Jump to content

[Επίσημο] Qtek S200 (Prophet)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

thanks! μπορω να αγορασω/κατεβασω μονο τους χαρτες? απο τα sites των εταιριων δεν φαινεται οτι γινεται αυτο. ειμαι ακομα στο ψαξιμο βεβαια...

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

thanks! μπορω να αγορασω/κατεβασω μονο τους χαρτες? απο τα sites των εταιριων δεν φαινεται οτι γινεται αυτο. ειμαι ακομα στο ψαξιμο βεβαια...

Kατεβάζεις το πρόγραμμα και μετά τους χάρτες της χώρας που σε ενδιαφέρει.

Τώρα αν το θες για μια φορά νομίζω μπορείς να παρακάμψεις την διαδικασία της αγοράς.:p

Καλησπερα σας και παλυ!

1ον.πρεπει να ευχαριστησω τους χρηστες του Forum για τα pm που μου εχουν στειλει και οτι καταννοουν οτι ειμαι νεος με τα ppc και οτι προσπαθω σαν παιδι και εγω:p

αντιμετωπιζω ομως αλλο ενα προβλημα με τι συνδεση στο ιντερνετ.ενω εχει πραγματοποη8ει δυκτιο μεταξυ του s200 και pc οταν παω να ανοιξω το msn μου γραφει"η συνδεση στο msn messenger service απετυχε διοτι η υπηρεσια δεν ανταποκρινεται"."παρακαλω δοκιμαστε αργοτερα.δεν ειναι προσωρινα δυνατη η συνδεση με την υπηρεσια".και οταν ανοιγω τον explorer και βαζω ονομα απο μια σελιδα π.χ.in.gr μου γραφει"δεν ειναι δυνατη η ευρεση της σελιδας.ελεγξτε το ονομα και προσπαθηστε ξανα"μηπως επειδη στο Pc χρησιμοποιω το mozila firefox??εχω ομως και explorer.αν μπορει και ξερει καποιος κατι ας γραψει.

υ.γ.υπαρχει κανενα προγραμα που να μπορεις να κανεις διαχειρηση του pc απο το ppc freeware η εστω demo???και επισης πως στελνω αρχεια μεσω Wi-Fi και αντιστροφα???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά αν δεν κανατε αναβάθμηση λογισμικού,κάντε γιατι αξίζει:)

Καλύτερη αυτονομία,γρηγορότερο,αλλάζει το εικονίδιο της μπαταρίας που με εκνεύριζε...,κ η καμερα βελτιώνεται ελαφρά.Σύν άλλα που δεν τα πρόσεξα ακομη.Γενικά είναι ενα βήμα μπροστά.

ftp://xda:xda@ftp.xda-developers.com....7.114_WWE.zip

Πάρτε και enjoy!

Για σας παιδια , σημερα εποκτησα και εγω ενα qtek s200 , λιγο αργα αλλα τι να κανουμε!!

Επειδη οι σελιδες ειναι παρα πολλες , διαβασα καποιες , θα ηθελα οποιος μπορει να ασχοληθει και να μου λυσει καποιες αποριες , οπως για το αν μπορουμε να κανω μονος μου Update η αν πρεπει να το παω στην αντιπροσωπεια , ας μου στειλει ενα Pm!! ευχαριστω πολυ εκ των προτερων

Καλύτερη αυτονομία,γρηγορότερο,αλλάζει το εικονίδιο της μπαταρίας που με εκνεύριζε...,κ η καμερα βελτιώνεται ελαφρά.Σύν άλλα που δεν τα πρόσεξα ακομη.Γενικά είναι ενα βήμα μπροστά.

Πάρτε και enjoy!

το λινκ δεν δουλευει :O

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Αλήθεια για το θέμα της αναβάθμισης δεν αναρωτήθηκα ποτέ. Μπορούμε να την κάνουμε μόνοι μας? Μπορούμε να κάνουμε backup και restore όλα τα μπιχλιμπίδια μας ή πρέπει να τα ξαναπεράσουμε ένα ένα?

Αλήθεια για το θέμα της αναβάθμισης δεν αναρωτήθηκα ποτέ. Μπορούμε να την κάνουμε μόνοι μας? Μπορούμε να κάνουμε backup και restore όλα τα μπιχλιμπίδια μας ή πρέπει να τα ξαναπεράσουμε ένα ένα?

μπορουμε αλλα εχει βγει επισημο (και ελληνικο)

upgrate?:confused:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Πάρτε και enjoy!

hey,

μια φορα την πάτησα, περασα ενα τετοιο firmware και μετα δεν μπορουσα να περάσω το Ελληνικο απο το site της qtek.gr!!! Εισαι σίγουρος οτι αφου το περάσεις μπορεις μετα να επιστρέψεις στην Ελληνικη Rom? γιατι χανεται η εγγυηση και αντε βγάλε άκρη...

Na pernate kala...

Μπορείς να βάλεις το Jeyo Mobile Companion και να διαχειριστείς επαφές και μηνύματα εύκολα και γρήγορα...

Για τον φίλο που είχε το ίδιο πρόβλημα με μένα, να κολλάει δηλαδή αφού έβαλε ROM, ας κάνει ένα Ηard Reset και θα διορθωθούν όλα... εγώ έκανα hard reset, έβαλα Wisbar Advance 2 και πάει σφαίρα!

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Παιδιά έχω ένα προβληματάκι. Για 'μένα είναι πρόβλημα βασικά, γενικά θα μπορούσε να χαρακτηριστεί απλή ερώτηση :P Λοιπόν, έχω φάει το S200 για να βρω πώς αλλάζει ο ήχος για τα μηνύματα, αλλά μόνο άκαρπες προσπάθειες! Γίνεται να τον αλλάξουμε??

Επίσης υπάρχει κανένα ξυπνητήρι που να παίζει mp3 από την SD? Μέχρι στιγμής χρησιμοποιώ το Chronos 2.9.5, όταν κάνω αναζήτηση για το λαλά που θα παίξει όταν χτυπήσει με βγάζει μόνο στη μνήμη της συσκευής! Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να πρέπει να μεταφέρω το τραγούδι στο κινητό, και όπως ξέρετε δεν περισσεύει και πολύ μνήμη :P

Τον ήχο για τα μηνύματα μπορείς να να τον αλλάξεις ανά πάσα στιγμή. Απλά βάλε όποιον ήχο θέλεις σε μορφή wav και μόνο, χύμα στον φάκελο windows του ppc. Μετά όταν πας από την επιλογή ειδοποίησης για εισερχόμενο sms (Έναρξη -> Ρυθμίσεις -> Ήχοι & Ειδοποιήσεις -> Ειδοποιήσεις -> Μηνύματα: Νέο SMS) θα σου βγάλει αυτόν τον ήχο στη λίστα διαθέσιμων ήχων.

Όσο για ξυπνητήρια, ψάξε για το pTravel Alarm ή για το SPB Time 2. Και τα δύο δέχονται ήχους από την κάρτα μνήμης σε μορφή mp3.

Γενικά πάντως να ξέρεις ότι οποιοσδήποτε ήχος (τηλεφώνου, μηνυμάτων, ξυπνητηριού κλπ) ξεπερνάει τα 300ΚΒ σε μέγεθος είναι ψιλο-ακατάλληλος.... ;)

thanx zoo :)

Όταν λές ακατάλληλος ενοείς ότι γίνεται ασύμφωρος από θέμα κατανάλωσης και ότι αργεί να αρχίζει να παίζει ας πούμε?

για ποιο λογο να χρησιμοποιεις ειδικο προγραμμα για ηχους κλησεων οταν μπορεις απλα να εχεις χυμα καποιους ηχους μεσα στα my documents στην storage card ??;);)

Που μπορουμε να ψαξουμε για προγραμματακια ρε παιδια???

Πως να κατεβάζετε προγράμματα από το IRC

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

για ποιο λογο να χρησιμοποιεις ειδικο προγραμμα για ηχους κλησεων οταν μπορεις απλα να εχεις χυμα καποιους ηχους μεσα στα my documents στην storage card ??;);)

Με το συγκεκριμένο μπορείς να χρησιμοποιήσεις mp3 γιά ήχο κλήσης, να αντιστιχίσεις ήχο ανά κατηγορία επαφών και να έχεις σε κάθε επαφή σου διαφορετικό ήχο κλήσης και μυνήματος. Είναι απλό στη χρήση και δεν επιβαρύνει σε τίποτα τον επεξεργαστή σου. Απλά βάζεις σ΄ένα φάκελο στη μνήμη τους ήχους σου, και τα τραγούδια σου και επιλέγεις.

Με το συγκεκριμένο μπορείς να χρησιμοποιήσεις mp3 γιά ήχο κλήσης, να αντιστιχίσεις ήχο ανά κατηγορία επαφών και να έχεις σε κάθε επαφή σου διαφορετικό ήχο κλήσης και μυνήματος. Είναι απλό στη χρήση και δεν επιβαρύνει σε τίποτα τον επεξεργαστή σου. Απλά βάζεις σ΄ένα φάκελο στη μνήμη τους ήχους σου, και τα τραγούδια σου και επιλέγεις.

το ξερω και σε ευχαριστω για την βοηθεια:)

απλα εχω βολευτει με τον τροπο που προανεφερα ;)

thanx zoo :)

Όταν λές ακατάλληλος ενοείς ότι γίνεται ασύμφωρος από θέμα κατανάλωσης και ότι αργεί να αρχίζει να παίζει ας πούμε?

Ακριβώς, ειδικά εάν το ppc εκείνη τη στιγμή σε πλοηγεί, παίζει mp3, ψάχνει την ταυτότητα αυτού που καλεί μεταξύ 500++ επαφών και πρέπει να φορτώσει και καμία φωτογραφία επαφής σεβαστού μεγέθους, είναι ψιλο-ακατάλληλο να του βάλεις μεγάλο σε μέγεθος ήχο για εισερχόμενες κλήσεις... όσο να 'ναι το ζορίζεις και το καθυστερείς.

Πάντως μια δοκιμή είναι καλύτερη από οποιαδήποτε γενική συμβουλή (όπως αυτή που έδωσα), ο δικός μου ήχος κλήσης για παράδειγμα είναι 412Κ και ποτέ δεν είχα πρόβλημα... Εξαρτάται από το γενικότερο φορτίο του ppc και τι εννοεί ο καθένας όταν λέει "καθυστέρηση"... ;)

Παιδιά γεια χαρά. Έχω ένα s200 και σήμερα μου παρουσίασε το εξής πρόβλημα. έιχα να το χρησιμοποιήσω 1 μέρα και όταν πήγα να βάλω το password δεν το δεχότανε. δοκίμασα να κάνω hard reset αλλά δεν γίνεται, πάλι ζητάει το password μετά το restart. Καμμιά ιδέα? Εντωμεταξύ το password έιναι το σωστό...
Google Pixel 5

Παιδιά, έχω το S200 και έχω μία σειρά από Animated GIF εκόνες. Πως μπορώ να τις τρέξω στο κινητό? Όταν τις ανοίγω απλά τις βλέπω χωρίς καθόλου κίνηση.

Παιδιά για το θέμα της αναβάθμισης ποιος μπορεί να μ' ενημερώσει? Μπορούμε να την κάνουμε μόνοι μας? Πού μπορούμε να βρούμε πια είναι η τελευταία ROM που κυκλοφορεί?

Μπορούμε να κάνουμε backup και restore όλα τα μπιχλιμπίδια μας ή πρέπει να τα ξαναπεράσουμε ένα ένα σα να έχουμε κάνει hard reset ας πούμε?