mplip Δημ. December 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον hunk Wirelessly posted (siemens s55: SIE-S55/16 UP.Browser/6.1.0.5.c.4 (GUI) MMP/1.0) tha daneistw ena apo thn tainia..an fas leei auta ta glyka pou skane sto stoma kai pieis pepsi to stomaxi sou tha ekragei h kati tetoio.. αηδίες το χω κάνει πολλάκις και πριν ακούσω αυτό το στομάχι μου στη θέση του , πιο γερό απο ποτέ :) Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. February 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2004 Afto ehei mpei sta best of..?? Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omikrone3 Δημ. February 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2004 Ok ti peirazei?@ nefra den exei to paidi allwste? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anderson Δημ. February 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2004 Πού τα ξεθάβεις ρε aggelopas;;; :lol: :lol: :blink: Παράθεση I see stupid people... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalitsa Δημ. December 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2005 Με βάση την ιστορια που γράψατε με τον νεαρο κ το νεφρο...:( Μια φιλη μου που το αγορι της δουλευε σερβιτορος σε κλαμπ μου ειπε οτι οντως συνεβει αυτο (την γνωρησε στο κλαμπ εκεινο μαλλον,τον Χειμωνα του 2003-2004),οτι αυτο δεν εγινε στο σπιτι της αλλα σε ξενοδοχειο (του την επεσε μαλλον και πηγαν να...)κ μαλιστα πηγε η αστυνομια στο κλαμπ κ πηρε καταθεση απο οσους δουλευαν εκεινη τη νυχτα... Τωρα τι να σας πω...Μου ειχαν πει οτι το ειπαν κ οι ειδησεις κ ειχε αναφερθει αν δεν κανω λαθος το που εγινε κλπ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. December 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2005 ελά ρε παιδιά,για όνομα! είναι σαν να λέμε όλες αυτές οι ιστορίες εν έτει 2005 (τέλη) πως στον στρατό ακόμα έχουν στα ψυγεία κρέας του 1950... στην τελική αυτό που ειναι αλληθινό με το εμπόριο οργάνων,γίνετε πλέον στο Πακιστάν και την Ινδονησία με τακτικές απαγωγές. Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalitsa Δημ. December 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2005 ελά ρε παιδιά,για όνομα! είναι σαν να λέμε όλες αυτές οι ιστορίες εν έτει 2005 (τέλη) πως στον στρατό ακόμα έχουν στα ψυγεία κρέας του 1950... στην τελική αυτό που ειναι αλληθινό με το εμπόριο οργάνων,γίνετε πλέον στο Πακιστάν και την Ινδονησία με τακτικές απαγωγές. Τιποτα δεν μπορεις να αποκλεισεις αλλα και τιποτα δεν μπορεις να επιβεβαιωσεις αν δεν εισαι απολυτα σιγουρος και απολυτα εισαι οταν εισαι μπροστα σε καποιο περιστατικο...Απλα ξερεις και εισαι πιο επιφυλακτικος... Τωρα αυτο με το κρεας πρεπει να συμβαινει...πολυ φιλοι μου μου ειχαν πει οτι επαιζαν "μπαλα" με πολυκαιρισμενα κατεψυγμενα κοτοπουλα...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. December 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2005 To να πώ να προσέχουμε είναι περιττό αφού όλοι το έχουνε πει. Δεν "διαγράφω"καμία απτις γνώμες: αν είναι αλήθεια και αν είναι ψέμα. Ψέμα υπάχει πιθανότητα να είναι γιατι υπάρχουν πολλοί άρρωστοι στο κόσμο τον σημερινό. Αλήθεια πάλι υπάρχει πιθανότητα να είναι:φανταστείτε ότι έχετε μια ανήατη σθένεια σε ένα όργναο του σώματος σας και πρέπει να το αντικαταστήσετε.Τώρα να πάτε στα κανάλια είναι λίγο χρονοβόρο υπάρχει και η περίπτωση όπως αυτής που προαναφέρθηκε.Κάτι τέτοιο γίνεται και με ναρκωτικά που κλέβουν ότι βρούν. Όσοι φοβούνται για τον ένα ή για τον άλλο λόγο.Όταν πάτε σε αγνωστα σπίτια απλώς μην πίνετε τπτ ύποπτο.Το νερό μπορεί να υπάρχει με ουσία που σε κοιμίζει,σε κάνει να ξεχάσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2005 Με βάση την ιστορια που γράψατε με τον νεαρο κ το νεφρο...:( Μια φιλη μου που το αγορι της δουλευε σερβιτορος σε κλαμπ μου ειπε οτι οντως συνεβει αυτο (την γνωρησε στο κλαμπ εκεινο μαλλον,τον Χειμωνα του 2003-2004),οτι αυτο δεν εγινε στο σπιτι της αλλα σε ξενοδοχειο (του την επεσε μαλλον και πηγαν να...)κ μαλιστα πηγε η αστυνομια στο κλαμπ κ πηρε καταθεση απο οσους δουλευαν εκεινη τη νυχτα... Τωρα τι να σας πω...Μου ειχαν πει οτι το ειπαν κ οι ειδησεις κ ειχε αναφερθει αν δεν κανω λαθος το που εγινε κλπ.... Moνο που αυτό δεν λέει τίποτα. Είναι γνωστό από που παίρνουν τις ειδήσεις τους και πόσο διασταυρώνουν της πληροφορίες τα μεγάλα κανάλια. Αμέτρητες φορές έχουν παρουσιάσει urban legends σαν είδηση. Πραγματικά ειναι για γέλια.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. December 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2005 και για να το κάνω λίγο ποιό σαφές... Θυμάστε τι έγινε με τον << Ξάδερφο >> του επιβάτη της μοιραίας πτήσης του 737 φέτος? Έλα ξάδερφε,σε αποχαιρετώ. Αστραπιαία ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο η είδηση.Αυτός είναι ο σκοπός των Hoax. όπως επίσης τα email Με μικρά μωρά που είναι δεμένα με κορδελίτσες και μας παρακινούν να στείλουμε emails γιατι με αυτόν τον τρόπο θα πάρουν 1 σεντ ανά email.( μέγα παραμύθι,Λές και απο τον mail server που διαχειρίζομαι θα πάρουν χρήμα....) Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. December 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2005 Τωρα αυτο με το κρεας πρεπει να συμβαινει...πολυ φιλοι μου μου ειχαν πει οτι επαιζαν "μπαλα" με πολυκαιρισμενα κατεψυγμενα κοτοπουλα...:mad: άλλο με τα κατεψυγμένα και άλλο με αρχαίο κρέας :cool: Το λέω γιατί έκπαιδευτηκα ώς μάγειρας στον στρατό και υπάρχουν 2 -3 παράμετροι σοβαροί για την απόδειξη πως δεν στέκει η παλαιότητα τέτοιων τροφίμων. Α. ο στρατιωτικός κανονισμός προβλέπει 6 μήνες κατεψυγμένο μοσχάρι και αρνί και 3 μήνες κατέψυγμένο κοτόπουλο ή φρέσκο όπως των σούπερ μάρκετ. Β. ο Στρατός ξηράς αριθμεί 123.000,καταλαβαίνεις λοιπόν για τι κατανάλωση μιλάμε. Γ. σε πολλές μονάδες πλέον,έχουμε να κάνουμε πλέον με σίτηση απο Catering για μείωση του κόστους Δ. στα κέντρα εκπαίδευσης όπου <<όλοι>> έχουν δεί κρέας του 1950,απλώς αναφέρω πως έχουμε ελάχιστο τα 650 άτομα,καταλαβαίνεις για τι ταίσμα μιλάμε...Δεν προλαβαίνουν κάν να γεμίσουν τα ψυγεία. Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. December 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2005 Καλα αυτο με τα κρεατα στο στρατο λιγο μυαλο να εχεις καταλαβαινεις οτι ειναι ψεμα.Ποσα χιλιαδες κιλα κρεας εχουν σφαξει και να ταιζουν ακομα φανταρους το 2005.Θα πρεπει να εχουν σφαξει ολα τα ζωντανα του κοσμου το 1950 για να υπαρχουν ακομα. Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. December 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2005 EEEEEEEEEE.'Αλλο θέμα είναι εδώ ρεεε. Για αφάιρεση νεφρού λέει όχι για κρέατα. Αnyway αυτή η ιστορία τήθει πιο πολύ για αλήθεια γιατι το έχουν γράψει σε εφημερίδες. Όμως τι έγινε με το παληκάρι πέρασε το shock? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. December 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2005 Ρε παιδια, λυστε μου μια απορια, πως γινετε να ζησει καπιος χωρις νεφρο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2005 Ρε παιδια, λυστε μου μια απορια, πως γινετε να ζησει καπιος χωρις νεφρο; Εχουμε 2 νεφρα, οπως 2 ματια, 2 χερια, 2...εγχμ :rolleyes: Ζεις χωρις κανενα προβλημα και με 1 νεφρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. December 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2005 Μερικές ίσως αφελείς απορίες: του ζήτησε να ανέβει στο σπίτι της Μα στο σπίτι της;;; Ο νέος ξύπνησε την επόμενη μέρα μέσα σε μία μπανιέρα γεμάτη με παγάκια 1. Πως βρέθηκαν τόσα παγάκια για να γεμίσουν μια ολόκληρη μπανιέρα; 2. Άντε και τα παγάκια βρέθηκαν. Επιζεί ένας άνθρωπος που κοιμάται μέσα σε πάγο; στον τοίχο ήταν κολλημένο ένα σημείωμα το οποίο έλεγε " Μην κουνηθείς καθόλου. Δίπλα σου υπάρχει ένα τηλέφωνο. Πάρε αμέσως το 166" . Απ' ότι φαίνεται αυτοί που του πήραν το νεφρό, δεν ήθελαν να χαθεί η ζωή του. Ήταν τόσο δύσκολο να καλέσουν αυτοί το 166, αφότου έκαναν την δουλειά τους. Ποιος ο λόγος να γράψουν σημείωμα και να περιμένουν να ξυπνήσει, αν ξυπνούσε; Πανικοβλημένος όπως ήταν πήρε πράγματι το 166 και όταν απάντησε η τηλεφωνήτρια της εξήγησε την κατάσταση. Δίνει μια εικόνα, σαν να μην είχε ξυπνήσει από μια εγχείρηση, αλλά από έναν κανονικό υπνάκο. Τότε αυτή τον ρώτησε αν πίσω από την πλάτη του υπήρχε μια μεταλλική πλάκα. Πολύ διαβασμένη την βρίσκω την τηλεφωνήτρια. Σαν να της είχαν συμβεί κι άλλα τέτοια περιστατικά. Τότε αυτή του είπε να μην κουνηθεί του ζήτησε την διεύθυνση. Χωρίς ο νεαρός, να αναφέρει τίποτε άλλο εκτός από την "μυστήρια" μεταλλική πλάκα, η τηλεφωνήτρια έκανε αμέσως την διάγνωση. Για μένα η ιστορία αυτή μπάζει από παντού. Κι αν ήταν όντως αληθινή, θα είχε γίνει βούκινο στα κανάλια. Δεν κρύβονται αυτά. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankard Δημ. December 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2005 εγώ να σας πώ την δική μου εμπειρία. πριν 2.5 χρόνια περίπου πήγα κούβα. όσοι έχουν πάει θα ξέρουν οτι η χώρα είναι ενα τεράστιο ...δε το λέω. σκάω στο clubaki με ένα φιλαράκι,πλησιάζει ένας παράξενος τυπάς και μας λέει ποιά γουστάρετε εδώ μέσα? λέω εγώ αυτή,κι ο άλλος μια άλλη π.χ. κάνουμε ψιλοπαζάρι,τις πέρνουμε και αναχωρούμε. φεύγοντας λοιπόν ,προχωράμε στον δρόμο ,πάει η μία και χτυπάει ένα τυχαίο κουδούνι. ανοίγει μια γυναίκα με ένα μωρό στο χέρι,μας λέει με σπαστά αγγλικά καθίστε στο σαλονάκι και περιμένετε να ετοιμάσουμε το κρεβάτι. πάει πρώτος ο φίλος μου,και βγαίνει φωνάζοντας και τσιτωμένος μετά απο 1 λεπτό. φεύγουμε τελικά,χωρίς να κάνουμε τίποτα. τον ρωτούσα εγώ τι έγινε και φύγαμε.και μου λέει μέσα στην ντουλάπα ήταν 2 τυπάδες και περιμέναν με ρόπαλα.τους είδε τελευταία στιγμή. τώρα τι ήθελαν.πάντως για καλό δεν ήταν. φυσικά μετά απο αυτό κυκλοφορούσαμε μεγάλη παρέα,γιατί είχαν πάθει κάτι παρόμοιο και άλλα παιδιά απο την σχολή.ήταν με ασοεε , ταξίδι αποφοίτησης 4-5ετων. αφού μας έλεγε και η ξεναγός οτι εδώ όλα αγοράζονται,και αν πάρουμε κοπέλες να μη πάμε πουθενά μόνοι μας,γιατί σας το λέω όπως το είχε πεί : κλέβουν όργανα.πολύ διαδεμένο σπόρ στην κούβα. by the way η κούβα είναι όλα τα λεφτά,αν διαθέτεις έστω και τα στοιχειώδη λεφτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankard Δημ. December 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2005 αυτή η ιστορία που λέτε,επειδή δε την διάβασα απο την αρχή και δεν ξέρω τι έχει ειπωθεί είναι πραγματική. είχε γίνει μεγάλος ντόρος και την είχαν πεί και στα κανάλια. μου την έλεγε και ο πατέρας μου,που είναι γιατρός. σε μια επαρχιακή πόλη κάπου στην ελλάδα. τον νάρκωσαν και του έβγαλαν το νεφρό. δεν είναι τίποτα δύσκολο,ούτε χρειάζεται εξοπλισμό και χρόνο. μία τομή είναι μόνο. τα παγάκια σε εμποδίζουν να πεθάνεις απο συψαιμία,η μεταλλική πλάκα δεν θυμάμαι που χρησιμέυει,θα τον ρωτήσω και θα σας πώ. ΄δεν πεθαίνεις αν σου αφαιρέσουν το ένα νεφρό.μπορείς να διατηρηθείς. και δεν πήρε τηλ. να πεί μου έβγαλαν το ένα νεφρό.ελάτε να με σώσετε. τον βρήκε η καμαριέρα στο ξενοδοχείο που είχαν πάει,αναίσθητο μετά απο τηλεφώνημα που έγινε στο ξενοδοχείο για το συγκεκριμένο δωμάτιο. ήταν μια σπείρα τσιγγάνων που πουλούσαν και παιδιά και εξαρθρώθηκε στην ιταλία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalitsa Δημ. December 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2005 porcupine για να το λες εσυ κ αφου λες οτι εχεις εκπαιδευτει κατι θα ξερεις καλυτερα απο μενα και δεν εχω κανενα λογο να αμφιβαλλω..Απλα ανεφερα τι μου εχουν πει για τα κρεατα στο στρατο και γενικα για τα φαγητα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts