iassael Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 to tcp egine COREPLAYER kai auto paizei sigura ta mkv alla argei k exei xamylo FPS.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 1, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 to tcp egine COREPLAYER kai auto paizei sigura ta mkv alla argei k exei xamylo FPS.... Allo to TCPMP kai allos o Core Player. To ena einai free kai to allo oxi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gponiris Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 το θεμα ειναι οτι εχω τον core player(tcpmp)-ετσι γραφει-και δεν παιζει .mkv.δοκιμασα και τον core player και οντως εχει πολυ χαμηλα frames(σπαστικο ε??).αν δεν υπαρχει λυση να το διορθωσω μηπως υπαρχει καποιο προγραμμα να μπορω να μετατρεψω τα .mkv και .rm σε αλλη μορφη για να το παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gedi Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 Πήρα ένα μεταχειρισμένο S200 πριν 2 μέρες. Έχω κάποιες ερωτήσεις αν μπορείτε να βοηθήσετε. 1. Έβαλα 2 διαφορετικές SD cards. Μία Kingston microSD με adapter 1GB και μία κανονική SD Verbatim 512ΜΒ. Καμία από τις δύο δεν τις αναγνωρίζει. Τις έκανα και format σε ένα Toshiba laptop που έχει reader, αλλά τίποτα. Υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα συμβατότητας? Ποια είναι η σωστή διαδικασία για το βάλε-βγάλε? Ενώ είναι ανοιχτό, ενώ είναι σε standby (στιγμιαίο πάτημα του power) ή τελείως κλειστό? 2. Πέρασα WM6 cooked ROM με HardSPL. Παίζει μια χαρά αλλά επειδή θέλω να το επαναφέρω σε WM5, μήπως κανείς μπορεί να μου στείλει κανένα link με την επίσημη Ελληνική? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 @athanaso77 den einai allos, einai vasismena ston idio kwdika.... kai tin epomeni fora pu tha pas na to paixeis exypnos koita ligo ti ginete.... To Coreplayer agorase ton kwdika tou TCPMP prosferontas mia pio olokliromeni lysi.... @gedi Loipon gia tis miniSD ute emena tis evriske tin kanoniki einia pantws apraxeno pu den stin vriskei... Mporeis na mas peis akrivws to modelo tis kartas? oso gia to mkv.. an den variese check edw http://www.008soft.com/mkv-to-avi.htm kai an su aresei steile mu ena PM na se voithisw... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 @athanaso77 den einai allos, einai vasismena ston idio kwdika.... kai tin epomeni fora pu tha pas na to paixeis exypnos koita ligo ti ginete.... Min perimeneis na apantisw se toso anwrimes topothetiseis!!! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 1. Έβαλα 2 διαφορετικές SD cards. Μία Kingston microSD με adapter 1GB και μία κανονική SD Verbatim 512ΜΒ. Καμία από τις δύο δεν τις αναγνωρίζει. Τις έκανα και format σε ένα Toshiba laptop που έχει reader, αλλά τίποτα. Υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα συμβατότητας? Ποια είναι η σωστή διαδικασία για το βάλε-βγάλε? Ενώ είναι ανοιχτό, ενώ είναι σε standby (στιγμιαίο πάτημα του power) ή τελείως κλειστό? Kanonika tha eprepe na tis blepei! Afto den einai kalo. Dokimase na kaneis format me diaforetiko card reader kai se fat32. 2. Πέρασα WM6 cooked ROM με HardSPL. Παίζει μια χαρά αλλά επειδή θέλω να το επαναφέρω σε WM5, μήπως κανείς μπορεί να μου στείλει κανένα link με την επίσημη Ελληνική? Katebase tin official ROM apo edw kai perase ta ellinika tis ACE apo edw. Ta ellinika ta pernas mono ean exeis elliniki syskevi tis ACE Hellas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gedi Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 Katebase tin official ROM apo edw kai perase ta ellinika tis ACE apo edw. Ta ellinika ta pernas mono ean exeis elliniki syskevi tis ACE Hellas. Ευχαριστώ για την απάντηση. Συγνώμη αν η ερώτηση είναι άσχετη, αλλά είδα ότι υπάρχουν G3 και G4 S200 με διαφορετικές ROMS. Το δικό μου S200 είναι G4. H official ROM στο πρώτο link κάνει για G4? Η συσκευή είναι της ACE, αλλά στο forum της πρέπει να κάνω εγγραφή. Μήπως υπάρχει το αρχείο σε κανένα rapidshare ή αντίστοιχο site? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gedi Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 @gedi Loipon gia tis miniSD ute emena tis evriske tin kanoniki einia pantws apraxeno pu den stin vriskei... Mporeis na mas peis akrivws to modelo tis kartas? Τελικά μόνο το αυτοκόλλητο είναι Verbatim, κοίταξα από πίσω και γράφει με αχνά γράμματα toshiba sd-m512 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 Ευχαριστώ για την απάντηση. Συγνώμη αν η ερώτηση είναι άσχετη, αλλά είδα ότι υπάρχουν G3 και G4 S200 με διαφορετικές ROMS. Το δικό μου S200 είναι G4. H official ROM στο πρώτο link κάνει για G4? Η συσκευή είναι της ACE, αλλά στο forum της πρέπει να κάνω εγγραφή. Μήπως υπάρχει το αρχείο σε κανένα rapidshare ή αντίστοιχο site? Ta panta gia ti syskevi sou yparxoun edw. Gia ta ellinika omws prepei opwsdipote na kaneis register sto site tis ACE Hellas. Ektos kai an brethei kapoios katoxos na sou to steilei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gedi Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 Σχετικά με τη μνήμη, διαβάζοντας ένα πολύ παλιό post από το xda-developers, είδα ότι κάποιος άλλος είχε το ίδιο σύμπτωμα και το πρόβλημα ήταν ότι στο εσωτερικό του reader του τηλεφώνου είχε μαζευτεί ένα παχύ στρώμα σκόνης (!!!) το οποίο εμπόδιζε την κάρτα να κάνει επαφή. Έριξα ένα φακό και είδα ακριβώς το ίδιο. Φύσημα με πεπιεσμένο αέρα, στέγνωμα με πιστολάκι και βλέπει και τις δύο κάρτες άψογα. Ευχαριστώ όσους απάντησαν, τελικά ήταν ΤΟ ΑΣΧΕΤΟ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 12, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 Σχετικά με τη μνήμη, διαβάζοντας ένα πολύ παλιό post από το xda-developers, είδα ότι κάποιος άλλος είχε το ίδιο σύμπτωμα και το πρόβλημα ήταν ότι στο εσωτερικό του reader του τηλεφώνου είχε μαζευτεί ένα παχύ στρώμα σκόνης (!!!) το οποίο εμπόδιζε την κάρτα να κάνει επαφή. Έριξα ένα φακό και είδα ακριβώς το ίδιο. Φύσημα με πεπιεσμένο αέρα, στέγνωμα με πιστολάκι και βλέπει και τις δύο κάρτες άψογα. Ευχαριστώ όσους απάντησαν, τελικά ήταν ΤΟ ΑΣΧΕΤΟ!!! Endaferousa pliroforia pou prepei na ti laboun ypopsi oi omoiopatheis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gedi Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Τώρα που δουλεύει η κάρτα και απέκτησα χώρο, μήπως μπορεί να στείλει κανείς με pm κανένα καλό link για κατέβασμα χρήσιμων εφαρμογών? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 14, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Τώρα που δουλεύει η κάρτα και απέκτησα χώρο, μήπως μπορεί να στείλει κανείς με pm κανένα καλό link για κατέβασμα χρήσιμων εφαρμογών? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. ipmart-forum.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gedi Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 ipmart-forum.com Σ'ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drioannis Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Μήπως ξέρει κανείς πώς θα ενεργοποιήσω την αναφορά παράδοσης?Έκανα search και δεν βρήκα κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonyts Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Paidia xriazome voithia !!! Klidose to qtek s-200. egkatestisa ta wm6 gr kai kanonta lothos evala poles fores lathos kodiko. mou exei bgali mia othoni pou mou leei na na grapso '!s!' gia na ksanakataxoriso kodiko alla den kanei tipota !! Epidi exei klidosi i siskevi den enonetai kai me to activesync (mou leei na kseklidoso tin siskevi mou ) agorasa kai ena programa (PROPHETv3Unlock) pou taxa kseklidoni pou etrexe kanonika alla den klekidose ! uparxei kapia lisi? esto kai se kapoio katastima? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris71 Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποια wm6 ROM που να παίζει καλά το Wifi ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gedi Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποια wm6 ROM που να παίζει καλά το Wifi ευχαριστώ εκ των προτέρων Χρησιμοποιώ καμιά δεκαριά μέρες την Prophet ShadoW 1.0 (Touch Edition) που μπορείς να βρεις στο xda-developers. Το WiFi δουλεύει μια χαρά και γενικά είναι πολύ σταθερή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris71 Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Χρησιμοποιώ καμιά δεκαριά μέρες την Prophet ShadoW 1.0 (Touch Edition) που μπορείς να βρεις στο xda-developers. Το WiFi δουλεύει μια χαρά και γενικά είναι πολύ σταθερή. gedi, may the force be with you μια ερώτηση: και με WPA ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gedi Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 μια ερώτηση: και με WPA ετσι? Φίλε μου, έχω το router μου με WEP οπότε δεν το έχω τεστάρει με WPA για να σου πω. Sorry... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris71 Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 Φίλε μου, έχω το router μου με WEP οπότε δεν το έχω τεστάρει με WPA για να σου πω. Sorry... Δεν ξέρω τι γίνεται...με αυτή τη ROM δεν βρίσκει καν τα access points:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gedi Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 Τι να πω, σε μένα δουλεύει μια χαρά... Υποθέτω ότι έχεις ενεργοποιήσει το WiFi από τον Communication Manager? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris71 Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Τι να πω, σε μένα δουλεύει μια χαρά... Υποθέτω ότι έχεις ενεργοποιήσει το WiFi από τον Communication Manager? ναι φυσικά, με την original ROM μία συνδεόταν, και μία όχι. Τώρα ούτε καν βλέπει τα access points. Μου φαίνεται ότι τα έπαιξε το WLAN module. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gedi Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Φίλε Άρη, δες αν θέλεις και αυτό το thread στο xda μήπως πάρεις καμιά ιδέα, γιατί είδα ότι και άλλοι χρήστες S200 έχουν παρόμοιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts