μιλάω,για όλα τα προιόντα. ή αυτό ήταν μόνο στην αρχή,για διαφημιστικούς λόγους και καλά??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akakios1976 Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 To site ακόμα τίποτα.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 τελικά επειδή εγώ δεν πήγα ακόμα,έχει τρελές προσφορές όπως έλεγαν και τιμές κόστους??? γενικά μιλάω,για όλα τα προιόντα. ή αυτό ήταν μόνο στην αρχή,για διαφημιστικούς λόγους και καλά??? Μόνο για αρχή. Πήγα εχθες. Δε μου αρεσε καθολου . Π Α Ν Α Κ Ρ Ι Β Α (και το λέω επειδη ξέρω καλα τις τιμές σχεδον σε ολα τα μαγαζια του ειδους μιας και πηγαινω αρκετα συχνα) και εκτος αυτου ολα τα ειδη που επρεπε να ειναι σε λειτουργία (καμερες, κινητα , φωτογραφικές) δε δουλευαν. Αντε τα μισα.... Δε με βλεπω να ξαναπαω.... Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 Πήγα κι εγώ χτες να ρίξω μια ματιά για επιτραπέζιο DVD player, αλλά απογοητεύτηκα από τη μικρή ποικιλία σε σχέση με αυτή που είχε όταν άνοιξε... Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 Μόνο για αρχή. Πήγα εχθες. Δε μου αρεσε καθολου . Π Α Ν Α Κ Ρ Ι Β Α (και το λέω επειδη ξέρω καλα τις τιμές σχεδον σε ολα τα μαγαζια του ειδους μιας και πηγαινω αρκετα συχνα) και εκτος αυτου ολα τα ειδη που επρεπε να ειναι σε λειτουργία (καμερες, κινητα , φωτογραφικές) δε δουλευαν. Αντε τα μισα.... Δε με βλεπω να ξαναπαω.... Ετσι ακριβώς. Και τα 3 μηχανήματα για εκτύπωση φωτογραφιών ήταν χαλασμένα. Το λέω σε κάποιον υπάλληλο και μου λέει το ξέρουμε. Και του λέω τι κάνετε για αυτό; «Τίποτα» μου λέει με απάθεια :mad: Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 Ξερει κανεις που θα ανοιξει το καταστημα στη Θεσ/νικη? Κάτι άκουσα για τον παλιό Μαρινόπουλο στην Ευκαρπία που έκλεισε. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 Ετσι ακριβώς. Και τα 3 μηχανήματα για εκτύπωση φωτογραφιών ήταν χαλασμένα. Το λέω σε κάποιον υπάλληλο και μου λέει το ξέρουμε. Και του λέω τι κάνετε για αυτό; «Τίποτα» μου λέει με απάθεια :mad: α ναι. αυτο το ξεχασα . Αγενέστατοι υπάλληλοι.... Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 Ετσι ακριβώς. Και τα 3 μηχανήματα για εκτύπωση φωτογραφιών ήταν χαλασμένα. Το λέω σε κάποιον υπάλληλο και μου λέει το ξέρουμε. Και του λέω τι κάνετε για αυτό; «Τίποτα» μου λέει με απάθεια :mad: Ακόμα;; Και πριν μια βδομάδα που είχα πάει χαλασμένα ήταν... Βασικά και γω αυτό πρόσεξα τη τελευταία φορά που πήγα, δεν είχε ποικιλία, υπήρχαν ελάχιστα προϊόντα στα ράφια και αν πας απόγευμα οι περισσότερες συσκευές έχουν κλείσει λόγω μπαταρίας και κανείς δεν ενδιαφέρεται αφού δεν υπάρχει και επάρκεια υπαλλήλων, πρέπει να ψάχνεις ώρα για να βρεις κάποιον. Απλά ήλπιζα να υπάρχει αυτό χάλι λόγω γιορτών και έλειψης ανεφοδιασμού γιατί αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση... Αυτό που λέει τρελλά στο media είναι οι προσφορές αν δε πας σε προσφερόμενα ήδη τότε δε βλέπεις διαφορές στις τιμές Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 Τι ακομα ρε παιδιά; Αφου το δηλώνουν καθαρά οι υπάλληλοι. Τι κάνετε γι αυτο; Τίποτα. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axidous Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 Παιδια εχει γινει το εξης σκηνικο Γνωστος μου εχει παραγγειλει απο αρχες Δεκεμβριου 2005 μια LCD οθονη 32 ' Philips την καινουργια με παράδοση στις 9 Δεκεμβριου Ακόμα και σημερα δεν την εχει παραλάβει ουτε εχει καμια ειδοποιηση Οταν τους περνει τηλεφωνο το συνδεουν με το αρμοδιο τμημα .... και πεφτει η γραμμή Θα πάει απο Δευτερα να τους πει να την ...κρατησουν για να τη βλεπουν φιλικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teris Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 Simerino dimosievma tis Imerissias anaferei oti sto Media Markt meta to laiko proskinima twn prwtwn imerwn, i kinisi einai xalari.....ews ypotoniki...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 Και καλά να πάθουν, δεν έχουν ούτε καλή εξυπηρέτηση, ούτε μεγάλη ποικιλία και πλέον οι προσφορές τους είναι για κλάματα που οι πρώτες εβδομάδες που τα φυλλάδια τους εντυπωσίαζαν... Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 TO Σάββατο που πήγα το πρωι μας κατέβαζαν στο 2ο πάρκινγκ κάτω και ήταν ένας τύπος με μπλόκ αποδείξεων και ζήταγε 2ευρώ,μόλις μου το λέει καλά φεύγω τότε ,του λέω και γυρίζω στο πάνω πάρκινγκ όπου και βρήκα μια θεσούλα αφού έλειπε αυτός που παρέπεμπε στο κάτω πάρκινγκ μετά απο λίγο εμφανίστηκε πάλι. μάλλον το κάτω πάρκινκ είναι ιδιωτικο.αντε με τα ζωα που θα τους δώσω και 2 ευρω.:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 Αμα εχετε βρει καλες τιμες σε ειδη Πληροφορικης να μας το αναφερεται παιδια. Φυσικα ελπίζουμε να εχουμε και καλες τιμες και στο απωτερο μελλον.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amoust Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 TO Σάββατο που πήγα το πρωι μας κατέβαζαν στο 2ο πάρκινγκ κάτω και ήταν ένας τύπος με μπλόκ αποδείξεων και ζήταγε 2ευρώ,μόλις μου το λέει καλά φεύγω τότε ,του λέω και γυρίζω στο πάνω πάρκινγκ όπου και βρήκα μια θεσούλα αφού έλειπε αυτός που παρέπεμπε στο κάτω πάρκινγκ μετά απο λίγο εμφανίστηκε πάλι. μάλλον το κάτω πάρκινκ είναι ιδιωτικο.αντε με τα ζωα που θα τους δώσω και 2 ευρω.:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Δεν είναι ιδιωτικό φίλε μου κοίτα μια σελίδα πίσω και θα δείς πως κάποιος έχει βρεί τρόπο να βγάζει καλό μεροκάματο. Έχω πάει τρείς φορές και τις δυο έχω σταθμεύσει στο δεύτερο υπόγειο χωρίς να έχω πληρώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. March 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2006 Παιδιά ξέρει κανείς που θα ανοίξει το Media Markt στην Θεσσαλονίκη την Πέμπτη?Έχει γεμίσει αφίσες η πόλη αλλά ακόμα τοποθεσία δεν ξέρουμε. Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. March 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2006 Παιδιά ξέρει κανείς που θα ανοίξει το Media Markt στην Θεσσαλονίκη την Πέμπτη?Έχει γεμίσει αφίσες η πόλη αλλά ακόμα τοποθεσία δεν ξέρουμε. Στη Πυλαία,απέναντι απο το εμπορκό κέντρο Μακεδονία. Περισσότερα δεν γνωρίζω,σου γράφω οτι είδα στη διαφήμιση μέσα απο την εφημερίδα.;) Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hey_Now Δημ. March 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2006 Προχθές που περνούσα από εκεί, βγαίνοντας από το carrefour προς περιφερειακό, τσουπ φάτσα μπροστά μου το media markt! Μιλάμε κόντεψα να τρακάρω, δεν ήξερα ότι θα άνοιγε εκει (κι αναρωτιόμουν σε ποιο μέρος θα ήταν!). Είναι δίπλα από το Νοσόκομείο Αγ. Παύλος. Πάντως στα εγκαίνια θέλω να πάω μήπως έχουν καμια καλή προσφορά! :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankard Δημ. March 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2006 τελικά δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο το media markt. πολύ κακό για το τίποτα.δεν έχει τρελές προσφορές όπως διαφημίζοταν. όπως και τα άλλα εμπορικά είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. March 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2006 τελικά δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο το media markt. πολύ κακό για το τίποτα.δεν έχει τρελές προσφορές όπως διαφημίζοταν. όπως και τα άλλα εμπορικά είναι. Έτσι φαίνεται.Τελικά μόνο οι προσφορές όταν πρωτοάνοιξε έλεγαν. Άσε που μετά τον πανικό των πρώτων ημερών έχουν ξεχάσει να ξαναγεμίσουν τα ράφια.:p Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts