megatr0n Δημ. Κυριακή στις 06:50 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 06:50 μμ Στο reddit αναφερουν δραστικη βελτιωση της μπαταριας με την .602 ! Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 13 16/512 Black MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. Κυριακή στις 07:49 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:49 μμ Θα την ξαναβάλουν διαθέσιμη Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. Δευτέρα στις 04:40 πμ Author Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 04:40 πμ 8 ώρες πριν, STATYSS said: Θα την ξαναβάλουν διαθέσιμη CPH2653_15.0.0.602(EX01) Διαθέσιμη ..Στο oxygen Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. Δευτέρα στις 10:37 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 10:37 πμ 5 ώρες πριν, STATYSS said: CPH2653_15.0.0.602(EX01) Διαθέσιμη ..Στο oxygen Εμένα μου την έβγαλε το πρωί, χωρίς oxygen. Μέσα απ' τις ρυθμίσεις! Θα την κάνω μάλλον το απόγευμα! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. Δευτέρα στις 03:22 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 03:22 μμ Εγώ την έβαλα. Μια χαρά από το πρωί.. Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. Δευτέρα στις 03:27 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 03:27 μμ την έλαβα σήμερα από το πρωί μέσω των ρυθμίσεων. Προς το παρόν δεν βλέπω κάποια διαφορά αλλά είναι και νωρίς. Ξέρει κανείς αν έχει 5g με vodafone; Γιατί μάλλον θα αλλάξω πάροχο από cosmote σε vodafone. Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. Δευτέρα στις 07:16 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:16 μμ Tην εβαλα κι εγω το πρωι, αισθητη η διαφορά ηδη στην αυτονομια. Ηρθαν σημερα και οι μεμβρανες της Nillkin, 2 ειχε η συσκευασια. Εχουν μαυρο πλαισιο γυρω γυρω, αψογη εφαρμογη, αριστη αισθηση, αλλα νομιζω οτι κολλανε περισσοτερες δαχτυλιες σε σχεση με πριν που ηταν γυμνη η οθονη. Θα την αφησω πανω μεχρι νεοτερας! Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 13 16/512 Black MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. Δευτέρα στις 07:28 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:28 μμ 4 ώρες πριν, psail said: την έλαβα σήμερα από το πρωί μέσω των ρυθμίσεων. Προς το παρόν δεν βλέπω κάποια διαφορά αλλά είναι και νωρίς. Ξέρει κανείς αν έχει 5g με vodafone; Γιατί μάλλον θα αλλάξω πάροχο από cosmote σε vodafone. Έχω Vodafone και έχει κανονικά 5G το κινητό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. Δευτέρα στις 07:41 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:41 μμ 25 minutes ago, megatr0n said: Tην εβαλα κι εγω το πρωι, αισθητη η διαφορά ηδη στην αυτονομια. Ηρθαν σημερα και οι μεμβρανες της Nillkin, 2 ειχε η συσκευασια. Εχουν μαυρο πλαισιο γυρω γυρω, αψογη εφαρμογη, αριστη αισθηση, αλλα νομιζω οτι κολλανε περισσοτερες δαχτυλιες σε σχεση με πριν που ηταν γυμνη η οθονη. Θα την αφησω πανω μεχρι νεοτερας! Πια πήρες ακριβώς? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts