Jump to content

[Επίσημο]: OnePlus 13

STATYSS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά τα screen protector για το OnePlus 12 ταιριάζουν και στο 13; Επειδή παραγγειλα κάτι screen protector για το 13 από το ali και ενώ επέλεξα για OnePlus 13 αυτά που μου ήρθαν λένε πάνω για το 12

έχω δικτυο cosmote και 5g δεν εμφανιζει στη συσκευη μου...εννοειται ειναι επιλεγμενο απ τις ρυθμισεις δικτυου το 5g..σημερα αλλαξα καρτα sim θεωρώντας οτι ειναι "παλια" και φταιει αυτο! Βαλαμε e-sim και μονο για λιγα λεπτα εδειξε 5g και μετα το γυρισε στο 4g+ ...στελνωντας μηνυμα στο 1333 "5g" λαμβανω απαντηση πως η συσκευη δεν ειναι στη λιστα της cosmote με τις συσκευες που υποστηριζει το 5g. Σε επικοινωνια με το 13888 η υπαλληλος μου ειπε πως αν δεν ειναι στη λιστα της cosmote ,δν θα εχει 5g.Η προηγουμενη συσκευη που ειχα ηταν ενα redmi Note 9 pro  που δεν υποστηριζε το 5g ,οποτε εντυπωσιαζομαι που τωρα δεν εχω ουτε σε αυτη!!

46 minutes ago, kill_bill said:

Παιδιά τα screen protector για το OnePlus 12 ταιριάζουν και στο 13; Επειδή παραγγειλα κάτι screen protector για το 13 από το ali και ενώ επέλεξα για OnePlus 13 αυτά που μου ήρθαν λένε πάνω για το 12

Όχι καμία σχέση. Δεν ταιριάζουν

39 minutes ago, dexter1985 said:

έχω δικτυο cosmote και 5g δεν εμφανιζει στη συσκευη μου...εννοειται ειναι επιλεγμενο απ τις ρυθμισεις δικτυου το 5g..σημερα αλλαξα καρτα sim θεωρώντας οτι ειναι "παλια" και φταιει αυτο! Βαλαμε e-sim και μονο για λιγα λεπτα εδειξε 5g και μετα το γυρισε στο 4g+ ...στελνωντας μηνυμα στο 1333 "5g" λαμβανω απαντηση πως η συσκευη δεν ειναι στη λιστα της cosmote με τις συσκευες που υποστηριζει το 5g. Σε επικοινωνια με το 13888 η υπαλληλος μου ειπε πως αν δεν ειναι στη λιστα της cosmote ,δν θα εχει 5g.Η προηγουμενη συσκευη που ειχα ηταν ενα redmi Note 9 pro  που δεν υποστηριζε το 5g ,οποτε εντυπωσιαζομαι που τωρα δεν εχω ουτε σε αυτη!!

Κινέζικη έκδοση έχεις η Ευρώπη??

Στο δικό μου που έχω το 13 αλλά και πριν στο 12 με κόσμους 5g σταθερά και πάρα πολύ γρήγορη σύνδεση 

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

4 minutes ago, STATYSS said:

Όχι καμία σχέση. Δεν ταιριάζουν

Κινέζικη έκδοση έχεις η Ευρώπη??

Στο δικό μου που έχω το 13 αλλά και πριν στο 12 με κόσμους 5g σταθερά και πάρα πολύ γρήγορη σύνδεση 

ευρωπαικη αγορασμενο απ τον Κωτσοβολο

43 minutes ago, dexter1985 said:

Αν δεν το είχες ενεργοποιήσει ποτέ το 5g δεν θα έχεις. Πρεπει να βρεις κάποια συσκευή 5g που να υποστηρίζεται από την cosmote, να βαλεις την sim και να ενεργοπιήσεις το 5g. Μετά θα έχεις κανονικά και στο 13.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

5 minutes ago, fanatikos said:

Αν δεν το είχες ενεργοποιήσει ποτέ το 5g δεν θα έχεις. Πρεπει να βρεις κάποια συσκευή 5g που να υποστηρίζεται από την cosmote, να βαλεις την sim και να ενεργοπιήσεις το 5g. Μετά θα έχεις κανονικά και στο 13.

οποτε αναγκαστικα πρεπει να παω σε φυσικο καταστημα να βγαλω εκ νεου καρτα sim (επιπλεον χρηματα δηλαδη) γτ με την esim δε μπορει να γινει αυτο με τις συσκευες για να ξεγελασουμε το συστημα της cosmote

Έγω τοποθέτησα την κάρτα της whats up κατευθείαν απο το το oneplus 5 (τουλάχιστον απ ότι θυμάμαι δεν έχει 5G), μου εμφανίζει κανονικά 5G, όπως και στην κάρτα της wind.

Αν σου εμφάνισε κανονικά έστω για λίγο το 5G λογικά είναι ενεργοποιημένο.... στη περιοχή υπάρχει 5G;

Διόρθωση... Δοκίμασα πάλι και δεν εμφανίζει 5G και σε μένα στη COSMOTE στη WIND κανονικά, Ήμουν σίγουρος οτι είχα δει και στην cosmote.... 😞

Έστειλα  μήνυμα στο 1333 το 5G με απάντηση η συσκευή που διαθέτω δεν υποστηρίζει το cosmote 5G.

Μετά την επικοινωνία μέσω του chat με την cosmote (απο την εφαρμογή cosmote). Μου είπαν να ξαναστείλω το ίδιο μήνυμα. Όπου η απάντηση ήταν ότι το αίτημα θα ολοκληρωθεί σε λίγα λεπτά.. 

Το 5G τώρα είναι ενεργοποιημένο. 

Edited by Geokon07

1 hour ago, Geokon07 said:

Έγω τοποθέτησα την κάρτα της whats up κατευθείαν απο το το oneplus 5 (τουλάχιστον απ ότι θυμάμαι δεν έχει 5G), μου εμφανίζει κανονικά 5G, όπως και στην κάρτα της wind.

Αν σου εμφάνισε κανονικά έστω για λίγο το 5G λογικά είναι ενεργοποιημένο.... στη περιοχή υπάρχει 5G;

Διόρθωση... Δοκίμασα πάλι και δεν εμφανίζει 5G και σε μένα στη COSMOTE στη WIND κανονικά, Ήμουν σίγουρος οτι είχα δει και στην cosmote.... 😞

Έστειλα  μήνυμα στο 1333 το 5G με απάντηση η συσκευή που διαθέτω δεν υποστηρίζει το cosmote 5G.

Μετά την επικοινωνία μέσω του chat με την cosmote (απο την εφαρμογή cosmote). Μου είπαν να ξαναστείλω το ίδιο μήνυμα. Όπου η απάντηση ήταν ότι το αίτημα θα ολοκληρωθεί σε λίγα λεπτά.. 

Το 5G τώρα είναι ενεργοποιημένο. 

σε ευχαριστω !!! λυθηκε και εμενα μεσω chat της εφαρμογης!!! απορω γτ στο τηλεφωνο δεν μπορουσαν να μου το λυσουν το θεμα!!!

Στο 13888 είναι τελείως μα τελείως μακάκες και λένε πολλές φορές μακακίες. Εγώ πέρσι τον Ιούνιο ζητούσα να με συνδέσουν με το τμήμα λογαριασμών γιατί οι πρώτος λογαριασμός που βγήκε ήταν λάθος και δεν με συνέδεαν, όταν μετά μίλησα με την κοπέλα που είχα κάνει την συμφωνία για την σύνδεση, απορούσε και αυτή με αυτά που της έλεγα.

3 Λαλούν και 2 Χορεύουν

όποιος ψάχνει type-c σε 3.5 για ενσύρματα ακουστικά.. παράλαβα το παρακάτω και λειτουργεί άψογα

https://www.aliexpress.com/item/1005007585192827.html

και για το ρολόι

https://www.aliexpress.com/item/1005007540952732.html

image_2025-02-13_213952364.png

Edited by Xlebouras

ήρθε η sandstone θήκη. Διαφορές με την spigen που έχω:

Θετικά:

1. έχει ωραία αφή/ υφή, σαγρέ αλλά και μαλακή ταυτόχρονα

2. mag safe (δεν έχω αξεσουάρ βέβαια να το δοκιμάσω)

3. πιο ελαφριά

4. πιο λεπτή

ειδικά το 3 και το 4 είναι σα να έχω άλλο τηλέφωνο στα χέρια μου. Στο πλάτος κυρίως κουραζόταν η παλάμη μου γιατί είναι φαρδυ και είναι αισθητή η διαφορά.

αρνητικά:

1. μ'αρεσει η διαφάνεια στην spigen που φαίνεται η πλάτη, εδώ δεν βλέπεις τίποτα

2. δεν μου εμπνέει σιγουριά στην προστασία της συσκευής. Εξέχουν μόνο οι 4 γωνίες και το δαχτυλίδι της κάμερας. Για παράδειγμα φαίνεται η άκρη της μεμβράνης περιμετρικά της οθόνης που με την spigen δεν φαινόταν.

Για αρχή θα την κρατήσω γιατί μ'αρέσει στο κράτημα και βλέπουμε.

Edited by psail

Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13

Εμένα πάντως οι "μαμά" θήκες της OnePlus δε μου γέμισαν το μάτι για τα χρήματα που ζητάνε! Όχι σαν ποιότητα, αλλά σαν εμφάνιση! 

Παρήγγειλα από AliExpress και Amazon 4-5 να βρίσκονται, πολύ φθηνότερες. 

Αυτή που μου άρεσε περισσότερο και χρησιμοποιώ αρχικά είναι αυτή:

https://a.aliexpress.com/_EvmwPHS

Πήρα τη μαύρη σε μαύρο κινητό και μοιάζει πολύ με την πλάτη του κινητού! 

Edited by Titarasaudi

1 hour ago, Titarasaudi said:

Εμένα πάντως οι "μαμά" θήκες της OnePlus δε μου γέμισαν το μάτι για τα χρήματα που ζητάνε! Όχι σαν ποιότητα, αλλά σαν εμφάνιση! 

Παρήγγειλα από AliExpress και Amazon 4-5 να βρίσκονται, πολύ φθηνότερες. 

Αυτή που μου άρεσε περισσότερο και χρησιμοποιώ αρχικά είναι αυτή:

https://a.aliexpress.com/_EvmwPHS

Πήρα τη μαύρη σε μαύρο κινητό και μοιάζει πολύ με την πλάτη του κινητού! 

Τιμή κανόνι αλλά παρέχουν προστασία; εδώ δεν μου γεμίζει το μάτι η επίσημη της oneplus, θα μου εμπνεύσει εμπιστοσύνη αυτή; 

της spigen νομίζω είναι η χρυσή τομή, θωρακίζει το κινητό χωρίς τις υπερβολές που έχω δει από nilkin και κάποιες άλλες και δεν το ασχημαίνει κιόλας. Αλλά η διαφορά σε βάρος και φάρδος που έχει με την επίσημη της oneplus κάνει διαφορά στην καθημερινότητα. Θα δω. Θα το δουλέψω τώρα με την επίσημα καμιά δεκαριά μέρες και θα ξαναβάλω της spigen να δω τι αίσθηση θα μου αφήσει.

Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13

25 minutes ago, psail said:

Τιμή κανόνι αλλά παρέχουν προστασία; εδώ δεν μου γεμίζει το μάτι η επίσημη της oneplus, θα μου εμπνεύσει εμπιστοσύνη αυτή; 

της spigen νομίζω είναι η χρυσή τομή, θωρακίζει το κινητό χωρίς τις υπερβολές που έχω δει από nilkin και κάποιες άλλες και δεν το ασχημαίνει κιόλας. Αλλά η διαφορά σε βάρος και φάρδος που έχει με την επίσημη της oneplus κάνει διαφορά στην καθημερινότητα. Θα δω. Θα το δουλέψω τώρα με την επίσημα καμιά δεκαριά μέρες και θα ξαναβάλω της spigen να δω τι αίσθηση θα μου αφήσει.

Είναι και τι ψάχνει ο καθένας! 

Εγώ για παράδειγμα ήμουν πάντα κατά των θηκών!! Τώρα όμως που τα κινητά έχουν μεγαλώσει πολύ και γλιστράνε σαν ψάρια βάζω αναγκαστικά! Επιλέγω όμως όσο γίνεται πιο λεπτή! Στο 5T που είχα πριν το 13αρι είχα για 7 χρόνια μία nillkin (στη διάρκεια των 7 χρόνων πήρα 3 φορές την ίδια) η οποία ήταν σα φλούδα..... Πάρα πολύ λεπτή χωρίς καθόλου χείλος μπροστά στην οθόνη για να την προστατεύει όταν το αφήσεις ανάποδα. Είχα φανταστείς και 2 original της OnePlus και δεν τις έβαλα σχεδόν καθόλου γιατί μου φαινόταν γκουμούτσες! 

Τζαμακι κάνεις?? Έβαλα μια θήκη όχι γνήσια και μου σήκωσε λίγο από κάτω την εργοστασιακή ζελατινα. 

Λέω να βάλω τζαμί. Πήρε εβαλε κανεις?

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!