gponiris Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 :happy:πως μπορω να απενεργοποιησω τον media player και καλυτερα..να τον απεγκαταστησω απο το s200? :D θελω να παιζω τα παντα απο τον tcplayer ακομα και τα βιντεο απο το ιντερνετ.:confused: υπαρχει τροπος?με καταννοητα λογια παντα,γιατι υπαρχουν κ αρχαριοι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onefluffycloud Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 στο review του myphone το qtek S200 έχει τιμή 200 ευρώ. Στο skroutz.gr δεν υπάρχει για κάτω από 600. Γιατί υπάρχει τέτοια διαφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
E_jay Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 aksizei na parei kaneis to S200 twra an to vrei se kalh timh?? Eyxaristw! :) Παράθεση Φιλία είναι μια ψυχή που ζει σε δύο σώματα. Αριστοτέλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 σιγουρα ειναι καπως παλιο αλλα αν ειναι καλη η τιμη του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 23, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 aksizei na parei kaneis to S200 twra an to vrei se kalh timh?? Eyxaristw! :) Ανάλογα τι εννοείς καλή τιμή. Προσωπικά πιστεύω πως δεν αξίζει να πας σε κάτι παλιότερο από ETEN Χ500 ή HTC Ρ3300. Και για αυτά (μεταχειρισμένα) πρέπει να δώσεις 300 με 350 Ευρώ. Γνώμες θα ακούσεις πολλές πάντως. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
E_jay Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 eyxaristw poly paidia! kales giortes!!! :) Παράθεση Φιλία είναι μια ψυχή που ζει σε δύο σώματα. Αριστοτέλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gponiris Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 Χρονια πολλα!!:lol:σημερα ο αδερφος μου αποκτησε ενα spv(orange)γραφει πανω.μπορω να κανω την αναβαθμιση οπως και στο s200 ή θα παρουσιασει καποιο προβλημα?:blink: αποσα διαβασα προκειται για την ιδια μαρκα με διαφορετικη ονομασια.σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 27, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 Χρονια πολλα!!:lol:σημερα ο αδερφος μου αποκτησε ενα spv(orange)γραφει πανω.μπορω να κανω την αναβαθμιση οπως και στο s200 ή θα παρουσιασει καποιο προβλημα?:blink: αποσα διαβασα προκειται για την ιδια μαρκα με διαφορετικη ονομασια.σωστα? SPV έχει βγάλει πολλά η Orange. To αντίστοιχο του S200 είναι το SPV M600. Μόνο εάν έχει αυτό ο αδερφός σου να το χειριστεί ομοίως με το S200. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gponiris Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 ναι!εχει το m600!:lol:μολις το διαπιστωσα στο manual.οποτε του ξεκιναω την αναβαθμιση των wm5. :O ερωτηση:σκεφτομαι να δοκιμασω να βαλω τα wm6.ξερεις κανενα σε ελληνικα και με απλες οδηγιες εγκαταστασης?(εδω μεσα προτεινουν πολλα κ εχω μπερδευτει.κατι απλο σε οδηγιες?)υπαρχει περιπτωση δυσλειτουργιας αν βαλω wm6?:worry: και κατι αλλο..πως μπορω να περασω τα τηλ.απο ενα κινητο στο ppc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 27, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 ναι!εχει το m600!:lol:μολις το διαπιστωσα στο manual.οποτε του ξεκιναω την αναβαθμιση των wm5.\ Δεν μπορείς να του βάλεις official WM5, μόνο cooked ROM. :O ερωτηση:σκεφτομαι να δοκιμασω να βαλω τα wm6.ξερεις κανενα σε ελληνικα και με απλες οδηγιες εγκαταστασης?(εδω μεσα προτεινουν πολλα κ εχω μπερδευτει.κατι απλο σε οδηγιες?)υπαρχει περιπτωση δυσλειτουργιας αν βαλω wm6?:worry: Μπορείς να του βάλεις κανονικά WM6. Τα πάντα υπάρχουν . και κατι αλλο..πως μπορω να περασω τα τηλ.απο ενα κινητο στο ppc? Συνέδεσε το πρώτο κινητό με τον υπολογιστή σου και κάνε συγχρονισμό για να περάσεις τις επαφές σου στο PC. Μετά συνέδεσε το δεύτερο κινητό και με συγχρονισμό πάλι πέρασε του τις επαφές από το PC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gponiris Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 πετυχα τη μεταφορα των επαφων μεσω active sync,αν και ηλπιζα να γινοταν μεσω bluetooth(χωρις χρηση υπολογιστη). ερωτηση:εχω τα εξης ppc 1.spv m600(rom:2.10.1.22wwe,ekdosi:2/16/06,radio:02.07.20,protokolo:4.1.31.03,extrom:2.10.1.107,leitourgou:13.10.1.107 και ipl:2.10,spl:2.10.0000,gsm:02.07.20,os:2.10.1.22) 2.qtec s200(rom:2.20.7.34ell,ekdosi:7/10/06,radio:02.47.21,protokolo:4.1.13.24,extrom:2.20.7.114 και ipl:2.09,spl:2.20.0000,gsm:2.47.21,os:2.20.7.34) ποια wm6 μπορω να βαλω στο καθενα?(θελω τα πιο σταθερα που υπαρχουν-να μην εχουν bugs) χρονια πολλα και παλι και ευχαριστω για το χρονο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gponiris Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 προβλημα στο m600??εβαλα τα handsfree να μιλησω και οταν τα εβγαλα δεν λειτουργουσαν τα ηχεια :( δοκιμασα να κουνησω τα βυσμα,αλλα τιποτα.εκανα και hard reset.τι να κανω?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 προβλημα στο m600??εβαλα τα handsfree να μιλησω και οταν τα εβγαλα δεν λειτουργουσαν τα ηχεια :( δοκιμασα να κουνησω τα βυσμα,αλλα τιποτα.εκανα και hard reset.τι να κανω?:worry: ok klassiko provlima... Eixa to idio prin 2 evdomades... Loipon tha fysixeis dynata mesa sto visma.... Des an arxisan na leiturgune alliws egw ekopsa ena xartaki to gyrisa kai to ekana lepto k to evala mesa na katharisw kai na vgalw tin vromia pu eixe mazeutei......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gponiris Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 φιλε μου σε ευχαριστω πολυ.φυσηξα,εβαλα ενα χαρτακι και..βουαλα :D καλη χρονια σε ολους!!!!:):lol::p:D:rolleyes:;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roben Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 Μπορείτε να μου προτείνετε καποιο καλό gps receiver , με καλό σήμα κλπ για το Qtec s200 να μπορώ να το δουλέψω και λίγο στο αμάξι ???? λογικά bluetooth , εκτος και αν υπάρχει κατι που να συνδέεται στην usb θύρα του qtec ?? δεν ξέρω γιαυτο περιμένω προτάσεις.ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 fortuna slim.το εχω πανω απο 1 χρονο,μου δουλευει αψογα με τελειο σημα και γρηγορο κλειδωμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gponiris Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 καλη χρονια!ποιο καλο παιδι θα μου στειλει τη rom για να κανω upgrade στο m600 σε transformer1.1?βρηκα μονο την 1.0 στο xda και τα mirror ειναι broken. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 vale tin SHADOW... aplws ta spaei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gponiris Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 εχω προβλημα.ακολουθησα την καινουρια μεθοδο εγκαταστασης και ξεχασα να κανω hardspl.το αποτελεσμα..η οθονη με τα 3χρωματα και να γραφει ipl 2.10 και spl 2.10.ελπιζω να μην εκανα καποια βλακεια και κατεστρεψα το m600.τι να κανω τωρα?εχω μπερδευτει πολυ.. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 1, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 εχω προβλημα.ακολουθησα την καινουρια μεθοδο εγκαταστασης και ξεχασα να κανω hardspl.το αποτελεσμα..η οθονη με τα 3χρωματα και να γραφει ipl 2.10 και spl 2.10.ελπιζω να μην εκανα καποια βλακεια και κατεστρεψα το m600.τι να κανω τωρα?εχω μπερδευτει πολυ.. :( Έχει κολλήσει η συσκευή σου στην εικόνα του bootloader (με τα τρία χρώματα); Μην ανησυχείς, υπάρχει λύση... δες εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gponiris Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 τελικα καταλαβα οτι ημουν στο bootloader και καταφερα να βαλω τα wm5.αν βαλω την transformer(μπορει καποιος να μου βρει την 1.1,εχει μονο την 1.0 στο xda) ή καποια αλλη μπορω να στελνω μυνηματα με 160χαρ.και στα ελληνικα?ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 1, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 τελικα καταλαβα οτι ημουν στο bootloader και καταφερα να βαλω τα wm5.αν βαλω την transformer(μπορει καποιος να μου βρει την 1.1,εχει μονο την 1.0 στο xda) ή καποια αλλη μπορω να στελνω μυνηματα με 160χαρ.και στα ελληνικα?ευχαριστω εκ των προτερων Με όλες μπορείς να στέλνεις ελληνικά sms με 160 χαρακτήρες, αρκεί να εγκαταστήσεις αυτό και να διαβάσεις τις οδηγίες που περιέχονται. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=183366 για ελληνικα μηνυματα 160 χαρακτηρων δες και αυτο που λεει ο φιλος μινοταυρος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 1, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 Πολύ αξιόλογο και ακόμα πιο εύχρηστο είναι και το Pocket CM keyboard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gponiris Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 εβαλα το transformer και επιασε!!!ουαου!!..απλα φανταστικο..αλλα εχω καποια προβληματα παρολο που βλεπω το bluetooth μεσω του κιν.μου δεν μπορω να στειλω αρχεια.εχω βαλει τη ρυθμιση να ειναι ορατο απο αλλα devices,αλλα δεν γινεται αποδεκτη η μεταφορα δεδομενων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts