Administrators athanaso77 Δημοσιεύτηκε October 18, 2024 Administrators Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 18, 2024 vivo X200 Pro & X200 Pro mini H vivo παρουσίασε επίσημα το X200 Pro και το X200 Pro mini με έμφαση στη σχεδίαση, την εικόνα και το βίντεο, την απόδοση και την αντοχή. Το X200 Pro διατίθεται σε Carbon Black, Titanium Grey, Moonlight White και Sapphire Blue, τα οποία μπορούν να εμφανίσουν τα μοτίβα των κυμάτων του ωκεανού υπό διάφορες συνθήκες φωτισμού. Η vivo λέει ότι έχει ένα ελαφρύ γυαλί, το οποίο μιμείται μια ημιδιαφανή ακτινοβολία σαν πετράδι. Το Titanium Green του X200 Pro mini επικαλείται το απαλό πράσινο της φύσης, ενώ το ανοιχτό ροζ χαράζει τις αποχρώσεις του άνθους κερασιάς με μια μεταλλική υφή. Το mini προσφέρει φινίρισμα από frosted glass στο πίσω μέρος. Και τα δύο τηλέφωνα είναι τεχνικά πιο επίπεδα σε σύγκριση με τη σειρά με καμπύλες X100. Ενώ το X200 Pro έχει οθόνη Quad Curved 6,78 ιντσών, το X200 Pro mini έχει επίπεδη οθόνη 6,31 ιντσών. Η μεγαλύτερη οθόνη του vivo X200 Pro έχει στεφάνια ακόμη και 1,63 χλστ. σε όλες τις πλευρές. Το πάνελ είναι μια μονάδα LTPO με μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης που φτάνει τα 120 Hz, μέγιστη φωτεινότητα 4.500 nits και υποστήριξη Dolby Vision. Και τα δύο Pro τρέχουν το νέο MediaTek Dimensity 9400, που αναπτύχθηκε από κοινού με τη vivo. Το SoC λειτουργεί με τη διαδικασία 3 nm δεύτερης γενιάς της MediaTek και διαθέτει έναν υπερπυρήνα Cortex-X925 που φτάνει τα 3,626 GHz. Από την πλευρά των γραφικών, υπάρχει μια GPU 12 πυρήνων που υπόσχεται ισχυρές gaming αποδόσεις. Τα μοντέλα vivo X200 Pro συνοδεύονται από το νέο OriginOS 5 της vivo με νέα χαρακτηριστικά τεχνητής νοημοσύνης, όπως το Origin Island και το AI Circle to Search. Η vivo κατάφερε να συσκευάσει τεράστιες μπαταρίες και στα δύο τηλέφωνα X200 Pro χάρη στην τεχνολογία μπαταριών Silico Anode τρίτης γενιάς. Το X200 Pro διαθέτει μπαταρία 6.000 mAh, ενώ το X200 Pro mini έχει μονάδα 5.700 mAh. Και τα δύο προσφέρουν ενσύρματη φόρτιση 90W και ασύρματη φόρτιση 30W. Τα μοντέλα vivo X200 Pro φακούς Zeiss T* και το τσιπ απεικόνισης V3+ της vivo που κάνει τη βαριά ανύψωση (το ίδιο με το vivo X100 Ultra). Η κύρια κάμερα και στα δύο είναι η Sony LYT-818 – μια συσκευή απεικόνισης 1/1,28 ιντσών που κατασκευάζεται με διαδικασία 22 nm. Ο φακός είναι μια προσαρμοσμένη μονάδα f/1.57 με τεχνολογία Optical Precision Calibration. Είναι τεχνικά ένα βήμα πιο κάτω από την κάμερα 1 ιντσών της σειράς X100 Pro, αλλά το vivo ισχυρίζεται ότι ο νέος αισθητήρας ανταγωνίζεται τον μεγαλύτερο αισθητήρα στη λήψη φωτογραφιών και τον ξεπερνά στο βίντεο. Μιλώντας για βίντεο, το V3+ επιτρέπει το βίντεο 4K HDR Cinematic Portrait, το οποίο η vivo λέει ότι είναι κορυφαίο στον κλάδο. Το 4K μεγιστοποιείται στα 120 fps για κινηματογραφικό slow motion ή μπορείτε να τραβήξετε 4K HDR Dolby Vision έως και 60 fps. Και αν αυτό δεν είναι αρκετό, τα τηλέφωνα X200 Pro μπορούν να εγγράψουν «πλήρη εστιακή εμβέλεια» 4K σε 10-bit Log με ταχύτητα έως και 60 fps. Η πραγματική αναβάθμιση είναι η νέα τηλεφακός κάμερα Zeiss APO των 200 MP, η οποία είναι διαθέσιμη στο X200 Pro – είναι η ίδια εντυπωσιακή μονάδα με αυτή του X100 Ultra. Είναι ένα ζουμ 85 χλστ. (3,7x) με φωτεινό φακό f/2,67. Το X200 Pro mini αρκείται στον λιγότερο εντυπωσιακό αισθητήρα 50MP 1/1,95 ιντσών με ζουμ 70 χλστ. f/2,6 3x. Οι άλλες δύο κάμερες είναι μια 50MP f/2.0 ultrawide με αυτόματη εστίαση και μια selfie 32MP f/2.0. Το vivo X200 Pro είναι σε προπαραγγελία τώρα και αποστέλλεται στις 19 Οκτωβρίου. Έρχεται σε Sapphire Blue, Titanium Grey, Moonlight White και Carbon Black και σε 12/256GB, 16/512GB, 16GB/1TB και ειδικό 16GB/ 1 TB Satellite Edition. Οι τιμές είναι 5.299 CNY (αυτό μετατρέπεται σε 748 $/685 €/62.900 ₹), 5.999 CNY, 6.499 CNY και 6.799 CNY, αντίστοιχα. Το vivo X200 Pro mini είναι σε προπαραγγελία από σήμερα και θα αποσταλεί στις 25 Οκτωβρίου. Είναι διαθέσιμο σε Titanium Green, Light Pink, Plain White και Simple Black. Το τηλέφωνο διατίθεται σε 12/256GB, 16/512GB και 16GB/1TB και είναι 4.699 CNY (αυτό μετατρέπεται σε 663 $/610 €/55.800 ₹), 5.299 CNY και 5.799 CNY, αντίστοιχα. [Πηγή] 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2024 Ενταξει το mini ειναι ακρως ερωτευσιμο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp30169 Δημ. November 5, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2024 πως μπορουμε να το αγορασουμε στην Ελλάδα (Ευρωπαικη εκδοση); Παράθεση Γιώργος S24 Ultra | iPhone 16 Pro Max | iPad Pro 12.9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. November 5, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2024 3 ώρες πριν, gp30169 said: πως μπορουμε να το αγορασουμε στην Ελλάδα (Ευρωπαικη εκδοση); Δεν έχει παρουσιαστεί ακόμα η Global έκδοση, από το 2025 και μετά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7 Δημ. Δευτέρα στις 07:57 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:57 μμ Σε επικοινωνία μου με την Vivo Greece αρχές Δεκεμβρίου αν θα έρθει επίσημα Ελλάδα η απάντηση ήταν αυτή ""Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για το νέο μας προϊόν. Δυστυχώς, η vivo Grecce έχει σταματήσει την επιχείρηση προς το παρόν και αυτή η συσκευή δεν σχεδιάζεται να πωληθεί στην Ελλάδα. Θα είναι διαθέσιμη στο μέλλον σε Ισπανία, Αυστρία, Πορτογαλία, Πολωνία, Τσεχία και θα μπορείτε να το αγοράσετε ηλεκτρονικά από αυτές τις χώρες. Δεν συνιστούμε να το αγοράσετε από χώρες της Ασίας εάν το βρείτε στο διαδίκτυο επειδή η εγγύηση δεν θα ισχύει στην Ευρώπη και δεν θα έχετε κέντρο σέρβις σε περίπτωση ζημιάς" Λοιπόν σήμερα ανέβηκε σε κατάστημα στο Σκρουτζ, εννοείται δεν είναι επίσημη εισαγωγή αλλά για όποιον ενδιαφέρεται.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis69 Δημ. Τρίτη στις 07:49 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:49 πμ 11 ώρες πριν, billias7 said: Σε επικοινωνία μου με την Vivo Greece αρχές Δεκεμβρίου αν θα έρθει επίσημα Ελλάδα η απάντηση ήταν αυτή ""Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για το νέο μας προϊόν. Δυστυχώς, η vivo Grecce έχει σταματήσει την επιχείρηση προς το παρόν και αυτή η συσκευή δεν σχεδιάζεται να πωληθεί στην Ελλάδα. Θα είναι διαθέσιμη στο μέλλον σε Ισπανία, Αυστρία, Πορτογαλία, Πολωνία, Τσεχία και θα μπορείτε να το αγοράσετε ηλεκτρονικά από αυτές τις χώρες. Δεν συνιστούμε να το αγοράσετε από χώρες της Ασίας εάν το βρείτε στο διαδίκτυο επειδή η εγγύηση δεν θα ισχύει στην Ευρώπη και δεν θα έχετε κέντρο σέρβις σε περίπτωση ζημιάς" Λοιπόν σήμερα ανέβηκε σε κατάστημα στο Σκρουτζ, εννοείται δεν είναι επίσημη εισαγωγή αλλά για όποιον ενδιαφέρεται.. το ειδα κι εγω,γιατι μ ενδιαφερει πολυ αυτη η συσκευη,αλλα το καταστημα αυτο την πηγε στα τερματα την τιμη...τι να πω θα περιμενω λιγο ακομη μπας και το φερουν ηλεκτρονικα καταστηματα σε καλυτερη τιμη...επισης ενδεχομενως να υπαρχουν ελπιδες κι απο τον Γερμανο,ο οποιος εφερνε Vivo,ενας φιλος ειχε παρει το Χ90 απο εκει...αντε να δουμε μπηπως τις επομενες μερες εχουμε καποια καλυτερα νεα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7 Δημ. Τρίτη στις 09:14 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 09:14 πμ 1 hour ago, vasilis69 said: το ειδα κι εγω,γιατι μ ενδιαφερει πολυ αυτη η συσκευη,αλλα το καταστημα αυτο την πηγε στα τερματα την τιμη...τι να πω θα περιμενω λιγο ακομη μπας και το φερουν ηλεκτρονικα καταστηματα σε καλυτερη τιμη...επισης ενδεχομενως να υπαρχουν ελπιδες κι απο τον Γερμανο,ο οποιος εφερνε Vivo,ενας φιλος ειχε παρει το Χ90 απο εκει...αντε να δουμε μπηπως τις επομενες μερες εχουμε καποια καλυτερα νεα Όντως την τερμάτισε την τιμή! Εγώ πάντως αν και Vivoπαιδο φέτος ψήφισα oppo. Από του χρόνου πάλι περιμένοντας το x300. Ο Γερμανός δεν νομίζω να το φέρει,αυτό θα σημαίνει επίσημη εισαγωγή κάτι που ξεκαθάρισε η vivo Greece ότι δεν πρόκειται να γίνει. Το x90 ήταν τότε επίσημη εισαγωγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis69 Δημ. Τρίτη στις 09:34 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 09:34 πμ 12 minutes ago, billias7 said: Όντως την τερμάτισε την τιμή! Εγώ πάντως αν και Vivoπαιδο φέτος ψήφισα oppo. Από του χρόνου πάλι περιμένοντας το x300. Ο Γερμανός δεν νομίζω να το φέρει,αυτό θα σημαίνει επίσημη εισαγωγή κάτι που ξεκαθάρισε η vivo Greece ότι δεν πρόκειται να γίνει. Το x90 ήταν τότε επίσημη εισαγωγή. Το oppo μ αρεσε πολυ,αν μιλαμε για το x8 pro,αλλα κολλαω στο οτι δεν εχει ultrasonic fingerprint,οταν ολα στην κατηγορια αυτη εχουν.Η Vivo στις φωτο δεν παιζεται,κι επειδη ψαχνω να βρω συσκευη να ειναι πολυ καλη στις φωτο κι οχι μονο,το x200 pro ηταν η 1η επιλογη κι ακολουθει το honor magic 7 pro,μετα το oppo και μετα το op13,το οποιο με την προαγορα ειναι μια καλη προσφορα.Εχω πολλα χρονια να παρω συσκευη,δεν αλλαζω συχνα(τουλαχιστον 4-5 χρονια) και θελω να παρω κατι που να μην μετανιωσω μετα.Το vivo αν εξαιρεσεις τις αναβαθμισεις σε android που δεν εχει πολλες,νομιζω 3,σε ολα τ αλλα ειναι σουπερ...τι να πω,ειπα να παρω περυσι τελικα δεν πηρα,αλλα φετος δεν περιμενω αλλο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. Τρίτη στις 09:56 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 09:56 πμ 19 minutes ago, vasilis69 said: Το oppo μ αρεσε πολυ,αν μιλαμε για το x8 pro,αλλα κολλαω στο οτι δεν εχει ultrasonic fingerprint,οταν ολα στην κατηγορια αυτη εχουν.Η Vivo στις φωτο δεν παιζεται,κι επειδη ψαχνω να βρω συσκευη να ειναι πολυ καλη στις φωτο κι οχι μονο,το x200 pro ηταν η 1η επιλογη κι ακολουθει το honor magic 7 pro,μετα το oppo και μετα το op13,το οποιο με την προαγορα ειναι μια καλη προσφορα.Εχω πολλα χρονια να παρω συσκευη,δεν αλλαζω συχνα(τουλαχιστον 4-5 χρονια) και θελω να παρω κατι που να μην μετανιωσω μετα.Το vivo αν εξαιρεσεις τις αναβαθμισεις σε android που δεν εχει πολλες,νομιζω 3,σε ολα τ αλλα ειναι σουπερ...τι να πω,ειπα να παρω περυσι τελικα δεν πηρα,αλλα φετος δεν περιμενω αλλο Πόσο μεγάλη διαφορά κάνει και τι ο κλασικός οπτικός σένσορας με ultrasonic? Όσο είδα, έχω την εντύπωση πως βγάζει καλύτερα βίντεο το oppo. Ειδικά σε night mode έχω την εντύπωση πως κυριαρχεί εκεί. Το op13 από 1100 πέφτει στα 1000 με κουπόνι από το newsletter στην ιστοσελίδα της 1p. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis69 Δημ. Τρίτη στις 10:08 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 10:08 πμ 3 minutes ago, Arinos said: Πόσο μεγάλη διαφορά κάνει και τι ο κλασικός οπτικός σένσορας με ultrasonic? Όσο είδα, έχω την εντύπωση πως βγάζει καλύτερα βίντεο το oppo. Ειδικά σε night mode έχω την εντύπωση πως κυριαρχεί εκεί. Το op13 από 1100 πέφτει στα 1000 με κουπόνι από το newsletter στην ιστοσελίδα της 1p. εχει φιλε μου,οταν τα χερια εχουν υγρασια ή ιδρωτα,δεν πιανει,ενω το Ultrasonic πιανει αμεσως σχεδον,επισης κατι που δεν μ αρεσει σε oppo και σε oneplus ειναι πως εχουν περιορισμους στο frame rate,αλλα στην αρχικη κουβεντα η oppo μπορουσε να βαλει Ultrasonic οταν απο τον ιδιο ομιλο και το Oneplus και το realme εχουν...τεσπα,ξερω ψυριζω την μαιμου τωρα,αλλα οταν εχεις καιρο να παρεις συσκευη και παντα παιρνεις ναυαρχιδα κοιτας να παρεις το καλυτερο δυνατον...το op απο κωτσοβολο κι αποφορολογημενο ειναι αυτη την την στιγμη η καλυτερη προσφορα στην προαγορα του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. Τρίτη στις 10:15 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 10:15 πμ 2 minutes ago, vasilis69 said: εχει φιλε μου,οταν τα χερια εχουν υγρασια ή ιδρωτα,δεν πιανει,ενω το Ultrasonic πιανει αμεσως σχεδον,επισης κατι που δεν μ αρεσει σε oppo και σε oneplus ειναι πως εχουν περιορισμους στο frame rate,αλλα στην αρχικη κουβεντα η oppo μπορουσε να βαλει Ultrasonic οταν απο τον ιδιο ομιλο και το Oneplus και το realme εχουν...τεσπα,ξερω ψυριζω την μαιμου τωρα,αλλα οταν εχεις καιρο να παρεις συσκευη και παντα παιρνεις ναυαρχιδα κοιτας να παρεις το καλυτερο δυνατον...το op απο κωτσοβολο κι αποφορολογημενο ειναι αυτη την την στιγμη η καλυτερη προσφορα στην προαγορα του... Ρώτησα γιατί δεν ήξερα καν τις διαφορές μεταξύ. Σε ευχαριστώ για την εξήγηση. Εννοείται πως μπορούσε να βάλει Ultrasonic, δεν υπάρχει περίπτωση "να έμπαινε μέσα" και δεν έβαλε και έχεις δίκιο, όταν κοστίζουν τόσα χρήματα τέτοιες συσκευές, κοιτάς τι δυνατότητες έχουν και οι υπόλοιπες αντίστοιχες συσκευές. Οπ δεν κοιτάω γιατί είχα πάρει το 12 πέρσι απευθείας από 1π και τράβηξα μεγάλη ταλαιπωρία με το ανύπαρκτο after sales τους. Ήταν προβληματική συσκευή και άκρη με αυτούς δεν βρέθηκε ποτέ, στο τέλος πήρα τα χρήματα μου πίσω μετά από αμφισβήτηση συναλλαγής. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis69 Δημ. Τρίτη στις 10:45 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 10:45 πμ 24 minutes ago, Arinos said: Ρώτησα γιατί δεν ήξερα καν τις διαφορές μεταξύ. Σε ευχαριστώ για την εξήγηση. Εννοείται πως μπορούσε να βάλει Ultrasonic, δεν υπάρχει περίπτωση "να έμπαινε μέσα" και δεν έβαλε και έχεις δίκιο, όταν κοστίζουν τόσα χρήματα τέτοιες συσκευές, κοιτάς τι δυνατότητες έχουν και οι υπόλοιπες αντίστοιχες συσκευές. Οπ δεν κοιτάω γιατί είχα πάρει το 12 πέρσι απευθείας από 1π και τράβηξα μεγάλη ταλαιπωρία με το ανύπαρκτο after sales τους. Ήταν προβληματική συσκευή και άκρη με αυτούς δεν βρέθηκε ποτέ, στο τέλος πήρα τα χρήματα μου πίσω μετά από αμφισβήτηση συναλλαγής. Παντα αγοραζα samsung,oneplus δεν εχω παρει ποτε,δεν εχω ακουσει και κακα λογια ομως,μπορει να σου ετυχε εσενα,γενικα το op13 εχει βελτιωθει πολυ κι εναι ενα πολυ καλο συνολο,σιγουρα οχι οπως το vivo x200pro κι αν η samsung δεν ειχε applοποιηθει τα τελευταια χρονια παλι εκει θα πηγαινα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. Τρίτη στις 10:48 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 10:48 πμ 1 minute ago, vasilis69 said: Παντα αγοραζα samsung,oneplus δεν εχω παρει ποτε,δεν εχω ακουσει και κακα λογια ομως,μπορει να σου ετυχε εσενα,γενικα το op13 εχει βελτιωθει πολυ κι εναι ενα πολυ καλο συνολο,σιγουρα οχι οπως το vivo x200pro κι αν η samsung δεν ειχε applοποιηθει τα τελευταια χρονια παλι εκει θα πηγαινα. Σίγουρα απλά μου έτυχε αλλά τέτοια κακή βασικά ανύπαρκτη αντιμετώπιση δεν με ψήνει να πάρω ποτέ κάτι από αυτούς. Απλά θα μείνει να αναφέρω την εμπειρία μου. Αν δεν είχα πάρει το 12 κ; Ι είχε συμβεί όλο αυτό, ήδη θα είχα πάρει το 13. Γενικά δεν θέλω να δώσω τα λεφτά μου και να υποστηρίξω αυτή την εταιρεία μετά από αυτή την αντιμετώπιση που είχα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis69 Δημ. Τρίτη στις 10:52 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 10:52 πμ 3 minutes ago, Arinos said: Σίγουρα απλά μου έτυχε αλλά τέτοια κακή βασικά ανύπαρκτη αντιμετώπιση δεν με ψήνει να πάρω ποτέ κάτι από αυτούς. Απλά θα μείνει να αναφέρω την εμπειρία μου. Αν δεν είχα πάρει το 12 κ; Ι είχε συμβεί όλο αυτό, ήδη θα είχα πάρει το 13. Γενικά δεν θέλω να δώσω τα λεφτά μου και να υποστηρίξω αυτή την εταιρεία μετά από αυτή την αντιμετώπιση που είχα. Σεβαστο,το πιο πιθανο ειναι πως θα εκανα το ιδιο... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. Τρίτη στις 10:54 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 10:54 πμ Just now, vasilis69 said: Σεβαστο,το πιο πιθανο ειναι πως θα εκανα το ιδιο... Στα του vivo, κι εγώ την θεωρώ την πιο ολοκληρωμένη πρόταση αλλά δεν είναι διαθέσιμη επισήμως εδώ, πέρσι τα ίδια. Μάλλον προς το OPPO x8 Pro θα πάω αν βάλουν 20% επιστροφή της eurobank. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis69 Δημ. Τρίτη στις 11:09 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 11:09 πμ 13 minutes ago, Arinos said: Στα του vivo, κι εγώ την θεωρώ την πιο ολοκληρωμένη πρόταση αλλά δεν είναι διαθέσιμη επισήμως εδώ, πέρσι τα ίδια. Μάλλον προς το OPPO x8 Pro θα πάω αν βάλουν 20% επιστροφή της eurobank. Χμμμμ...πολυ ενδιαφερον αυτο,γιατι εχω καρτα eurobank,μακαρι να το κανουν...ξερεις σε πιο καταστημα αν το κανουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. Τρίτη στις 11:16 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 11:16 πμ 6 minutes ago, vasilis69 said: Χμμμμ...πολυ ενδιαφερον αυτο,γιατι εχω καρτα eurobank,μακαρι να το κανουν...ξερεις σε πιο καταστημα αν το κανουν; Όταν το κάνουν ισχύει σε όλα ακόμα και online. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7 Δημ. Τρίτη στις 05:12 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 05:12 μμ 7 ώρες πριν, vasilis69 said: Το oppo μ αρεσε πολυ,αν μιλαμε για το x8 pro,αλλα κολλαω στο οτι δεν εχει ultrasonic fingerprint,οταν ολα στην κατηγορια αυτη εχουν.Η Vivo στις φωτο δεν παιζεται,κι επειδη ψαχνω να βρω συσκευη να ειναι πολυ καλη στις φωτο κι οχι μονο,το x200 pro ηταν η 1η επιλογη κι ακολουθει το honor magic 7 pro,μετα το oppo και μετα το op13,το οποιο με την προαγορα ειναι μια καλη προσφορα.Εχω πολλα χρονια να παρω συσκευη,δεν αλλαζω συχνα(τουλαχιστον 4-5 χρονια) και θελω να παρω κατι που να μην μετανιωσω μετα.Το vivo αν εξαιρεσεις τις αναβαθμισεις σε android που δεν εχει πολλες,νομιζω 3,σε ολα τ αλλα ειναι σουπερ...τι να πω,ειπα να παρω περυσι τελικα δεν πηρα,αλλα φετος δεν περιμενω αλλο Κατά την ταπεινή μου γνώμη, δύσκολα κάποια άλλη συσκευή θα βγάλει φωτογραφία με τον τρόπο που βγάζει το Vivo. Υπερυψηλη ευκρίνεια,και αυτός ο τρόπος που ξέρει τι να κάνει με τις σκιές είναι φοβερό. Για νύχτα δεν μιλάμε,είναι ο κυρίαρχος. Εγώ να σου πω ήθελα κάτι πριν τα Χριστούγεννα οπότε και προχώρησα στο oppo. Είδα τα review's και οκ,του λείπει λίγο ευκρίνεια σε σχέση με το Vivo,προς στιγμήν του την δίνω εγώ μετά (έχει κυκλοφορήσει και update στο κινέζικο που βγάζει λένε περισσότερη λεπτομέρεια) και βολευτηκα έτσι. Μπήκε και άλλο κατάστημα στον χορό με μειωμένη τιμή 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis69 Δημ. Τρίτη στις 05:27 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 05:27 μμ 13 minutes ago, billias7 said: Κατά την ταπεινή μου γνώμη, δύσκολα κάποια άλλη συσκευή θα βγάλει φωτογραφία με τον τρόπο που βγάζει το Vivo. Υπερυψηλη ευκρίνεια,και αυτός ο τρόπος που ξέρει τι να κάνει με τις σκιές είναι φοβερό. Για νύχτα δεν μιλάμε,είναι ο κυρίαρχος. Εγώ να σου πω ήθελα κάτι πριν τα Χριστούγεννα οπότε και προχώρησα στο oppo. Είδα τα review's και οκ,του λείπει λίγο ευκρίνεια σε σχέση με το Vivo,προς στιγμήν του την δίνω εγώ μετά (έχει κυκλοφορήσει και update στο κινέζικο που βγάζει λένε περισσότερη λεπτομέρεια) και βολευτηκα έτσι. Μπήκε και άλλο κατάστημα στον χορό με μειωμένη τιμή Θα περιμενω λιγο μηπως και πεσει η τιμη του,γιατι εξακολουθει να ειναι η νο1 επιλογη μου...οπως τα ειπες φιλε μου η vivo μαζι με την huawei ειναι κορυφη στις φωτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7 Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν 20 ώρες πριν, Arinos said: Πόσο μεγάλη διαφορά κάνει και τι ο κλασικός οπτικός σένσορας με ultrasonic? Όσο είδα, έχω την εντύπωση πως βγάζει καλύτερα βίντεο το oppo. Ειδικά σε night mode έχω την εντύπωση πως κυριαρχεί εκεί. Το op13 από 1100 πέφτει στα 1000 με κουπόνι από το newsletter στην ιστοσελίδα της 1p. Τα πάει όντως πολύ καλά στο κομμάτι του βίντεο, και θεωρώ ότι θα τα πάει και καλύτερα,καθώς ενώ από hardware και software μπορεί,ακόμα δεν έχει επιλογή portrait video σε 4k καθώς και 4k 120fps.(Φαντάσου έχει 120fps το OnePlus 9pro).Σε κάποιο μελλοντικό update θεωρώ για να έχουν κάτι να δώσουν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafitolis Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν (edited) στο amazon.de υπαρχει διαθεσιμο το x200 pro στα 1233 αν και το εμφανιζει ως vivox100 pro Edited 13 ώρες πριν by zafitolis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν (edited) Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι... Υπάρχει περίπτωση οι developers να μην έχουν "ασχοληθεί" με τον Dimensity 9400 ώστε να παίζουν κάποια παιχνίδια με full γραφικά; Πήρα την προηγούμενη βδομάδα το oppo find x8 pro που έχει τον ίδιο επεξεργαστή και ένα παιχνίδι τρέχει χειρότερα απ'ο,τι στα Xiaomi 11T pro (Snapdragon) και xiaomi redmi note 9 pro (συσκευή του 2020!!). Είναι κάτι προσωρινό και λύνεται μελλοντικά; Ρωτάω γιατί καταλαβαίνετε τι ξενερα έχω φάει... Edited 13 ώρες πριν by Kostas_Ts_86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts