petros_dl Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Χθες το βράδυ,εκεί που κοιμόμουν με ξύπνησαν οι βροντές!Ήταν πολύ δυνατές!Αφού έλεγα από μέσα μου:'Τώρα θα πέσει κεραυνός,τώρα θα πέσει κεραυνός'. Έβρεχε πάρα πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 εδω παντως ειναι λιγο μουντος ο καιρος,μια συννεφια μια ηλιο,παραξενος. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Χτες και προχτές πάντως είχε φοβερή ζέστη (για 4 Οκτώβρη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Χτες και προχτές πάντως είχε φοβερή ζέστη (για 4 Οκτώβρη) Ήμουν έτοιμος να πεταχτώ χαλκιδική για μπάνιο. Είχε πολύ ήλιο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Και εδω παντος που ειμαι (Χιο)ο καιρος ειναι τελειος!!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 αυτην την στιγμη στην θεσσαλονικη εχει παρα πολυ ζεστη και ηλιο και ειναι για καφεδακι στην παραλια(αριστοτελους).... εχθες παντως ξεκινησε να βρεχει στα καλα καθουμενα!αν δεν κανω λαθος γυρω στις 4 ή 5 το πρωι ηταν.πολυ βροχη ομως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Και εδω παντος που ειμαι (Χιο)ο καιρος ειναι τελειος!!:) Έλα πίσω στη βάση σου να δεις τη γλύκα..!:p Μιλάμε για πολλά μποφόρ στη Θεσσαλία.Καλα εκεί στη Χίο δε φυσάει καθόλου σήμερα? :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Έλα πίσω στη βάση σου να δεις τη γλύκα..!:p Μιλάμε για πολλά μποφόρ στη Θεσσαλία.Καλα εκεί στη Χίο δε φυσάει καθόλου σήμερα? :!: :lol::lol:αμην και ποτε!:p Μπα δεν φυσαει...χαλαρα ειναι...περιεργο παντος!:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_best_ Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Τι ζεστη ειναι αυτη που εχει αυτες τις μερες? Με κοντομανικο ειμαι απο χθες... Πολυ ζεστη!!! Και μπηκαμε και Νοεμβρη... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 ναι..ελεος...θελω χειμωνα τωρα! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Καιρός για μπάνιο! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Τι ζεστη ειναι αυτη που εχει αυτες τις μερες? Με κοντομανικο ειμαι απο χθες... Πολυ ζεστη!!! Και μπηκαμε και Νοεμβρη... Στην Κέρκυρα από τις 7:00 το πρωί έχει υγρασία και χρειάζεσαι μπουφάν,μετά τις 12:00 θέλεις κοντομάνικο και από τις 17:30-18:00 μέχρι το άλλο πρωί θέλεις χοντρή ζακέτα.Περίεργα πράγματα.:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Καιρός για μπάνιο! :cool: O πατέρας μου έκανε χθες στο Πολύχρονο (Χαλκιδική)...:D Και μένα μου την έχει δώσει αυτή η ζέστη. Δεν είναι φυσιολογική. Αλλά έτσι πως το έχουμε κάνει το κλίμα καλά να πάθουμε. Θέλω κι εγώ χειμώνα, τώρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikk Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Δεν είναι μόνο ότι κάνει ζέστη .... έχει και φωτιές !!!!:mad: Παρατάθηκε η αντηπυρική περίοδος απο τέλος Οκτωβρίου σε τέλος Νοεμβρίου !! Μόνο εχτές που είχα υπηρεσία πήγα σε 5 διαφορετικά συμβάντα !!! Σε 5 διαφορετικά συμβάντα δεν έχω πάει ούτε Αύγουστο μήνα :wacko::wacko: Τι να πει κανεις !!! :wacko: Καπου άκουσα όμως ότι απο Σαββάτο θα βρέξει ....για να δουμε !!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 ο καιρος ...σαλταρε απο τα κοντομανικα φορεσαμε απευθειας παλτο και σημερα ενω φυσαει δυνατα...κανει ζεστη!! που ειναι τα χιονια????????:protest: http://s4.rimg.info/c6cb98605b5124fbcbba53e0a8aa5f4f.gif Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 Σήμερα στην Κέρκυρα δεν έμεινε κλαρί όρθιο στ'αλήθεια.Στην πόλη της Κέρκυρας αλλά και έξω απο την πόλη της Κέρκυρας απο τις πρώτες πρωινές ώρες έφευγαν το ένα μετά το άλλο τα αμάξια της Πυροσβεστικής για να πάνε να σηκώνουν πεσμένα κλαριά δέντρων.Και έχουμε και συνέχεια....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 τι αερας ο σημερινος. απο την απεναντι οικοδομη νωρις τα ξημερωματα εφυγαν τα καγκελα του ρετιρε και κατι αλλα μεταλλικα σα λαμαρινες,και κρεμονταν στον αερα. η πυροσβεστικη μεχρι τις 8 : 30 που εφυγα εγω ηταν εκει και εψαχνε λυση... χαλια και οι γραμμες του οτε.δεν ακους τον αλλο με τπτ... Thessaloniki 11 ° C Ασθενής Βροχή Υγρασία: 76% Ανεμος: 18 mph / 30 km/h / 8.2 m/s from the ΑΝΑ Ατμοσφαιρική Πίεση: 29.83 in / 1010 hPa (Ατμ. Πίεση Σταθερή) Ορατότητα: 6.2 Μίλια / 10.0 Χιλιόμετρα UV: 1 out of 16 Clouds: Few 1000 ft / 304 m Few 1800 ft / 548 m Νεφελώδης 2500 ft / 762 m Νεφελώδης 8000 ft / 2438 m (Above Ground Level) Elevation: 13 ft / 4 m και απο οτι βλεπω ετσι θα συνεχισει. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Πολυ αερας ρε σεις.Εχουν φυγει απο τα μπαλκονια των γειτονων πολλα πραγματα. Εχει εδω και ωραια μια κεραια,που συνεχεια κανει να φυγει απο μια ταρατσα,μακαρι να μην φυγει με δυναμη και κανει ζημια. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Και στην Αθήνα είχε πολύ αέρα και ψιλο-καταιγίδα, αλλά όχι τόσο πολύ όσο περιγράφετε εσείς στα βόρια. Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Στα κεντρικά της Audiovisual στη Θέρμη έπεσε η μεγάλη μεταλλική πινακίδα τους και καταπλακωσε τα κάγκελα του φράχτη τους, σπάζοντάς τα κι αυτά. Ευτυχώς δεν περνούσε κανείς από 'κει εκείνη την ώρα. Γιατί είναι πάνω στον δρόμο. Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Ανοιξαν οι ουρανοι σημερα απο το πρωι:!: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_best_ Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Τι αερας και βροχη μαζι απο χθες το βραδυ! Μας πηρε και μας σηκωσε! Σημερα δε λεει για εξω το βραδυ! Σπιτι, ταινιουλα, θερμανση στο φουλ και χουχουλιασμα! :happy: (αντε και λιγο myphone!) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntoukos Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 Μπορεί να μη μας πολυαρέσουν οι 16 βαθμοί το Δεκέμβριο στην Αθήνα και να θέλαμε έναν πιο τυπικό χειμώνα (βλέπε χιόνια πέρσι) αλλά το κέρδος από τη μη χρήση καλοριφέρ είναι σημαντικό. Πάμε να βγάλουμε το έτος χωρίς να χαλάσουμε ούτε ευρώ σε πετρέλαιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 Μπορεί να μη μας πολυαρέσουν οι 16 βαθμοί το Δεκέμβριο στην Αθήνα και να θέλαμε έναν πιο τυπικό χειμώνα (βλέπε χιόνια πέρσι) αλλά το κέρδος από τη μη χρήση καλοριφέρ είναι σημαντικό. Πάμε να βγάλουμε το έτος χωρίς να χαλάσουμε ούτε ευρώ σε πετρέλαιο. Γιατί νομίζεις δεν τα ανάβουν τώρα οι λαμογιο-διαχειριστές? Πως θα βγάλουν το δώρο χριστουγέννων αυτοί? :mad: Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikk Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Εσείς καλά είστε εκεί δεν έχετε κρύο!!!! Εγώ εδώ που είμαι πρέπει να βάζω το λιγότερο 7 φορές τον χρόνο (πετρέλαιο).. τι να πω ?? .... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts