Jump to content

Απορίες σχετικά με Internet Café και ανήλικους

Hunter
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Guest lagoudakis
ok ρε παιδια ολα με μετρο πρεπει να ειναι!!!!!!!καλα τα λεει ο Hunder,oι εποχες εχουν αλλαξει,και εγω βγηκα μονος μου πρωτη φορα στα 15 μου και μαλιστα απεναντι στην πλατεια για μπαλα :p τα ιντερνετ καφε καλα ειναι αλλα να πας αντε 2 ωριτσες το πολυ και οχι 8ωρο!!!και οχι και σε καθημερινη βαση,αλλιως ποτε θα δεις τους φιλους σου;ποτε θα πας σινεμα;ποτε θα δεις την κοπελια σου;δεν πρεπει και να διαβασεις και λιγο;νανακια δεν θα κανεις;σχολειο;αυτα που αναφερω ειναι τα φυσιολογικα νομιζω που κανει καποιος,οσο για τις χριστοπαναγιες αν και δεν ειμαι θρησκος δεν μου αρεσει να τις ακουω απο κανεναν γιατι μπορει καποιον να τον ενοχλουν,πιστευω οτι μονο η ΥΠΕΡΒΟΛΗ σε οποιοδηποτε θεμα και οτι κατανταει ΠΑΘΟΣ ειναι βλαβερο ;)

• Απαντήσεις 142
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

im the best kill the rest εσενα θα σου αρεσε το παιδι σου να φοραει μια μπλουζ<α με αυτο επανω? :X και να σου λεει εσενα εισαι Noob σε εχω στο cs να του λες ρε σκατο ξεκολα απο την ζωη σου αντε βρες καμια γκομενα να ξελαμπικαρεις να καθεται και να σου σπαει τα @@ ολη την ωρα και στο τελος να σου βριζει τα θεια?... :X

ενα ξερω μονο οτι ενα σημαντικο ποσοστο απο αυτα τα σκατα ειναι ετσι επειδη οι γονεις τους τα εχουν στα οπα οπα και τους κανουν ολα τα χατηρια

Εγώ δε θα το άφηνα καταρχήν να λιώνει στο CS, ούτε να ρίχνει χριστοπαναγίες. Τα υπόλοιπα τα θεωρώ ήσσονος σημασίας. Αν ήθελε να φοράει τέτοια μπλούζα και να με λέει n00b, ας το έκανε. Δε θα καθόμουν να σκάσω. Πιτσιρίκι είναι, δεν είναι ανάγκη να τα παίρνουμε όλα τόσο πολύ στα σοβαρά.

den ime iper tis opiasdipote idous kataxrisis, gia mena oi goneis prepei me iremo tropo na exigoun sta paidia tous kapia pragmata kai na tous valoun siga siga se kapoio kalo adikeimenika dromo ola xreiazode metro, panw ap ola na exei to paidi sinidisi gi afto pou kanei de xreiazete xilo kai teties methodoi, to kalitero ap ola ine o gonios na ginei filos me to paidi na to katefthinei aftos kai oxi to paidi afton. xriazete vevea prospathia megali ala an kerdiseis to paidi sou, tote pistevw tha exeis petixei pollla.
mobile fan user

να σου λεει εσενα εισαι Noob σε εχω στο cs να του λες ρε σκατο ξεκολα απο την ζωη σου αντε βρες καμια γκομενα να ξελαμπικαρεις να καθεται και να σου σπαει τα @@ ολη την ωρα και στο τελος να σου βριζει τα θεια?... :X

αν το παιδί μου έπαιζε cs κ έβριζε τα "θεια" απλά θα το αποκλήρωνα.:p

όχι ότι με ενοχλεί κάτι απο αυτά, απλά ένα τόσο ηλίθιο παιδί δεν είναι λογικό να προέρχεται απο εμένα.

πολλοι σαν και εμας το εχουν καταλαβει αυτο που λες, αλλα οι υπευθηνοι για την παιδεια στην χωρα μας μαζι με τους γονεις δεν κανουν απολυτως ΤΙΠΟΤΑ!

εγω πρωτη φορα που βγηκα μονος μου ( και με αφησαν οι γονεις μου ) ημουν 18 ΕΤΩΝ!! σημερα βλεπεις στα διαφορα club/cafe bar πιτσιρικια 13-14 ετων να κανουν οτι θελουν με την ευλογια των γονιων τους. και πανω σε αυτο να προσθεσω οτι ολα αυτα ξεκινουν απο το σχολειο, διοτι εγω κυριοι υπευθηνοι δεν θα αφηνα ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ την κορη μου (εαν ειχα κορη) να εμφανιζεται στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ με την μινι φουστα μεχρι της μασχαλες και το μεικ-απ σαν σοβας πανω στο προσωπο της, που ειναι οι εποχες της σχολικης ποδιας και την στολη;

Kαι να σκεφτεις στο σχολειο μας μια κοπελα ειχε παρει αποβολη γιατι ειχε ερθει στο σχολειο βαμμενη.

Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών

καλα εσυ εισαι στο αλλο ακρο τωρα.. ειναι φυσιολογικο πιστευεις να βγαινει το παιδι πρωτη φορα στην ζωη του εξω μονο στα 18? αμα συμβαινει αυτο ακομη που θελω να πιστευω θε μου πως δεν συμβαινει στις μερες μας στα 18 σου πρωτη φορα εξω στον κοσμο μονος θα εισαι λες και πηγες μια βολτα στον Αρη :wacko:

ειναι παρατραβηγμενο, εμενα το ξαδελφακι μου ειναι τωρα 15 και απο τα 12 παει μονος του οπου θελει βγαινει με φιλους κτλ την ζωη πρεπει να την ζεις απο μικρος οσο μπορεις γιατι μετα γινεσαι μαλθακος και καταληγεις μαμακιας οταν εχεις τοσο αυστηρους γονεις! ακου στα 18 πρωτη φορα !! :cry:

και ηρεμιστε επιτελους δεν ειναι τοσο κακο να παιζουν τα παιδια με ηλεκτρονικα ..μηπως ειμαστε λιγακι οπισθοδρομικοι ακομη σαν χωρα σε πολλα θεματα? οτι ειναι λιγακι εξω απο τα πιστευω μας το κανουμε ολοκληρο θεμα και ασχολουμαστε μερες :rolleyes: σαν να προκειται για κανα ανατολικο ζητημα..

Οι πολυ προοδευτικες αποψεις και η ελευθερη ασυδοσια μας εχουν φερει στο σημειο που βρισκομαστε σημερα....

Κι αν για σενα η κατασταση αυτη δεν ειναι τραγικη σκεψου και δεξου οτι καποιοι αλλοι (πιο συντηρητικοι ισως ) το βλεπουν αλλιως...

Ελλειψη παιδειας + υπερμετρη ελευθερια = τα χειροτερα αποτελεσματα για τη πορεια ενος παιδου που οταν μεγαλωσει θα κληθει να οδηγησει την κοινωνια μας ....που ???? :!:

ναι εχεις δικιο ειναι μεγαλη ελλειψη παιδειας και υπερμετρη ελευθερια να πηγαινει ενα παιδι στα net cafe..λοιπον δεν ασχολουμαι αλλο με το θεμα οσο το διαβαζω τοσο φρικαρω με τις σκεψεις και τα πιστευω πολλων εδω μεσα.

ναι εχεις δικιο ειναι μεγαλη ελλειψη παιδειας και υπερμετρη ελευθερια να πηγαινει ενα παιδι στα net cafe..λοιπον δεν ασχολουμαι αλλο με το θεμα οσο το διαβαζω τοσο φρικαρω με τις σκεψεις και τα πιστευω πολλων εδω μεσα.

Μα κανείς δεν αναφέρθηκε απλά στο να πηγαίνουν τα παιδιά σε net cafe, αλλά να ξημεροβραδιάζονται εκεί μέσα, σε πλήρως ανθυγιεινές συνθήκες, με αμφιβόλου ποιότητας παρέες και ένας Θεός ξέρει τι άλλο! Και μην ξεχνάς ότι μιλάμε για πολύ μικρά παιδιά και για μεταμεσονύκτιες ώρες :!:

εγω ειληκρινα προσπαθω τοσο πολυ να καταλαβω τον τροπο σκεψης σου, αλλα δεν το βλεπω να τα καταφερνω.

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Ασφαλως δικιο εχεις! Το παιδι που παει στο νετ καφε και ξημεροβραδιαζεται,πριν παει εχει παει σχολειο,εχει παει τα φροντηστηρια του,εχει διαβασει και για αυτα, εχει διαβασει ολα του τα μαθηματα για το σχολειο,εχει κανει ολες του τις εργασιες,και ειναι και καλος μαθητης!!!Αρα εκ"παιδευεται" σωστα! Οσο για την υπερμετρη ελευθερια αλλοιμονο...Καθε παιδια 12 και 13 χρονων παει σε νετ καφε και γυρναει στις 12 και 01 η ωρα στο σπιτι του.Και οι γονεις του βεβαια κοιμουνται ησυχοι γιατι ξερουν ποσο υπευθυνο ειναι το παιδι τους...Μηπως να τους δωσουμε και το αμαξι ?????????

Ξυλο...Αυτο δεν εχουν φαει τα σημερινα παιδια!!! ΞΥΛΟ...!!!Και αυτο χρειαζονται και μερικοι απο εδω μεσα...

ΥΓ - Μη "φρικαρεις" κουκλα μου με τα πιστευω των αλλων, "φρικαρε" πρωτα με τα δικα σου πιστευω γιατι αν με αυτα τα μυαλα καποτε γινεις μαμα, εκατσε η βαρκα!!!

καλα και εσυ πηγες στο αλο ακρο τωρα :X το θεμα ειναι οτι ενταξει 2 3 ωρες αλλα οταν βλεπεις μικρα και καθονται απο τις 12 και υστερα που θα σου παει το μυαλο... ;) (μικρα=10-14)

ουτε ειναι σωστο ενα παιδι να βγαινει απο τα 18 του εξω διοτι πρακτικα δεν θα ξερει πως ειναι η ζωη εξω(νυχτα κακες παρεες ναρκωτικα) δεν θα ξερει να ξεχωριζει το καλο απο το κακο ασχετα αμα στην θεωρια τα ξερει

Ασφαλως δικιο εχεις! Το παιδι που παει στο νετ καφε και ξημεροβραδιαζεται,πριν παει εχει παει σχολειο,εχει παει τα φροντηστηρια του,εχει διαβασει και για αυτα, εχει διαβασει ολα του τα μαθηματα για το σχολειο,εχει κανει ολες του τις εργασιες,και ειναι και καλος μαθητης!!!Αρα εκ"παιδευεται" σωστα! Οσο για την υπερμετρη ελευθερια αλλοιμονο...Καθε παιδια 12 και 13 χρονων παει σε νετ καφε και γυρναει στις 12 και 01 η ωρα στο σπιτι του.Και οι γονεις του βεβαια κοιμουνται ησυχοι γιατι ξερουν ποσο υπευθυνο ειναι το παιδι τους...Μηπως να τους δωσουμε και το αμαξι ?????????

Ξυλο...Αυτο δεν εχουν φαει τα σημερινα παιδια!!! ΞΥΛΟ...!!!Και αυτο χρειαζονται και μερικοι απο εδω μεσα...

ΥΓ - Μη "φρικαρεις" κουκλα μου με τα πιστευω των αλλων, "φρικαρε" πρωτα με τα δικα σου πιστευω γιατι αν με αυτα τα μυαλα καποτε γινεις μαμα, εκατσε η βαρκα!!!

το ξυλο δεν βγαζει πουθενα ειδικα αν οι γονεις δεν εχουν ορια... ;)

χτες κοντα στο σπιτι μου ειδα μια ιδια περιπτωση στο interspot στα ταμπουρια μια μανα εψαχνε το παιδι της και το βρηκε εκει το τι ξυλο εφαγε μπροστα σε ολους δεν λεγεται εκει ενταξει καλα του εκανε (εβγαζε και γλωσσα στην μανα μαλακισμενη την ειπε και δενπρεπει να ηταν ουτε 14 )

de nomizo me to ksulo pou efage to paidaki na ebale mualo...kai sto net 8a ksanapaei xoris na eidopoihsei tous dikous tou,kai thn mana tou 8a brizei...

ps.esu sta tampouria elato epsaxnes?380e? :p :p :p

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Guest lagoudakis
εγω ειληκρινα προσπαθω τοσο πολυ να καταλαβω τον τροπο σκεψης σου, αλλα δεν το βλεπω να τα καταφερνω.
σηκωσες ψηλα τα χερια ε; :lol: :lol: :rotfl: :rotfl:

Πίστεψε με, δεν είναι ο μόνος...

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

εγω παλι δεν σηκωνω μονο χερια σηκωνω και ποδια με τα μυαλα ορισμενων εδω μεσα..

αν ειναι δυνατον να λες οτι ενα παιδι χρειαζεται ξυλο για να στρωσει οπως και πολλοι εδω μεσα.ξυπνα αγορακι μου συνελθε λιγακι μηπως αυτος που θελει το ξυλο εισαι εσυ?

καταλαβετε το ξυλο δημιουργει ακριβως τα αντιθετα αποτελεσματα απο αυτα που θελεις να πετυχεις.σαπιστε αν θελετε τα δικα σας τα παιδια κρεμαστε τα και αναποδα και δερνετε τα με μαστιγεια αλλα μην λετε πως αυτος ειναι ο σωστος τροπος και ολοι αυτο πρεπει να κανουν..

Δε λεω ρε παιδια οτι το ξυλο ειναι η λυση αλλα ειναι το τελευταιο μετρο που πρεπει να παρει ενας γονιος αφου προηγουμενος εχει προσπαθησει με τα λογια 1000 φορες...Αλλα ενα παιδι δε γινεται να καταλαβει καποια πραγματα, αρα ???? Το αφηνεις ετσι στο ελεος του θεου...? Ξυλο...Ετσι εστρωσαν πολλες γενιες, λετε να μην πιανει και στη δικη μας? 14 χρονων και να λεει "μ@λ@κισμενη" τη μανα του ?? Αν δεν κανεις τιποτα μονο προς το χειροτερο μπορει να παει η κατασταση...Αν ριξεις ξυλο μπορει και να καλυτερευσει...Αν και ολα αρχικα επαναλαμβανω ειναι θεμα παιδειας...!

εγω παλι δεν σηκωνω μονο χερια σηκωνω και ποδια με τα μυαλα ορισμενων εδω μεσα..

αν ειναι δυνατον να λες οτι ενα παιδι χρειαζεται ξυλο για να στρωσει οπως και πολλοι εδω μεσα.ξυπνα αγορακι μου συνελθε λιγακι μηπως αυτος που θελει το ξυλο εισαι εσυ?

καταλαβετε το ξυλο δημιουργει ακριβως τα αντιθετα αποτελεσματα απο αυτα που θελεις να πετυχεις.σαπιστε αν θελετε τα δικα σας τα παιδια κρεμαστε τα και αναποδα και δερνετε τα με μαστιγεια αλλα μην λετε πως αυτος ειναι ο σωστος τροπος και ολοι αυτο πρεπει να κανουν..

Οταν

- Το/τα παιδι/ια σου θα ακουνε το οχι σου και θα σου απαντανε με "αι γ@μησου μαμα" και ..."ασε με τη μ@λ@κισμενη..."

- Δεν θα τους εχεις δωσει αρχες

- Θα τα αφηνεις ασυδοτα να γυρνανε απο εδω απο εκει με οποια καταληξη μπορει να εχει αυτο...

Τοτε,.....ελα και ξαναπες μας την αποψη σου!!! :X

Ολα αυτα βεβαια στα απευχομαι αλλα...με τετοια μυαλα (σωστα κατ εσενα..)...τετοια παιδια!!! :wacko:

μονο τα χερια; τι αλλο πρεπει να κανω για να καταλαβω; :confused:

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

το ξυλο το απογευγω, αλλα οταν ειναι η ωρα τους ε τοτε δεν εχω αλλη επιλογη, εχω να δειρω τα παιδια μου πανω απο τρια χρονια, ενω πριν τους παρατησει η μανα τους αυτη εν αγνοια μου εριχνε καθημερινα - ειδικα στον μεγαλο. εγω καταφευγω σε αλλες μεθοδους τιμωριας, τους κλειδωνω το ποδηλατο, παιρνω το PC , απαγορευω σε φιλους να ερθουν η να πανε αυτοι, αυτο συνηθως πιανει, αλλα μερικες φορες δεν.

Ολα μα ολα ξεκινουν απο το σπιτι,αν απο εκει δεν εχει δωθει η σωστη παιδεια εξαρχης,τοτε κατι δεν παει καλα και δυσκολα διορθωνεται η κατασταση μετεπειτα
The Future Belongs To The Brave

Ολα αυτα βεβαια στα απευχομαι αλλα...με τετοια μυαλα (σωστα κατ εσενα..)...τετοια παιδια!!! :wacko:

an kai psilodiafono me ayth sou thn apopsh ka8os den einai spanio to fainomeno apo sostous gonious na bgainoun ta megalutera popopaida( :p ) kai to anti8eto,8a genikeuso ligo kai 8a po pos apla den einai dunato na perimenoume ta paidia mas na antidroun sosta otan exoun os protypa mas emas...

kai ti enoo..

pos mporeis na apotrepseis ena pitsirika na vrizei/paizei nux8hmeron games/kapnizei(ebala diafora paradeigmata) otan ayto pou blepei mesa sto idio tou to spiti einai ton patera/mana na mpinelikonei asustolos,na einai kolhmenos sto pc,na mpaineis sto domatio kai na einai samhxanostasio karvouniarh....

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

ελεος δεν ειναι ο σωστος τροπος ειναι ο τελευταιος τροπος ενος γονιου που βλεπει οτι τα πραγματα πανε κατα διαολου με το παιδι τους ειδικα οταν ανοιγει το στοματακιτου και βριζει την ιδια του την μανα... :X ξυλο εχω φαει σε φασεις που επρεπε και οχι εκει που δεν επρεπε

@freak δενεψαχνα για δεντρο αλλα ειδα ενα ωραιο και ειπα να ρωτησω και πηγα απο καρδιακο :p

πολύ οπισθοδρομικές απόψεις γράφονται.

ποιός νοείται καν να δείρει το παιδί του εν έτει 2005??????????

αυτά γινόταν αιώνες πιο πρίν.αν το παιδί γουστάρει να πάει στο αμαρτωλό net cafe που θα συναστραφεί με νταβάδες ,κακοποιούς, και αμφιβόλου ηθικής άτομα καλύτερα να τα κλείσουν να βρούν καλύτερες και πιο σεβαστές ασχολίες.αλλά βλέπω οτι σας ενοχλούν τα net cafe,οι καφετέριες,τα clubakia,οι παρέες,κτλ κτλ.

λογικό είναι οτι αν μου τα έκανα κι εμένα αυτά οι γονείς μου απο αντίδραση και μόνο θα περίμενα να γίνω 18 χρονών για να τα κάνω όλα πουτ..α.με το ηλίθιο σκεπτικό οτι είμαι ενήλικος και καθορίζω την ζωή μου.

ευτυχώς όμως που δεν τα έκαναν. εγώ άρχισα να βγαίνω και να γυρίζω όπου και ότι ώρα γουστάρψ απο όταν πήγα 1η γυμνασίου.

και μπορώ να πώ οτι δεν είχα κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής.

και γιατί είναι κακό να πηγαίνει το κοριτσάκι στο σχολείο και να φοράει μίνι,να είναι βαμμένη ή οτιδήποτε άλλο?φοβάστε μην το βιάσουν ή οτι θα κάνει κακές παρέες?αν νιώθει βολικά με οτι φοράει γιατί πρέπει να καταπιεστεί και καλά?

δεν καταλαβαίνετε οτι θα ξεσπάσει μετά ,όταν φύγει το σπίτι και άντε πιάστην μετά.

εγώ ήδη βαρέθηκα να βγαίνω και δε μου τραβάει την προσοχή πλέον τίποτα,και κατάντησα να πηγαίνω στο πανεπιστήμιο να παρακολουθώ μάθημα για να σκοτώσω την ώρα μου.ούτε που το είχα διανοηθεί ποτέ.

και σκουλαρίκια έχω-tattoo,αλλά έφτασα σε μια ηλικία και τα βαρέθηκα όλα αυτά.

η γνώμη μου είναι να αφήνετε τα παιδιά ελεύθερα να κάνουν οτι γουστάρουν κι αν κάνουν λάθος- τα ίδια θα έρθουν να ζητήσουν την συμβουλή σας ,αν είστε καλοί και σωστοί γονείς.

μιλάω για παιδιά που είναι σε θέση να κρίνουν και κάπως έξυπνα.

δεν σημαίνει οτι επειδή οτι ένας ηλίθιος νομοθέτης έβαλε το όριο ενηλικίωσης στα 18 το παιδί αυτομάτως γίνεται άντρας με γνώση και εμπειρία.αρά αυτομάτως οτι κάνει δεν δέχεται αμφισβήτηση.

και παλιότερα οι γυναίκες δεν μπορο΄πυσαν να ψηφίσουν.

η κοινωνία προοδεύει,όπως και η τεχνολογία και πρέπει να αλλάξουν πολλές καθεστωτικές νοοτροπίες που δημιουργούν κατά την γνώμη μου ανεπανόρθωτα ψυχολογικά τραύματα στις νεαρές ηλικίες με το κάλυμμα του αυστηρού γονιού.και βέβαια να μην ξεχνιόμαστε,στην ελλάδα είμαστε-σημαντικό ρόλο στην ανατροφή του παιδιού παίζει και το τι λένε οι γνωστοί και το οικείο περιβάλλον.υπάρχει ακόμα η αίσθηση του big brother στο πώς θα συμπεριφέρεται το παιδί και το τι λέει ο κοινωνικός περίγυρος.

άποψη μου : απαλευθερωθείτε και δείτε τα παιδιά σαν προέκταση του εαυτού σας και αυτό μπορείτε να το καταφέρετε μόνο με κατανόηση και επιείκια.

τιμωρίες ,απαγορεύσεις, που βρίσκεστε ??

την επόμενη φορά που θα πάει η κόρη σας βαμμένη στο σχολείο ξυρίστε της το κεφάλι και κρεμάστε την ταμπελίτσα τεντυ γκέρλ για να βάλει μυαλό. :lol: :lol: :lol: