Jump to content

Harry Potter Movies

DENIOR
 Κοινοποίηση

Ποιά ταινία του Harry Potter σας άρεσε περισσότερο;  

250 members have voted

1. 1. Ποιά ταινία του Harry Potter σας άρεσε περισσότερο;

• Harry Potter and the Philosopher's Stone (2001)
      28
    • Harry Potter and the Chamber of Secrets (2002)
      22
    • Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (2004)
      32
    • Harry Potter and the Goblet of Fire (2005)
      38
    • Harry Potter and the Order of the Phoenix (2007)
      31
    • Harry Potter and the Half-Blood Prince (2009)
      32
    • Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2010)
      40
    • Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2011)
      1
    • Όλες
      22
    • Καμία
      4

Recommended Posts

Καλα αν δε μιλανε για τα ξερετε-ποια-βαριεμαι-να-βαζω-σποιλερ, για τι μιλαει η ταινια???? Αν ειναι δυνατον ρε ****** μ αυτες οι ταινιες!! Ελεος!:mad::mad:

Τουλαχιστον στο τελος

πεθαινει ο νταμπλντορ

η και αυτο το παρελειψαν ως επουσιωδες?????:mad:

Ο έξυπνος παραδέχεται...

Ο πονηρός δικαιολογείται...

Και ο ηλίθιος επιμένει...

• Απαντήσεις 680
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τουλαχιστον στο τελος

πεθαινει ο νταμπλντορ

η και αυτο το παρελειψαν ως επουσιωδες?????:mad:

Όχι, εντάξει, αυτό το έβαλαν. :p

αυτός ο Harry πότε θα πάει φαντάρος να ησυχάσουμε?? :p

Δεν πάει. Με το που τελειώνει το σχολείο, επειδή έχει εξαλειφθεί ο οχτρός, καταργούν τα στρατά και όλοι γλυτώνουν. :up:

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Όχι, εντάξει, αυτό το έβαλαν. :p

To πώς το έβαλαν ειναι αλλο θεμα. Ακομα γελαω!! :X :wacko: :lol:

http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg

In this light and on this evening

To πώς το έβαλαν ειναι αλλο θεμα. Ακομα γελαω!! :X :wacko: :lol:

Δεν το εβαλαν οπως επρεπε και οπως στα βιβλια?? Θα με κανετε να μην παω να τη δω.......:mad::mad::mad:

Ο έξυπνος παραδέχεται...

Δεν το εβαλαν οπως επρεπε και οπως στα βιβλια?? Θα με κανετε να μην παω να τη δω.......:mad::mad::mad:

Oχι να πας, εγω παρα τα μειονεκτηματα της δε μετανιωσα που την ειδα στο σινεμα.

Mπορει να ηταν και ιδεα μου βεβαια αλλα ο Νταμπλυ επεσε πολυ θεαματικα!!

:lol: :vava:

http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg

In this light and on this evening

Ειλικρινα καταβαλλω μεγαλη προσπαθεια να μην την κατεβασω.... Που θα παει σε 20 μερες θα την δω...

Ο έξυπνος παραδέχεται...

πρωτον το θεορω βλακωδες να κατεβαζεις μια τετια ταινια πριν πεχτει επισημα στις αιθουσες.η αποδοση ειναι για τα μπαζα και δεν απολαμβανεις τα γραφικα και τα εφε που χεi τετιο εργο.εινα σαν να πεζεις δηλ ενα τελeιο πεχνιδι στο χbox με κακιστη πoιοτητα γραφικων..

Δευτερον την ειδα και γω την ταινια ΣΕ ΣΙΝΕΜΑ αλλα δεν μπορω να πω πος με ενθουσιασε.Το πρηγουμενο χαρι ηταν αρκετα καλυτερο απο αυτο,

Πιστευω πως χεφυγαν κατα πολυ μαλιστα ετσι οπως το παρουσiασε το βιβλιο και εδωσαν πιο πολυ βαρυτητα σε <νεανικους ερωτεσ>:blink:βεβαια χωρις να λειπουν οι σκηνες δρασης και τα θεαματικα εφε.:)

Ηταν δηλ αυτο to χαρι ποτερ σαν oc meets the poltergeist:lol: .

Επησης αυτη η ταινια ηταν σαφεστατα < σκοτεινη>και σιγουρα οχι για μικρες ηλικιεσ.Oσοι ειχαν δει τα πρωτα χαρι ποτερ απλα ξεχαστε τα .ηταν σαν να βλεπεις αλλη ταινια.

μαλιστα ειπηρχε μια σκηνη που εκανε το κοσμο να τρομαξει κατι που δεν περιμενα να δω σε χαρι ποτερ ταινια.

Και φυσικα περα απ την αγωνια τα εφε το τρομο και το love story:lol: ειπηρχε και η ΑΝΑΤΡΟΠΗ του εργου που εγω δεν την περιμενα με τιποτα.

Το τελος μου αφησε μια αισθηση τυπου λοστ.αντε να περιμενω δηλ να ρθει το 2010 για να δω το επομενο..

Τελικο συμπερασμα αν την εχα δει κανονικα 27 αυγουστου θα σκεφτομουν τελικα πως δεν πολιαξιζε τοση ανυπομονησια να τελιωσει το καλοκαιρι <πιος το θελει αυτο;> για να το δω.χωρις να θελω να απονθαρυνω κανενα να μη το δει.Δεν παυει να ειναι χαρι ποτερ και να εντυποσιαζει

Ελπιζω στο αλο χαρι ποτερ ο χαρι να τα δωσει ολλα για .ολλα

Και οσο αφορα για το σχολιο ποτε θα παει στρατο ο χαρι; Στην αγγλια σαν την αμερικη δεν ειναι υποχρεοτικο ο στρατος.Οχι σαν και δω ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.αντε μη πω τη λεξη....:X:XΦαση παντος θα χε απ την αλλη να βλεπαμε το χαρι με γουλι μαλι:lol::lol:

Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

Ηταν δηλ αυτο to χαρι ποτερ σαν oc meets the poltergeist:lol:

εγραψες!!!

προσωπικά παρολο που εχω δει τις αλλες ταινιες για αυτη δεν το πολυ βλεπω να πηγαίνω γαι 2 λογους:

1)ελεος με τα εφε για να σκοτεινιασουν την εικονα στη ταινια..ειπαμε δωστε λιγο dark effect αλλα αυτοι το παρακαναν ετσι οπως παει στη τελευταια ταινια οταν βγει δεν θα βλεπουμε τιποτα!!!μονο πίσσα σκοταδι κατι φωτα να πεταγονται απο μαχες και τετοια και φωνες.δηλ. χαζη ειμαι και δεν μπρω να καταλαβω οτι περνανε δυσκολους καιρους?πρεπει να ειναι σε συνεχη έκλειψη ηλιου για να το λαβω το μνμ???

2)τα εχουν φτιαξει ολοι με ολους,απο αυτο το κομματι της ιστορια μονο το παιδι που παιζει το ron με ενδιαφερει ολοι οι αλλοι(στο συγκεκριμενο θεμα) πεζουν σαν τζοβενα ή αγγουρια ή γεροντοκορες:shifty:

θα περιμενω για blue ray εκει θα εχω και ποιοτητα αλλα και το κουμπακι που προχωρα τη ταινια στα καλα κοματια:lol:

Θα περιμένω για προβολή στις αίθουσες.

Τέτοιες ταινίες δεν είναι για κατέβασμα από τορεντάδικα σε κακή ποιότητα.

Το βιβλίο θα το έχουν μαγαρίσει (πάλι)...

• 4 weeks later...

Την είδα σήμερα.

Παιδιά, ένα αίσχος και μισό. Πριν το ταξίδι στη σπηλιά ήταν άκρως βαρετή... Όλο φιλί και μπαλαμούτιασμα... Να μην αναφέρω το πετσόκομμα του βιβλίου...

Από τη λίμνη και μετά ήταν πολύ καλή, βέβαια.

Eγω θα την δώ στις 30/08 δηλ.την Κυριακη στα Village Cosmos V-MAX στις 15:40.

Αν θα στε και αλλοι εκει απο δω απο το φόρουν να ξέρω...:P

Ειναι δεν ειναι πατατα εγω θα την δω...:P

Εγώ την είδα στα village mall 28/30 στην v-max 12-30. Ήταν η μοναδική προβολή που δεν εξαντλήθηκε και απλά ήταν τέλεια. Η καλύτερη μέχρι τώρα.

Άσχετο, πήγε κανείς χθες στα Village στο Mall για να δει ποιοί ηθοποιοί ήρθαν για την πρεμιέρα; Γιατί διάβασα στο Big Fish ότι θα ερχόντουσαν οι ηθοποιοί της ταινίας. Κάθε φωτογραφία δεκτή, ειδικά από την Έμμα ;)

edit: βρήκα τη σχετική είδηση στο MTV

http://www.mtvgreece.gr/Default.aspx?pid=6&la=1&newid=1254

Ο Μαλφόι και η Λούνα Λάβγκουντ ήρθαν, προχειρότητα μου μυρίζει...

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Πολύ προχειρότητα.Ήταν όλοι μαζεμένοι ο ένας πάνω στον άλλο και δεν είχαν πολλά σεκιουριτι να βάλουν λίγη τάξη.Χαμός γινόταν και δεν είδαμε και τους ηθοποιούς γιατί δεν φαίνοταν.Ο παρουσιαστής δεν θυμόταν και το όνομα της κοπέλας.

Σόρυ δηλαδή, αλλά ποιόν περιμένατε να έρθει, ένα μήνα μετά την παγκόσμια πρεμιέρα; Τον Πότερ και τον Σνέηπ; Και ευχαριστώ να λέμε...

Συμφωνώ με τους υπόλοιπους για ότι είναι "κακή η μεταφορά του βιβλίου"

...Αλλά σε γενικές γραμμές μου άρεσε και πέρασε ευχάριστα το 2,5άωρο :) .

Πολύ προχειρότητα.Ήταν όλοι μαζεμένοι ο ένας πάνω στον άλλο και δεν είχαν πολλά σεκιουριτι να βάλουν λίγη τάξη.Χαμός γινόταν και δεν είδαμε και τους ηθοποιούς γιατί δεν φαίνοταν.Ο παρουσιαστής δεν θυμόταν και το όνομα της κοπέλας.

Κάποιος από το κοινό φώναξε Λούνα Μπανάνα όπως στη διαφήμιση.

• 4 weeks later...

Το είδα επιτέλους. Μου άρεσε η όλη ατμόσφαιρα και οι καλύτερες από ποτέ ερμηνείες. Αλλά θεωρώ απαράδεκτο να αφιερώσουν περισσότερο χρόνο για να εξηγήσουν πώς τα χάλασε ο Ρον από την ξανθιά, από το να μας πουν τι είναι τα Horcruxes (δεν ξέρω την ελληνική λέξη).

Απορώ αν κατάλαβε το κοινό που δεν διάβασε τα βιβλία το τι πρέπει να κάνει ο Χάρι από εδώ και πέρα. Γιατί η Warner επιμένει να συνεχίζει με αυτόν τον σκηνοθέτη; Σόι τους είναι;

Ας ελπίσουμε το τέλος να είναι καλύτερο, δεδομένου ότι το story είναι από μόνο του περιπετειώδες και οι ταινίες είναι δύο!

Απορώ αν κατάλαβε το κοινό που δεν διάβασε τα βιβλία το τι πρέπει να κάνει ο Χάρι από εδώ και πέρα. Γιατί η Warner επιμένει να συνεχίζει με αυτόν τον σκηνοθέτη; Σόι τους είναι;

Δεν είναι μόνο θέμα σκηνοθέτη αλλά και - κυρίως - σεναριογράφου...

Εγώ πάντως το τελευταίο δεν μπόρεσα να το δω μονομιάς. 3 φορές το σταμάτησα είχε κάποια σημεία που νόμιζα οτι δεν θα προχωρήσει ποτέ η ταινία

Δεν είναι μόνο θέμα σκηνοθέτη αλλά και - κυρίως - σεναριογράφου...

και η ιδια η Ρουλινκ φταιει...υποτιθετε πως επιβλεπει τα γυρισματα για να γινει πιστη η μεταφορα του βιβλιου...:wacko:

Δεν νομίζω να έχει τόσο μεγάλη δικαιοδωσία, ό,τι πει η παραγωγή λογικά κάνουν και οι δύο.

Αν δεν κάνω λάθος, η εταιρεία παραγωγής έχει μόνο τα δικαιώματα μεταφοράς των βιβλίων, από κει και πέρα είναι της Rowling.