johner Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Παιδιά έχω ένα περίεργο πρόβλημα με το S200 μου! Ενώ δεν το χρησιμοποιώ, είναι σε standby και το έχω στο τσαντάκι, στην τσέπη, στο γραφείο.. κολλάει. Πατάω το κουμπί Power για να ανοίξει και με κλάνει. Τα λαμπάκια απ' την άλλη αναβοσβήνουν κανονικότατα! Προλίγου που μου το ξανάκανε, δοκίμασα να το καλέσω πριν το κάνω soft reset και εκεί είναι που φόρτωσα κανονικά! Απ' το τηλέφωνο που καλούσα, χτυπούσε κανονικότατα ενώ την ίδια στιγμή το S200 εξακολουθούσε να με κλάνει!! Περιττό να αναφέρω ότι μετά το soft reset δεν υπήρχε ουτε αναπάντητη, ούτε τίποτα... Με λίγα λόγια χάνω κλήσεις μέχρι να πάρω πρέφα ότι κόλλησε! Ποιά προγράμματα έχεις εγκατεστημένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankyr Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Ποιά προγράμματα έχεις εγκατεστημένα; Έχουμε και λέμε: Chi-Tai Hellenic Calendar iGO 2006 Omega 1-calc Resco File Explorer Resco Photo Viewer PIM Birthdayz SBSH iLauncher Skype SlovoEd 2005 English-Greek Spb Time Sprite Backup Και διάφορα παιχνίδια που είναι εγκατεστημένα από παλιά. Δυστυχώς δεν θυμάμαι αν αυτό ξεκίνησε μετά από εγκατάσταση κάποιου προγράμματος, δεν θυμάμαι καθόλου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Όταν είχα αυτό το πρόβλημα κυρίως επειδή είχα εγκατεστημένο το Wisbar Advance έκανα ένα hard reset και από τότε δεν μου το ξαναπαρουσίασε... :) Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankyr Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Έχει καιρό που θέλω να πάω να κάνω αναβάθμιση ούτως ή άλλως οπότε τώρα που μου κάνει αυτά τα κουλά θα πάω να την κάνω εσκεμμένα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Μήπως ξέρει κάποιος τι διαφορές έχει το s200 με αυτό εδω? http://www.reghardware.co.uk/2006/04/10/orange_spv_m600_2.jpg Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankyr Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Μήπως ξέρει κάποιος τι διαφορές έχει το s200 με αυτό εδω? Πιστεύω ότι βλέπω ένα Branded HTC Prophet σε SPV Orange Μ600 or something.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Ναι, της Orange το SPV M600 είναι. Τα ίδια χαρακτηριστικά έχουν? Ποιό είναι πιο καλό? Κι επίσης τι σημαίνει HTC Prophet? Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankyr Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Ναι, της Orange το SPV M600 είναι. Τα ίδια χαρακτηριστικά έχουν? Ποιό είναι πιο καλό? Κι επίσης τι σημαίνει HTC Prophet? H HTC βγάζει αυτά τα τηλέφωνα και μετά διάφορες εταιρίες τα κυκλοφορούν branded. Για το Prophet, γνωρίζουμε τις εκδόσεις iMate Jamin, Qtek S200, SPV Orange M600 και πάει λέγοντας.. Τα πιό τελευταία μοντέλα απ' ότι παρατήρησα στην αγορά κυκλοφορούν με το original όνομά τους, όπως HTV 3600 & HTC 3300. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Είμαι καινούριος σ' αυτά.. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jokulsarlon Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Help :cry: εχω το Qtek s200 , ενώ μου δείχνει ελεύθερη μνήμη ( στη συσκευή) για προγράμματα 30mb όταν προσπαθώ να εγκαταστήσω το pocket plus μου δείχνει ότι έχω μόνο 2mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 STO S100 POU EIXA OTAN SE KALOUSE KAPIOS KAI DEN I8ELES NA APANTISEIS ALLA DEN I8ELES KAI NA PATISEIS APORIPSI APLA EKANES MIA FORA KATO TIN ENTASI FONIS APO TA ARISTERA TIS SISKEYIS KAI STAMATOUSE NA AKOUGETE ALLA SINEXIZE NA KALEI.DEN GINETE OMOS ME TO S200 AYTO.EXEI BREI KAPIOS KATI? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 STO S100 POU EIXA OTAN SE KALOUSE KAPIOS KAI DEN I8ELES NA APANTISEIS ALLA DEN I8ELES KAI NA PATISEIS APORIPSI APLA EKANES MIA FORA KATO TIN ENTASI FONIS APO TA ARISTERA TIS SISKEYIS KAI STAMATOUSE NA AKOUGETE ALLA SINEXIZE NA KALEI.DEN GINETE OMOS ME TO S200 AYTO.EXEI BREI KAPIOS KATI? φιλε μου δεν ειναι αναγκη να φωναζεις:O(κεφαλαια γραμματα = φωναζω στο ιντερνετ) ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 STO S100 POU EIXA OTAN SE KALOUSE KAPIOS KAI DEN I8ELES NA APANTISEIS ALLA DEN I8ELES KAI NA PATISEIS APORIPSI APLA EKANES MIA FORA KATO TIN ENTASI FONIS APO TA ARISTERA TIS SISKEYIS KAI STAMATOUSE NA AKOUGETE ALLA SINEXIZE NA KALEI.DEN GINETE OMOS ME TO S200 AYTO.EXEI BREI KAPIOS KATI? Kαι στο S200 γίνεται αυτό. Σε περίπτωση που έχεις πρόβλημα βάλε το Inesoft Address book και όταν σε καλούν θα έχει κουμπί να κλείνεις τον ήχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 φιλε μου δεν ειναι αναγκη να φωναζεις:O(κεφαλαια γραμματα = φωναζω στο ιντερνετ) ;) συγνωμη ζαχαρακη φιλε μου :blink: :blink: :blink: η δυναμη της συνηθειας βλεπεις:D :D :D :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 συγνωμη ζαχαρακη φιλε μου :blink: :blink: :blink: η δυναμη της συνηθειας βλεπεις:D :D :D :D προς θεου δεν στο ειπα για να ζητησεις συγγνωμη!!:) αλλα δεν ειναι και οτι καλυτερο να προσπαθεις να διαβασεις μηνυματα γραμμενα greekglish και κεφαλαια μαλιστα ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djvaga Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 καλημερα θελω να παρω στερεοφωνικα handsfree για να ακουω μουσικη μεσω bluetooth. to s200 εχει το πρωτοκολο A2DP η πρεπει να κανω κατι.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 καλημερα θελω να παρω στερεοφωνικα handsfree για να ακουω μουσικη μεσω bluetooth. to s200 εχει το πρωτοκολο A2DP η πρεπει να κανω κατι.:) και μενα θα με ενδιεφερε παιδια κατι τετοιο:) παντως με το μονοφωνικο hands free που χρησιμοποιω ο ηχος δεν λεει (απο το media player) να περασει στο hands free....:O:O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 και μενα θα με ενδιεφερε παιδια κατι τετοιο:) παντως με το μονοφωνικο hands free που χρησιμοποιω ο ηχος δεν λεει (απο το media player) να περασει στο hands free....:O:O Δοκίμασε αυτο το προγραμμα....σε S200 δουλευει σωστα σε ΜΟΝΟ ΒΤ hands free http://www.dafabmobiles.com/modules.php?name=News&file=article&sid=277 Επίσης και το BlueMusic κάνει την ίδια δουλεια ...αν δεν το βρεις στειλε ΡΜ .... colossus Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Δοκίμασε αυτο το προγραμμα....σε S200 δουλευει σωστα σε ΜΟΝΟ ΒΤ hands free http://www.dafabmobiles.com/modules.php?name=News&file=article&sid=277 Επίσης και το BlueMusic κάνει την ίδια δουλεια ...αν δεν το βρεις στειλε ΡΜ .... colossus τα βρηκα ενταξει:):) ευχαριστω πολυ :D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 και μενα θα με ενδιεφερε παιδια κατι τετοιο:) παντως με το μονοφωνικο hands free που χρησιμοποιω ο ηχος δεν λεει (απο το media player) να περασει στο hands free....:O:O Για στερεοφωνικό ήχο με το S200 (& το ανάλογο ΒΤ hands free που να υποστηρίζει A2DP) υπάρχει κόλπο που το ενεργοποιεί. Μερικοί με S200 το έχουμε καταφέρει αλλά πρόκειται για "κόλπο" που όποιος θέλει (και έχει S200) το δοκιμάζει με δική του ευθύνη. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djvaga Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Για στερεοφωνικό ήχο με το S200 (& το ανάλογο ΒΤ hands free που να υποστηρίζει A2DP) υπάρχει κόλπο που το ενεργοποιεί. Μερικοί με S200 το έχουμε καταφέρει αλλά πρόκειται για "κόλπο" που όποιος θέλει (και έχει S200) το δοκιμάζει με δική του ευθύνη. ;) τι προβλημα δηλαδη μπορει να προκαλεσει το προγραμμα tornado a2dp 640 For WinMob5 στο s200; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Δεν έχω ιδέα! :lol: Σε 'μένα δεν έχει προκαλέσει κανένα πρόβλημα. :D Tο A2DP δεν παύει να είναι μια λειτουργία που δεν υποστηρίζεται επισήμως από τη συσκευή, οπότε κάντε καλού κακού ένα πλήρες backup γιατί μπορεί να προκύψει καμία ασυμβατότητα με κανένα άλλο πρόγραμμα που έχετε και να χρειαστεί hard reset!... :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panayiotis Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Δεν έχω ιδέα! :lol: Σε 'μένα δεν έχει προκαλέσει κανένα πρόβλημα. :D Tο A2DP δεν παύει να είναι μια λειτουργία που δεν υποστηρίζεται επισήμως από τη συσκευή, οπότε κάντε καλού κακού ένα πλήρες backup γιατί μπορεί να προκύψει καμία ασυμβατότητα με κανένα άλλο πρόγραμμα που έχετε και να χρειαστεί hard reset!... :ninja:Ρε παιδια αφου η νεα εκδοση του s200 υποστηριζει κανονικοτατα το προτοκολο A2DP!:) Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Η AKU2.2 (τελευταία ελληνική ROM από την ACE Hellas - 20/11/06) υποστηρίζει A2DP; Στο Qtek φόρουμ δεν το αναφέρει πουθενά. :confused: Για ρίξε μας καμιά ενημέρωση γιατί εγώ δεν παρακολουθώ ιδιαίτερα τις αναβαθμίσεις και το περιεχόμενό τους... Πάντως, υπάρχουν άνθρωποι που δεν θέλουν να κάνουν αναβάθμιση γιατί βαριούνται το πέρασμα των πάντων από την αρχή (όπως π.χ. εγώ, γι' αυτό και δεν τις παρακολουθώ... αν καταστραφεί το σύμπαν και αναγκαστώ να κάνω hard reset, τότε μόνο θα αναβαθμίσω...) ή και άνθρωποι που έχουν G4 συσκευή (SPL x.yy.0001) από την ACE Hellas και αν δεν πάνε από εκεί δεν μπορούν να κάνουν αναβάθμιση οπότε και να έχει A2DP η AKU2.2 της ACE Hellas είναι λίγο δώρο - άδωρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panayiotis Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Η AKU2.2 (τελευταία ελληνική ROM από την ACE Hellas - 20/11/06) υποστηρίζει A2DP; Στο Qtek φόρουμ δεν το αναφέρει πουθενά. :confused: Για ρίξε μας καμιά ενημέρωση γιατί εγώ δεν παρακολουθώ ιδιαίτερα τις αναβαθμίσεις και το περιεχόμενό τους... Πάντως, υπάρχουν άνθρωποι που δεν θέλουν να κάνουν αναβάθμιση γιατί βαριούνται το πέρασμα των πάντων από την αρχή (όπως π.χ. εγώ, γι' αυτό και δεν τις παρακολουθώ... αν καταστραφεί το σύμπαν και αναγκαστώ να κάνω hard reset, τότε μόνο θα αναβαθμίσω...) ή και άνθρωποι που έχουν G4 συσκευή (SPL x.yy.0001) από την ACE Hellas και αν δεν πάνε από εκεί δεν μπορούν να κάνουν αναβάθμιση οπότε και να έχει A2DP η AKU2.2 της ACE Hellas είναι λίγο δώρο - άδωρο... Η τελευταία rom ειναι AKU2.3,αυτη δεν ειναι η ελληνική ROM από την ACE Hellas! Η συγκεκριμενη εκδοση υποστηριζει A2DP!:) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=283965 Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts