Jump to content

[Επίσημο] Qtek S200 (Prophet)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εκτός από το κουμπάκι επάνω δεξιά στην συσκευή που την ενεργοποιεί/απενεργοποιεί,υπάρχει άλλος τρόπος να ενεργοποιηθεί η οθόνη από την κατάσταση "Sleep mode"?

Απ' όσο το έχω ψάξει όχι. Εγώ μάλιστα το βάζω μόνος μου σε sleep mode αν έχω τελειώσει κάποια εργασία με το κινητό χωρίς να περιμένω να πέσει μόνη της σε sleep mode.

Σχετικά με το exe έχω και εγώ πρόβλημα. Μου βγάζει error: δεν είναι έγκυρη μορφή win32. :(

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Απ' όσο το έχω ψάξει όχι. Εγώ μάλιστα το βάζω μόνος μου σε sleep mode αν έχω τελειώσει κάποια εργασία με το κινητό χωρίς να περιμένω να πέσει μόνη της σε sleep mode.

Σχετικά με το exe έχω και εγώ πρόβλημα. Μου βγάζει error: δεν είναι έγκυρη μορφή win32. :(

Στις ρυθμίσεις/φωτισμός οθόνης έχει μια επιλογή "ενεργοποίηση φωτισμού όταν πιεστεί ένα πλήκτρο".

Αυτό τι νόημα έχει αν ανοίγει μόνο από το κουμπάκι?

Ισως κάποιο μέλος μπορεί να μας στείλει με εμάιλ το προγραμματάκι.:)

Στις ρυθμίσεις/φωτισμός οθόνης έχει μια επιλογή "ενεργοποίηση φωτισμού όταν πιεστεί ένα πλήκτρο".

Αυτό τι νόημα έχει αν ανοίγει μόνο από το κουμπάκι?

Ισως κάποιο μέλος μπορεί να μας στείλει με εμάιλ το προγραμματάκι.:)

Φαντάζομαι αυτό θα είναι μόνο για τον φωτισμό οθόνης όχι για sleep mode. Δηλαδή αν είναι να σβήνει η οθόνη (0 contrast όχι sleep mode) σε 10 sec 20 sec...

Φαντάζομαι αυτό θα είναι μόνο για τον φωτισμό οθόνης όχι για sleep mode. Δηλαδή αν είναι να σβήνει η οθόνη (0 contrast όχι sleep mode) σε 10 sec 20 sec...

Θα το δοκιμάσω.Ίσως έχεις δίκιο

Το κατέβασα το ξεζιπάρισα στον σκληρό αλλά όταν κλικάρω στο *.exe αρχείο,μου βγάζει μήνυμα error executing program.Άλλος έχει παρόμοιο πρόβλημα?

Δεν το τρέχεις από το Desktop PC/Laptop σου.

Το κάνεις copy στο PocketPC και το κλικάρεις εκεί για να τρέξει.

129026.png?1640591734

Δεν το τρέχεις από το Desktop PC/Laptop σου.

Το κάνεις copy στο PocketPC και το κλικάρεις εκεί για να τρέξει.

Νάσαι καλά :) .Ούτε που πήγε το μυαλό μου ότι το exe έπρεπε να το τρέξω από το PPC.

Paidia SOS! Exthes phra ap'to plaisio auto to GPS receiver http://www.plaisio.gr/IWCatProductPa...v_Section_Id=0

me skopo na to xrhsimopoihsw me to S200 mou kai original to destinator PN.

Alla den me afhnei na syndesw to GPS me to kinhto. To briskei ola kala kai sto serial port mou exei outbound mono thn 6 h thn 7 com. ekei loipon, oti kai na tou valw, to gps anavosvinei to mple fotaki tou pou shmainei oti kanei pairing kai fysika den mporei na syndethei. telos, sto destinator, den mporeis na epilekseis tis com 6 kai 7 gia kapoio logo. PLEASE help giati tha klaiw ta lefta mou....euxaristw

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΧΩ ΤΟ S200 KAI ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΡΩ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΤΙΣ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΑΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΜΟΥ.Ο ΦΙΛΟΣ JOHNER MOY EΤΕΙΛΕ ΤΟ SNIPER ΤΗΣ MODACO ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΡΩΤΟΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΙΟΛΑΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΩ.ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΜΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί πάλι αλλά έχει σχέση με την Wi-Fi σύνδεση και το ιντερνετ. Έχω ένα Speedtouch με Wi-Fi υποστήριξη το οποίο το βλέπει αλλά δεν μπορεί να συνδεθεί στο δίκτυο. Πρέπει να βάλω κάτι στις ρυθμίσεις?????

Το Firewall του router είναι disabled!!!

Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί πάλι αλλά έχει σχέση με την Wi-Fi σύνδεση και το ιντερνετ. Έχω ένα Speedtouch με Wi-Fi υποστήριξη το οποίο το βλέπει αλλά δεν μπορεί να συνδεθεί στο δίκτυο. Πρέπει να βάλω κάτι στις ρυθμίσεις?????

Το Firewall του router είναι disabled!!!

Στο εντοπίζει κανονικά το royter? Μόλις το εντοπίσεις πρέπει να ανοίξεις τις ρυθμίσεις να βάλεις τον κωδικό αν έχεις ενεργοποιήσει ασφάλεια WEP από το royter σου.

παιδια καλησπερα

προσπαθω να βαλω το Appforge booster 5.1 αλλα είναι αρχειο se.pseries.runtime.sis

To θελει το handwallet αλλα δεν μπορω να βρω πως το βαζω

HELP MEEEEEEEE

ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ SITES ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ S 200 EXETE BREI KANENA ESEIS;ΟΣΑ ΕΧΑ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ my phone ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ

παιδια καλησπερα

προσπαθω να βαλω το Appforge booster 5.1 αλλα είναι αρχειο se.pseries.runtime.sis

To θελει το handwallet αλλα δεν μπορω να βρω πως το βαζω

HELP MEEEEEEEE

Αυτό είναι εφαρμογή για Sony Ericsson (SE) σεράς P (p series, όπως Ρ800, Ρ900, Ρ910) και τρέχει σε Symbian Uiq και όχι σε Windows mobile... Συνεπώς δεν θα το βάλεις σε αυτό το κινητό όσο και να προσπαθήσεις...

ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ SITES ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ S 200 EXETE BREI KANENA ESEIS;ΟΣΑ ΕΧΑ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ my phone ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ

Καλως ηρθες και μην γραφεις με μεγαλα. Ακουμε. Εχεις pm

SV9PFY

Το Παρήγγειλα σήμερα από το κατάστημα E-Gate με 581 ευρώ.

Έχετε αγοράσει από το συγκεκριμένο , Είναι αξιόπιστο?

Έχετε βρει εσείς καλύτερη Τιμή σε Ελληνικό κατάστημα ??

Δείτε το Link: http://www.e-gate.gr/default.aspx?prodid=5334

Ρωτα τους αν εχει ελληνικα. Αν οχι δεν ειναι απο την ACE HELLAS που σημαινει οτι δεν θα εχει και υποστηριξη. Απο οτι ξερω η ACE δινει 2 χρονια εγγυηση. Στο site λεει 1.

SV9PFY

αν ρίξεις μια ματιά στο http://www.skroutz.gr θα σου βγάλει 2 καλύτερες (ελαφρά) προσφορές....

Itech 533,61 euro kai

expansys 579,95

Μεγειά

Ρωτα τους αν εχει ελληνικα. Αν οχι δεν ειναι απο την ACE HELLAS που σημαινει οτι δεν θα εχει και υποστηριξη. Απο οτι ξερω η ACE δινει 2 χρονια εγγυηση. Στο site λεει 1.

Τους ρώτησα αν έχει ελληνικά , και μου απάντησαν ότι έχει.

Όπως επίσης και αν είναι από την ACE HELLAS, και μου είπαν ναι… :happy:

Πιστεύω να είναι της ΑCE αλλιώς θα γίνει χαμός… :(

όντος τώρα που παρατήρησα στο site λέει εγγύηση 1 χρόνο, πιστεύω να είναι τυπογραφικό λάθος.

αν ρίξεις μια ματιά στο http://www.skroutz.gr θα σου βγάλει 2 καλύτερες (ελαφρά) προσφορές....

Itech 533,61 euro kai

expansys 579,95

Μεγειά

Τα έχω δει φίλε μου :).

Το Itech με τα 533.61 ευρώ Είναι χωρίς το φπα 19% (τελική 635 ευρώ)

Και το Expansys με 579.95 ευρώ ΔΕΝ είναι ελληνικό. Και έχει διαφορά τιμής ούτε 2 ευρώ από το e-Gate συν ότι χάνεις την εγγύηση της Ace Hellas.

Υ.Γ: Σας Ευχαριστώ και τους δύο :).

-------------------------------------------------------------------

• Έχετε αγοράσει από το συγκεκριμένο μαγαζί , Είναι αξιόπιστο???

Bluetooth ακουστικά δουλεύουν καλά με το S200?;Κάποια πρόταση από συγκεκριμένο μοντέλο που έχει δοκιμάσει κάποιο μέλος?

Το είδα από κοντά το κινητάκι...Ρε παιδιά αυτό είναι πιο αργό και από χελώνα...Ακόμα γελάω με το παιδί που τα βάλαμε δίπλα δίπλα με ένα G500...To destinator PN άνοιξε σε χρόνο τετραπλάσιο...Είναι για γέλια η ταχύτητα του...

Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010).

Θα σε θυμόμαστε για πάντα

Το είδα από κοντά το κινητάκι...Ρε παιδιά αυτό είναι πιο αργό και από χελώνα...Ακόμα γελάω με το παιδί που τα βάλαμε δίπλα δίπλα με ένα G500...To destinator PN άνοιξε σε χρόνο τετραπλάσιο...Είναι για γέλια η ταχύτητα του...

Μια όμορφη χελώνα όμως.Με WiFi,μικρότερο μέγεθος,καλή αυτονομία κλπ.

Αν δεν κυνηγάει κανείς τα δευτερόλεπτα μια χαρά κάνει την δουλειά του.Ότι έχει αργό επεξεργαστή είναι γνωστό.Για τις ανάγκες μου με καλύπτει.Για τους κυνηγούς MHz ή γι αυτούς που δουλεύουν ταυτόχρονα απαιτητκές εφαρμογές υπάρχουν φυσικά άλλα πιο "θηρία" PPC.:)

Guest lagoudakis
Bluetooth ακουστικά δουλεύουν καλά με το S200?;Κάποια πρόταση από συγκεκριμένο μοντέλο που έχει δοκιμάσει κάποιο μέλος?
εχει ο αδελφος μου jabra 250v οπως και εγω και δουλευει τελεια με το 200;)

εχει ο αδελφος μου jabra 250v οπως και εγω και δουλευει τελεια με το 200;)

Οκ.Σ΄ευχαριστώ.Θα το κοιτάξω αύριο.:happy:

Guest lagoudakis
κατα τα γουστα μου ειναι πολυ ομορφο,και λειτουργικο πληρως,δεν καταλαβαινεις οτι το φορας,και σε λογικη τιμη