Kostas_Ts_86 Δημ. Σάββατο στις 10:56 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 10:56 πμ 2 ώρες πριν, vasilis69 said: o 9400 ειναι θηριο φιλε μου και δεν το λεω εγω το λενε τα benchmarks,αλλου ειναι καλυτερος ο elite,αλλου ο 9400,οσο αφορα την gpu των επεξεργαστων η Immortalis-G925 ειναι καλυτερη για 1η φορα απο την Adreno 830,οποτε ειναι θεμα χρονου να προσαρμοστουν με updates παιχνιδια κι επεξεργαστες,οποτε μην ξενερωνεις...το Vivo X200 pro αυτη την στιγμη και μεχρι να βγει το xiaomi 15 ultra,για να το δουμε,ειναι οτι καλυτερο υπαρχει στην αγορα,με την μονη δυστυχια να μην το φερνουν επισημως στην χωρα μας.Προχθες εθεαθει στο skroutz με μια "ελληνικη" τιμη πανω απο 1400€,αυτο ειναι καλο απο την μια γιατι ηρθε εστω κι ετσι,απο την αλλη ειναι μεγαλη η τιμη αυτη,θα περιμενω λιγακι να δω τι θα "παιξει" τις επομενες εβδομαδες και βλεπουμε Εννοείς ότι με τα updates λογισμικού θα αρχίσει να στρώνει η κατάσταση με τα παιχνίδια και όχι ότι κάτι πρέπει να κάνουν οι developers των παιχνιδιών? Επειδή είναι καινούργιος ο επεξεργαστής? Αν κατάλαβα καλά... Όσο για το Vivo X200 Pro, μακάρι να το φέρουν περισσότεροι. Έχουν οι περισσότεροι το βλέμμα στραμμένο στις "δεδομένες" συσκευές και δεν έχουν ιδέα πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα τελευταία με άλλες εταιρείες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis69 Δημ. Σάββατο στις 11:09 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 11:09 πμ 1 minute ago, Kostas_Ts_86 said: Εννοείς ότι με τα updates λογισμικού θα αρχίσει να στρώνει η κατάσταση με τα παιχνίδια και όχι ότι κάτι πρέπει να κάνουν οι developers των παιχνιδιών? Επειδή είναι καινούργιος ο επεξεργαστής? Αν κατάλαβα καλά... Όσο για το Vivo X200 Pro, μακάρι να το φέρουν περισσότεροι. Έχουν οι περισσότεροι το βλέμμα στραμμένο στις "δεδομένες" συσκευές και δεν έχουν ιδέα πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα τελευταία με άλλες εταιρείες. Κωστα συνηθως βγαινουν updates απο το παιχνιδι,αυτα συνεβαιναν και συμβαινουν ακομη και με τους drivers στα pc στις gpu,γιατι μπορει ενα θηριο καρτα να μην αποδιδει σωστα σε καποιο παιχνιδι,οπως και να εχει ο dimensity αυτος κι η gpu του ειναι θερια,οποτε μην ανησυχεις...τωρα,οσο αφορα για τις "δεδομενες" συσκευες πριν χρονια ειχαμε την apple που η samsung κοροιδευε για την πολιτικη της και φτασαμε στην προχθεσινη εκδηλωση για την σειρα s25,που για μενα αν δεν ηξερα πως ειναι αληθινη,θα ελεγα πως ηταν το μεγαλυτερο τρολαρισμα,το πως δλδ,το σχεδον τιποτα να το παρουσιασεις καινοτομο,ασχοληθηκε μεγαλο μερος της εκδηλωσης για το gemini,μια εφαρμογη της google,οχι της samsung,που μπορει να τρεξει παντου και το παρουσιαζε λες και τι εγινε,καθως επισης ΑΙ λειτουργειες δεν υποστηριζουν ελληνικα απο την samsung,που γι ακομη μια χρονια ειναι μια αγνωστη γλωσσα γι αυτην,τωρα αν καποιος παει και προπαραγγελνει το s25 τυφλα,αποδεικνυει πως γινανε χειροτεροι κι απο τους βλαμμενους που κοιμονταν εξω απο τα καταστηματα για να παρουν iphone...αυτα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. Σάββατο στις 11:18 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 11:18 πμ (edited) 10 minutes ago, vasilis69 said: Κωστα συνηθως βγαινουν updates απο το παιχνιδι,αυτα συνεβαιναν και συμβαινουν ακομη και με τους drivers στα pc στις gpu,γιατι μπορει ενα θηριο καρτα να μην αποδιδει σωστα σε καποιο παιχνιδι,οπως και να εχει ο dimensity αυτος κι η gpu του ειναι θερια,οποτε μην ανησυχεις...τωρα,οσο αφορα για τις "δεδομενες" συσκευες πριν χρονια ειχαμε την apple που η samsung κοροιδευε για την πολιτικη της και φτασαμε στην προχθεσινη εκδηλωση για την σειρα s25,που για μενα αν δεν ηξερα πως ειναι αληθινη,θα ελεγα πως ηταν το μεγαλυτερο τρολαρισμα,το πως δλδ,το σχεδον τιποτα να το παρουσιασεις καινοτομο,ασχοληθηκε μεγαλο μερος της εκδηλωσης για το gemini,μια εφαρμογη της google,οχι της samsung,που μπορει να τρεξει παντου και το παρουσιαζε λες και τι εγινε,καθως επισης ΑΙ λειτουργειες δεν υποστηριζουν ελληνικα απο την samsung,που γι ακομη μια χρονια ειναι μια αγνωστη γλωσσα γι αυτην,τωρα αν καποιος παει και προπαραγγελνει το s25 τυφλα,αποδεικνυει πως γινανε χειροτεροι κι απο τους βλαμμενους που κοιμονταν εξω απο τα καταστηματα για να παρουν iphone...αυτα Α! Ok...γιατί ο developer του παιχνιδιού μου πέταξε το γαντι. Μου απάντησε ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι αυτοί και ότι δεν μπορώ κι εγώ να κάνω κάτι για να πειράξω τα settings για τα γραφικά (μέσω κάποιας εφαρμογής). Άσε που η απάντηση μου φάνηκε κάπως τελεσίδικη να το πω...δεν άφησε περιθώρια για μελλοντική παρέμβαση σε αυτό το θέμα. Σχετικά με την περίφημη παρουσίαση, δεν έχω πάρα μόνο να συμφωνήσω σε αυτό που λες περί τρολαρισματος. Περισυ πήγα και πήρα προπαραγγελια το S24U και τελικά το φορτωθηκα στην πλάτη με κάποιες χαζομάρες που δεν θεώρησα ποτέ λογικές. Ευτυχώς έφυγε σχετικά γρήγορα και ηρέμησα. Αλλά ξέρεις κάτι? Καλό μου έκανε γιατί δεν θα έβαζα μυαλό. Το πήρα το μάθημα μου. Edited Σάββατο στις 11:20 πμ by Kostas_Ts_86 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis69 Δημ. Σάββατο στις 12:08 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 12:08 μμ 43 minutes ago, Kostas_Ts_86 said: Α! Ok...γιατί ο developer του παιχνιδιού μου πέταξε το γαντι. Μου απάντησε ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι αυτοί και ότι δεν μπορώ κι εγώ να κάνω κάτι για να πειράξω τα settings για τα γραφικά (μέσω κάποιας εφαρμογής). Άσε που η απάντηση μου φάνηκε κάπως τελεσίδικη να το πω...δεν άφησε περιθώρια για μελλοντική παρέμβαση σε αυτό το θέμα. Σχετικά με την περίφημη παρουσίαση, δεν έχω πάρα μόνο να συμφωνήσω σε αυτό που λες περί τρολαρισματος. Περισυ πήγα και πήρα προπαραγγελια το S24U και τελικά το φορτωθηκα στην πλάτη με κάποιες χαζομάρες που δεν θεώρησα ποτέ λογικές. Ευτυχώς έφυγε σχετικά γρήγορα και ηρέμησα. Αλλά ξέρεις κάτι? Καλό μου έκανε γιατί δεν θα έβαζα μυαλό. Το πήρα το μάθημα μου. αν η οποια εταιρεια,εν προκειμενω η samsung,συνεχιζει να επιβραβευεται απο το κοινο της για τ οτιδηποτε πλασαρει,χωρις να "τιμωρειται" με την μη αγορα των "κακων" προιοντων της(παντα μιλωντας και σε σχεση με το κοστος αγορας),δεν θα μπει ποτε στην διαδικασια να προσφερει αυτο που μπορει,κατι τ οποιο εκανε οταν δημιουργησε την σειρα S και τα Note,οπου ολες οι εταιρειες ετρεμαν με την ανακοινωση τους κι οπως ειπα εδω και χρονια ακολουθει την πολιτικη της apple,αυτη που κοροιδευε πριν χρονια... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. Κυριακή στις 05:42 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 05:42 μμ Στο gshopper με το κουπόνι η συσκευή βγαίνει στα 732 τα 12/256 με origin os, θεωρώ παρα πολύ καλή επιλογή! Τώρα με τα δεδομένα εν έτη 2025 η χωρητικότητα δεν ξέρω αν είναι επαρκή με τις χωρητικότητες στα video και εφαρμογές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis69 Δημ. Κυριακή στις 08:36 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:36 μμ 2 ώρες πριν, paraskevas013 said: Στο gshopper με το κουπόνι η συσκευή βγαίνει στα 732 τα 12/256 με origin os, θεωρώ παρα πολύ καλή επιλογή! Τώρα με τα δεδομένα εν έτη 2025 η χωρητικότητα δεν ξέρω αν είναι επαρκή με τις χωρητικότητες στα video και εφαρμογές! CN version βρισκω σε πολλα site και σε καλη τιμη,το θεμα ειναι πως δεν εχεις ευρωπαικη εγγυηση απο την μια κι απο την αλλη καποιες λειτουργειες ειναι σιγουρο πως δεν θα λειτουργουν.Περιμενω μηπως ερθει σε "λογικη" τιμη σε καποιο ελληνικο ηλεκτρονικο καταστημα,να κανω χρηση του αρθρου 39α,γιατι αυτοι που το εφεραν πριν κατι μερες το ειχαν στα υψη.Αν δεν,τοτε μενει η λυση του OP13 κι αν καταφερω να κανω υπομονη μεχρι αρχες Μαρτιου για το μαλλον εξαιρετικο xiaomi 15 ultra,που θα το εχει κι η ελληνικη αντιπροσωπεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. Κυριακή στις 10:17 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:17 μμ 1 ώρα πριν, vasilis69 said: CN version βρισκω σε πολλα site και σε καλη τιμη,το θεμα ειναι πως δεν εχεις ευρωπαικη εγγυηση απο την μια κι απο την αλλη καποιες λειτουργειες ειναι σιγουρο πως δεν θα λειτουργουν.Περιμενω μηπως ερθει σε "λογικη" τιμη σε καποιο ελληνικο ηλεκτρονικο καταστημα,να κανω χρηση του αρθρου 39α,γιατι αυτοι που το εφεραν πριν κατι μερες το ειχαν στα υψη.Αν δεν,τοτε μενει η λυση του OP13 κι αν καταφερω να κανω υπομονη μεχρι αρχες Μαρτιου για το μαλλον εξαιρετικο xiaomi 15 ultra,που θα το εχει κι η ελληνικη αντιπροσωπεια. Cn είναι στα 4 γνωστά κινέζικα κατάστηματα που είναι αξιόπιστα, στο gshopper με το κουπόνι βγαίνει πιο φτηνά από οποιοδήποτε σαιτ! Εγγύηση έχεις με το κατάστημα όπως και με κάθε κινεζική συσκευή! Λειτουργίες όσα διαβάζω και από χρήστες αλλά και από διαδίκτυο δουλεύουν όλα ακόμα και Android auto πλέον στα vivo! Μόνο αγγλική γλώσσα το μενού(είναι ο μόνος λόγος που το σκέφτομαι και δεν το έχω τσιμπήσει ακόμα) Κρίμα πάντως που δεν έρχονται όλες αυτές οι android ναυαρχίδες στην χώρα μας και φυσικά σε νορμάλ τιμές και όχι όπως ανέφερες σκρουτζ που το έβγαλαν 1400🤣 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis69 Δημ. Δευτέρα στις 06:05 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 06:05 πμ (edited) 7 ώρες πριν, paraskevas013 said: Cn είναι στα 4 γνωστά κινέζικα κατάστηματα που είναι αξιόπιστα, στο gshopper με το κουπόνι βγαίνει πιο φτηνά από οποιοδήποτε σαιτ! Εγγύηση έχεις με το κατάστημα όπως και με κάθε κινεζική συσκευή! Λειτουργίες όσα διαβάζω και από χρήστες αλλά και από διαδίκτυο δουλεύουν όλα ακόμα και Android auto πλέον στα vivo! Μόνο αγγλική γλώσσα το μενού(είναι ο μόνος λόγος που το σκέφτομαι και δεν το έχω τσιμπήσει ακόμα) Κρίμα πάντως που δεν έρχονται όλες αυτές οι android ναυαρχίδες στην χώρα μας και φυσικά σε νορμάλ τιμές και όχι όπως ανέφερες σκρουτζ που το έβγαλαν 1400🤣 Φυσικα κι εχεις εγγυηση απο το καταστημα,αλλα το καταστημα κι αυτοι που θα το φτιαξουν δεν ειναι στην χωρα μας στην καλυτερη να ειναι σε μια χωρα στην ευρωπη ή αλλιως Κινα,οποτε η καθυστερηση μπορει να ειναι αρκετα μεγαλη μεχρι να ερθει ξανα στα χερια σου.Γνωριζεις πως υπαρχουν διαφορα μικροπροβληματα ακομα και σε συσκευες που κυκλοφορουν στην χωρα μας,δεν θα ρισκαρα να παρω κατι που θα πρεπει να προσαρμοστει στα εδω με κινεζικη ρομ,αλλα αυτο ειμαι εγω,γιατι αγοραζω συσκευη οχι συχνα αλλα θελω να ειναι 100% λειτουργικη απο την 1η μερα.Δυστυχως γι αυτες τις καλες κινεζικες ναυαρχιδες πρεπει να "κρεμομαστε" απο καποιο σκρουτζομαγαζο,γι αυτο ισως θα περιμενω το xiaomi 15 ultra,αν μεχρι τοτε δεν φερει καποιος εδω το vivo x200 pro global ,σε μια λογικη τιμη. Edited Δευτέρα στις 06:06 πμ by vasilis69 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. Δευτέρα στις 11:10 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 11:10 μμ On 27/1/2025 at 12:17 ΠΜ, paraskevas013 said: Κρίμα πάντως που δεν έρχονται όλες αυτές οι android ναυαρχίδες στην χώρα μας και φυσικά σε νορμάλ τιμές και όχι όπως ανέφερες σκρουτζ που το έβγαλαν 1400🤣 Οι μεγάλες αλυσίδες έχουν το Oppo X8 Pro στα 1200ευρώ, όσο δηλαδή κοστίζει και το S25+. Ηρθε και το Realme GT 7 pro, το οποίο είναι φοβερό για όποιον δεν τον καίει η κάμερα και παίζει συχνά σε προσφορά στα Ευρωπαικά amazon Με λίγα λόγια και που έρχονται οι συσκευές στην Ελλάδα, όλο το ενδιαφέρον υπάρχει για Samsung και άντε για Oneplus. Και δεν ειναι μόνο το service παιδιά. Σε αυτά τα χρήματα πέραν από όλα αυτά, παίζει θέμα και η μεταπώληση, ένας από τους κύριους λόγους που πολλοί πχ αποφεύγουν Sony συσκευές. Δεν υπάρχει μεγάλο αγοραστικό ενδιαφέρον, το οποίο στην πράξη μεταφράζεται σε χαμηλή τιμή πώλησης. Αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους που πολλοί σε ναυαρχίδες κοιτάνε στο άλλο άκρο τα μηλοτηλέφωνα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis69 Δημ. Τρίτη στις 08:30 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:30 πμ 9 ώρες πριν, Fulgore1 said: Οι μεγάλες αλυσίδες έχουν το Oppo X8 Pro στα 1200ευρώ, όσο δηλαδή κοστίζει και το S25+. Ηρθε και το Realme GT 7 pro, το οποίο είναι φοβερό για όποιον δεν τον καίει η κάμερα και παίζει συχνά σε προσφορά στα Ευρωπαικά amazon Με λίγα λόγια και που έρχονται οι συσκευές στην Ελλάδα, όλο το ενδιαφέρον υπάρχει για Samsung και άντε για Oneplus. Και δεν ειναι μόνο το service παιδιά. Σε αυτά τα χρήματα πέραν από όλα αυτά, παίζει θέμα και η μεταπώληση, ένας από τους κύριους λόγους που πολλοί πχ αποφεύγουν Sony συσκευές. Δεν υπάρχει μεγάλο αγοραστικό ενδιαφέρον, το οποίο στην πράξη μεταφράζεται σε χαμηλή τιμή πώλησης. Αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους που πολλοί σε ναυαρχίδες κοιτάνε στο άλλο άκρο τα μηλοτηλέφωνα. το gt 7 pro ειναι μια πολυ τιμια συσκευη,αλλα δυστυχως μ ενδιαφερουν οι φωτο,οποτε το απεριψα γι αυτον τον λογο...την μεταπωληση δεν την σκεφτηκα ποτε οταν θελω να παρω κατι σωστο και λειτουργικο,γι αυτο και κρατω την συσκευη μου αρκετα χρονια...το vivo x200 pro μ αρεσει πολυ,αλλα με στεναχωρει,πρωτα γιατι δεν αντιπροσωπευεται στην χωρα μας,υστερα δεν το εχουν φερει ακομα σκρουτζομαγαζα σε μια λογικη τιμη(περιμενω μηπως) και τωρα διαβασα πως στην ευρωπη σε πολλες χωρες η vivo το προσφερει με μπαταρια 5200mah οταν στην Κινα το εχουν με 6000,δεν θα το ελεγα τιμιο αυτο κι αν δεν ειχα το φοβο για τα service και πιθανες ασυμβατοτητες που μπορει να προκυψουν στην πορεια ,θα το επαιρνα απο Κινα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick84 Δημ. Τρίτη στις 11:34 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 11:34 πμ το γλυκοκοιταω το vivo η το oppo και πιθανο να περιμενω καμια προσφορα να το τσιμπισο, εγω εχω ενα oneplus 7 pro απο κινα το ειχα παρει τι να πω ρε παιδια ουτε προβλημα, ουτε κατι που να μπορω να πω οτι ειχα προβλημα... θεωρω οτι οι τιμες στην ευρωπη ειναι πανακριβα τα κινητα και ειναι μονοδρομο να το παρεις απο κινα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. Τρίτη στις 12:54 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 12:54 μμ 1 hour ago, Nick84 said: θεωρω οτι οι τιμες στην ευρωπη ειναι πανακριβα τα κινητα και ειναι μονοδρομο να το παρεις απο κινα. Επίσης είναι χωρίς φορτιστές πλέον στην Ευρώπη 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts