Jump to content

Ταινίες: Προτάσεις - Κριτική

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μολις ειδα το Bad Santa (Λερα Αγιος Βασιλης :p ). Τον μισω τον τυπο καθως ηταν ο τυχερος πρωην της μεγιστης Angelina αλλα παρ ολα αυτα, η ταινια μου αρεσε - βεβαια επαιζε και η μαμα Gillmore (για τους γνωστες) που σιγουρα ηταν ενα plus για τον γραφων :O Το αποκορυφωμα δεν ειναι η ταινια, για μενα, αλλα οι bonus κομμενες σκηνες... ειδικα αυτη με τον security guy και με το υπερπολυτελες σπιτι με μουσικη υποκρουση του περιφημου τανγκο απο το Αρωμα Γυναικας.

Την συνιστω, ειδικα τωρα που τελειωσαν και οι γιορτες :X

Ειδα οτι μολις βγηκε Η Αυτοκρατορια των Λυκων με τον Jean Reno και η νεα ταινια του Λουκ Μπεσον με τον Jet Li. Ειναι οι επομενες στην λιστα μου :D

Dream big and dare to fail..

• Απαντήσεις 12,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Κόψε κάτι :p

Κόψτο όλο:p

Σχετικά με την νέα ταινία του Jet li , άκουσα ότι παίζει πολύ διαφορετικά από κάθε άλλη ταινία και ότι η ταινία rocks!

Που θα πάει, μέσα στην επόμενη εβδομάδα δε θα μου ξεφύγει :)

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Paidia x8es to vradi me to pou katevike to 7 spa8ia ekatsa kai tin eida...

1on einai telia i poiotita tis kai as einai divx pou tin eida kai os tainia einai para poli orea!!! Vevaia kanei ligi ora mexri na se valei sto noima me perites skines alla tin protino se OLOUS tous fun tou idous!! me arista to 10 tin va8mologo 8,5

όχι απλά κόψε κάτι...κόψε κάτι παραπάνω...έχουμε δει πολύ καλύτερες !:worry:

όχι απλά κόψε κάτι...κόψε κάτι παραπάνω...έχουμε δει πολύ καλύτερες !:worry:

Opos????

Prin ligo teliose i The Island... kaloutsiki itan me kalo senario kai kala fx! Tin exei dei kanenas allos??

Never Settle 3...

Το The Island νομίζω οτι ήταν σαφώς καλύτερο, δεν νομίζεις;

Το The Island το ειδα εχθες και μου αρεσε παρα πολυ...κυριως η Scharlet!!!!5

θα ελεγα ενα 9/10...ειναι οντως απο τις καλητερες της χρονιας...

Επεισης εχω δει και το STEALTH και μου αρεσε παρα παρα πολυ:)

εχει καλο σεναριο και δεν βαριεσαι καθολου....ενα 8,5/10

Σε λιγο καιρο θα κυκλοφορισει και το The Cave opou eixa dei to trailer το καλοκαιρι στο cinema και ηταν καλη επισης...η ωρα της κρισης της σε λιγο θα ερθει...:wink: :grin:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φοβερο το The Island! Aπορω γιατι ειχε φαει τοσο θαψιμο οταν ειχε βγει και πατωσε στους κινηματογραφους. Ο Μακ Γκρεγκορ, η Γιοχανσον και ειδικα ο Σον Μπιν ηταν στα καλυτερα τους, η σκηνοθεσια πολυ καλη, φωτογραφια εκπληκτικη, μουσικη που δενει απολυτα και πλοκη που σε κρατα συνεχως σε αγωνια. Απο τις καλυτερες περιπετειες της χρονιας.

http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg

In this light and on this evening

Το νησι ειχε πολυ καλο σεναριο και γενικα σαν ιδεα ηταν καταπληκτικο αλλα νομιζω πως στην υλοποιηση της ταινιας βαλανε υπερβολικη , ακραια και ορισμενες φορες κουραστικη ποσοτητα δρασης οπου δημιουργει μια αρνητικη εντυπωση-προκαταληψη στον θεατη για την ταινια.

Το The Island νομίζω οτι ήταν σαφώς καλύτερο, δεν νομίζεις;

Ontos file mou anotero to the island!!!

poli oreo senario an kai exoume dei paromia alla oxi etsi orea ftiagmeno, me tosa kala efe!!! poli kali tenia!!! aksize tis 2 ores!!!

Never Settle 3...

Το The Island το ειδα εχθες και μου αρεσε παρα πολυ...κυριως η Scharlet!!!!5

θα ελεγα ενα 9/10...ειναι οντως απο τις καλητερες της χρονιας...

Επεισης εχω δει και το STEALTH και μου αρεσε παρα παρα πολυ:)

εχει καλο σεναριο και δεν βαριεσαι καθολου....ενα 8,5/10

Σε λιγο καιρο θα κυκλοφορισει και το The Cave opou eixa dei to trailer το καλοκαιρι στο cinema και ηταν καλη επισης...η ωρα της κρισης της σε λιγο θα ερθει...:wink: :grin:

Μην τολμήσεις και το νοικιάσεις, θα κλαις τα λεφτά σου. Αυτή η ταινία (για το the cave μιλάω) δεν έχει καθόλου σενάριο. Για bottom 5 πρέπει να πάει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Danny the dog : Απίστευτη ταινία! Jet li έτσι όπως δεν τον έχετε ξαναδεί. O κλασσικός άπαικτος Morgan Freeman, πρωτότυπο σενάριο και πολύ καλή σκηνοθεσία.

Η ταινία απλώς δεν παίζεται :up:

Μην τολμήσεις και το νοικιάσεις, θα κλαις τα λεφτά σου. Αυτή η ταινία (για το the cave μιλάω) δεν έχει καθόλου σενάριο. Για bottom 5 πρέπει να πάει...

Συμφωνώ και επαυξάνω. Το The Cave δε βλέπεται με τίποτα... Τζάμπα 6ώρες κατέβασμα, πόσο μάλλον να το νοικιάσεις κιόλας...

Συμφωνώ και επαυξάνω. Το The Cave δε βλέπεται με τίποτα... Τζάμπα 6ώρες κατέβασμα, πόσο μάλλον να το νοικιάσεις κιόλας...

toso xalia einai re paidia??? den pirazei egw tha tin parw na tin dw otan tha bgei etsi apo periergia...etsi ki alliws 2 euro to dvd einai...

[sIGPIC][/sIGPIC]

toso xalia einai re paidia??? den pirazei egw tha tin parw na tin dw otan tha bgei etsi apo periergia...etsi ki alliws 2 euro to dvd einai...

kai me 1 euro to vriskis... :P

Never Settle 3...

Λάθος!!!Κατα την γνώμη μου είναι πολύ πολύ ωραία ταινία....Σου προτείνω να την δείς κ να μας πείς!

Είδα την ταινία και έχεις δίκιο, είναι πολύ ωραία..

Μέχρι την μέση της έβαζα ένα 5/10 αλλά όσο προχωρούσε γινόταν και πιο ώραία..

10/10 απο μένα, απο τις καλύτερες του είδους της.

Εμένα μου άρεσε πάντως..δεν λέω πως άξιζε τα 7,5€ που έδωσα αλλά δεν είναι κακή. 7/10

Το Stealth καλή ταινιούλα.. 8/10

Το The Island μου άρεσε πολύ! 10/10

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

Είδα την ταινία και έχεις δίκιο, είναι πολύ ωραία..

Μέχρι την μέση της έβαζα ένα 5/10 αλλά όσο προχωρούσε γινόταν και πιο ώραία..

10/10 απο μένα, απο τις καλύτερες του είδους της.

Εμένα μου άρεσε πάντως..δεν λέω πως άξιζε τα 7,5€ που έδωσα αλλά δεν είναι κακή. 7/10

Το Stealth καλή ταινιούλα.. 8/10

Το The Island μου άρεσε πολύ! 10/10

Ontos poli kali to The Island alla 10ri den pianei.. ena 8 kalo tou einai!! Pantos opoios den tin exei dei na tin nikiasi!!!

Never Settle 3...

Pali ego 8a postaro re sys? :P

Molis eida tin Half light me tin Demi Moore...

Kalo senario me ekpliksis!!!Para poli orea topia kai skino8esia alla kai episis poli oraios ixo se ka8e stigmi tis tainias!!! Ta pola tis la8i mono einai ena - alla ola ok!

Me arista to 10 ... 7.5 !!!

Never Settle 3...

Paidia prin ligo eida to Aushwitz apo to BBC... 2 dvd einai...

Parousiazei oli tin kninodia ton ss kai genika ton naziston tis epoxis... protinete an 8elete na deite kati istoriko kai na pa8ete plaka me auta pou 8a dite... Mexri pou mporei na ftasei o an8ropos...

7/10

Never Settle 3...

Είδα Αυτοκρατορία των Λύκων ... μου άρεσε.. ειχε μυστήριο και δράση μέχρι την τελευταία σκηνή ...

Επίσης είδα το Dark Water .. καλό και αυτό.. το κοριτσάκι ήταν πολύ καλό.. Μου άρεσε επίσης το Danny the dog αν και δεν το είδα μέχρι τέλους γιατί κόλλησε το dvd.

Το bad santa το είδα στο εξωτερικό όταν ήμουν , πολύ καλό και αυτό.. ήταν πολύ διαφορετικό από τις καθιερωμένες Χριστουγεννιάτικες ταινίες..

Χτες προσπάθησα να δω αυτή την ταινία( τίτλο ακριβώς δεν θυμάμαι.. κάτι για χάπια - σφαίρες και δολλάρια λέει) αλλά με πήρε ο ύπνος.. Μέχρι το σημείο βέβαια που την παρακολούθησα ήταν πολύ καλή.. είχε και κάποιες κωμικές σκηνές..

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Είδα Αυτοκρατορία των Λύκων ... μου άρεσε.. ειχε μυστήριο και δράση μέχρι την τελευταία σκηνή ...

Επίσης είδα το Dark Water .. καλό και αυτό.. το κοριτσάκι ήταν πολύ καλό.. Μου άρεσε επίσης το Danny the dog αν και δεν το είδα μέχρι τέλους γιατί κόλλησε το dvd.

Το bad santa το είδα στο εξωτερικό όταν ήμουν , πολύ καλό και αυτό.. ήταν πολύ διαφορετικό από τις καθιερωμένες Χριστουγεννιάτικες ταινίες..

Χτες προσπάθησα να δω αυτή την ταινία( τίτλο ακριβώς δεν θυμάμαι.. κάτι για χάπια - σφαίρες και δολλάρια λέει) αλλά με πήρε ο ύπνος.. Μέχρι το σημείο βέβαια που την παρακολούθησα ήταν πολύ καλή.. είχε και κάποιες κωμικές σκηνές..

Ωραία γιατί η αυτοκρατορία των Λύκων είναι η επόμενη επιλογή μου.

Εν το μεταξύ είδα το "The hostage". Πολύ δυνατή περιπέτεια. Δίαβασα κάποια σχόλια ότι δεν είναι και τόσο καλή ή κλασσική αμερικάνικη ή την έχουμε δει 1000 φορές.

Η ταινία είναι πολύ προσεγμένη, το σενάριο της είναι δυνατό, την έχουμε δεί όντως 3-4 φορές αλλά τι να λέει αφού το συγκεκριμένο σενάριο "αρέσει"!

Τώρα για κλασσικη αμερικάνικη περιπέτεια..Από US είναι, ο bruce προταγωνιστεί, δεν γινόταν και να ήθελε , να ήταν κάτι διαφορετικό.

Παρόλαυτα ,το ξαναλέω, είναι πολύ δυνατή ταινία και προτείνεται με τεράστια σιγουριά.

To The Cave το είδα χθες με μια παρέα σε......DVD!Ευτυχώς που δεν χρειάστηκε να δώσουμε λεφτά για αυτό!

Ήταν κουραστική στο μάτι αρκετά,πολύ γρήγορη και έχανες τον μπούσουλα σε πολλές σκηνές,απόλυτα προβλέψιμη και με πολύ...κλασικό και καλά "αρνητικό" τέλος!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

To The Cave το είδα χθες με μια παρέα σε......DVD!Ευτυχώς που δεν χρειάστηκε να δώσουμε λεφτά για αυτό!

Ήταν κουραστική στο μάτι αρκετά,πολύ γρήγορη και έχανες τον μπούσουλα σε πολλές σκηνές,απόλυτα προβλέψιμη και με πολύ...κλασικό και καλά "αρνητικό" τέλος!

Tnks man... kai me tin diki sou gnomia kai me kati alles apo to forum mallon.. den 8a tin do ka8olou... toso xalia re sys...

Never Settle 3...