alanthast0s Δημ. Πέμπτη στις 08:17 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 08:17 πμ (edited) Χωρίς gaming, πολύ ψαχούλεμα και στήσιμο μετά από το αρχικό setup, ψαχούλεμα και στήσιμο για το Watch 2R και εγκατάσταση 2 updates (15.0.0.403 και 15.0.0.405 που μου ήρθε σήμερα) edit: Να σημειώσω ότι η φόρτιση ήταν μέχρι το 95%, οπότε όχι και τόσο άσχημα. Edited Πέμπτη στις 01:36 μμ by alanthast0s 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. Πέμπτη στις 08:19 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 08:19 πμ Παρατήρησα ότι σε χαμηλό φωτισμό οθόνης, όταν σκρολάρω σε μαύρη οθόνη με λευκά γράμματα, τα γράμματα γίνονται μωβ. Ψάχνοντας βρήκα κάποιους να λένε πως είναι μειονέκτημα των oled οθονών. Το ταπεινό μου Samsung A52s δεν το κάνει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. Πέμπτη στις 01:52 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 01:52 μμ Παρέλαβα χτες. Πολύ ωραία οθόνη. Πάρα πολύ φωτεινή . Δικαστικό γρήγορο. Πιο γρήγορο από το 12. Ωραίο κράτημα στο χέρι. Φανταστική κάμερα. Τα έχει όλα και συμφερει 1 Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegetto_raging Δημ. Πέμπτη στις 05:08 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 05:08 μμ 8 ώρες πριν, Loutrikan said: Παρατήρησα ότι σε χαμηλό φωτισμό οθόνης, όταν σκρολάρω σε μαύρη οθόνη με λευκά γράμματα, τα γράμματα γίνονται μωβ. Ψάχνοντας βρήκα κάποιους να λένε πως είναι μειονέκτημα των oled οθονών. Το ταπεινό μου Samsung A52s δεν το κάνει αυτό. Όσα ολεντ πάνελ είχα στην κατοχή μου το ίδιο πράγμα γινόταν.δεν το το θεωρώ καν πρόβλημα αυτό. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. Πέμπτη στις 08:42 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 08:42 μμ 12 ώρες πριν, Loutrikan said: Παρατήρησα ότι σε χαμηλό φωτισμό οθόνης, όταν σκρολάρω σε μαύρη οθόνη με λευκά γράμματα, τα γράμματα γίνονται μωβ. Ψάχνοντας βρήκα κάποιους να λένε πως είναι μειονέκτημα των oled οθονών. Το ταπεινό μου Samsung A52s δεν το κάνει αυτό. Ξεκίνησα να το παρατηρώ στο Nord αυτό (το πρώτο το ορθόδοξο). Το ίδιο μου κάνει και το 11αρι και το 13αρι σε λιγότερο βαθμό. Το έχω συνηθίσει πλέον και δεν μου φαίνεται καν. 1 Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite // Oneplus Nord // Oneplus 11 // Oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
votis Δημ. Παρασκευή στις 06:18 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 06:18 πμ 22 ώρες πριν, alanthast0s said: Χωρίς gaming, πολύ ψαχούλεμα και στήσιμο μετά από το αρχικό setup, ψαχούλεμα και στήσιμο για το Watch 2R και εγκατάσταση 2 updates (15.0.0.403 και 15.0.0.405 που μου ήρθε σήμερα) edit: Να σημειώσω ότι η φόρτιση ήταν μέχρι το 95%, οπότε όχι και τόσο άσχημα. θαλεγα οχι κ τόσο καλά, μέλλον άσχημο σοτ, μπορεί να μην ηταν στο 100η μπαταρία αλλά έφτασε στο κάτω όριο συνήθως στο 15 μ 20 φορτιζουν όλοι, αρα μιλάμε για 6μιση ωρες σοτ με το ζόρι με 6000 μπαταρία , βλέπω ο 8ελιτ ναχει τα θεματα τ 888 , κριμα γιατι κοιταγα για απόκτηση κάποιου φλαγκ με ελιτ το εδώ η το σ25 ουλτρα αλλά θα περιμένω σαν σύνολο ποιο σταθερό το 13r έτυχε οταν βγηκε η πρώτη συσκευή με 8ελιτ να δω την προσφορά τιμης σαββατοκύριακο ηταν ευτυχώς π δεν έκανα κίνηση, ηταν το real gt7 πιστεύω θα γίνει κόψιμο επιδόσεων στον 8ελίτ γιατί σε βαριά χρήση παρουσιάζει μεγάλες θερμοκρασίες με οτι συνεπάγεται αυτό ,νομίζω ο 8gen3 είναι καλύτερο τσιπ https://www.androidauthority.com/snapdragon-8-elite-overheats-3510468/ σαν os της oneplus είναι οτι ποιο ελαφρύ φαντάζομαι σοτ τ samy σ25 ultra με 5000 μπαταρία li ion κ οχι si c 6000, ωρε κλάμα γκρίνια, τα 1300ευρα παν κ έρχονται σαν στραγάλια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. Παρασκευή στις 06:46 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 06:46 πμ Για πρώτη φόρτιση καλά είναι, πιστεύω σε 4-5 φορτίσεις θα στρώσει η μπαταρία. Στα s25 το βλέπω και εγώ ότι θα πέσει πολύ κλάμα σε μπαταρία έμεινε πίσω η σαμι 1 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanthast0s Δημ. Παρασκευή στις 08:24 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:24 πμ Συνεχίζω την ενημέρωση... Χτες το απόγευμα ξαναφόρτισα στο 97% και από κάποια στιγμή και μετά το είχα μονίμως στο χέρι και ρύθμιζα/έπαιζα αδιάκοπα με το watch 2R. Σε χρήση χωρίς gaming, αλλά ασταμάτητο σερφάρισμα, social media, youtube και OHealth app για το ρολόι δίνει ανά 10% μπαταρία λίγο πάνω από μία ώρα sot. Τώρα είμαι στο 60% της μπαταρίας και έχει γράψει 4μιση ώρες sot και 18μιση ώρες αναμονή 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegetto_raging Δημ. Παρασκευή στις 10:05 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:05 πμ Εγώ της τελευταίες μέρες έχω ένα θέμα με το δακτύλικο αποτύπωμα.δεν μου πιάνει σχεδόν ποτέ και το ξεκλειδώνω με το face unlock .στην αρχή νόμιζα ότι επειδή τα δάχτυλο με το οποίο ξεκλειδώνω είναι γρατζουνισμενο και και ταλαιπωρημένο απο την δουλειά το κάνει να μην το αναγνωρίζει.ελα μου ντε ότι στο ,8τ το αναγνωρίζει για πλάκα και δεν υπάρχει θέμα!έχεις κάποιος άλλος θέμα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. Παρασκευή στις 10:57 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:57 πμ (edited) παρέλαβα χθες και εγώ. Σωστές παρατηρήσεις σε λίγες μέρες αλλά αυτά που είδα εξ πρώτης όψεως. Δακτυλικό αποτύπωμα που σκοτώνει. Ακαριαία άμεσο και μηδέν mismatch. Προερχόμενους από το 8 pro που είχα 1/3 mismatch μου φαίνεται αδιανόητα καλό. Βέβαια και στα reviews το έχουν αναφέρει. Πολύ γρήγορο και smooth. Ατελείωτες επιλογές στις ρυθμίσεις, δεν κατάφερα χθες να τις δω όλες, κουράστηκα. Οθόνη ωραία αλλά νομίζω αυτό πλέον είναι στάνταρ. Μπαταρία είμαι στο 25% της πρώτης φόρτισης που έκανα χθες. Το βράδυ δεν το φόρτισα επίτηδες. Με σκάλισμα και ρύθμιση όλων των εφαρμογών είμαι 5:35 sot και 19ω41λ από την τελευταία φόρτιση. Δεν φαίνεται καλό νούμερο, αλλά η μπαταρία μου δείχνει ότι θα είναι καλή γιατί παρατηρώ τον ρυθμό πτώσης και είναι πολύ αργός. Φωτογραφία δεν μπορώ να πω ακόμα, σίγουρα είναι πολύ καλύτερο από το 8 pro που έρχομαι, αλλά πρέπει να το δω στην πράξη στην καθημερινότητα μου. Τώρα έβγαλα 4-5, φαίνονται ιδιαίτερα καθαρές χωρίς κόκκο. Αλλά όπως και στην μπαταρία, θα δείξει σε λίγο καιρό. Δεν μπορώ να συνηθίσω ακόμα το διπλό μενού των ειδοποιήσεων. Ξέρω ότι έχει επιλογή να είναι όπως παλιά, αλλά θέλω να το δοκιμάσω λίγο. Δοκίμασα την φόρτιση με 100αρι φορτιστή. Πρέπει να το δεις για να το πιστέψεις. Σε 20 λεπτά από 20% σε 90% και σε 35 λεπτά πλήρη φόρτιση. Edited Παρασκευή στις 12:59 μμ by psail 2 Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. Παρασκευή στις 06:01 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 06:01 μμ Tα ηχεια τι λενε σε σχεση με το 12αρι;; Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. Χθες στς 04:57 πμ Author Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:57 πμ On 24/1/2025 at 8:01 ΜΜ, megatr0n said: Tα ηχεια τι λενε σε σχεση με το 12αρι;; Πολύ δυνατά. Καθαρός ήχος . Λίγο παραπάνω από το 12 που ειχα 2 Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpec2 Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν 14 ώρες πριν, STATYSS said: Πολύ δυνατά. Καθαρός ήχος . Λίγο παραπάνω από το 12 που ειχα Αν θέλεις, πες μας σε γενικές γραμμές σε σχέση με το 12, που βλέπεις να υπερέχει το 13 με διαφορά; Αν φυσικά βλέπεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Καλώς σας ήρθα κι εγώ επισήμως. Έχοντας το κινητό στα χέρια μου εδώ και 24 ώρες δεν μπορώ να πω και πολλά πράγματα. Σίγουρα η διαφορά σε σχέση με το ταπεινό Xiaomi 11T που είχα, είναι χαοτική τόσο στις επιδόσεις, όσο και στις κάμερες (χωρίς να τις έχω δοκιμάσει στο έπακρο) αλλά και στην οθόνη. Σίγουρα και στην μπαταρία. Παραθέτω και ένα screenshot μετά την πρώτη φόρτιση, με αρκετό σκάλισμα, σετάρισμα εφαρμογών, ρυθμίσεων, social και λίγο παιχνίδι. Για φόρτιση, πήρα τον 120w της realme στα 40 ευρώ και φορτίζει κανονικά, απροβλημάτιστα, στα 100w. Ενδεικτικά, από το 18% φόρτισε πλήρως μέσα σε 30 λεπτά. Ο λόγος που πήγα στης realme ήταν καθαρά γιατί τον βρήκα διαθέσιμο σε κατάστημα και δεν ήθελα να περιμένω 3-4 μέρες (ή και παραπάνω) για να μου έρθει ο 100w της OnePlus από ένα random κατάστημα στο skroutz, με την ελπίδα να είναι original, και όλα αυτά για να γλιτώσω 2-3 ευρώ (και αν). Για θήκη, πήρα την sandstone. Την κάνει την δουλεία της, αν και η αίσθησή της είναι λίγο περίεργη στην αφή, όχι όμως ενοχλητική. Άφησα στο τέλος αυτό που με χάλασε. Έδωσα Πέταξα 17 ευρώ για το Redshield 3D Tempered Glass από τον Κωτσόβολο. Έβγαλα την ζελατίνα, τοποθέτησα όμορφα και ωραία το temepred glass (το οποίο "μικραίνει" και την ωφέλιμη οθόνη, μιας και δεν πιάνει απ' άκρη σε άκρη) και μετά από 4-5 ώρες το έβγαλα και το πέταξα στα σκουπίδια, καθώς δεν λειτουργούσε το fingerprint. Δεν ξέρω αν έκανα εγώ κάποιο λάθος στην τοποθέτησή του, πάντως το τζαμάκι κατέληξε στην φυσική του θέση: στα σκουπίδια. Για το ρολογάκι δεν έχω να πω πολλά. Όμορφο και με πολλές δυνατότητες. Σίγουρα κάθεται στο χέρι μου πολύ καλύτερα από το Huawei GT2 που είχα. Σίγουρα δεν συγκρίνεται όμως και η μπαταρία του με την κλάσεις ανώτερη του Huawei. Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi 11T, OnePlus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν (edited) Θέλω να ενεργοποιήσω το Wifi Calling σε Vodafone και δεν μου έχει την ρύθμιση. Που είναι κρυμμένη βρε παιδιά; Το βρήκα αλλά δεν βλέπω το εικονίδιο ότι είναι ενεργοποιημένο. Δοκίμασα να κάνω κλήση σε flight mode με ενεργοποιημένο wifi και δεν κάνει. Edited 2 ώρες πριν by Loutrikan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Εσύ μπορεί να το έχεις ενεργοποιημένο στην συσκευή σου, η vodafone το έχει ενεργοποιήσει όμως και αυτή στην γραμμή σου; Εικονίδιο στο δίκτυο της vodafone δεν εμφανίζεται. Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Ναι, την κάρτα sim την είχα σε κινητό που λειτουργούσε το wifi calling Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Επανεκκίνηση συσκευής, εξαγωγή-εισαγωγή της sim στο slot δοκίμασες; Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν Επανεκκίνηση έχω κάνει, θα δοκιμάσω και αυτό με την sim και θα επανελθω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν (edited) 19 minutes ago, Loutrikan said: Επανεκκίνηση έχω κάνει, θα δοκιμάσω και αυτό με την sim και θα επανελθω Το wifi το έχεις on; γιατί και εγώ μόλις τώρα που δοκίμαζα δεν μπορούσα να κάνω κλήση, αλλά δυστυχώς μετά είδα πως το wifi ήταν κλειστό (δεν ξέρω πως ότι ειχε γίνει αυτό, EDIT μόλις ενεργοποιείται η λειτουργία flight mode απενεργοποιείται το wifi, μπορείς να το ενεργοποιήσεις όμως μετά). Edited 1 ώρα πριν by terkos2 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. 12 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 λεπτά πριν Φυσικά το είχα ενεργοποιήσει το wifi μόλις το έβαλα σε flight mode. Μόλις γύρισα σπίτι από τη δουλειά και τώρα παίζει χωρίς να έχω κάνει κάτι αλλο. Έχει βγάλει και το σηματάκι με το τηλέφωνο και το wifi πάνω δεξιά. Έκανα και κλήση με flight mode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts