Jump to content

[temp lock] Καταστήματα Wind: Είστε ευχαριστημένοι;

billakosss
 Κοινοποίηση

Καταστήματα WIND: Είστε ευχαριστημένοι;  

372 members have voted

1. 1. Καταστήματα WIND: Είστε ευχαριστημένοι;

• Ναι
      188
    • Όχι
      152
    • Εξυπηρετούμαι από άλλα καταστήματα...
      32

Recommended Posts

Είδες εξυπηρέτηση τα καταστήματα ΤΙΜ ??? Καλύπτουν και επιπλέον υπηρεσίες !!! Άντε να δίνουν και voda σε λίγο, να γίνουν όπως ήταν κάποτε ο Γερμανός !!! :lol:

Πάντως κάτι μου λέει ότι στο συγκεκριμένο σύντομα θα αλλάξει κάτι... Η οι ταμπέλες, η ο ιδιοκτήτης... με λίγο πιθανότερη εκδοχή το 2ο, μαζί με μια καλή αποζημίωση στην εταιρία... :wink:

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

• Απαντήσεις 546
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αυτό τραβάει καταγγελία... Από τους "παθόντες" βασικά... Οπότε πες στον φίλο σου να προχωρήσει τις διαδικασίες.

Ακριβώς. Η εταιρεία θα πρέπει να ενημερώνεται άμεσα σε αυτές τις περιπτώσεις. Τι να πω, ΕΛΕΟΣ!!!

ρομπα γιναμε..αυτο εχω να πω..

ομως συντομα θα παρουν τον δρομο τους..

Never Give Up:!:

Join friend!

Και να φανταστείτε πως αν θέλω εγώ να ανοίξω κατάστημα στη Πετρούπολη η ΤΙΜ δεν θα μου δίνει άδεια franchise γιατι υπάρχει ήδη αυτό! :lol: Που να ήξεραν...

ΕΛΕΟΣ!Αυτο δεν εχει ξαναγινει.Φυσικα και σηκωνει καταγγελια αυτο αμεσα ομως...

Λοιπόν! Μόλις έμαθα πως ακριβώς ίδιο περιστατικό είχε συμβεί με κατάστημα της Vodafone στη Κόρινθο! :happy: Ο τύπος έκανε φορητότητες στη Cosmote (το γιατί δεν το ξέρω)! Φυσικά κάποιοι συνδρομητές παραπονέθηκαν στην εξυπηρέτηση πελατών της εταιρείας η οποία αφού έκανε διερεύνηση του περιστατικού ανακάλεσε άμεσα την άδεια του καταστήματος και πήγε στα δικαστήρια τον ιδιοκτήτη ζητώντας αποζημίωση! Μάλιστα κάποιοι είπαν (αυτό δεν είναι σίγουρο) πως λίγους μήνες μετά το κατάστημα έγινε Γερμανός... :X Περιμένω παρόμοια κίνηση και από την ΤΙΜ... ;)

να! και μετα λεμε πως ειναι η κοσμοτε 1η...λιγο απο δω λιγο απο κει...να και 4++μυρια συν/τες

Join friend!

:lol: :lol: :lol: Παντως, γυφτια να κανεις κατι τετοιο....Φταιω εγω δλδ να παω εκει και να τα σπασω ολα? ειτε ειναι καταστημα ΤΙΜ , ειτε ειναι Vodafone, ειναι η απολυτη γυφτια να κανεις κατι τετοιο...

:lol: :lol: :lol: Παντως, γυφτια να κανεις κατι τετοιο....Φταιω εγω δλδ να παω εκει και να τα σπασω ολα? ειτε ειναι καταστημα ΤΙΜ , ειτε ειναι Vodafone, ειναι η απολυτη γυφτια να κανεις κατι τετοιο...

αυτο φιλε μου,με μια λεξη λεγεται αντιεπαγγελματισμος.

για να μη το πω επαγκεγκληματιας :p

και για να ειμαστε και μεσα στο θεμα...συντομα θα αλλαξουν ολα στα καταστηματα ΤΙΜ απο εξω μεχρι και μεσα!

ειναι καλο φανταζομαι τα μαγαζια τηλ/νιων να μοιαζουν εξελιγμενα...κατι που δεν προσεγγιζε πολυ κοσμο. ή που βαρεθηκαν να βλεπουν του ιδιου στυλ μαγαζια :wink:

Nrg δεν νομιζω να αμφιβαλλεις...ειναι και αυτο ενα συν. οπως και να το κανεις.

εστω και 1εκατομμυριο να κερδισε (λεω εγω..) ειναι μεγαλο κερδος! και αν μη τι αλλο να περνανε μεσα απο καταστηματα ΤΙΜ και βονταφον!

χωρια τα "παρανομα" βοηθαω το καταστημα κοσμοτε που το εχει ενας αντιπροσοπως και ειναι διπλα στο σπιτι μου για να μου κανει καλυτερες τιμες πχ

Join friend!

Ειμαι περιεργος να δω πως θα ειναι τα καταστηματα μετα τις οποιες αλλαγες!

Ελπιζω να ειναι καλα, γιατι γενικα σε σχεση με αλλα ειναι λιγο πιο....Low tech hehehe!

Αντε, να δουμε!

να! και μετα λεμε πως ειναι η κοσμοτε 1η...λιγο απο δω λιγο απο κει...να και 4++μυρια συν/τες

Οι συνδρομητές συμβολαίου μετριούνται αντικειμενικά. Δεν έχει σημασία πώς τους απέκτησε.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ευγενικοι ητανε

το μονο εκνευριστικο οτι παρολο που ζητουσα προγραμμα με χρονο ομιλιας (στελνω σπανια sms) ο πωλητης προσπαθουσε σωνει και καλα να μου πουλησει tim flexy. οσο και αν ρωτουσα για τα κλασικα προγραμματα, αυτος ειχε κολλησει στα flexy :wacko:

ενα μεγαλο μπραβο στο καταστημα ΤΙΜ στο Μαρουσι επι της οδου Ερμου στον πεζοδρομο για την αψογη εξυπηρετηση που υπαρχει :happy:

μια φιλη μου που πηγε στο μαγαζι,εφυγε απολυτα ικανοποιημενη

Join friend!

Κι εγω στο Τim Χαλανδριου που πηγα εμεινα ευχαριστημενη απο την εξυπηρετηση. Μου βαλανε μαλιστα και το non-stop για να με εξυπηρετησουν.:happy: :O
[sIGPIC][/sIGPIC]

• 1 month later...

re pedia na sas po kati kai opios xerei as mou pei ti na kano. ithela na kano mia anavathmisi tis siskeuis mou me epidotisi kai na xrisimopoiiso tous pontous pou eixa apo to avantage oste na kano doroepitages kai na miothei to poso pou tha edina gia to kinito pou apofasisa na paro.

Telos panton se sigekrimeno katastima tis Alex/polis pou piga na ta kano ola auta to metaniosa gia pollous kai sovarous logous kai kirios giati oi ipaliloi ekei kanoun oti theloun . katarxin de sou dinoun ta kinita na ta doulepseis prin apofasiseis poio tha pareis, kai giati 3 sinexomenes meres meres pou piga gia na kano ta diafora xartia mou bgazane kathe mera diaforetiki timi gia to idio kinito .. ti mia oti tha kostisei 66 euro epipleon tin alli mera 23 kai tin alli 38euro.

to provlima mou einai eno tous eipa na ta akirosoun ola mpou lene ok alla tis 4 doroepitages ton 25 euro ti kathemia de ginete na tis akirosoun kai prepei na paro kati apo to katastima s'auti tin aksia.

ego apla thelo na tis akirosoun ki autes mazi me ta ipoloipa xartia pou akirosan oste na pao na tis xrisimopoiiso se allo katastima giati tetoio antiepagelmatismo apo ipallilous den exo xanadei. o de ipeuthinos tou katastimatos de xero poios einai kai mou eipan oti de pigenei sixna ekei.

Ti mporo na kano oste na paro tis doroepitages piso ?

kallitexnis καλή σου μέρα.:)

Έχεις σκεφτεί πόσο πιο ευανάγνωστο θα ήταν το ποστ σου αν αντί για greeklish χρησιμοποιούσες ελληνικούς χαρακτήρες;:worry:

Τώρα αρκετοί θα το προσπεράσουν γιατί είναι πολύ δυσανάγνωστο. Δεν είναι κρίμα;:O

re pedia na sas po kati kai opios xerei as mou pei ti na kano. ithela na kano mia anavathmisi tis siskeuis mou me epidotisi kai na xrisimopoiiso tous pontous pou eixa apo to avantage oste na kano doroepitages kai na miothei to poso pou tha edina gia to kinito pou apofasisa na paro.

Telos panton se sigekrimeno katastima tis Alex/polis pou piga na ta kano ola auta to metaniosa gia pollous kai sovarous logous kai kirios giati oi ipaliloi ekei kanoun oti theloun . katarxin de sou dinoun ta kinita na ta doulepseis prin apofasiseis poio tha pareis, kai giati 3 sinexomenes meres meres pou piga gia na kano ta diafora xartia mou bgazane kathe mera diaforetiki timi gia to idio kinito .. ti mia oti tha kostisei 66 euro epipleon tin alli mera 23 kai tin alli 38euro.

to provlima mou einai eno tous eipa na ta akirosoun ola mpou lene ok alla tis 4 doroepitages ton 25 euro ti kathemia de ginete na tis akirosoun kai prepei na paro kati apo to katastima s'auti tin aksia.

ego apla thelo na tis akirosoun ki autes mazi me ta ipoloipa xartia pou akirosan oste na pao na tis xrisimopoiiso se allo katastima giati tetoio antiepagelmatismo apo ipallilous den exo xanadei. o de ipeuthinos tou katastimatos de xero poios einai kai mou eipan oti de pigenei sixna ekei.

Ti mporo na kano oste na paro tis doroepitages piso ?

ax ti trabame loipon file tha toys pis na stiloyne ena email sto dealer kai na grapsoyne toys kodikoys ton epitagon kai oti ekanan lathos kataxorisi na tis akirosoyn se 1 ora to poli tha exoyn akirothi apo to sistima pio aplo pragma den iparxi alla malon den thelane na to kanoyn :X

!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

opois breis pios ine pm!!

• 2 weeks later...
Επισκέπτης
Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στο καταστημα ΤΙΜ και στους πωλητες της στην πλατεια επταλοφου στην ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ευγενικοτατοι και πολυ γνωστες της δουλειας!

Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στο καταστημα ΤΙΜ και στους πωλητες της στην πλατεια επταλοφου στην ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ευγενικοτατοι και πολυ γνωστες της δουλειας!

οντως πολυ καλοι πωλητες! :happy:

Join friend!

Έχετε περάσει ποτέ μπροστά από το συγκεκριμένο κατάστημα;

Εκτός του ότι είναι χάλια εμφανισιακά, εκτός του ότι ο πλαινός δρόμος βρωμάει (για αυτό δε φταίει το κατάστημα), χθες το βράδυ ανακάλυψα ότι υπάρχει και μια αποικία από μηρμύγκια και άλλα έρποντα κάτω κάτω από την πόρτα του του, ενώ από τη λάμπα κάτω από την (ολοκαίνουρια) ταμπέλα έπεφταν φτερωτά έντομα.

Γενικά είναι μια αηδία.

Το γράφω μπας και το δει κανένας από την ΤΙΜ και κάνει τίποτα.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1914989#post1914989

Σε πρόλαβα, χεχε! Παιδιά είναι λίγο αίσχος πραγματικά! Ελπίζω ο Sawiris να εγκρίνει κανένα κονδύλι για απολύμανση στα καταστήματα, γιατί αν κρίνω από τη μετονομασία light, τότε όλα light θα τα κάνει! Τι ανακαινίσεις θέλουμε στα καταστήματα; Εδώ μία απεντόμωση δεν κάνουνε!

• 1 month later...

Πάρα πολύ ικανοποιημένος έμεινα από την εξυπηρέτηση των υπαλλήλων στο κατάστημα WIND στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης.

Παρά το μεγάλο φόρτο εργασίας (ήταν γεμάτο κόσμο), εξυπηρετήθηκα γρήγορα και σωστά.

Με κατατόπισαν σε όλα τα θέματα που μ' ενδιέφεραν, πάντα με χαμόγελο και επαγγελματισμό, στοιχεία πολύ σημαντικά κατά τη γνώμη μου!

Τονίζω το ότι ενώ το κατάστημα ήταν γεμάτο πελάτες, έκανα τη δουλειά μου γρήγορα και υποδειγματικά!

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ από εμένα!

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...