StandArd Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 Animal Farm (1954) 7/10 Έξυπνο κινούμενο σχέδιο βασισμένο σε ιστορία του George Orwell. Annihilation (2018) 7/10 Κάτι πήγε να κάνει αλλά τελικά κατώτερο των προσδοκιών μου. Η ταινία Ex Machina του ίδιου σκηνοθέτη ηταν πολύ καλύτερη. [Rec] (2007) 5/10 Αδιάφορη και βαρετή. Πέρα από 1-2 ξαφνιάσματα δεν έλεγε τίποτα. Ήταν και επηρεασμένη από το σενάριο του 28 Days Later... (2002). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2019 Animal Farm (1954) 7/10 Έξυπνο κινούμενο σχέδιο βασισμένο σε ιστορία του George Orwell. Annihilation (2018) 7/10 Κάτι πήγε να κάνει αλλά τελικά κατώτερο των προσδοκιών μου. Η ταινία Ex Machina του ίδιου σκηνοθέτη ηταν πολύ καλύτερη. [Rec] (2007) 5/10 Αδιάφορη και βαρετή. Πέρα από 1-2 ξαφνιάσματα δεν έλεγε τίποτα. Ήταν και επηρεασμένη από το σενάριο του 28 Days Later... (2002).Ενημερωτικά, το REC είναι μια σχολή θρίλερ μόνο του. Όταν βγήκε όλοι οι σινεφίλ μιλούσαν για αυτό. Σίγουρα δεν είναι μια βαρετή ταινία. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2019 Όντως το rec το αυθεντικό είναι ένα μικρό αριστούργημα σίγουρα το 5/10 το αδικεί πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. June 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2019 Συμφωνώ και εγώ για το Rec. Ήτανε απίστευτη από όλες τις απόψεις. Θρίλερ με τα όλα του. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2019 Βασικά τρόμου ητανκσι όχι θρίλερ. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2019 Καμία καλή με τέρατα καινούργια ξέρει κανείς? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2019 Καμία καλή με τέρατα καινούργια ξέρει κανείς? Τρομου κυριως? Απο παλιες με τερατα μου αρεσε το πρωτο tremors. Επισης το the thing ειναι εξαιρετικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2019 Τρομου κυριως? Απο παλιες με τερατα μου αρεσε το πρωτο tremors. Επισης το the thing ειναι εξαιρετικο.ε ναι καμία ετσι δυνατή όπως conjuring 2 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. June 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2019 (edited) ε ναι καμία ετσι δυνατή όπως conjuring 2 Από το conjuring universe βγήκε η κατάρα της Γιορόνα, αλλά είναι πολύ πιο ήπια ταινία από τις άλλες. Αν δεν την συγκρίνεις πάντως, βλέπεται. https://www.imdb.com/title/tt4913966/ Αναμένουμε επίσης το Annabelle 3, δεν θυμάμαι πότε θα βγει ακριβώς... Edited June 23, 2019 by Mivas Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. June 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2019 Βγαίνει νέο Annabelle την Πέμπτη Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2019 (edited) ωραία θα τσεκάρω ευχαριστώ edit : το US αξίζει η είναι για παιδάκια κακο horror? Edited June 23, 2019 by scorpio3 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. June 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2019 Δεν ειναι horror... έχει αλληγορίες , μην περιμένεις να τρομάξεις. Μου άρεσε περισσότερο η πρωτη ταινία του σκηνοθέτη το Get out , αλλα κι αυτή ειναι σοβαρή. Απλά μην περιμένεις να τρομάξεις (το πα δυο φορές χαχα) Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2019 Δεν ειναι horror... έχει αλληγορίες , μην περιμένεις να τρομάξεις. Μου άρεσε περισσότερο η πρωτη ταινία του σκηνοθέτη το Get out , αλλα κι αυτή ειναι σοβαρή. Απλά μην περιμένεις να τρομάξεις (το πα δυο φορές χαχα) Sent from my iPad using Tapatalkμάλιστα κατάλαβα.... νομίζω δεν είναι του γούστου μου Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2019 ε ναι καμία ετσι δυνατή όπως conjuring 2 Αρα οχι με τερατα αλλα κυριως τριμου με jump scares. Δες τα κλασικα Insidious Sinister Ouija: Origin of Evil It Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2019 Αρα οχι με τερατα αλλα κυριως τριμου με jump scares. Δες τα κλασικα Insidious Sinister Ouija: Origin of Evil Itτα εχω δει αυτα φίλε μου... κατι καινούργιο ήθελα.... δεν βγάζουν.... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. June 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2019 Amy (2015) 7/10 Ντοκιμαντέρ για την Amy Winehouse. Αρκετά καλοφτιαγμένο. All the Invisible Children (2005) 7/10 Επτά ταινίες μικρού μήκους από επτά γνωστούς σκηνοθέτες. Οι καλύτερες ιστορίες ήταν του Spike Lee (Jesus Children of America) και του John Woo (Song Song and Little Cat) που ανέβασαν πολύ το σύνολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 (edited) The Chaser https://www.imdb.com/title/tt1190539/?ref_=nv_sr_1?ref_=nv_sr_1 Δυνατη και σκληρη ταινια απο τους μετρ στο ειδος κορεατες. Ενας πρωην αστυνομικος που εχει γινει νταβατζης βρισκεται στο κυνηγι ενος δολοφονου γυναικων ο οποιος καταφερνει να ξεγλιστρα συνεχως εξαιτιας της ανικανης αστυνομιας. Η ταινια θελει γερο στομαχι. Εχει στιγμες που δινει ικανοποιηση στον θεατη αλλα και στιγμες που τον νευριαζει. Το τελος δεν μου αρεσε. Περιμενα κατι αντιστοιχο του I saw the devil αλλα εδω δεν εχουμε την λυτρωση που θα περιμεναμε και για τον πρωταγωνιστη μας και για τον θεατη. Ρισκο του σκηνοθετη που θα αφησει αρκετους ανικανοποίητους. 8/10 Blue Streak https://www.imdb.com/title/tt0181316/?ref_=nv_sr_1?ref_=nv_sr_1 Παλια καφριλα που βλεπετε πολυ ανετα με καλη παρεα. Ο Lawrence ειναι γεννημενος για τετοιες ταινιες. Αφθονο γελιο σε πολλες στιγμες και ενα υποτυπωδες σεναριο με αρκετα κενα που στηριζει το ταλεντο του lawrence. 6/10 Edited June 24, 2019 by king2009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaztek84 Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 Πολύ τίμιο τελικά το About Elly.Δεν περίμενα φυσικά τπτ λιγότερο από τον ιρανικό κινηματογράφο. Παρατηρήσεις 1)τι όμορφες γυναίκες οι Περσίδες 2)παντως σε αυτές τις 5-6 δημοφιλεστερες ταινίες παίζουν ίδιοι 3)γενικα έχω παρατηρήσει μου θυμίζει λίγο Ελλάδα εποχές ΠΑΣΟΚ το Ιράν . Αυτή η ανεμελιά. Η ταινία ξεκινάει και στα πρώτα δευτερόλεπτα κάτι πιτσιρίκια ουρλιάζουν από τα παράθυρα όταν περνάνε από ένα τούνελ με το αυτοκίνητο. Σκέφτομαι τι χαζό και μετά θυμάμαι ότι και εγώ με τον αδερφό μου τα ίδια κάναμε. ΥΓ κλασσική υπενθύμιση .... αξιόλογες και όσο γίνεται πιο κρυμμένες ταινίες εκτός Χόλιγουντ ξέρετε... βαράτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 Along Came the Devil (2018) https://www.imdb.com/title/tt3619070/ Είχε κάθε καλή προοπτική να γίνει μια νέα, ανώτερη έκδοση του Εξορκιστή (εννοω στο ίδιο στυλ), αλλά στο μεγαλύτερο μέρος είναι λίγο βαρετή, δεν έχει πολλή δράση πέρα από το τέλος, ούτε πολλές σκηνές τρόμου. Οι ηθοποιοί πέρα ίσως από τον έμπειρο ιερέα, πολύ μέτριοι, όπως και η σκηνοθεσία. Το τέλος σε κόβει και σε ξενίζει, συνήθως είναι κάτι "επικό", αλλά εδώ απλώς το αφήνει, ενώ θα ήθελες και συνέχεια. Για τους λάτρεις του είδους, βλέπεται για μια φορά αλλά μέχρι εκεί. Στα θετικά του, τα εφέ, μακιγιαρίσματα και οι ελάχιστες αλλά καλές σκηνές αγωνίας/τρόμου και φυσικά προς το τέλος η "μάχη". 7/10 από μένα, κι αυτό για τα λίγα θετικά που έδωσε κυρίως λίγο πριν το τέλος. Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. June 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 Murder Mystery 2019 Ανάλαφρη κωμωδία για να περάσει ευχάριστα η ώρα. Όσο προχωράει η ταινία μου άρεσε περισσότερο. Για να χαλαρώσετε την προτείνω ανεπιφύλακτα. Προσωπικά της βάζω 7. Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 Tazza The Hidden Card https://www.imdb.com/title/tt3402110/?ref_=nv_sr_1?ref_=nv_sr_1 Καθολου ασχημη κορεατικη ταινια με γρηγορη και εξυπνη σκηνοθεσια. Ασχολειται με τον τζογο ομορφες γυναικες και πολυ χρημα. Βλεπετε πολυ ευχαριστα εχει αρκετα twist που δεν την αφηνουν να κανει κοιλια. Το τελος εξαιρετικο και το πως γυριστηκε. Γενικα μια πολυ διασκεδαστικη ταινια απο την αρχη μεχρι το τελος. 7/10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 (edited) Still Walking https://www.imdb.com/title/tt1087578/?ref_=nv_sr_1?ref_=nv_sr_1 Ακομα μια ανθρωπινη ταινια απο τον μετρ Hirokazu Koreeda. Η γλυκια ζεστασια της ταινιας επικρατει απο το πρωτο λεπτο και οσο προχωραει γινομαστε και εμεις ενα υποτιθεμενο μελος αυτης της αληθινης οικογενειας. Δεν ειναι για ολους οπως και στο shoplifters υπαρχει μια ηρεμια και ο σκηνοθετης παιζει με τα συναισθηματα και τις σχεσεις μεταξυ της οικογενειας. Εγω την αγαπησα γιατι οταν τελειωσε μου αφησε ενα ομορφο συναισθημα που λιγες ταινιες το εχουν καταφερει. 8.2/10 Edited June 26, 2019 by king2009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2019 Fighting with My Family http://www.susangranger.com/wp-content/uploads/2019/03/fight.jpg https://www.imdb.com/title/tt6513120/?ref_=nv_sr_1?ref_=nv_sr_1 Αληθινη ιστορια με θεμα το wrestling. Ειχα μικρες απαιτησεις πριν την δω και ομως εχει μερικες πολυ δυνατες στιγμες που σιγουρα θα συγκινησουν. Ξεκιναει με αρκετο fun επειτα μπαινει σε δραμα mode και καταληγει να συγκινησει στο τελος. Ολοι θα εχετε δει smackdown/raw. Η ταινια θα μας διηγηθει την ιστορια μιας οικογενειας παλαιστων που η μικρη τους κορη εγινε ενα απο τα μεγαλυτερα ονοματα στον χωρο. Η ταινια θα αγαπηθει απο τους φαν του smackdown οι υπολοιποι θα την δουν σαν μια διασκεδαστικη και παραλληλα δραματικη αληθινη ταινια που θα συγκινησει τους περισσοτερους. Μιας και αληθινη ιστορια περνει καποιους ποντους παραπανω. 7.4/10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2019 BRIGHTBURN Επιτέλους ένας κακός Σούπερμαν. Πραγματικά μιλάμε για ένα παράλληλο σύμπαν όπου το παιδί με τις υπερδυναμεις καταλαβαίνει ότι αν θέλει σκοτώνει όποιον γουστάρει εύκολα, αφού είναι ο πιο δυνατός από όλους τους ανθρώπους. Έχει ενδιαφέρον μέχρι το τέλος και περιλαμβάνει 3-4 καλές σπλατεριές, ενώ έξτρα μπόνους για τις σκηνές στους τίτλους τέλους που δείχνει πόσο το χόντρυνε το παιχνίδι αργότερα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2019 BRIGHTBURN Επιτέλους ένας κακός Σούπερμαν. Πραγματικά μιλάμε για ένα παράλληλο σύμπαν όπου το παιδί με τις υπερδυναμεις καταλαβαίνει ότι αν θέλει σκοτώνει όποιον γουστάρει εύκολα, αφού είναι ο πιο δυνατός από όλους τους ανθρώπους. Έχει ενδιαφέρον μέχρι το τέλος και περιλαμβάνει 3-4 καλές σπλατεριές, ενώ έξτρα μπόνους για τις σκηνές στους τίτλους τέλους που δείχνει πόσο το χόντρυνε το παιχνίδι αργότερα.Παραδόξως και εμένα μου άρεσε αυτή η ταινία. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts