Vangie Δημ. 18 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 18 Δεκέμβριος 1 ώρα πριν, kostl said: Σωστός, βεβαια δε ξερω εαν πρεπει να βαλουμε και στο τραπεζι την εγγυηση και την εξυπηρετηση απο το πλαισιο (στα 5 λεπτα με το αμαξι) ή απο κάποιο σκρουτσομαγαζο της Αθηνας (μενω Θεσ/νικη) το οποιο αυριο μεθαυριο μπορει να μην υπαρχει. Το μεγεθος της οθονης δε με απασχολει ειτε 6.3 είτε 6.7 θα κανω τη δουλεια μου. Εννοείται ότι κι αυτό είναι βασικός παράγοντας, παίρνεις κάτι με εγγύηση γνωστής αλυσίδας. Στα συν βάλε και το καλύτερο δακτυλικό αποτύπωμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. 19 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 19 Δεκέμβριος 16 ώρες πριν, Vangie said: Ήμουν κι εγώ στο ίδιο δίλημμα μεταξύ 9 απλό και 8 προ και τώρα με αυτή τη τιμή η αλήθεια είναι ότι δε ξέρω ποιο θα έπαιρνα. Βάλε στη ζυγαριά τι θες, μικρό με μικρότερη οθόνη πιο φρέσκο με μια υποχώρηση στη κάμερα ή πιο μεγάλο μεγαλύτερη οθόνη και όλα τα καλούδια της κάμερας. Για μένα αν δεν ασχολείσαι τρελά με κάμερα κτλ πήγαινε για το 9. Άσε που έχει και καλύτερη σελφι. Για το τελευταίο, αν δεν κάνω λάθος έχει ακριβώς την ίδια selfie. Σίγουρα έχει διαφορετική από το 9 Pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangie Δημ. 19 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 19 Δεκέμβριος 1 ώρα πριν, Sotnem said: Για το τελευταίο, αν δεν κάνω λάθος έχει ακριβώς την ίδια selfie. Σίγουρα έχει διαφορετική από το 9 Pro. Ναι ίσως έκανα λάθος, το pro έχει σίγουρα 50mp σαν αναβάθμιση των 10 του 8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. 19 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 19 Δεκέμβριος Βρε παιδιά. Έτσι όπως ακουμπάνε οι κάμερες σε όλες τις επιφάνειες που αφήνεις το κινητό , δεν έχουν κίνδυνο να γρατζουνιστουν για πλάκα; Έχετε να προτείνετε κάποια προστασία για την οθόνη και τις κάμερες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. 20 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 20 Δεκέμβριος 2 ώρες πριν, jabaman said: Βρε παιδιά. Έτσι όπως ακουμπάνε οι κάμερες σε όλες τις επιφάνειες που αφήνεις το κινητό , δεν έχουν κίνδυνο να γρατζουνιστουν για πλάκα; Έχετε να προτείνετε κάποια προστασία για την οθόνη και τις κάμερες; σίγουρα θήκη, μεμβανη ή tempered για οθόνη και προσοχή ή ακόμα και μεμβράνη για την κάμερα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msarig Δημ. 20 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 20 Δεκέμβριος σήμερα εκμεταλλεύτηκα την απίστευτη προσφορά της γνωστής αλυσίδας και πήρα το 9ρη δώρο για δικό μου προσωπο Τι προτείνετε για φορτιστή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. 21 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 21 Δεκέμβριος 13 ώρες πριν, msarig said: σήμερα εκμεταλλεύτηκα την απίστευτη προσφορά της γνωστής αλυσίδας και πήρα το 9ρη δώρο για δικό μου προσωπο Τι προτείνετε για φορτιστή; Anker 45αρη θα έπαιρνα. Είναι σε προσφορά στο γερμανικό amazon λίγο που τσέκαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. 21 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 21 Δεκέμβριος (edited) 1 ώρα πριν, Sotnem said: Anker 45αρη θα έπαιρνα. Είναι σε προσφορά στο γερμανικό amazon λίγο που τσέκαρα. Τον 1o με το καλώδιο ή τον 2ο ? https://www.amazon.de/s?k=anker+45w+usb+c&crid=JKEQHX6VRBL9&sprefix=Anker+45w%2Caps%2C128&ref=nb_sb_ss_ts-doa-p_2_9 Edited 21 Δεκέμβριος by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. 21 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 21 Δεκέμβριος πηρα και εγω το τηλεφωνο ετσι για δοκιμη, λογω της προσφορας , μιας και ακουω pixel και Pixel συνεχεια αλλα η αληθεια ειναι οτι απο το στησιμο και μονο θελω να το πεταξω στον τοιχο. Καμια επιλογη παραμετροποιησης αρχικης οθονης, με το ζορι να εχουμε την google στο κατω μερος, αναποδα το κουμπι κλειδωματος, ειναι απο πανω αντι για απο κατω οπως ειναι το λογικο αφου αυτο το χρησιμοποιεις 100 φορες τη μερα ενω το volume πιο σπανια, πολλοι περιορισμοι στο μενου, δυσκοιλιο notification bar με τις ρυθμισεις στην κουρτινα να ειναι αρκετες αλλα αβολες οπως ειναι, σε αντιθεση με samsung πχ που δουλευουν πιο ευκολα και με λιγοτερα κλικ.. Γενικα εχει αντιγραψει καποιες ανοησιες της apple και δεν δινει επιλογη να τα αλλαξεις. Σαν καμερα μοιαζει καλο και εχει επιλογες για ωραια εφε στα βιντεο και ισως ειναι ο μονος λογος να το κρατησω λιγο αλλα γενικα απογοητευτηκα. ελεγα να παρω Xperia το οποιο δεν απεχει πολυ αλλα ειναι καλυτερο απο την εμπειρια μου, τουλαχιστον σε μενου. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. 21 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 21 Δεκέμβριος 6 ώρες πριν, taliban said: Τον 1o με το καλώδιο ή τον 2ο ? https://www.amazon.de/s?k=anker+45w+usb+c&crid=JKEQHX6VRBL9&sprefix=Anker+45w%2Caps%2C128&ref=nb_sb_ss_ts-doa-p_2_9 Ο χωρίς καλώδιο είναι ο 313 αν δεν κάνω λάθος. Κάνει και αυτός και ο δεύτερος αν δεν κάνω λάθος. Τσέκαρέ το στα specs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iOLAos_ Δημ. 21 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 21 Δεκέμβριος Το τσίμπησα κι εγώ. Το είχα στο μάτι και σε αυτή την προσφορά δεν χανόταν. Πολύ λιγότερο customization σε σχέση με το τίμιο μου S21 FE αλλά εμφανώς καλύτερη κάμερα και διπλάσια RAM. Το μόνο που με χαλάει μέχρι στιγμής είναι η φωτεινότητα της Always on Display η οποία είναι πολύ χαμηλή και δεν ρυθμίζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_rc Δημ. 21 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 21 Δεκέμβριος Κάτοχος κι εγω απο σημερα. Ναι όσοι έχουμε συνηθίσει το one ui θέλει λιγο δουλειά εδω αλλα νομίζω στο τέλος το φέρνεις στα μέτρα σου με λιγο ψάξιμο. Η κάμερα σε κάποιες πρώτες δοκιμες δείχνει παρα πολυ καλη σε indoor λήψεις και αστεια γρήγορο κλείστρο. Ερώτηση : η φωτεινότητα της οθόνης πως σας φαίνεται ως τώρα; μάλλον τα ματια μου έχουν παρασυνηθισει τη super amoled; γιατι με τα nits που δηλώνει περιμένα μεγαλύτερη φωτεινότητα. Το κινητο βέβαια δε το εχω βγάλει εξω ακόμα να δω πως συμπεριφέρεται.. 1 Παράθεση Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey --> Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite --> Pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topas86 Δημ. 21 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 21 Δεκέμβριος Νέος κάτοχος και εγώ και σε γενικές γραμμές πολύ ευχαριστημένος. Υπάρχει τελικά κανενας τρόπος για ενεργοποιήσουμε 5g και VoWifi σε cosmote? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. 21 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 21 Δεκέμβριος 1 ώρα πριν, topas86 said: Νέος κάτοχος και εγώ και σε γενικές γραμμές πολύ ευχαριστημένος. Υπάρχει τελικά κανενας τρόπος για ενεργοποιήσουμε 5g και VoWifi σε cosmote? Αν είναι ενεργοποιημένες οι υπηρεσίες σου θα παίζουν αυτόματα. 3 ώρες πριν, manos_rc said: Ερώτηση : η φωτεινότητα της οθόνης πως σας φαίνεται ως τώρα; μάλλον τα ματια μου έχουν παρασυνηθισει τη super amoled; γιατι με τα nits που δηλώνει περιμένα μεγαλύτερη φωτεινότητα. Το κινητο βέβαια δε το εχω βγάλει εξω ακόμα να δω πως συμπεριφέρεται.. Αν έχεις αυτόματη τη φωτεινότητα μπορείς να τη ρυθμίζεις παράλληλα μόνος σου και έτσι "μαθαίνει" τις προτιμήσεις σου. Εκτός αν εννοείς ότι στο full δεν σε ικανοποιεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. 21 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 21 Δεκέμβριος Το πήρα κι εγώ . Έβαλα μια προστασία οθόνης και πλέον δεν μπορώ να περάσω νέο αποτύπωμα (εννοείται ούτε το παλιό το καταλαβαίνει για να ανοίξει η συσκευή). Βάζω το δάχτυλο και λέει να πιεσω πιο δυνατά. Πιέζω αλλά τίποτα. Ενώ πριν χωρίς την προστασία το δαχτυλικό λειτουργούσε σφαίρα. Μήπως έκανα εγώ καμία πατάτα στην τοποθέτηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_rc Δημ. 21 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 21 Δεκέμβριος (edited) 8 ώρες πριν, Sotnem said: Αν είναι ενεργοποιημένες οι υπηρεσίες σου θα παίζουν αυτόματα. Αν έχεις αυτόματη τη φωτεινότητα μπορείς να τη ρυθμίζεις παράλληλα μόνος σου και έτσι "μαθαίνει" τις προτιμήσεις σου. Εκτός αν εννοείς ότι στο full δεν σε ικανοποιεί. Εννοώ ότι σε σύγκριση με το Α54 διπλα διπλα στο ίδιο ποσοστό φωτεινότητας το Α54 δείχνει πιο φωτεινο (με πιο "ξεπλυμενα" χρώματα βέβαια) κατι που συμφωνα με τα nits δε μπορεί να συμβαίνει. Σε ότι αφορά το δακτυλικο είναι σφαιρα με περασμένο γυαλι spigen. Haptic engine επισης πολυ καλο και γενικά ποιοτικη συσκευή. Edited 22 Δεκέμβριος by manos_rc Παράθεση Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey --> Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite --> Pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. 22 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 22 Δεκέμβριος Το πήρα και γώ να κάνει παρέα στο iPhone 16pro Max μου. Πάντα στο android πάω σε stock κατάσταση. Από nexus εποχές. Παρά πολύ καλό το κινητό και σε αυτή την τιμή ήταν μια καλή ευκαιρία. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ByAnyMeansNecessary Δημ. 22 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 22 Δεκέμβριος (edited) Χαιρετώ την Pixel ομάδα! Νέος κάτοχος και εγώ του Pixel 9. Επειδή λείπει ο φορτιστής, όπως είπατε παραπάνω, αλλά έχω άλλους 3 να κάθονται από σύγχρονα κινητά μπορείτε να μου πείτε αν είναι συμβατοί; 1) Samsung EP-TA800 2) Motorola Turbo Charger 68W 3) Superdart Charger 65W Με ασύρματη φόρτιση να ασχοληθώ ή δεν αξίζει; Αν ναι, τι να κοιτάξω; Επίσης ψάχνω ποιοτική θήκη και γυαλί προστασίας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις! Edited 22 Δεκέμβριος by ByAnyMeansNecessary Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagzard Δημ. 22 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 22 Δεκέμβριος 3 ώρες πριν, ByAnyMeansNecessary said: Χαιρετώ την Pixel ομάδα! Νέος κάτοχος και εγώ του Pixel 9. Επειδή λείπει ο φορτιστής, όπως είπατε παραπάνω, αλλά έχω άλλους 3 να κάθονται από σύγχρονα κινητά μπορείτε να μου πείτε αν είναι συμβατοί; 1) Samsung EP-TA800 2) Motorola Turbo Charger 68W 3) Superdart Charger 65W Με ασύρματη φόρτιση να ασχοληθώ ή δεν αξίζει; Αν ναι, τι να κοιτάξω; Επίσης ψάχνω ποιοτική θήκη και γυαλί προστασίας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις! Για θήκη και τζαμάκι μόνο spigen. Ότι καλύτερο σε σχέση ποιότητας/τιμής. Οι φορτιστές που έχεις θα το φορτίζουν εννοείται αλλά για "γρήγορη" φόρτιση ίσως μόνο της Samsung που έχεις. Αν είναι usb c σε usb c. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topas86 Δημ. 22 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 22 Δεκέμβριος 20 ώρες πριν, Sotnem said: Αν είναι ενεργοποιημένες οι υπηρεσίες σου θα παίζουν αυτόματα. έστειλα 5G στο 1333 αλλά παίρνω απάντηση ότι δεν υποστηρίζεται. Μπορεί να φταίει οτι η sim ειναι σχετικά παλία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. 22 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 22 Δεκέμβριος On 21/12/2024 at 11:48 ΠΜ, Nikos_Mpl said: πηρα και εγω το τηλεφωνο ετσι για δοκιμη, λογω της προσφορας , μιας και ακουω pixel και Pixel συνεχεια αλλα η αληθεια ειναι οτι απο το στησιμο και μονο θελω να το πεταξω στον τοιχο. Καμια επιλογη παραμετροποιησης αρχικης οθονης, με το ζορι να εχουμε την google στο κατω μερος, αναποδα το κουμπι κλειδωματος, ειναι απο πανω αντι για απο κατω οπως ειναι το λογικο αφου αυτο το χρησιμοποιεις 100 φορες τη μερα ενω το volume πιο σπανια, πολλοι περιορισμοι στο μενου, δυσκοιλιο notification bar με τις ρυθμισεις στην κουρτινα να ειναι αρκετες αλλα αβολες οπως ειναι, σε αντιθεση με samsung πχ που δουλευουν πιο ευκολα και με λιγοτερα κλικ.. Γενικα εχει αντιγραψει καποιες ανοησιες της apple και δεν δινει επιλογη να τα αλλαξεις. Σαν καμερα μοιαζει καλο και εχει επιλογες για ωραια εφε στα βιντεο και ισως ειναι ο μονος λογος να το κρατησω λιγο αλλα γενικα απογοητευτηκα. ελεγα να παρω Xperia το οποιο δεν απεχει πολυ αλλα ειναι καλυτερο απο την εμπειρια μου, τουλαχιστον σε μενου. Γι αυτό και είναι από τις λίγες εταιρείες που σε αφήνουν να ξεκλειδώσεις τις συσκευές τους και με custom ROMs η με root να κάνεις ότι θες, αλλά και παραπάνω από ότι θες. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. 22 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 22 Δεκέμβριος 21 ώρες πριν, jabaman said: Το πήρα κι εγώ . Έβαλα μια προστασία οθόνης και πλέον δεν μπορώ να περάσω νέο αποτύπωμα (εννοείται ούτε το παλιό το καταλαβαίνει για να ανοίξει η συσκευή). Βάζω το δάχτυλο και λέει να πιεσω πιο δυνατά. Πιέζω αλλά τίποτα. Ενώ πριν χωρίς την προστασία το δαχτυλικό λειτουργούσε σφαίρα. Μήπως έκανα εγώ καμία πατάτα στην τοποθέτηση; Υπάρχει μια ρύθμιση στο μενού: Ρυθμίσεις - Οθόνη και αφή - Ευαισθησία αφής Όπου μπορείς να ενεργοποιήσεις τη λειτουργία προστατευτικού οθόνης ώστε να αυξηθεί η ευαισθησία. Δοκίμασε μήπως σε βοηθήσει. 1 hour ago, topas86 said: έστειλα 5G στο 1333 αλλά παίρνω απάντηση ότι δεν υποστηρίζεται. Μπορεί να φταίει οτι η sim ειναι σχετικά παλία? Βάλε τη sim προσωρινά σε μια υποστηριζόμενη συσκευή, στείλε το μήνυμα για την ενεργοποίηση και μετά βάλε πάλι τη sim στο Pixel. Θα είσαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. 23 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 23 Δεκέμβριος (edited) 12 ώρες πριν, baiosss said: Γι αυτό και είναι από τις λίγες εταιρείες που σε αφήνουν να ξεκλειδώσεις τις συσκευές τους και με custom ROMs η με root να κάνεις ότι θες, αλλά και παραπάνω από ότι θες. Φιλε μου δεν ειμαστε 15 χρονων να παιζουμε με ρομ, τα καναμε στα 25 μας ΜΑΧ που δεν ειχαμε λεφτα και ψαχναμε να παρουμε κανα μεταχειρισμενο με 300 ευρω. Τωρα μου εχει παρει 4 μερες να το στησω λογω ελλειψης χρονου, αυτο ελειπε να ψαχνω ρομ και ιστοριες. Τοσο δυσκολο ειναι να σε αφηνει να βγαλεις την google search bar τωρα? οπως και πολλα αλλα? πχ για το grid οπου σε αφηνει να εχεις 5x5 εικονιδια ειναι τοσο χωμενο που το εβρηκα την 3η μερα. On 21/12/2024 at 9:58 ΜΜ, manos_rc said: Κάτοχος κι εγω απο σημερα. Ναι όσοι έχουμε συνηθίσει το one ui θέλει λιγο δουλειά εδω αλλα νομίζω στο τέλος το φέρνεις στα μέτρα σου με λιγο ψάξιμο. Η κάμερα σε κάποιες πρώτες δοκιμες δείχνει παρα πολυ καλη σε indoor λήψεις και αστεια γρήγορο κλείστρο. Ερώτηση : η φωτεινότητα της οθόνης πως σας φαίνεται ως τώρα; μάλλον τα ματια μου έχουν παρασυνηθισει τη super amoled; γιατι με τα nits που δηλώνει περιμένα μεγαλύτερη φωτεινότητα. Το κινητο βέβαια δε το εχω βγάλει εξω ακόμα να δω πως συμπεριφέρεται.. και εμενα μου φανηκε σκοτεινη και την ανεβασα χειροκινητα καμποσες φορες και τωρα παιζει καλυτερα Edited 23 Δεκέμβριος by Nikos_Mpl 1 Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_rc Δημ. 23 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 23 Δεκέμβριος 32 minutes ago, Nikos_Mpl said: Φιλε μου δεν ειμαστε 15 χρονων να παιζουμε με ρομ, τα καναμε στα 25 μας ΜΑΧ που δεν ειχαμε λεφτα και ψαχναμε να παρουμε κανα μεταχειρισμενο με 300 ευρω. Τωρα μου εχει παρει 4 μερες να το στησω λογω ελλειψης χρονου, αυτο ελειπε να ψαχνω ρομ και ιστοριες. Τοσο δυσκολο ειναι να σε αφηνει να βγαλεις την google search bar τωρα? οπως και πολλα αλλα? πχ για το grid οπου σε αφηνει να εχεις 5x5 εικονιδια ειναι τοσο χωμενο που το εβρηκα την 3η μερα. και εμενα μου φανηκε σκοτεινη και την ανεβασα χειροκινητα καμποσες φορες και τωρα παιζει καλυτερα Οντως βρηκα ακρη κι εγω γιατι υπαρχει επιλογη για extra dim και μπαινεις σε μενου με ξεχωριστη μπαρα να ανεβασεις και την extra φωτεινοτητα... εμπρος πισω λιγο η φαση αλλα οκ. Παράθεση Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey --> Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite --> Pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. 23 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 23 Δεκέμβριος Καλησπερα και καλα χριστουγεννα στην παρεα , με καθε επιφυλαξη την google search bar μπορεις να την βγαλεις με καποιον launcher εγω εχω τον https://lawnchair.app/ και την εχω βγαλει pixel 6 συσκευη. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts