Bayern7 Δημ. November 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2003 Tι θέλατε να πουν δλδ οι άνθρωποι! Άμα εγώ γράψω μια λακαμία σαν αυτή και δώσω το τηλέφωνο σας, εσείς πως θα αντιδρούσατε αν έπαιρνε κάθε τρεις και λίγο κάποιος και σας ζάλιζε;;; :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hunk Δημ. November 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2003 Wirelessly posted (siemens s55: SIE-S55/16 UP.Browser/6.1.0.5.c.4 (GUI) MMP/1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την Bayern7 Tι θέλατε να πουν δλδ οι άνθρωποι! Άμα εγώ γράψω μια λακαμία σαν αυτή και δώσω το τηλέφωνο σας, εσείς πως θα αντιδρούσατε αν έπαιρνε κάθε τρεις και λίγο κάποιος και σας ζάλιζε;;; :wacko: ma den eipan oti den to esteilan autoi..apla oti den exoun parapanw info.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Triton Δημ. November 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2003 Και να ήταν αλήθεια δεν πιστεύω να του έπαιρναν μόνο τον νεφρό... :'( :worry: Παράθεση Δεν εκπέσαμε εξαιτίας ενός ηθικού σφάλματος αλλά εξαιτίας ενός διανοητικού. Πήραμε τον κόσμο των φαινομένων για αληθινό ενώ ο φαινομενικός αυτός κόσμος δεν υπάρχει. Φ.Ντίκ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. November 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2003 Παιδιά το θέμα δεν είναι η ιστορία (που σαφώς είναι μύθος ), αλλά το ότι κάποια άτομα προσπαθούν να μας την παρουσιάσουν πιό αληθινή...και έχουν και το θράσος πλέον, να δίνουν όνομα και τηλέφωνο....Σαφώς κάποιος πρέπει να επέμβει, όχι γιά την ιστορία, αλλά γιά τον τρόπο και το θράσος.... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Triton Δημ. November 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2003 Αν και εφόσον είναι ψευδής μπορεί κάλλιστα ο άνθρωπος του οποίου τα στοιχεία αναγράφονται στο άρθρο - μαρτυρία να μην έχει καμία σχέση Τι ψάχνουμε τώρα να βρούμε. Προσοχή μονάχα γιατί δεν θέλει και πολύ η φαντασία να γίνει πραγματικότητα :!: Παράθεση Δεν εκπέσαμε εξαιτίας ενός ηθικού σφάλματος αλλά εξαιτίας ενός διανοητικού. Πήραμε τον κόσμο των φαινομένων για αληθινό ενώ ο φαινομενικός αυτός κόσμος δεν υπάρχει. Φ.Ντίκ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hunk Δημ. November 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2003 Wirelessly posted (siemens s55: SIE-S55/16 UP.Browser/6.1.0.5.c.4 (GUI) MMP/1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την Triton Αν και εφόσον είναι ψευδής μπορεί κάλλιστα ο άνθρωπος του οποίου τα στοιχεία αναγράφονται στο άρθρο - μαρτυρία να μην έχει καμία σχέση Τι ψάχνουμε τώρα να βρούμε. Προσοχή μονάχα γιατί δεν θέλει και πολύ η φαντασία να γίνει πραγματικότητα :!: re paidia sas lew milhsa me 3 thlefwnhtries...an to mail den to eixan steilei autoi den tha mou to elegan?egw nomizw oti kai ekeinoi epesan sth pagida kai to katalaban meta.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. November 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2003 Πριν από λίγο το είπε και η Ρούλα Κορομηλά στην εκπομπή της :alien: :blink: Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. November 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον florinaperis Πριν από λίγο το είπε και η Ρούλα Κορομηλά στην εκπομπή της :alien: :blink: wow τώρα απέκτησε επίπεδο η είδηση! Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. November 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2003 pantos exei tellika megali plaka na xereis apo pou briskoun idiseis ta sovara kanalia tis ellinikis tilewrasis kai tis metadidoun ston kosmo. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. November 18, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον florinaperis Πριν από λίγο το είπε και η Ρούλα Κορομηλά στην εκπομπή της :alien: :blink: egrafe sto kato meros by exposed bone :p? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. November 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον florinaperis Πριν από λίγο το είπε και η Ρούλα Κορομηλά στην εκπομπή της :alien: :blink: Της Μενεγάκη πως και της ξέφυγε;;; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaFmAn Δημ. November 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2003 da true Hannibal Lecter .. :wacko: :wacko: :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. November 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον florinaperis Πριν από λίγο το είπε και η Ρούλα Κορομηλά στην εκπομπή της :alien: :blink: Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε ότι βγήκε και σε ανακοίνωση στο ΤΕΙ Ηρακλείου. Έλεος δλδ :wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. November 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2003 prin 2 meres mia fili mou eipe akrivos tin idia istoria alla me merikes allages :confused: katarxin pigan sto diko tou spiti kai ta ipnotika ou eixe mazi tis ta erikse se anipopsiasti stigmi! akomi molis ksipnise o tipos egrafe me kragion sto tzami "an eisai akomi zontanos pare sto 166" ipirxan klasika ta pagakia kai ta aimata alla stin plati tou ipirxe i metalliki plaka xoris na ton exoun rapsei,aplos gia na min treksoun ta entera :wacko: epidi den tin iksera tin istoria kontepsa na kseraso... Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. November 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2003 Εγώ Βαρεθηκα με όλο αυτό Εσεις όχι ακόμα ??? :mad: :mad: :mad: Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. December 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2003 Έγώ το διάβασα ψες και δεν έκλεισα μάτι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. December 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2003 Και να ήταν μόνο η Ρούλα που το ανέφερε! Στους 4 Τροχούς Δεκεμβρίου ο Νίκος Τσάδαρης (ο οποίος συνήθως ασχολείται με αγωνιστικά θέματα)έχει αφιερώσει ολοσέλιδο άρθρο στο θέμα αυτό!! Και με διαπιστώσεις του τύπου "που έφτασε η κοινωνία μας" και τέτοια! Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. December 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2003 Εμένα μου το είπε το Σάββατο ένας φίλος μου που δεν έχει email.. αλήθεια ο varadero που χάθηκε; Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerio Δημ. December 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον MiKe-Dee Εμένα μου το είπε το Σάββατο ένας φίλος μου που δεν έχει email.. αλήθεια ο varadero που χάθηκε; Μάλλον είχε βγει ραντεβού με καμμιά άγνωστη, ήπιε κάννα ποτό παραπάνω, πήγανε σπίτι του για Sex, και το πρωί ξύπνησε μέσα σε μια μπανιέρα γεμμάτη παγάκια και διάβασε στον τοίχο όπου η γκόμενα είχε γράψει με κραγιόν "Μην πιστεύεις ό,τι μαλακία διαβάζεις στο Internet" :wacko: :blink: :p :p :p Παράθεση Flying is easy, just throw yourself at the ground and miss... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. December 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2003 7 σελιδες με το ιδιο θεμα ειναι δεν ειναι αληθεια.... υπαρχουν εδω κ χρονια παρομοια κειμενα... εγω ξερω ας πουμε οτι αυτοι που εχουν aids στην Γαλλια π.χ.(δεν εχει σχεση η χωρα απλα ετσι το χα διαβασει..)καρφωνουν μια μολυσμενη καρφιτσα στα καθισματα των σινεμα/θεατρων,στα καρτοτηλεφωνα κτλ. ως εκδικηση... Αν ξερει κανεις κ αλλα παρομοια ας τα γραψει απλα για να μην ψαρωνουν ευκολα οι αρχαριοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. December 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2003 'Ακουσα καινούριο πρόσφατα. Υπάρχει λέει ένα παιχνίδι (ο θεός να το κάνει) που οι παίκτες προσπαθούν να καταστρέψουν τη ζωή κάποιου και να τον κάνουν δυστυχισμένο.Κάνουν λεει συναθροίσεις κτλ και όσο πιο δυστυχισμένο κάνουν έναν άνθρωπο (παρουσιαζοντας αποδείξεις βέβαια) , κερδίζουν βαθμούς και ανεβαίνουν στη κλίμακα... (Σα τη Eurovision ένα πράγμα) Ανατριχιαστικό όπως και να χει πάντως ....:worry: Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hunk Δημ. December 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2003 Wirelessly posted (siemens s55: SIE-S55/16 UP.Browser/6.1.0.5.c.4 (GUI) MMP/1.0) tha daneistw ena apo thn tainia..an fas leei auta ta glyka pou skane sto stoma kai pieis pepsi to stomaxi sou tha ekragei h kati tetoio.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaradeRo Δημ. December 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον MiKe-Dee Εμένα μου το είπε το Σάββατο ένας φίλος μου που δεν έχει email.. αλήθεια ο varadero που χάθηκε; Αρχικό Μήνυμα από τον valerio Μάλλον είχε βγει ραντεβού με καμμιά άγνωστη, ήπιε κάννα ποτό παραπάνω, πήγανε σπίτι του για Sex, και το πρωί ξύπνησε μέσα σε μια μπανιέρα γεμμάτη παγάκια και διάβασε στον τοίχο όπου η γκόμενα είχε γράψει με κραγιόν "Μην πιστεύεις ό,τι μαλακία διαβάζεις στο Internet" :wacko: :blink: :p :p :p Πάλι ξενυχτήσατε βλέποντας τηλεόραση? :D Mike-Dee: μερικοί από μας τυχαίνει να δουλεύουμε κι όλας, οπότε δεν έχουμε χρόνο να postάρουμε στο forum. valerio: δεν έχει τύχει να ξυπνήσω ποτέ μέσα σε μπανιέρα, αν και δεν φοβάμαι να πάω σπίτι με κάποια άγνωστη. Όσο για τις μ@λ@κίες που κυκλοφορούν στο internet, έχω μάθει από καιρό να μην τις πιστεύω ;) Προς τους υπόλοιπους: Όπως παρατήρησε κάποιο μέλος του myphone αρκετές σελίδες πριν, το post μου σε αυτό το thread ήταν ειρωνικό. Συνεπώς, δεν έχω να προσφέρω τίποτα περισσότερο σε αυτό το θέμα, ειδικά από τη στιγμή που τόσα μέλη αναφέρθηκαν στο φαιδρό (όσο και γελοίο) της ιστορίας. Παράθεση Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerio Δημ. December 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον VaradeRo valerio: δεν έχει τύχει να ξυπνήσω ποτέ μέσα σε μπανιέρα, αν και δεν φοβάμαι να πάω σπίτι με κάποια άγνωστη. Όσο για τις μ@λ@κίες που κυκλοφορούν στο internet, έχω μάθει από καιρό να μην τις πιστεύω ;) Το ξέρω, το αστείο πήγαινε για τους υπόλοιπους. Αν διαβάσεις το προηγούμενο post μου κάπου στην αρχή του thread θα δεις την άποψή μου. Παράθεση Flying is easy, just throw yourself at the ground and miss... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kukukali Δημ. December 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2003 ΜΟΥΦΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ...!! ΑΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΟΡΓΑΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ !!!!!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΟΡΓΑΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ <ΑΣΘΕΝΟΥΣ>ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΝΕΦΡΟ!!!! ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΙΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 60 ΕΙΧΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ Η ΦΗΜΗ ΟΤΙ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΩΡΙΑ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΟΡΓΑΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ <<ΔΩΡΙΤΩΝ>>!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts