mario_fit Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Το "the cave" σαν ταινια ειναι απο τις "κακες" που εχω δει...:( Δυστυχως ηταν απογοητευση και μονο...Παλι καλα που δεν την ειδα στον κινηματογραφο! Ακομα και το τελος του ηταν κακο...Προσπαθησαν να το κανουν καπως "αναπαντεχο" αλλα καπου το "γλυκο χαλασε"...:rolleyes: :( Εγω παλι σημερα ειδα το "BAD SANTA". "Σκληρη" κωμωδια με κατι καλες σκηνες γελιου και καλο σεναριο. Ξεφευγει πολυ απο τις κλασικες Χριστουγενιατικες ταινιες και αυτο ειναι ενα μεγαλο +! Οσο για την Lauren Graham...:love: :love: Επισης και εκεινη η ξανθουλα στο φλιπερακι...πωωωωω!:drool: :O :w00t: :hypno: Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Banlieue 13 (Γκέτο 13), καλή ταινιούλα δράσης, το μόνο που μου την έσπασε ήταν οτι είναι Γαλλικό :( - 7/10 Bad Santa, δεν μου άρεσε.. - 5/10 Μην πάρετε τα: A Very Cool Christmas, Supernova, Surviving Christmas, Fat Albert, King's Ransom Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Banlieue 13 (Γκέτο 13), καλή ταινιούλα δράσης, το μόνο που μου την έσπασε ήταν οτι είναι Γαλλικό :( - 7/10 Bad Santa, δεν μου άρεσε.. - 5/10 Μην πάρετε τα: A Very Cool Christmas, Supernova, Surviving Christmas, Fat Albert, King's Ransom ok filos 8a to exo ipopsin kai 8a se enimeroso :P Παράθεση Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Είδα το Λευκός Δράκος που λέγεται ότι είναι η συνέχεια των Τίγρης και Δράκος, Ήρωας και Ιπτάμενα στιλέτα. Περίμενα να δώ κάποιο επικό, ρομαντικό παραμύθι, με πολεμικές τέχνες και κινέζικες παραδώσεις. Αντί αυτού, είδα ακόμα μια χαζοαμερικάνικη νεανική περιπετειοκωμωδία, κάτι που δεν είναι κακό για μένα μιας και μου αρέσουν αυτές οι ταινίες, απλά άλλο περίμενα να δώ! Και μάλιστα σε κινέζικη έκδοση! Πρώτη φορά βλέπω τέτοιο κινέζικο έργο. Είμαι σίγουρος ότι αν ήμουν προετοιμασμένος για το τι είδους ταινία θα δώ, θα μου άρεζε περισσότερο. Απλά ήταν λίγο αχταρμάς.Σε 4-5 φάσεις αναρρωτήθηκα σε ποια εποχή διαδραματίζεται το έργο, οι χαρακτήρες έχουν comics χαρακτηριστικά, όπως ο καπαμαρού , ο sogoku κτλ:lol: Εντάξει , τρώγεται:) Αλλά συνέχεια των Ήρωας, Ιπτάμενα στιλέτα, Τίγρης και Δράκος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ:!: Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Το The hostage το είδα κι εγώ... Πολύ καλό επίσης.. Και μένα μου πρότειναν το Gketo 13 αλλά είναι νοικιασμένο συνεχώς.. Επίσης μου πρότειναν ένα με λυκάνθρωπους αλλά δεν θυμάμαι αυτη τη στιγμή τίτλο...Είναι καινούργια ταινία..πάντως! (Ασχετο.. ενημερωτικά τώρα.. μέσα στο 2006 βγαίνουν ice age 2 , the davinci code, the munich, final destination 3, pirates of the carribean 2, και άλλα τα οποία δεν θυμάμαι.. Εχω δει τρέιλερ από όλες αυτές τις ταινίες που προανέφερα.. ) Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argy_4 Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 Το Γκετο 13 ειναι ταινιααααρααα:yahoo: :up: :respect: ...πολυ μαματο και εχει αρκετη δραση....παιρνει παραπανω απο 7 σιγουρα....8,5/10 και εγω στην αρχη οταν εμαθα οτι ειναι γαλλικη ειπα θα ειναι καμια βλακια οπως ολες οι γαλλικες (Les Daltons, Iznogoud ktlp)...επεισης ειχα διαβασει καπου οτι στο Γκετο 13 ολες οι σκηνες ειναι γυρισμενες φυσικα (χωρις σκινια κ μηχανηματα) με εξερεση μια-δυο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 Το Γκετο 13 ειναι ταινιααααρααα:yahoo: :up: :respect: ...πολυ μαματο και εχει αρκετη δραση....παιρνει παραπανω απο 7 σιγουρα....8,5/10 και εγω στην αρχη οταν εμαθα οτι ειναι γαλλικη ειπα θα ειναι καμια βλακια οπως ολες οι γαλλικες (Les Daltons, Iznogoud ktlp)...επεισης ειχα διαβασει καπου οτι στο Γκετο 13 ολες οι σκηνες ειναι γυρισμενες φυσικα (χωρις σκινια κ μηχανηματα) με εξερεση μια-δυο... Επιβεβαιώνω! Ο Γαλλικός κινηματογράφος ανεβαίνει με γοργούς ρυθμούς. Το γκέτο 13 είναι κορυφαία περιπέτεια που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις Χολιγουντιανές παραγωγές. Σενάριο,σκηνοθεσία και ηθοποιία πάνω από 8. Δείτε το οπωσδήποτε! Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 Είδα το Λευκός Δράκος που λέγεται ότι είναι η συνέχεια των Τίγρης και Δράκος, Ήρωας και Ιπτάμενα στιλέτα. Περίμενα να δώ κάποιο επικό, ρομαντικό παραμύθι, με πολεμικές τέχνες και κινέζικες παραδώσεις. Αντί αυτού, είδα ακόμα μια χαζοαμερικάνικη νεανική περιπετειοκωμωδία, κάτι που δεν είναι κακό για μένα μιας και μου αρέσουν αυτές οι ταινίες, απλά άλλο περίμενα να δώ! Δυστυχώς, παρά τις προειδοποιήσεις του ALR, περίμενα κάτι παραπάνω απο αυτό που μόλις είδα. Η ταινία έχει τόσες πολλές κωμικές σκηνές που θα την χαρακτήριζα άνετα κωμωδία, και τώρα που το σκέφτομαι, στην κατηγορία αυτή νομίζω ανήκει. Ακόμα και με δεδομένο αυτό, η ταινία έχει πάρα πολύ χαλαρό σενάριο. Σε μερικές στιγμές μου δημιουργήθηκε η ανάγκη να την σταματήσω. Οι πρωταγωνιστές δεν πείθουν σε καμία περίπτωση ενώ και οι ελάχιστες σκηνές μάχης, είναι απο τις πιο ανούσιες που έχω δεί. Η πρώτη σκηνή της ταινίας σε προιδεάζει για κάτι σαφώς ανώτερο, αλλά μετά απο λίγα λεπτά, όταν αρχίζεις να διαπιστώνεις που πρόκειται να κινηθεί η ταινία, απογοητεύεσαι. Τα τελευτάια λεπτά της τα βάζουν όλα στην θέση τους καθώς είναι απρόσμενα ενδιαφέροντα. Όμως αυτό αρκεί; Όποιος έχει ενημερωθεί για το τι θα παρακολουθήσει, σίγουρα θα δεί την ταινία με διαφορετικό μάτι. Εγώ πάντως δεν τα κατάφερα. Οι κινησει πάντως του τυφλού και η όλη παρουσία του μου θύμισαν τον ZATOICHI: Ο τυφλός Σαμουράι. Μόνο που αυτό το αριστούργημα, καμία απολύτως σχέση δεν έχει με τον Λευκό Δράκο. Όπως καμία απολύτως σχέση δεν έχει με το υπεραριστούργημα HOUSE OF FLYING DAGGERS, καθώς τα μαγευτικά τοπία και οι απίστευτης έμπνευσης χορογραφίες, έλαμψαν δια της απουσίας τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Επιβεβαιώνω! Ο Γαλλικός κινηματογράφος ανεβαίνει με γοργούς ρυθμούς. Το γκέτο 13 είναι κορυφαία περιπέτεια που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις Χολιγουντιανές παραγωγές. Σενάριο,σκηνοθεσία και ηθοποιία πάνω από 8. Δείτε το οπωσδήποτε! Oso anafora file mou ton galiko kinimatografa exeis dikaio oti anevenei kai kala 8a kanei... apo to Porfira potamia kai to i adelfotita ton likon! kai sta 2 pezei o Reno Παράθεση Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Δυστυχώς, παρά τις προειδοποιήσεις του ALR, περίμενα κάτι παραπάνω απο αυτό που μόλις είδα. Η ταινία έχει τόσες πολλές κωμικές σκηνές που θα την χαρακτήριζα άνετα κωμωδία, και τώρα που το σκέφτομαι, στην κατηγορία αυτή νομίζω ανήκει. Ακόμα και με δεδομένο αυτό, η ταινία έχει πάρα πολύ χαλαρό σενάριο. Σε μερικές στιγμές μου δημιουργήθηκε η ανάγκη να την σταματήσω. Οι πρωταγωνιστές δεν πείθουν σε καμία περίπτωση ενώ και οι ελάχιστες σκηνές μάχης, είναι απο τις πιο ανούσιες που έχω δεί. Η πρώτη σκηνή της ταινίας σε προιδεάζει για κάτι σαφώς ανώτερο, αλλά μετά απο λίγα λεπτά, όταν αρχίζεις να διαπιστώνεις που πρόκειται να κινηθεί η ταινία, απογοητεύεσαι. Τα τελευτάια λεπτά της τα βάζουν όλα στην θέση τους καθώς είναι απρόσμενα ενδιαφέροντα. Όμως αυτό αρκεί; Όποιος έχει ενημερωθεί για το τι θα παρακολουθήσει, σίγουρα θα δεί την ταινία με διαφορετικό μάτι. Εγώ πάντως δεν τα κατάφερα. Οι κινησει πάντως του τυφλού και η όλη παρουσία του μου θύμισαν τον ZATOICHI: Ο τυφλός Σαμουράι. Μόνο που αυτό το αριστούργημα, καμία απολύτως σχέση δεν έχει με τον Λευκό Δράκο. Όπως καμία απολύτως σχέση δεν έχει με το υπεραριστούργημα HOUSE OF FLYING DAGGERS, καθώς τα μαγευτικά τοπία και οι απίστευτης έμπνευσης χορογραφίες, έλαμψαν δια της απουσίας τους. Τελικά αυτό που περιμέναμε και έπρεπε να δούμε (αντί των 7 σπαθιά και Λευκός Δράκος) , είναι το "Αναμνήσεις μιας Γκέϊσας" το οποίο πρέπει να'ναι εργάρα. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Prin ligo eida ena palio ergo... to U-Boat!!! Poli kalo giati mou aresi i oli fasi polemiko ktl alla oxi pano apo 7!!! Παράθεση Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Προτείνω να δείτε το The Man, απο τις καλύτερες κωμωδίες που είδα εδώ και κανα χρόνο. Ο Eugene Levy (ο μπαμπάς στο american pie) παίζει άψογα, και έλιωνα καθε φορά με τις εκφράσεις του προσώπου του :cool:. Μαζί με τον Samuel Jackson βγάζει απίστευτο γέλιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 Προτείνω να δείτε το The Man, απο τις καλύτερες κωμωδίες που είδα εδώ και κανα χρόνο. Ο Eugene Levy (ο μπαμπάς στο american pie) παίζει άψογα, και έλιωνα καθε φορά με τις εκφράσεις του προσώπου του :cool:. Μαζί με τον Samuel Jackson βγάζει απίστευτο γέλιο. Pou to eides auto file mou cinema? Παράθεση Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 dvdrip :rolleyes: :devil: :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 Molis teliose gia palia tenia to Ghost Dog... Arketa kourastiki 8a elega kai vareti ena 5/10 pisteuo tou aksizei... Παράθεση Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 Molis teliose gia palia tenia to Ghost Dog... Arketa kourastiki 8a elega kai vareti ena 5/10 pisteuo tou aksizei... Που το θυμήθηκες! Με τον τυφλό σαμουράϊ που τάιζε τα περιστέρια και σε όλη την ταινία είπε 5 ατάκες:lol: Αυτός πλάκα-πλάκα έχει παίξει σε πολλές ταινίες. Τον θυμάμαι στο panic room , στην αποτυχία με τον Τζόν-τραβόλτα και τους εξωγήϊνους, σε κάτι περιπέτειες σαν μπράβο κτλ. Η συγκεκριμένη ταινία πάντως έχει πολύ αργή πλοκή. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 Που το θυμήθηκες! Με τον τυφλό σαμουράϊ που τάιζε τα περιστέρια και σε όλη την ταινία είπε 5 ατάκες:lol: Αυτός πλάκα-πλάκα έχει παίξει σε πολλές ταινίες. Τον θυμάμαι στο panic room , στην αποτυχία με τον Τζόν-τραβόλτα και τους εξωγήϊνους, σε κάτι περιπέτειες σαν μπράβο κτλ. Η συγκεκριμένη ταινία πάντως έχει πολύ αργή πλοκή. Tiflos??? ase re!!! Tiflos itan?? Oxi me tipota re! Παράθεση Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 Πριν λίγο είδα το Ghost Ship. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι έγινε στο τέλος;;; :O :rolleyes: Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 Tiflos??? ase re!!! Tiflos itan?? Oxi me tipota re! Τυφλό τον λέω επειδή αν πρόσεξες αλλού κοιτούσε το ένα μάτι και αλλού το άλλο. Επίσης το ένα ήταν λίγο κλειστό :p Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motorolaV980 Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 Πριν λίγο είδα το Ghost Ship. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι έγινε στο τέλος;;; :O :rolleyes: sto telos pou i kopela ine sto asthenoforo blepei ton alo me kati alous na kleboun to xriso :shifty: :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalitsa Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 Σας προτείνω ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ την επόμενη φορά που θα πάτε στο video club να πάρετε "Τα παιδιά της χοροδίας"..Πολύ πολύ ωραία ταινία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 Είδα απόψε το <<Lord Of War>> με τον Nicolas Cage. Πρόκειται για μία πολύ καλή ταινία.Δεν είναι περιπέτεια,αλλά έχει αρκετή δράση. Εξιστορεί τη σταδιοδρομία ενός εκ των πιο επιτυχημένων εμπόρων όπλων των Η.Π.Α. Η ταινία εμπεριέχει επίσης πολλά σημαντικά νοήματα,κυρίως στο τέλος της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 sto telos pou i kopela ine sto asthenoforo blepei ton alo me kati alous na kleboun to xriso:shifty: :shifty: Όταν μιλάς για το τέλος κάποιας ταινίας, να χρησιμοποιείς spoilers ώστε να μην το βλέπει κάποιος ο οποίος δεν έχει δεί την ταινία.Είναι λιγότερο σπαστικό έτσι. Φιλικά :) Σε περίπτωση που δεν ξέρεις τι παίζει με τα spoilers --> http://www.myphone.gr/forum/misc.php?do=bbcode#spoiler Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 Είδα απόψε το <<Lord Of War>> με τον Nicolas Cage. Πρόκειται για μία πολύ καλή ταινία.Δεν είναι περιπέτεια,αλλά έχει αρκετή δράση. Εξιστορεί τη σταδιοδρομία ενός εκ των πιο επιτυχημένων εμπόρων όπλων των Η.Π.Α. Ο Nikolai Orhlov δεν είναι πραγματικό πρόσωπο. Αποτελεί φανταστικό χαρακτήρα που αντλεί στοιχεία από αρκετούς άλλους πραγματικούς εμπόρους όπλων. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 Δεν έχει τελειώσει ακόμη, αλλά νομίζω η ταινία που δείχνει αυτή την ώρα ο Alpha είναι πραγματικά πολύ καλή. Μιλάω για την ταινία Pleasantville, μία πραγματικά καλή ταινία με ωραία υπόθεση και έξυπνο σενάριο σαν ιδέα. Αφού έγινε της μόδας η βαθμολογία από εμένα παίρνει ένα 7,5/10. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts