_best_ Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Κι εδω εχει πολυ κρυο και αερα! Το δαγκωσαμε για τα καλα! Τουρ τουρ... :polarbear: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 μια χαρα ειναι ο καιρος...τοσο καιρο με τις ζεστες,εμεις τα παιδια του χειμωνα δεν την παλευαμε...τωρα ειναι η εποχη μας!!!!!!!!!! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Εν Αθήναις, μήπως παρατηρήσατε μία σημαντική πτώση της θερμοκρασίας ή είναι η ιδέα μου; Nαι, ναι την παρατηρήσαμε. Αφού και το κλιματιστικό μου σήμερα κάνει πάρτυ επειδή δεν θα ανάψει καθόλου :p Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Nαι, ναι την παρατηρήσαμε. Αφού και το κλιματιστικό μου σήμερα κάνει πάρτυ επειδή δεν θα ανάψει καθόλου :p Φαντάσου αν η αλλαγή είναι αισθητή στον Πειραιά, εμείς εδώ Κηφισιά το πρωί είχαμε παγώσει... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Εν Αθήναις, μήπως παρατηρήσατε μία σημαντική πτώση της θερμοκρασίας ή είναι η ιδέα μου; http://img134.imageshack.us/img134/9269/sighfj0.jpg Εσυ φταις...:hunter: Θα σε συρω μαζι μου στη Γιαρο! Ποια Κηφισια...το Κραουτς εντ τι μας το τσαμπουνας; :whip: Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Δυστυχώς τα κουνούπια :whip: δεν φαίνεται να επηρεάζονται από την πτώση της θερμοκρασίας... (την τύχη μου μέσα!) :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Συμφωνω με τον αποπανω, ψοφος στα κουνουπια. Κατα τα αλλα επιτελους ψυχρουλα. Οχι βροχες ομως ε. Παντα τα Σαββατοκυριακα βρισκει να βρεχει γμτ; Θελουμε να βγουμε και χαλαει το μαλλι.http://www.laymark.com/i/m/m013.gif Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 http://img134.imageshack.us/img134/9269/sighfj0.jpg Εσυ φταις...:hunter: Θα σε συρω μαζι μου στη Γιαρο! Ποια Κηφισια...το Κραουτς εντ τι μας το τσαμπουνας; :whip: Διαβάζουμε και κανένα Stephen King... Τς! :nagger: Υ.Γ. Είμαι πολίτης του κόσμου. :ρ :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 http://img134.imageshack.us/img134/9269/sighfj0.jpg Εσυ φταις...:hunter: Θα σε συρω μαζι μου στη Γιαρο! Ποια Κηφισια...το Κραουτς εντ τι μας το τσαμπουνας; :whip: Ρε μη μου κλέβετε το bandwidth, το χρειάζομαι! Εγώ πάντως τελευταίες δύο μέρες με κουβερτούλα. 14 βαθμούς έχει έξω :up: Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Λιγους βαθμους πανω απο το 0 :confused: . Απο το Σεπτεμβρη :worry: ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Λιγους βαθμους πανω απο το 0 :confused: . Απο το Σεπτεμβρη :worry: ? Νευροκόπι?Φλώρινα? Πάντως και εγώ σήμερα κατέβασα κουβέρτα για το βράδυ.Σηκωνόμουν το πρωί και τουρτούριζα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
consei Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 +Εγώ σήμερα το πρωί πηγαίνοντας στη δουλειά με την μηχανή, την ψιλοάκουσα από την ψύχρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Xτες που γυριζα με το ποδηλατο δεν ηξερα αν θα φτασω σπιτι απο το κρυο!!Ειχα γινει παγακι Φορουσα φανελα-μπλουζα και ζακετα Εδω κατερινη εχει αραιη συννεφια.Να ριξει και καμια βροχη γιατι ολο το καλοκαιρι σταγονα δεν επεσε.Το καλο με ολη αυτην την κατασταση με τα κρυα ειναι οτι το PC κανει λιγοτερο θορυβο! Πριν τα κρυα (περιπου 1 βδομαδα πριν) core 1/2 = 61 C / 59 C και αφου ξεκινησαν τα κρυα 55/54 c !Επισης το γενικο cpu temp επεσε απο 52 στα 44 yeah!Ευτυχως που δεν πηρα φαν και εμεινα με το στοκ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Πω πω ναι μεν βρέχει σήμερα αλλά κάνει και ψοφόκρυο... Χτες ζέστη σήμερα κρύο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Hρθε ο χειμωνας για τα καλα ! Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 επιτελους...ειχα λαλησει απο την ζεστη φετος! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikk Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Επιτέλους Βρέχει !!!! Τερμα οι φωτιές !!!!!!:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Επιτελους λιγη δροσια! Χιλιες φορες καλυτερα κρυο παρα ζεστη και υγρασια.. Να ελειπε και το παιχνιδι του Αρη - ΠΑΟ, μια χαρα ηρεμια θα ειχαμε για διαβασμα. Ανταυτου, απανταω με Death Magnetic στο διαπασων :D Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntfsi Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Οντως επιτελους δροσησε ειχαμε τρελαθει με τη ζεστη!! Ευτυχως που εβρεξε να λεμε γτ θα εχουμε προβλημα με το νερο! Παράθεση Hello ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 Εχουμε 4 μέρες τωρα μας έχει ρημάξει στις ψιχάλες κ στο κρύο...:( Ετσι θα συνεχίσει τωρα...? Τέλος η ζέστη κ ο ήλιος..?:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 Mαλλον μπηκαμε για τα καλα στο χειμερινο κλιμα.Δεν πειραζει να ημαστε καλα και του χρονου να εχουμε ενα πιο ομορφο καλοκαιρι! Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 Βρέχει στην Ηγουμενίτσα...? Τι θερμοκρασία έχει? Ας μου πει καποιος αν είναι να μην παω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 Τι βροχή ήταν αυτή στην Αθήνα; :blink: Και είχα και εισητήρια για την συναυλία στο Καλλιμάρμαρο (αναβλήθηκε για αύριο)... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 Συμφωνα με το meteo ερχονται βροχες Αντε να ριξει τιποτα και να παγωσει και αλλο! Αυτη η ζεστη του καλοκαιριου δεν την αντεχω με τιποτα.Να εισαι μουσκεμα στον ιδρωτα και να εχεις και την υγρασια και να σου κολλαν τα ρουχα Ω θεε μου Και κυριως σε κανει να νιωθεις σα να δουλευες ολη μερα.Με το κρυο ειναι ωραια τα πραματα.Και πιο ευκολος υπνος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Τι αέρας είναι αυτός ωρε! Με πήρε και με σήκωσε! :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts