Titarasaudi Δημ. Δευτέρα στις 09:46 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:46 μμ 1 ώρα πριν, mivechris said: Ρώτα για το άσπρο άμα το θες λογικά θα έχουν πουλήσει 2-3😂 Το μαύρο και το μπλε φεύγει πανεύκολα έχω να σου πω. Ναι το άσπρο αλλά και το μπλε μου είπε υπάρχουν στις αποθήκες! Το μαύρο δε φαίνεται διαθέσιμο! Δεν πειράζει, αν είναι να κάνω κίνηση, θα πάω σε μαύρο και ας περιμένω! Δεν καίγομαι να αλλάξω συσκευή..... αν και έχω ακόμη την αρχαιολογία OnePlus 5T!! Αλλά δουλεύει ακόμη τέλεια! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. Τρίτη στις 09:30 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 09:30 πμ Το μαύρο είναι το πιο ωραίο, το είδα από κοντά στο event στο River West. To μπλε είναι το επόμενο που μου άρεσε αλλά φοβήθηκα ότι θα ξεφτάει κάποια στιγμή αυτό το υλικό. Έχω πάρει το λευκό γιατί δεν θα έπερνα ποτέ μαύρο αλλά ίσως το μετάνοιωσα γιατί δεν δείχνει ωραίο μέσα στην θήκη. Έχω βάλει της Ringke την μαγνητική. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. Τρίτη στις 04:09 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 04:09 μμ Έχει κάποιος το κινητό με nova, να μας πει αν δουλεύει το wifi calling;; Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. Τρίτη στις 04:42 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 04:42 μμ (edited) 33 minutes ago, cocu said: Έχει κάποιος το κινητό με nova, να μας πει αν δουλεύει το wifi calling;; Εαν δεν κάνω λάθος στο ΦΒ γρουπ του 1+ της χώρας μας κάποιος έγραψε οτι πάλι δεν παίζει. Ακυρο ηταν για το 12αρι Edited Τρίτη στις 04:43 μμ by mivechris Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite // Oneplus Nord // Oneplus 11 // Oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. Τρίτη στις 04:45 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 04:45 μμ 12αρι ακόμη με την χθεσινή αναβάθμιση, τίποτα ακόμη με nova Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. Τρίτη στις 07:25 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:25 μμ Λοιπόν, το απόγευμα πήγα έριξα και 'γω την προπαραγγελία από Κωτσόβολο με αποφορολόγιση! Παρήγγειλα τελικά το μαύρο, επομένως θα έχουμε πιστεύω κάνα μήνα αναμονή. Στο ρολόι όμως υπάρχει απόθεμα και λογικά θα έρθει νωρίτερα! Μπορώ να πω ότι με μισή καρδιά θα βγάλω στη σύνταξη το 5Τ που έκλεισε στα χέρια μου 7 χρόνια και 1.5 μηνα!! Στο διάστημα της αναμονής θα είμαι σε αναζήτηση για 100αρι φορτιστή της OnePlus και θήκη! Αν και το κινητό δεν κυκλοφορεί ακόμη ευρέως θα εκτιμούσα αν έχει κάποιος πρόταση για θήκη! Μόνο πλάτη και όσο γίνεται πιο λεπτή όχι γκουμούτσα! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. Τρίτη στις 08:19 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:19 μμ (edited) 54 minutes ago, Titarasaudi said: Λοιπόν, το απόγευμα πήγα έριξα και 'γω την προπαραγγελία από Κωτσόβολο με αποφορολόγιση! Παρήγγειλα τελικά το μαύρο, επομένως θα έχουμε πιστεύω κάνα μήνα αναμονή. Στο ρολόι όμως υπάρχει απόθεμα και λογικά θα έρθει νωρίτερα! Μπορώ να πω ότι με μισή καρδιά θα βγάλω στη σύνταξη το 5Τ που έκλεισε στα χέρια μου 7 χρόνια και 1.5 μηνα!! Στο διάστημα της αναμονής θα είμαι σε αναζήτηση για 100αρι φορτιστή της OnePlus και θήκη! Αν και το κινητό δεν κυκλοφορεί ακόμη ευρέως θα εκτιμούσα αν έχει κάποιος πρόταση για θήκη! Μόνο πλάτη και όσο γίνεται πιο λεπτή όχι γκουμούτσα! Θήκη την εργοστασιακή. δες την aramid fiber, είναι πιο compact που λέμε σε σχέση με την sandstone. Έχω και τις 2 και παρ οτι εχω το μαύρο και η aramid είναι μπλε με κόκκινο δεν κακοφαίνεται. Φορτιστή αν θες για φτηνότερο μπορείς να πάρεις τον 80αρη oppo/120αρη realme ως εναλλακτικές. Να ξέρεις, θα σου φανεί χαοτική η αλλαγή, σε όλους τους τομείς. Ελπίζω να μην σε χαλάσει η αλλαγή στο μέγεθος. Edited Τρίτη στις 08:20 μμ by mivechris 1 Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite // Oneplus Nord // Oneplus 11 // Oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. Τρίτη στις 08:20 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:20 μμ 53 minutes ago, Titarasaudi said: Λοιπόν, το απόγευμα πήγα έριξα και 'γω την προπαραγγελία από Κωτσόβολο με αποφορολόγιση! Παρήγγειλα τελικά το μαύρο, επομένως θα έχουμε πιστεύω κάνα μήνα αναμονή. Στο ρολόι όμως υπάρχει απόθεμα και λογικά θα έρθει νωρίτερα! Μπορώ να πω ότι με μισή καρδιά θα βγάλω στη σύνταξη το 5Τ που έκλεισε στα χέρια μου 7 χρόνια και 1.5 μηνα!! Στο διάστημα της αναμονής θα είμαι σε αναζήτηση για 100αρι φορτιστή της OnePlus και θήκη! Αν και το κινητό δεν κυκλοφορεί ακόμη ευρέως θα εκτιμούσα αν έχει κάποιος πρόταση για θήκη! Μόνο πλάτη και όσο γίνεται πιο λεπτή όχι γκουμούτσα! Παρήγγειλα σήμερα κατά τις 7 το απόγευμα το μαύρο από Κωτσόβολο. Ήδη μου ήρθε μήνυμα πως θα παραδοθεί αύριο στην κούριερ 2 Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi 11T, OnePlus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. Τρίτη στις 09:59 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 09:59 μμ 1 ώρα πριν, mivechris said: Θήκη την εργοστασιακή. δες την aramid fiber, είναι πιο compact που λέμε σε σχέση με την sandstone. Έχω και τις 2 και παρ οτι εχω το μαύρο και η aramid είναι μπλε με κόκκινο δεν κακοφαίνεται. Φορτιστή αν θες για φτηνότερο μπορείς να πάρεις τον 80αρη oppo/120αρη realme ως εναλλακτικές. Να ξέρεις, θα σου φανεί χαοτική η αλλαγή, σε όλους τους τομείς. Ελπίζω να μην σε χαλάσει η αλλαγή στο μέγεθος. Η aramid fiber δηλαδή είναι πιο "μαζεμένη" απ' την sandstone; Βλέπω στο επίσημο site είναι out of stock! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. Τετάρτη στις 04:46 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 04:46 πμ 6 ώρες πριν, Titarasaudi said: Η aramid fiber δηλαδή είναι πιο "μαζεμένη" απ' την sandstone; Βλέπω στο επίσημο site είναι out of stock! ενα κλικ ναι, αν το δεις και σε βιντεακια φορεμένη ίσως το καταλάβεις. Ακόμα και στο χέρι φαίνεται η διαφορά. Λογικά την έχει και ο κώτσοβολος ίδια τιμή! Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite // Oneplus Nord // Oneplus 11 // Oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegetto_raging Δημ. Τετάρτη στις 06:18 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 06:18 πμ Εγώ πάντως παιδιά όσο ωραίες είναι η λεπτές θήκες δεν της προτιμάω λόγο δουλειας.πηρα άλλη μια την ringe εχθές γιατι με την nillkin ενώ είναι τουμπανη προστασία πίσω στις κάμερες και στις γωνιές ,πλάγια στην κυρτοτιτα δεν την κάλυπτε καλά.της ringe είναι πιο safe μπροστά.γιαλι θα υπάρξει από καμιά καλή εταιρία η θα μείνουμε με την ζελατίνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanthast0s Δημ. Τετάρτη στις 08:08 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 08:08 πμ Η μπαταρία πάντως δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έχω δει στα reviews στο 13. Σε μένα έχει μεγάλο drain, ή για να το διατυπώσω καλύτερα έχει drain που το ήταν εύκολο να το προσέξω συγκρινόμενο με το 12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegetto_raging Δημ. Τετάρτη στις 08:32 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 08:32 πμ 22 minutes ago, alanthast0s said: Η μπαταρία πάντως δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έχω δει στα reviews στο 13. Σε μένα έχει μεγάλο drain, ή για να το διατυπώσω καλύτερα έχει drain που το ήταν εύκολο να το προσέξω συγκρινόμενο με το 12 Δηλαδή τη sot βγάζεις με την χρήση που του κάνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanthast0s Δημ. Τετάρτη στις 08:45 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 08:45 πμ Ακόμα sot δεν μπορώ να βγάλω, δεν έχω κλείσει 24ωρο για να έχω καλή εικόνα. Το σχόλιο που έκανα ήταν ο ρυθμός με τον οποίο πέφτει το ποσοστό της μπαταρίας πάνω στη χρήση συγκρινόμενο με το 12ρι. Σίγουρα το κινητό θα "μάθει" και θα βελτιωθεί αλλά με κάνει να νιώθω ότι δεν θα είναι καλύτερο από το 12ρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegetto_raging Δημ. Τετάρτη στις 08:56 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 08:56 πμ 9 minutes ago, alanthast0s said: Ακόμα sot δεν μπορώ να βγάλω, δεν έχω κλείσει 24ωρο για να έχω καλή εικόνα. Το σχόλιο που έκανα ήταν ο ρυθμός με τον οποίο πέφτει το ποσοστό της μπαταρίας πάνω στη χρήση συγκρινόμενο με το 12ρι. Σίγουρα το κινητό θα "μάθει" και θα βελτιωθεί αλλά με κάνει να νιώθω ότι δεν θα είναι καλύτερο από το 12ρι Eιναι νωρίς ακόμα.θελει μερικές φορτίσεις να στρώσει ανάλογος και την χρήση σου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Damian19741974 Δημ. Τετάρτη στις 05:54 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 05:54 μμ Για όποιον έχει κάνει προπαραγγελια.....η επιλογή του χρώματος του ρολογιού είναι μόνο πράσινο? Επίσης πριν λίγο που ρώτησα δεν ήξεραν για την έκπτωση των 100 ευρώ (για μελλοντική αγορα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boxeur Δημ. Τετάρτη στις 06:02 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 06:02 μμ 6 minutes ago, Damian19741974 said: Για όποιον έχει κάνει προπαραγγελια.....η επιλογή του χρώματος του ρολογιού είναι μόνο πράσινο? Επίσης πριν λίγο που ρώτησα δεν ήξεραν για την έκπτωση των 100 ευρώ (για μελλοντική αγορα) το ρολοι υπαρχει και σε μαυρο, νομιζω η εκπτωση των 100 ευρω στον κωτσο ηταν μεχρι χθες βραδυ, σημερα θεωρείται ότι έχουν τελειώσει οι προπαραγγελίες και ξεκινούν οι...παραγγελίες. αν κάνω λάθος, ας με διορθώσει κάποιος. 1 Παράθεση Oneplus 8T - Poco F2 Pro - Redmi 8 - Redmi Note 4X - Samsung Galaxy J5 - Coolpad F1 - Samsung Galaxy Mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. Τετάρτη στις 06:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 06:04 μμ 8 minutes ago, Damian19741974 said: Για όποιον έχει κάνει προπαραγγελια.....η επιλογή του χρώματος του ρολογιού είναι μόνο πράσινο? Επίσης πριν λίγο που ρώτησα δεν ήξεραν για την έκπτωση των 100 ευρώ (για μελλοντική αγορα) Αν αναφέρεσαι στον Κωτσόβολο, μέχρι και εχθές είχε το μαύρο (gray όπως το αναφέρει μέσα). Τουλάχιστον για την Black Eclipse έκδοση. Επίσης, η έκπτωση των 100€ ήταν απευθείας στο καλάθι και όχι για μελλοντική αγορά, κάτι που δεν υπάρχει πλέον στο online κατάστημα. 1 1 Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi 11T, OnePlus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rastone Δημ. Τετάρτη στις 07:41 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:41 μμ On 21/1/2025 at 6:09 ΜΜ, cocu said: Έχει κάποιος το κινητό με nova, να μας πει αν δουλεύει το wifi calling;; Δυστυχώς δεν παίζει το wifi calling Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Τετάρτη στις 07:56 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:56 μμ Το ρολόι και στην έκδοση με το λευκό χρώμα ήταν το γκρι,δεν ξέρω αν υπήρξε και το πράσινο σε κάποιες περιπτώσεις... Πάντως μετά την παρουσίαση απογοήτευση της Samsung φέτος θεωρώ ότι πολύς κόσμος (μεταξύ αυτών και γω ασχέτως αν δεν το έχω ανοίξει ακόμα) θα στραφούν στο Oneplus 13,τουλάχιστον αυτό διαβάζω και αυτό βλέπω σε βίντεο στο Youtube.. Τώρα είναι στο χέρι της Oppo - Oneplus να κρατήσει τον κόσμο με υποστήριξη και αναβαθμίσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. Τετάρτη στις 08:37 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 08:37 μμ Το ρολόι ήταν σε 2 επιλογές το μαυρο - γκρι και το πράσινο. Απλά έπρεπε να το ζητήσεις. 39 minutes ago, George6633 said: Το ρολόι και στην έκδοση με το λευκό χρώμα ήταν το γκρι,δεν ξέρω αν υπήρξε και το πράσινο σε κάποιες περιπτώσεις... Πάντως μετά την παρουσίαση απογοήτευση της Samsung φέτος θεωρώ ότι πολύς κόσμος (μεταξύ αυτών και γω ασχέτως αν δεν το έχω ανοίξει ακόμα) θα στραφούν στο Oneplus 13,τουλάχιστον αυτό διαβάζω και αυτό βλέπω σε βίντεο στο Youtube.. Τώρα είναι στο χέρι της Oppo - Oneplus να κρατήσει τον κόσμο με υποστήριξη και αναβαθμίσεις! 5 χρόνια ενημερώσεων λειτουργικού έχει δώσει για το 13άρι και 6 για security updates. 1 Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite // Oneplus Nord // Oneplus 11 // Oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegetto_raging Δημ. Τετάρτη στις 11:00 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 11:00 μμ 2 ώρες πριν, mivechris said: Το ρολόι ήταν σε 2 επιλογές το μαυρο - γκρι και το πράσινο. Απλά έπρεπε να το ζητήσεις. 5 χρόνια ενημερώσεων λειτουργικού έχει δώσει για το 13άρι και 6 για security updates. 4 χρόνια updates και 5 security δίνει επίσημα η OnePlus για το 13 και 13r Εγώ έχω τα μαύρο ρολόί σφραγισμένο το ανταλλάσσει κανείς με το πράσινο εάν το έχει και αυτός σφραγισμένο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Damian19741974 Δημ. Πέμπτη στις 01:39 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 01:39 πμ 4 ώρες πριν, mivechris said: Το ρολόι ήταν σε 2 επιλογές το μαυρο - γκρι και το πράσινο. Απλά έπρεπε να το ζητήσεις. 5 χρόνια ενημερώσεων λειτουργικού έχει δώσει για το 13άρι και 6 για security updates. Κωτσοβολος Ελευσινας χθες απόγευμα. Ρώτησα για προπαραγγελια του 1+ 13 Τιμή 1199 Δεν υπήρχε η έκπτωση των 100 ευρώ.(προφανώς είχε λήξει η έκπτωση online) Στην επιλογή του δώρου του ρολογιού, έβγαζε μόνο το πράσινο χρώμα διαθέσιμο και μάλιστα όταν το ρώτησα ο υπάλληλος μου έδειξε πως δεν υπήρχε η δυνατότητα επιλογής άλλου. Παραξενη παρατήρηση: Όταν ρώτησα για το 12r μου είπε πως υπήρχαν ελάχιστα διαθέσιμα και πως μάλιστα πως πλέον δεν υποστηρίζει η 1+ τον κωτσο....δηλ δεν του δίνει αλλά κομμάτια. Wtf? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. Πέμπτη στις 04:55 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 04:55 πμ 5 ώρες πριν, vegetto_raging said: 4 χρόνια updates και 5 security δίνει επίσημα η OnePlus για το 13 και 13r Εγώ έχω τα μαύρο ρολόί σφραγισμένο το ανταλλάσσει κανείς με το πράσινο εάν το έχει και αυτός σφραγισμένο; σωστά. Είχα στο κεφάλι μου οτι θα πάρει μέχρι oos19 και λεω 5😂 3 ώρες πριν, Damian19741974 said: Κωτσοβολος Ελευσινας χθες απόγευμα. Ρώτησα για προπαραγγελια του 1+ 13 Τιμή 1199 Δεν υπήρχε η έκπτωση των 100 ευρώ.(προφανώς είχε λήξει η έκπτωση online) Στην επιλογή του δώρου του ρολογιού, έβγαζε μόνο το πράσινο χρώμα διαθέσιμο και μάλιστα όταν το ρώτησα ο υπάλληλος μου έδειξε πως δεν υπήρχε η δυνατότητα επιλογής άλλου. Παραξενη παρατήρηση: Όταν ρώτησα για το 12r μου είπε πως υπήρχαν ελάχιστα διαθέσιμα και πως μάλιστα πως πλέον δεν υποστηρίζει η 1+ τον κωτσο....δηλ δεν του δίνει αλλά κομμάτια. Wtf? Στις αρχές πάντως, σε ρωτούσαν κανονικά για το χρώμα. Η εκπτωση των 100€ ηταν μέχρι και 20/1 εαν δεν κάνω λάθος. Για την παρατήρηση, χμ ενδιαφέρον. το λογικό είναι να μην του δίνουν άλλα 12r αφού δεν φέρνει ο εισαγωγέας, λόγω έλευσης των 13. εαν βρω την ευκαιρία θα ρωτήσω κ εγώ τι παίζει, ίσως πλέον να μην χρειάζεται τον κώτσο η 1+ εδω για να πουλήσει και να βρήκαν άλλη μέθοδο απ ευθείας απο τον προμηθευτή. Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite // Oneplus Nord // Oneplus 11 // Oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. Πέμπτη στις 07:28 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 07:28 πμ (edited) αν δεν κάνω λάθος η υποστήριξη είναι 4 χρόνια (θα μπορούσε/ ήθελα να είναι 5 χρόνια) νέων εκδόσεων και 6 χρόνια ενημερώσεις ασφαλείας ανά δίμηνο. μεγάλη απογοήτευση η παρουσίαση των s25. Μεγάλη ευκαιρία για oneplus να πάρει κόσμο και να τον κρατήσει στο δικό της οικόσυστημα. Λογικά σήμερα έρχεται και το δικό μου από Γερμανία. Edited Πέμπτη στις 07:29 πμ by psail 1 Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts