Jump to content

[Επίσημο] Qtek S200 (Prophet)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κριμα με την δυναμη του 2020ι ειχα μεινει απολυτα ικανοποιημενος. Απλα, θεματα οπως η κακη καμερα το προβληματικο ασυρματο δικτυο και το μεγεθος με εκαναν να το πουλησω.

Συγνώμη αλλά με το κινητό-ppc περιμένεις να βγάλεις φωτογραφία;

Το Wi-Fi με την rom της I-mate είναι άψογο και δεν με προβληματίζει

καθόλου...

Και όσο αναφορά το μέγεθος εγώ το βρίσκω μια χαρά μιας και έχει

μία τεράστια οθονάρα 3,5'' που το δικαιολογεί απόλυτα!

:)

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Συγνώμη αλλά με το κινητό-ppc περιμένεις να βγάλεις φωτογραφία;

Το Wi-Fi με την rom της I-mate είναι άψογο και δεν με προβληματίζει

καθόλου...

Και όσο αναφορά το μέγεθος εγώ το βρίσκω μια χαρά μιας και έχει

μία τεράστια οθονάρα 3,5'' που το δικαιολογεί απόλυτα!

:)

Προσωπικη σου γνωμη. Αν ειχαμε ολοι την ιδια γνωμη για κατι τοτε θα υπηρχε ενα προιον στην αγορα. Ναι με το ppc θελω και πρεπει να παιρνω φωτογραφιες και δεν δικαιολογειται η ΝΟΚΙΑ πχ να εχει κλασεις ανωτερες καμερες. Στο 2006 ειμαστε. Τωρα το μεγεθος αν σε βολευει ειναι αλλο θεμα, Εμενα οχι.

SV9PFY

to efere to plaisio

stin ekpliktiki timi twn 669 eyrw :D :down: :down: :down:

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Catalog_Id=10&Secton_id=13&Product_Id=324023

Λογική τη βρίσκω την τιμή.Εξάλλου σε λίγο καιρό θα πέσει..:X

Για αυτο μην ειστε και τοσο σιγουροι, θα πεσει βεβαια αλλα απο οτι εχω δει γενικοτερα με την πολιτικη της Qtek δεν ριχνει της τιμες της τοσο ευκολα:cold:

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

γεια χαρά και απο μενά .

Εγώ απλά θα παραθέσω την γνώμη μου/ αποφάση προς συζήτηση. Με την συσκευούλα έπαθα πλάκα απο την πρώτη στιγμή που την είδα. ΔΥΣΤΥΧΩΣ όμως αποφάσισα να μην την αγοράσω.

Η έλλειψη 3G συμβατότητας και τα "ψιλλοκολήματα" του αργού επεξεργαστή (ειδικά όταν η συσκευή φόρτωνεται με πολλά προγράματα) με έκαναν να αποφασίσω να περιμένω .

Να περιμένω ενα S200 με 3G και δυνατότερο επεξεργαστή.

Πραγματικά μετά από όλες αυτές τις σελίδες που διάβασα δεν έχω καταλάβει ακόμα αν λέει το νέο Σ200 !!! Τι να πώ είδα να το λένε από προβληματικό έως τέλειο.

Τελικά νομίζω πω θα με τσαντίσει τρελά η όλη κατάσταση ειδικά αν το φορτώσω με προγράμματα και αργεί. Από την άλλη σκέφτομαι πως αν το πάρω θα έχω κάνει ένα μεγάλο βήμα που ίσως να μην αντέχουν οι γνώσεις μου. Έχω μείνει λίγο πίσω σε τεχνολογία κινητών και μάλλον θα μπλοκάρω.

Δεν ξέρω ίσως το πάρω τελικά από ΤΙΜ με 390 Ε , δηλ με αναβάθμιση και κάτι δωροεπιταγές που έχω.

Βασικά μόνο μία ερώτηση θέλω να κάνω ….

Θα τα καταφέρω με το μηχανάκι αυτό ? Πόσο πολύπλοκη μπορεί να είναι η λειτουργία του για έναν άσχετο ?

Σημείωση από υπολογιστές ξέρω.

Καλό βράδυ

file mou afou ksereis apo pc den einai kahtolou duskolo gia esena.. sto katw katw pws tha geinei na matheis mia suskeuh an den thn agoraseis pote....

tespa :P egw to phra kai twra fortizei kai eimai polu xaroumenos!!!

einai polu polu polu kalutero apo to 9100... apo thema design , poiothta , mikrouli ktl

na sas pw...... screen protector exete balei? thiki silikonhs?

an nai apo pou kai poso?

το κινητακι σιγουρα και τουλαχιστον κατα τη γνωμη μου ειναι πολυ καλο,ρε παιδια εχω μια ερωτηση,εχει καψει κανενα Pixel σε σας?εμενα εχει 1 καμμενο και φαινεται αρκετα καλα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

na sas pw...... screen protector exete balei? thiki silikonhs?

an nai apo pou kai poso?

Με γειά! (κι ας άργησε λίγο :) )

Θήκη σιλικόνης θα την συνιστούσα. Αν και η θήκη που δίνεται είναι καλούτσικη, δεν το προστατεύει εντελώς και μπορεί να χτυπηθεί αν πέσει κάτω. Η μόνη που βρήκα είναι στο eBay, προέλευσης Hong Kong (συνολικά περίπου 14 €). Την έχω παραγγείλει, δεν έχει φτάσει, θα ενημερώσω όταν τη λάβω (οι πελάτες του τύπου είναι πάντως ευχαριστημένοι...)

Screen protector φαντάζομαι ότι θα είναι ακόμα πιο απαραίτητο με τη θήκη σιλικόνης, η οποία δεν καλύπτει καθόλου την οθόνη (φυσικά). Για αυτό πιστεύω ότι θα μπορεί να χρησιμοποιηθούν και αυτά για S100, μιας και η οθόνη είναι ίδιας διάστασης.

screen protector εχω βαλει μιας και το θεωρω απαραιτητο για ενα τετοιο κινητο με τετοια οθονη,βασικα πηρα απο το πλαισιο και εκοψα τη ζελατινα συμφωνα με την διασταση της οθονης και ειναι μια χαρα.

αλλιως εχει και το Play247 νομιζω

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Παιδια, υπαρχει πουθενα το manual σε ελληνικα?? η εστω σε Αγγλικα???

Αγγλικο manual & quick guide ::)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1307451#post1307451

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

αψογος!!! Thnks

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

ρε παιδια γιατι δεν μπορω να περασω mp3 στο κινητο?οσον αφορα οτι φορτιζει οταν το συνδεεις στο pc ειναι καλο αυτο?

ρε παιδια γιατι δεν μπορω να περασω mp3 στο κινητο?οσον αφορα οτι φορτιζει οταν το συνδεεις στο pc ειναι καλο αυτο?

Πώς προσπαθείς να τα περάσεις(Sync,Bluetooth,IR,Wi-fi)?Για την μπαταρία δεν ξέρω αλλά μάλλον δεν παθαίνει τίποτα.

παιδια να πω το εξης. εχω αγορασει απο το ebay 2θηκες απο το honk kong. μια σιλικονης και μια δερματινη. καμια δεν με βολεψε. η σιλικονης δεν προστατευει την οθονη οποτε δεν μπορεις να κυκλοφορεις μονο με αυτη. η αλλη ειναι ποιο ογκωδης απο αυτη που ειχε στο κουτι. προχτες πηρα αλλες 2 case logic απο το mediamarkt (καντε μια βολτα εχει πολυ πραγμα). η μια σε ναυλον στιλ με φερμουαρ και η αλλη δερματίνη (παλι ποιο ογκωδης). προσωπικα δεν με βολευει καμια γιατι θελω να το εχω το jamin στην τσεπη και η μονη που βολευει ειναι αυτη που ειχε στο κουτι αφου την εχω χειρουργησει πρωτα και εχω βγαλει την μ@λ@κια για την ζωνη...