Jump to content

Ταινίες: Προτάσεις - Κριτική

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οι θανάτοι ήταν όλα τα λεφτά. Έξυπνοι και πρωτότυποι. Κατα τα άλλα ψιλοαδιάφορη ταινία. Εγώ την είδα μόνο και μόνο επειδή είχα διάθεση για σκοτωμούς... :p

Πριν λίγο είδα το Urban Legends: Bloody Mary, το οποίο κινείται περίπου στο ίδιο μοτίβο με τα υπόλοιπα. Τίποτα διαφορετικό, καμία πρωτοτυπία, η ανατροπή δεν ήταν τίποτα άλλο εκτός από αναμενόμενη και γενικά δεν ενθουσιάστηκα. Για dvd είναι απλά ικανοποιητικό, νομίζω σε αυτόν τον τομέα (teen horror or something), υπάρχουν καλύτερες επιλογές, όπως λ.χ. το Urban Legends 2, το οποίο ήταν αρκετά καλό.

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

• Απαντήσεις 12,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Παρακολούθησα χθες το «The New World» στους κινηματογράφους.

Δυστυχώς η ταινία αποδείχθηκε βαρετή,πληκτική,χωρίς πολλή δράση και αγωνία.

Έπειτα από δύο ώρες έφυγα από την αίθουσα,όπως και αρκετοί άλλοι θεατές,χωρίς να έχω παρακολουθήσει τα τελευταία 15 λεπτά του έργου :down: .

Παρακολούθησα χθες το «The New World» στους κινηματογράφους.

Δυστυχώς η ταινία αποδείχθηκε βαρετή,πληκτική,χωρίς πολλή δράση και αγωνία.

Έπειτα από δύο ώρες έφυγα από την αίθουσα,όπως και αρκετοί άλλοι θεατές,χωρίς να έχω παρακολουθήσει τα τελευταία 15 λεπτά του έργου :down: .

Τα είχα ακούσει τα άσχημα για αυτήν την ταινία..

Εγώ εχθές είδα (επιτέλους!) το Παρθένος 40 ετών. Είμαι σίγουρος ότι η ταινία δεν χρειάζεται συστάσεις ή ανάλυση οπότε δεν το προχωρώ, απλώς ήταν φοβερή

κωμωδία!

Σήμερα λέω να κλείσω για το 16 blocks.

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

molis eida to ping panther kala teleio itan kai se merikes stigmes den antexa apo ta gelia osoi den to exete dei pigente deite to

Εγώ πάλι γιατί δεν γέλασα σχεδόν καθόλου ; :( :blink:

Μόλις σήμερα είδα το Crash...και έμεινα. Δεν περίμενα άλλη ταινία μετά το City of Angels να με κάνει να δακρύσω...και δεν γουστάρω και τέτοιες ταινίες κιόλας...φαντάσου

Πάρα μα πάρα πάρα πολύ καλή, ρεαλιστική, ανθρώπινη, σκληρή και ειλικρινέστατη.

Namaste!

Πριν απο μια ώρα είδα την "Κάθοδο" στο σινεμά της γειτονιά μου. Μέχρι τα μισά φαινόταν καλή, τελικά απο εκεί και πέρα και ειδικά το τέλος ήταν μα****α :( Αυτό που μου την βάρεσε περισότερο (στο τελος) ήταν οτι ενω έπρεπε να κοιτάξει πρώτα να σώσουν τους εαυτούς τους ήθελε να λύσει προσωπικά ζητήματα που στο κάτω-κάτω καταλάθος το έκανε η άλλη.Δεν λέω ευθέως τι έγινε για να μην αποκαλύψω την πλοκή, όποιος την έχει δει την ταινία καταλαβαίνει τι εννοώ:happy:

Μόλις σήμερα είδα το Crash...και έμεινα. Δεν περίμενα άλλη ταινία μετά το City of Angels να με κάνει να δακρύσω...και δεν γουστάρω και τέτοιες ταινίες κιόλας...φαντάσου

Πάρα μα πάρα πάρα πολύ καλή, ρεαλιστική, ανθρώπινη, σκληρή και ειλικρινέστατη.

Α για δάκρυα είναι η ταινία; Στυλ Νύφες δηλαδή;

Α για δάκρυα είναι η ταινία; Στυλ Νύφες δηλαδή;

Καμία σχέση. Έχει κάποιες σοκαριστικές (συναισθηματικά) σκηνές, αλλά δεν έχει καμιά σχέση με το "νύφες".

Πρέπει να την δείς για να καταλάβεις. Απλώς η ταινία απεικονίζει πόσους τρόπους

έχει η ζωή να σου φέρει τα πράγματα είτε κανονικά είτε upside down είτε όπως δε μπορείς να φανταστείς.

Μόλις γύρισα από το Syriana.. Πολιτικό θρίλερ έγραφε το διαφημιστικό φυλλάδιο των Ster, Πολιτικό σκέτο θα το έλεγα εγώ.

Η ταινία δεν είναι για κινηματογράφο, δυστυχώς. Όχι ότι είναι πατάτα, αντιθέτως είναι πολύ ενδιαφέρον και δείχνει με ρεαλισμό πως γίνονται οι business σε διεθνές επίπεδο, αλλά απλά δεν είναι για cinema.

Δεν έχει δράση, δεν έχει γέλιο, δεν έχει αγωνία. Η ροή είναι αργή, το σενάριο

πολύπλοκο και θέλει αρκετή συγκέντρωση ώστε να συγκρατήσεις κάθε συνδετικό κρίκο και να καταλάβεις εντελώς την ταινία.

Είναι για Dvd με λίγα λόγια.

Έπρεπε να πάω για το 16 blocks:O

Ρε παιδιά αυτό το είδατε :!: :wacko: :blink:

Η αθήνα αδειάζει....Εσύ που θα είσαι όταν έρθει το κακό ;

ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΟ TICKET ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ!!!:lol:

Είδα σε dvd το Domino (η ζωή της DOmino Harvey, κόρη διασήμου ηθοποιού που έγινε κυνηγός επικηρυγμένων). Παρόλο που είμαι πολύ φαν του Τόνι Σκοτ, μπορώ να πω ότι η ταινία ήταν σχεδόν κακή. Κρίμα, γιατί θα μπορούσε να έχει κάποιο ενδιαφέρον. Και η Κίρα Νάιτλι, παρόλο που μου αρέσει αρκετά γενικώς, εκεί ήταν για πολύ ξύλο.

Wendy let me in I wanna be your friend

I wanna guard your dreams and visions

Είδα το V for Vendetta.

Η ταινία είναι Ε Π Ο Σ!!!!!!!!! Πραγματικά ανήκει στο top 5 ταινιών που έχω δει τα τελευταία 3 τουλάχιστον χρόνια. ΦΟΒΕΡΗ, πολύ καλά εφέ, ΤΡΟΜΕΡΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ και κορυφαίες ερμηνείες (Hugo Weaving σε ρόλο V - απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ).

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Elizabethtown

Orlando Bloom και "Spiderman Girl"(δεν θυμάμαι το όνομα της :p) σε μια πολύ όμορφη ρομαντική ταινία. Βασικά έχει από όλα η ταινία..Και δράμα και ρομάντζοκαι αστείες στιγμές, αλλά αν και είναι λίγο τραβηγμένη σε μήκος για το είδος της (120 min), δεν με κούρασε ούτε μια στιγμή.

Η ταινία αξίζει να την παρακολουθήσει κανείς 100% :)

Tinkerbell έχεις πολύ ωραία υπογραφή....:happy:

Είδα προχθές το 16 Blocks...Περιπέτεια..Πολύ πολύ ωραία και με συγκινητικό τέλος(Εγώ πάντως συγκινήθηκα..Δεν έκλαψα μόνο και μόνο γιατί ήμουν σε δημόσιο χώρο..:O )Σας το προτείνω..

Elizabethtown

Orlando Bloom και "Spiderman Girl"(δεν θυμάμαι το όνομα της :p) σε μια πολύ όμορφη ρομαντική ταινία. Βασικά έχει από όλα η ταινία..Και δράμα και ρομάντζοκαι αστείες στιγμές, αλλά αν και είναι λίγο τραβηγμένη σε μήκος για το είδος της (120 min), δεν με κούρασε ούτε μια στιγμή.

Η Kirsten Dunst. Προσωπικά η ταινία με κούρασε, ειδικότερα προς το τέλος. Φυσικά, γούστα είναι αυτά.

Elizabethtown

Eγω παλι που ειμαι και φαν των ρομαντικοκοινωνικων την βρηκα ακρως βαρετη και πολυ δυσκολα θα την ξαναβλεπα. Σημειωτεον ειμαι και πρωην φαν Ορλαντο (τελικα μονο ως ξωτικο και πειρατης αξιζει αυτος, στη συγχρονη εποχη παθαινει ενα πατατρακ ενα κατι :p )

Λοιπον ειδα Just Like Heaven και την προτεινω 100%...παρα πολυ καλη! Παρολο που η ιστορια φαινεται παρατραβηγμενη (γι’αυτο και την απεφυγα στο σινεμα) τελικα το αποτελεσμα ειναι φοβερο. Εξαιρετικοι και ο Ruffalo και η Reese.

Eπισης ειδα την μουφα του αιωνα ονοματι London...κριμα στο καστ :p Παρεπιμπτοντως παρατηρησατε οτι οι ιδιοι τρεις βασικοι ηθοποιοι επαιξαν μαζι και στο Cellular;

http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg

In this light and on this evening

Τώρα που το σκέφτομαι και η κοπέλα μου με την οποία βλέπαμε μαζί την ταινία βαρέθηκε και κουράστηκε..Αλλά όντως αυτά είναι γούστα ;)

Είναι ανάλογα και με την διάθεση που έχεις πάντως..

Μόλις είδα το "Ο ΥΠΟΚΙΝΗΤΗΣ" ή αλλιώς "INSIDE MAN". Ωραία ταινία, σε όλη την διάρκεια της σε κρατάει σε ένα επίπεδο ενδιαφέροντος μέχρι να μάθεις περι τίνος πρόκειται που αυτό συμβαίνει αρκετά αργότερα μέσα στην ταινία. Ντένζελ Ουασιγκτον, πολύ καλός...Μικρός ο ρόλος της Τζόντι Φόστερ και δεν με συγκίνησε. Πολύ καλή ταινία, αν σκοπεύεται να την δείτε αξίζει τα λεφτά της (αλλά όχι τα 8.5€) +1 δηλαδή στο Vilage Cosmos που την είδα εγώ.

Σήμερα είδα τον Casanova. Μετριότατη ταινία, μακράς και ανούσιας διαρκείας, ψιλοοκουραστικό σενάριο, ανύπαρκτη ηθοποιοί κτλ κτλ. Συστύνεται μόνο για fans του πρώην gay νυν καρδιοκατακτητή και γι' αυτούς (μάλλον αυτές) με το ζόρι.

Υ.Γ. Γιατί Jeremy Irons αναλώνεσαι σε τέτοιες ανούσιες ταινίες;

Υ.Γ. Γιατί Jeremy Irons αναλώνεσαι σε τέτοιες ανούσιες ταινίες;

Δυστυχώς VeCo, δεν είναι η πρώτη ανούσια ταινία που παίζει ο Τζέρεμυ Άιρονς και το λέω γιατί είμαι πρώην-μεγάλη φαν. Είχα ήδη αρχίσει να χάνω πάσα ιδέα από το ριμέικ της Λολίτας.

Anyway,εγώ είδα (μάλλον ξαναείδα) χθες στο φίλμνετ το Clearing (το Ξέφωτο) με Ρόμπερτ Ρέντφορντ και Γουίλεμ Νταφόε. Πολύ καλό και το συνιστώ για dvd αν και δεν είναι κλασικό θρίλερ.

Wendy let me in I wanna be your friend

I wanna guard your dreams and visions

εγω σε λλιγο θα παω να δω το ''Βλεπω το θανατο σου 3'' αντε να δουμε γιατι τα 2 πρωτα μου αρεσαν

εγω σε λλιγο θα παω να δω το ''Βλεπω το θανατο σου 3'' αντε να δουμε γιατι τα 2 πρωτα μου αρεσαν

Πολύ αίμα...Θα ανατριχιάσεις..Εγώ δεν μπορούσα να την δώ..Μόνο την άκουγα..:O