Jump to content

[Επίσημο]: OnePlus 13

STATYSS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πήρα πριν λίγο το κινητό και λέω ας κάνω την ενημέρωσή. Βάζω δακτυλικό αποτύπωμα, μου γράφει βάλτε μοτίβο (που απαιτείται κάθε 72 ώρες) και..... τίποτα!! Βάζω-ξαναβάζω το μοτίβο και δεν έκανε τίποτα. Ενώ το μοτίβο ήταν σωστό το τηλέφωνο δεν ξεκλείδωνε. Εντωμεταξύ έχω και μοτίβο στην απενεργοποιηση και δεν μπορούσα ούτε restart να κάνω! Έφαγα φρίκη! 

Τελικά έκανα επανεκκίνηση με Power button + volume up και έστρωσε. Με μια αναζήτηση που έκανα διάβασα ότι έχει συμβεί σε πολύ κόσμο και δεν διορθώνεται ούτε με την .840..... Ξενέρωσα τόσο που ούτε την ενημέρωση θέλω να κάνω.... 

• Απαντήσεις 627
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Λοιπόν, το μόνο σίγουρο είναι οτι στην δική μου συσκευή ΔΕΝ έχω αλλη επιλογή για γραμματοσειρές όπως λέει στο changelog, μονο η roboto εμφανίζεται.

1 minute ago, Titarasaudi said:

Πήρα πριν λίγο το κινητό και λέω ας κάνω την ενημέρωσή. Βάζω δακτυλικό αποτύπωμα, μου γράφει βάλτε μοτίβο (που απαιτείται κάθε 72 ώρες) και..... τίποτα!! Βάζω-ξαναβάζω το μοτίβο και δεν έκανε τίποτα. Ενώ το μοτίβο ήταν σωστό το τηλέφωνο δεν ξεκλείδωνε. Εντωμεταξύ έχω και μοτίβο στην απενεργοποιηση και δεν μπορούσα ούτε restart να κάνω! Έφαγα φρίκη! 

Τελικά έκανα επανεκκίνηση με Power button + volume up και έστρωσε. Με μια αναζήτηση που έκανα διάβασα ότι έχει συμβεί σε πολύ κόσμο και δεν διορθώνεται ούτε με την .840..... Ξενέρωσα τόσο που ούτε την ενημέρωση θέλω να κάνω.... 

Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite  // Oneplus Nord  // Oneplus 11 // Oneplus 13

3 minutes ago, mivechris said:

Λοιπόν, το μόνο σίγουρο είναι οτι στην δική μου συσκευή ΔΕΝ έχω αλλη επιλογή για γραμματοσειρές όπως λέει στο changelog, μονο η roboto εμφανίζεται.

Δεν είχα διαβάσει ότι είχε συμβεί και σε σένα!! Τουλάχιστον θα ήμουν προετοιμασμένος! Άλλο πάλι κ' αυτό..... 

35 minutes ago, mivechris said:

Ναι γραμματοσειρά μόνο η κλασική roboto.

Για την φωτεινότητα οθονης κατάλαβες κάτι;;

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

3 minutes ago, STATYSS said:

Ναι γραμματοσειρά μόνο η κλασική roboto.

Για την φωτεινότητα οθονης κατάλαβες κάτι;;

όχι δεν εχω δει κάποια αλλαγή, βέβαια εγώ το έχω και στο αυτόματο.

Αυτό που παρατήρησα και με ενοχλεί ΣΙΓΟΥΡΑ είναι οτι δεν στοιχίζεται σωστά το συρτάρι εφαρμογών. Είναι ενα κλικ πιο δεξιά όλα.

Δες το κενό που έχεις απο αριστερά μέχρι τα εικονίδια και απο δεξιά

Βασικά είναι λες και το μάζεψαν κάπως, οχι οτι δεν στοιχίζεται σωστά.

100% πριν ηταν μεγαλύτερα μέχρι και τα εικονίδια και ο χώρος που έπιαναν.

Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite  // Oneplus Nord  // Oneplus 11 // Oneplus 13

11 minutes ago, mivechris said:

όχι δεν εχω δει κάποια αλλαγή, βέβαια εγώ το έχω και στο αυτόματο.

Αυτό που παρατήρησα και με ενοχλεί ΣΙΓΟΥΡΑ είναι οτι δεν στοιχίζεται σωστά το συρτάρι εφαρμογών. Είναι ενα κλικ πιο δεξιά όλα.

Δες το κενό που έχεις απο αριστερά μέχρι τα εικονίδια και απο δεξιά

Βασικά είναι λες και το μάζεψαν κάπως, οχι οτι δεν στοιχίζεται σωστά.

100% πριν ηταν μεγαλύτερα μέχρι και τα εικονίδια και ο χώρος που έπιαναν.

Είναι. Ναι.. αλλά δεν με ενοχλεί εμένα ..ελάχιστο μια ιδέα..

Η λάμψη της οθόνης έπεσε πάντως . Να δούμε πως πάει και η μπαταρία 

3 minutes ago, STATYSS said:

Είναι. Ναι.. αλλά δεν με ενοχλεί εμένα ..ελάχιστο μια ιδέα..

Η λάμψη της οθόνης έπεσε πάντως . Να δούμε πως πάει και η μπαταρία 

Για την μπαταρία διάβασα κάπου για το digital wellbeing πως λέγεται και πήγα και το έκλεισα. Έχει βελτιωθεί αρκετά απο τότε.

3 ωρες SOT και η συσκευή ανοιχτή βγήκε απο την πριζα πριν 15ώρες και έχω ακόμα 66% μπαταρία.

Πριν την ενημέρωση ήμουν στο 70

Δλδ πηγαίνοντας Settings > Wallpapers & Style > Font σας εμφανίζει μόνο τη Roboto;
Πως γίνεται αυτή η διαφοροποίηση από συσκευή σε συσκευή;

Screenshot.thumb.jpg.c0cb716a26236fee69fdfe1016caaa73.jpg

1 hour ago, alanthast0s said:

Δλδ πηγαίνοντας Settings > Wallpapers & Style > Font σας εμφανίζει μόνο τη Roboto;
Πως γίνεται αυτή η διαφοροποίηση από συσκευή σε συσκευή;

Screenshot.thumb.jpg.c0cb716a26236fee69fdfe1016caaa73.jpg

παιζει ρόλο η γλώσσα που έχεις επιλέξει

Phone: OnePlus 3T 64GB

ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU]

Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54

Kernel: Blu_spark_r202

[sIGPIC][/sIGPIC]

17 minutes ago, Mr_Comple said:

παιζει ρόλο η γλώσσα που έχεις επιλέξει

ισχύει αυτό που λες.. με γλώσσα συστήματος τα ελληνικά δεν εμφανίζει τα υπόλοιπα fonts
όταν όμως έχεις αγγλικά γλώσσα συστήματος και μπορείς να τα επιλέξεις τότε στις εφαρμογές που έχεις ελληνικά (πχ viber ή ακόμα και οι επαφές) μια χαρά υποστηρίζονται οι γραμματοσειρές και φαίνονται και τα ελληνικά σε one sans/oneplus sans

Με τη φωτεινότητα παιδιά τελικά διαπιστώσαμε διαφορά με την .840; 

Έχει πτώση η φωτεινότητα της οθόνης; 

Επειδή τα χρόνια μας πέρασαν και δεν βλέπουμε πια όπως παλιά δεν είναι τώρα να μας ρίχνουν τη φωτεινότητα! 😊

να πανε να μ..θουν με τις γλώσσες και τις γραμματοσειρές.

Στο πρώτο nord μια χαρα είχαν επιλογές.

Και στο 11αρι ειχα επιλογές με την 13άρα μέχρι που κάτι εγινε ενα bug με τις άλλες 2 γραμματοσειρές και το Θ το κεφαλαίο το εμφάνιζε Ο και μια γραμμη απο πάνω του και μπερδευόταν ο κόσμος.

Ε αντί να το αλλάξουν, είπαν να το αφαιρέσουν.

Με την φωτεινότητα δεν εχω παρατηρήσει κάτι προσωπικά.

Καλημέρα. Έχω τη συσκευή μαζί με την επίσημη θήκη sandstone που ειναι και μαγνητική. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποθα βαση αυτοκινήτου που κρατάει σταθερά με τη θ΄ξκη αυτή. Δε με νοιάζει τοσο η φόρτιση με την βάση. ΄Η αν ξέρετε τι πρέπει να ψάχνω ωστε να καταλάβω οτι θα μαγνητίζεται σταθερα. Ευχαριστώ

24 minutes ago, krisse said:

Καλημέρα. Έχω τη συσκευή μαζί με την επίσημη θήκη sandstone που ειναι και μαγνητική. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποθα βαση αυτοκινήτου που κρατάει σταθερά με τη θ΄ξκη αυτή. Δε με νοιάζει τοσο η φόρτιση με την βάση. ΄Η αν ξέρετε τι πρέπει να ψάχνω ωστε να καταλάβω οτι θα μαγνητίζεται σταθερα. Ευχαριστώ

Εγώ έχω μια βάση αυτοκινήτου με Magsafe, επειδή είχα iPhone πιο πρίν. Δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα και με το 13R, που είναι μεγαλύτερο και βαρύτερο θαρρώ....

3 ώρες πριν, krisse said:

Ευχαριστώ για την απάντηση, οπότε πιθανότατα το πρωτοκολλο magsafe ειναι συμβατο. 

Μια χαρά φορτίζει πολύ γρήγορα 

3 ώρες πριν, STATYSS said:

Μια χαρά φορτίζει πολύ γρήγορα 

Παρατήρησα αυτό που λες με την φωτεινότητα. Νομίζω τη θέλω ενα κλικ πιο πάνω ναι.

3 ώρες πριν, mivechris said:

Παρατήρησα αυτό που λες με την φωτεινότητα. Νομίζω τη θέλω ενα κλικ πιο πάνω ναι.

Την μείωσαν. Εγώ το κατάλαβα αμέσως.. με το που άνοιξε η συσκευή από την εγκατάσταση..

Πιστεύω στην επόμενη να την φτιάξουμε όπως ηταν

7 ώρες πριν, STATYSS said:

Την μείωσαν. Εγώ το κατάλαβα αμέσως.. με το που άνοιξε η συσκευή από την εγκατάσταση..

Πιστεύω στην επόμενη να την φτιάξουμε όπως ηταν

Σιγά που θα το φτιάξουν.

Εδώ άλλαξαν το χρώμα του εικονιδίου της μπαταρίας κανενα 6μηνο και πλεον δεν ξερω με τι φορτίζω. Πρέπει να κοιτάζω τον φορτιστή καθε φορα.

ειτε στα 10 βατ ειτε στα 67 ειτε στα 80 ειτε στα 100 ειναι πράσινο.

Στο 11αρι μου με την ιδια αναβάθμιση (την .831) μια χαρά παίζει το χρώμα.

Για φωτεινότητα δεν έχω καταλάβει διαφορά αν και είμαι πάντα σε αυτόματη. Το γελοίο bug με την ειδοποίηση φόρτισης στο 99% δεν το διόρθωσαν.

Και μπαταρία που είναι και το πιο κρίσιμο δυστυχώς τα ίδια. Το κινητό είναι όπως μια απλή ναυαρχίδα των 5κ χωρητικότητας μπαταρίας. 3,5sot και γυρίζω σπίτι με 15% ενώ στις αρχές είχα 5,5 sot και γύριζα με 40% υπόλοιπο σπίτι.

Μεγάλη απογοήτευση η αντιμετώπιση των bugs. 

Επειδή έχω oneplus πάνω από 5 χρόνια, έτσι είναι και οι άλλες εταιρίες στα updates? παρατάνε τα bugs για χρόνια όπως να ναι;

Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13

2 ώρες πριν, psail said:

Για φωτεινότητα δεν έχω καταλάβει διαφορά αν και είμαι πάντα σε αυτόματη. Το γελοίο bug με την ειδοποίηση φόρτισης στο 99% δεν το διόρθωσαν.

δεν το ξέρω τούτο, τι ακριβώς συμβαίνει;

On 2/8/2025 at 8:33 ΠΜ, mivechris said:

Σιγά που θα το φτιάξουν.

Εδώ άλλαξαν το χρώμα του εικονιδίου της μπαταρίας κανενα 6μηνο και πλεον δεν ξερω με τι φορτίζω. Πρέπει να κοιτάζω τον φορτιστή καθε φορα.

ειτε στα 10 βατ ειτε στα 67 ειτε στα 80 ειτε στα 100 ειναι πράσινο.

Στο 11αρι μου με την ιδια αναβάθμιση (την .831) μια χαρά παίζει το χρώμα.

Στο 12 αρι παντως με οτιδηποτε αλλο εκτος τον δικο του ειναι πρασινο. Με τον δικο του ειναι μωβ

12 ώρες πριν, FoT1s said:

Στο 12 αρι παντως με οτιδηποτε αλλο εκτος τον δικο του ειναι πρασινο. Με τον δικο του ειναι μωβ

μωβ είναι ο 100αρης

στο 11αρι μου, με μπλέ ειναι ο 80αρης πάντως.

Στο 13 στα τέτοια του, όλα πράσινα. Και σίγουρα φορτίζει με 80 και 100, άλλωστε τον 100αρι στο γράφει και στην οθονη κλειδώματος.

• 3 weeks later...

Μόλις μου έβγαλε ειδοποίηση για ενημέρωση συστήματος! Την .850.

Οποίος την κάνει ας μας πει εντυπώσεις!! 

Εγώ πάντως, μετά τις αναφορές για μείωση στη φωτεινότητα, την .840 την έκανε skip και δεν την πέρασα! Είμαι ακόμη στην .830 και θα περιμένω εντυπώσεις από την 850!

7 minutes ago, Titarasaudi said:

Μόλις μου έβγαλε ειδοποίηση για ενημέρωση συστήματος! Την .850.

Οποίος την κάνει ας μας πει εντυπώσεις!! 

Εγώ πάντως, μετά τις αναφορές για μείωση στη φωτεινότητα, την .840 την έκανε skip και δεν την πέρασα! Είμαι ακόμη στην .830 και θα περιμένω εντυπώσεις από την 850!

την περναω τωρα εγω.. θα σου πω