Jump to content

Ταινίες: Προτάσεις - Κριτική

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Nelly, χειρότερο από το ορίτζιναλ?(αν το εχεις δει)

Mplip^ γιαπωνέζικο είναι :D

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

• Απαντήσεις 12,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Χμμμ το Ju-on δεν είναι μία ταινία αλλά τριλογία αυτό που όλοι είδατε το καλοκαίρι ηταν το 2 και φυσικό είναι να μην καταλάβανε πολλοί περί τίνος προκειται ή τι παίζεται στην ταινία.

Οσον αφορά το Ringu είναι σαφώς κλάσης ανώτερο.

Πάρα πολύ καλό ΑΝ και ΟΤΑΝ έρθει εδώ είναι το Three Extremes απο Ασία τρείς μεγάλη σκηνοθέτες του είδους (θρίλερ) σκηνοθετούν απο μία ιστορία.

Να προσθέσω οτι οι σκηνοθέτες είναι ο κάθε ένας απο άλλη χώρα.

Βγαίνει και το αμερικάνικο τώρα στις αίθουσες που παίζει η Sarah Michelle Gellar :)

Φιλικά Δημήτρης

To BLADE TRINITY mou arese poly.Eixe drash kai pollh kalh ypothesh...

Na rothso kati allo sxetika me ta prota BLADE.H mhtera tou Blade sto BLADE 1 h sto BLADE 2 emfanisthke;

To BLADE TRINITY mou arese poly.Eixe drash kai pollh kalh ypothesh...

Na rothso kati allo sxetika me ta prota BLADE.H mhtera tou Blade sto BLADE 1 h sto BLADE 2 emfanisthke;

Στο 1 εμφανίστηκε . Την σκότωσε ο αλήτης! :p

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Μόλις έκλεισα θέσεις για το Aviator.Η ταινία είναι 170 λεπτα(!)

Ελπίζω να μη βαρεθώ,3 ώρες είναι πολλές για μια μέτρια ταινία.

Αν και ο λεονάρντο δεν συνιθίζει σε μέτριες ερμηνίες,τουλάχιστον σε όσα του έργα έχω δεί.

Την έχει δεί κανείς άλλος εκτός του dimitris79 ;Βασικά το ζητούμενο είναι άν περνάει η ώρα ευχάριστα στο σινεμά ή βαριέσαι.

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

α ρε Νέλυ...

Τώρα τι να σου πώ. Οτι θα το δώ? Καταρχάς είμαι σίγουρος ότι ειναι ίδιο με το κινέζικο το οποίο και αντιπάθησα εξαρχής.

Βγαίνει και το αμερικάνικο τώρα στις αίθουσες που παίζει η Sarah Michelle Gellar :)

:D :p

Εγω παντως το αναμενω σε..dvd με κανονικη ροη της ιστοριας..η ταινια μ'αρεσε και το παιδακι ηταν καταπληκτικο,χαιρομαι που το κρατησαν (οπως και την μητερα)

ahill νομιζω πως δεν ηταν τρεις οι ταινιες,απλα υπηρξε

1. Σειρα στην Ιαπωνικη τηλεοραση
  2. Ταινία
  3. Το ιαπωνικο ρημεικ το οποιο και ειδαμε το καλοκαιρι :)

:D :p

Εγω παντως το αναμενω σε..dvd με κανονικη ροη της ιστοριας..η ταινια μ'αρεσε και το παιδακι ηταν καταπληκτικο,χαιρομαι που το κρατησαν (οπως και την μητερα)

ahill νομιζω πως δεν ηταν τρεις οι ταινιες,απλα υπηρξε

1. Σειρα στην Ιαπωνικη τηλεοραση
  2. Ταινία
  3. Το ιαπωνικο ρημεικ το οποιο και ειδαμε το καλοκαιρι :)

Χουρχού τις έχω και τις τρείς ταινίες ;) απλά είχε βγεί και τηλεοπτική βερσιον επίσης μάλλον αυτό εννοείς.

Οι ταινίες είναι 1.Ju On 2. Ju on The grudge 3.Ju On the grudge final. (το τελευταίο δεν έχει έρθει ακόμα Ελλάδα. :)

Εγώ πάντως μιλάω για το The Grudge που παίζεται από την Παρασκευή στις αίθουσες.Δεν έχω δει το Ju-on: The Grudge και μετά από αυτό που είδα δεν πρόκειται :whistle:

Το μόνο που το σώζει κάπως,είναι η παρουσία των Sarah Michelle Gellar,Clea DuVall και Bill Pullman και αυτό γιατί τους συμπαθώ και τους 3 πολύ :p

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

Εγώ πάντως μιλάω για το The Grudge που παίζεται από την Παρασκευή στις αίθουσες.Δεν έχω δει το Ju-on: The Grudge και μετά από αυτό που είδα δεν πρόκειται :whistle:

Το μόνο που το σώζει κάπως,είναι η παρουσία των Sarah Michelle Gellar,Clea DuVall και Bill Pullman και αυτό γιατί τους συμπαθώ και τους 3 πολύ :p

Nelly και απο το Ring τι έχεις δεί την αμερικάνικη βερσιον ή τα ιαπωνικά?

Tην είδα και γω χτες τη περιβόητη κατάρα. Δε μπορώ να πω ότι δε μου άρεσε αλλά όχι ότι με πόρωσε, πολλές σκηνές ένιωθα ότι της είχα ξαναδεί πέρσι στο ring, αφού μερικά εφέ ήταν τα ίδια. Τελικά δε κατάλαβα τι ακριβώς παίζει, αυτό που βγήκε στις αίθουσες εδώ είναι το δεύτερο μέρος της κινέζικης τριλογίας σε αμερικάνικη έκδοση;; Αν ναι γιατί ξε ξεκίνησαν από το πρώτο μπας και καταλάβουμε τι πάιζει ρε παιδιά;;

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

National treasure : Ωραία υπόθεση,έξυπνο σενάριο,η ταινία δεν σε αφήνει να βαρεθείς ποτέ και ο Nikolas παίζει πολύ καλά(όπως σχεδόν πάντα).

Αξίζει να πάτε να την δείτε.Απλά με χάλασε που η ταινία παρουσιάζει τους Μασώνους με τον τρόπο που το κάνει.

Tι ακριβώς σε χάλασε;

Όλα καλά.

Για οσους ειναι φαν του "Κυβου"(Cube),κυκλοφορει ηδη σε dvd η τριτη συνεχεια,το Cube Zero.Δεν ειναι βεβαια σαν το πρωτο,αλλα δεν ειναι καθολου ασχημο... ;)

Nelly και απο το Ring τι έχεις δεί την αμερικάνικη βερσιον ή τα ιαπωνικά?

Ολα :)

william blake,εγώ προειδοποίησα :p

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

Tι ακριβώς σε χάλασε;
Μαθαινουμε καποιο στοιχειο για τον κατασκευαστη του κυβου η το αφηνει παλι να αιωρειται?

Για οσους ειναι φαν του "Κυβου"(Cube),κυκλοφορει ηδη σε dvd η τριτη συνεχεια,το Cube Zero.Δεν ειναι βεβαια σαν το πρωτο,αλλα δεν ειναι καθολου ασχημο... ;)

το 1 είναι από τα αγαπημένα μου.το 2 θα μπορούσε να ήταν καλό αλλά δε μου άρεσε...θα πάω από το videoclub να το πάρω αν το έχει γιατί δε το έχω δεί πουθενά.

http://tinypic.com/m7e35j.jpg

Μαθαινουμε καποιο στοιχειο για τον κατασκευαστη του κυβου η το αφηνει παλι να αιωρειται?
Xμμ...ναι...δε σου δινει 100% πληρη εικονα αλλα σιγουρα ξεκαθαριζει παρα πολλα πραγματα σε σχεση μετα αλλα 2... ;)

Υπόψιν.....το Cube Zero στην ουσία είναι prequel των άλλων 2!Κάτι σαν το Ring 0 που εξηγούσε κάποια πράγματα!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

Taxi (New York )

Ομολογώ πως δεν έχω δεί τα original , αλλά εδώ βλέπεται άνετα.

Μόνο και μόνο πάντως για την Queen Latifah (που είναι queen σε όλα της και χαίρεσαι να την βλέπεις) αλλά και για τα πόδια της Gisele, αξίζει να τη δείτε.

:X

Taxi (New York )

Ομολογώ πως δεν έχω δεί τα original , αλλά εδώ βλέπεται άνετα.

Μόνο και μόνο πάντως για την Queen Latifah (που είναι queen σε όλα της και χαίρεσαι να την βλέπεις) αλλά και για τα πόδια της Gisele, αξίζει να τη δείτε.

εγω εχω δει τα original και στην διαφίμηση μου εκανε λιγο μουφα με την Queen Latifah,δεν νομιζω να το δω...

το grudge ειναι πολυ καλο κατα την γνώμη μου,εγω που εχω δει οτι μπορει κανεις να φανταστει απο θριλερ και δεν καταλαβαινω τιποτα,με αυτο φοβηθηκα!ισως επειδη το ειδα στην τελευταια προβολη,πεντε ατομα στην αιθουσα,οσο να ναι σε πιανει ενα...κατι :cry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

1. Έχει δει κανείς το Sideways?

2. Ξέρετε αν το A Very long Engagement θα παίζει μόνο στα Village? Αν ναι θα κάνω καιρό να την δω γιατί η κατάσταση εκεί είναι για γερά νεύρα!

KCB

1. Έχει δει κανείς το Sideways?

2. Ξέρετε αν το A Very long Engagement θα παίζει μόνο στα Village? Αν ναι θα κάνω καιρό να την δω γιατί η κατάσταση εκεί είναι για γερά νεύρα!

Οχι, ευτυχως δεν παιζει μονο village :)

Εκλεισα για αυριο στο Odeon (Θεσσαλονίκη) :up:

Xμμ...ναι...δε σου δινει 100% πληρη εικονα αλλα σιγουρα ξεκαθαριζει παρα πολλα πραγματα σε σχεση μετα αλλα 2... ;)
To ειδα!!!!!Αψογο και κορυφαιο οπως τα 2 προηγουμενα.Αυτο που με προβληματιζει ειναι αν τελειωνει ο κυκλος διοτι το κεντρικο μηνυμα που περναει ειναι οτι τελειωνει οπως ξεκινησε το πρωτο δηλαδη ο κυκλος θα συνεχισει να επαναλαμβανεται.Μας ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ οτι ειναι εργο των ανθρωπων χωρις βεβαια να δειχνει ποιος ειναι απο πανω και επισης δεν ξερουμε τους λογους των πειραματων!Μαλλον θα βγει και 4ο! :)