Jump to content

Τι μάρκα DSL modem?

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Aπό χθες το JetSpeed 500i δείχνει να τα χει φτύσει. Προσανατολίζομαι στο να αγοράσω κάποιο άλλο από το εμπόριο...KAI MAΛΙΣΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ.

Τι μάρκα modem να επιλέξω? Έχωντας υπόψη ότι ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ το DSLAM της περιοχής μου άρα και ποιες μάρκες είναι συμβατές . Αλλά μόνο ότι είναι συμβατό το 500i ?

Έχετε να προτείνετε κάτι καλό και φθηνό? (Πολλά ζητάω ε? :p) Βλέπετε δεν έχω σκοπό να κάνω επενδύσεις σε DSL modems μέσα σε 1 μήνα από την υποχρεωτική αγορά του πρώτου :mad:

Σ.Σ.: Δεν θέλω router κλπ. Ένα απλό modem ψάχνω.

Waiting for any help! :o

Don't criticize... what you can't understand...!

φιλε Supernet , μαλλον σε βλεπω φια κανενα zyxel , ειναι καλα και αξιοπιστα .

Το DSLAM σου 99% ειναι Intracom , και ειμαι 99% σιγουρος οτι το zyxel πιαζει κανονικα , εαν κανω λαθος ασ με διορθοσει καπιος φιλος

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Αρχικό Μήνυμα από τον Hunter

φιλε Supernet , μαλλον σε βλεπω φια κανενα zyxel , ειναι καλα και αξιοπιστα .

Το DSLAM σου 99% ειναι Intracom , και ειμαι 99% σιγουρος οτι το zyxel πιαζει κανονικα , εαν κανω λαθος ασ με διορθοσει καπιος φιλος

Αυτό ακριβώς!!! :)

Έχω ακούσει καλά λόγια για τα Zyxel. Φθηνά και αξιόπιστα.

Οπότε μένει να μάθω αν κουμπώνει χωρίς προβλήματα πάνω στο dslam. :worry:

Φιλικά

Σπύρος

Τα Zyxel παιζουν και με τους τρεις τυπους DSLAM που εχει βαλει ο πΟΤΕς. Γενικα ομως το προτεινω ανεπιφυλακτα.

Host

Αρχικό Μήνυμα από τον ariadgr

Zyxel. Κατά προτίμηση ethernet, γιατί ακούω ότι το USB καταναλώνει τα resources του pc.

Yes it does ;) Ούτως ή άλλως ethernet θα περνα.

Αρχικό Μήνυμα από τον fumantsu

Τα Zyxel παιζουν και με τους τρεις τυπους DSLAM που εχει βαλει ο πΟΤΕς. Γενικα ομως το προτεινω ανεπιφυλακτα.

Προτείνεις κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο/τύπο της Zyxel?

παιδια γεια

εμενα το σιτε του ΟΤΕ εδειξε οτι κανει το μοντεμ της Siemens !! ειναι καλα η οχι ? Μηπως τα Zyχel η τα Cisco ειναι καλυτερα, και το κυριωτερο θα κανουν η οχι :(

και απο τιμες που βρισκονται ? το siemens εχει 106 + ΦΠΑ

για φωτιστε με :worry:

Αρχικό Μήνυμα από τον supernet

Προτείνεις κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο/τύπο της Zyxel?

egw exw to Zyxel Prestige 650R-31 pou einai modem/router gia pstn grammi. gia isdn einai antoistixa to -33. einai genika apo ta kalitera stin timi tou

και εγώ είχα μέχρι πρότεινως zyxel isdn. είναι σκυλιά. Μια φορά το ρύθμισα και άλλη μία στην αλλαγή του αριθμού.

Όσο για το jetspeed 500 τι πρόβλημα σου παρουσίασε; :worry:

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

ti diafora exei to usb modem apo to ethernet?

giati na protimiso to ena apo to allo?

Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

Αρχικό Μήνυμα από τον rigasnic

και εγώ είχα μέχρι πρότεινως zyxel isdn. είναι σκυλιά. Μια φορά το ρύθμισα και άλλη μία στην αλλαγή του αριθμού.

Όσο για το jetspeed 500 τι πρόβλημα σου παρουσίασε; :worry:

Στα καλά καθούμενα, το πρωτο-πρωτο led πήρε χρώμα πορτοκαλί. Ως εκ τούτου, το modem δεν έπερνε IP και έχανα την επικοινωνία για πολύ ώρα.

Eπανερχόταν η σύνδεση, ξανα κοβώταν. Και μιλάμε επαναλαμβανόμενες διακοπές και για πολλές ώρες. Την περασμένη Παρασκευή και το Σάββατο όλα αυτά.

Δεν ήταν θέμα του provider μου. Ίσως όμως να ήταν του ΟΤΕ και να μην έφταιγε το kokkalomodem (?). Who knows :o

Αρχικό Μήνυμα από τον evagelos ti diafora exei to usb modem apo to ethernet?

giati na protimiso to ena apo to allo?

USB: Χρειάζεται μια θύρα USB για να συνδεθεί στον Η/Υ σου. Λένε ότι αυτή η σύνδεση, "τρώει" πόρους από τον Η/Υ.

ETHERNET: Χρειάζεται μια απλή κάρτα Ethernet εγκατετημένη στον Η/Υ, στην οποία πάνω συνδέετε με καλώδιο δικτύου, το modem.

φιλε supernet , τελικα ποιο πηρες? , η εφτιαξε το Jetski?
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Αρχικό Μήνυμα από τον Hunter

φιλε supernet , τελικα ποιο πηρες? , η εφτιαξε το Jetski?

Όχι δεν πήρα τίποτα ακόμα. Είμαι στο stand-by μόλις κάνει την πρώτη πάλι ...κία να πάω να πάρω κάτε σε Zyxel. :happy:

Μετά το Σάββατο, πάει καλά. Ίσως να ήταν κάτι παροδικό. Κρίμα!!! Τζάμπα κατηγόρησα το super-duper modem!!! :innocent: :p

Αρχικό Μήνυμα από τον Megalos

παιδια γεια

εμενα το σιτε του ΟΤΕ εδειξε οτι κανει το μοντεμ της Siemens !! ειναι καλα η οχι ? Μηπως τα Zyχel η τα Cisco ειναι καλυτερα, και το κυριωτερο θα κανουν η οχι :(

και απο τιμες που βρισκονται ? το siemens εχει 106 + ΦΠΑ

για φωτιστε με :worry:

παιδια

δωστε και σε μενα μια ενημερωση :(

παιδια

to oti sou ebgale siemens modem na epilekseis einai kalo simadi giati simenei oti anikeis se siemens dslam kai oxi se kokali :cool: pantws egw oti kai na mou dinan den tha to eperna apo ton ote... egw eimai se kokalodslam kai pira to zyxel Prestige 650R ... sfaira paei ws twra

παιδια

Σε ίδιο dslam είμαι και εγώ και έχω το XpressLink.

Κανένα μα κανένα πρόβλημα στην ταχύτητα.

Προφανώς μετράει και το ότι είμαι σχεδόν 300 μέτρα από το κέντρο του ΟΤΕ εδώ και δεν υπάρχουν και πολλοί χρήστες ακόμα (μάλλον), όμως δεν νομίζω να είχα μεγαλύτερες επιδόσεις στην ταχύτητα (κατεβάζω από 40kb με 46kb+ στο 99% των downloads μου και συνήθως δεν ξεκολλάει από τα 45kb+), αν είχα κάποιο άλλο Modem.

Άμεση σύνδεση το XpressLink, ούτε ρυθμίσεις κ.λ.π. και δεν βλέπω τίποτα αρνητικό στο PPPoE :) (ούτε στην ταχύτητα όπως είπα πιο πάνω, γιατί δεν νομίζω να είχα μεγαλύτερη για 384/128 με PPPoA ή κάτι άλλο, που να δουλεύει καλύτερα με αυτό, σε προγράμματα για ίντερνετ κ.λ.π.).

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

• 4 weeks later...
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος supernet

USB: Χρειάζεται μια θύρα USB για να συνδεθεί στον Η/Υ σου. Λένε ότι αυτή η σύνδεση, "τρώει" πόρους από τον Η/Υ.

ETHERNET: Χρειάζεται μια απλή κάρτα Ethernet εγκατετημένη στον Η/Υ, στην οποία πάνω συνδέετε με καλώδιο δικτύου, το modem.

Επιπλέον, το USB σημαίνει σύνδεση με έναν μόνο υπολογιστή, στον οποίο και πρέπει να εγκαταστήσεις σχετικούς drivers. Όταν θα χρειαστεί να συνδέσεις και δεύτερο υπολογιστή, θα καταλήξεις κατά 95% στο ethernet. Αν μιλάμε για 3+ υπολογιστές, το ποσοστό γίνεται 100%...

Divide by cucumber error

http://dtsomp.blogspot.com

• 5 weeks later...
To Zyxel Prestige 650R-31 από που μπορούμε να το αγοράσουμε; Το έχει κανένα Ελληνικό κατάστημα; Είναι με διαφορά ό,τι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή, τόσο σε θέματα αξιοπιστίας/ταχύτητας/λειτουργιών αλλά και τιμής.

No matter where you go, there you are!

https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος supernet (13 Νοέ. 2003 , 15:16)

Στα καλά καθούμενα, το πρωτο-πρωτο led πήρε χρώμα πορτοκαλί. Ως εκ τούτου, το modem δεν έπερνε IP και έχανα την επικοινωνία για πολύ ώρα.

Eπανερχόταν η σύνδεση, ξανα κοβώταν. Και μιλάμε επαναλαμβανόμενες διακοπές και για πολλές ώρες. Την περασμένη Παρασκευή και το Σάββατο όλα αυτά.

Το παθαίνω και γω αυτό, σε συχνότητα 1 φορά ανά 3-4 μέρες περίπου αλλά σε μένα η διακοπή υφίσταται για 1 λεπτό και δε γίνεται ενοχλητική. Σε φορθνετ384 και φυσικά δια του τρισμέγιστου τζετσκί 500ι :happy:

Απ'την άλλη σούπερνετ δεν το'πιασα γιατί δεν αναφέρεσαι σε δωρεάν αντικατάσταση του τζετσκί και θες να στάξεις απ'την τσέπη σου για νέα μάρκα... :confused:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sallax (13 Ιαν. 2004 , 08:30)

Το παθαίνω και γω αυτό, σε συχνότητα 1 φορά ανά 3-4 μέρες περίπου αλλά σε μένα η διακοπή υφίσταται για 1 λεπτό και δε γίνεται ενοχλητική. Σε φορθνετ384 και φυσικά δια του τρισμέγιστου τζετσκί 500ι :happy:

Απ'την άλλη σούπερνετ δεν το'πιασα γιατί δεν αναφέρεσαι σε δωρεάν αντικατάσταση του τζετσκί και θες να στάξεις απ'την τσέπη σου για νέα μάρκα... :confused:

κλασικό πρόβλημα με τον εξοπλισμό της intracom. Περάστε την τελευταία firmware στο jetspeed και αν δεν φτιάνει, δημιουργία της σύνδεσης από την αρχή.

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Να έχετε στο νου σας και το Tornado 800/801 πολύ καλό και φτήνο (64 με το φπα).

Μέχρι στιγμής δουλευει άψογα.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=14973