Jump to content

Ταινίες: Προτάσεις - Κριτική

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόλις είδα το Battle Royal 2. Αρκετά καλό αλλά έχω ενστάσεις σε μερικά πράγματα. Πολύ βιετναμέζικο το κάναν. Σίγουρα ήθελαν να το κάνουν πιο αιματηρό απο το 1, το καταφέραν αλλά κάπου ξεφύγαν τελείως. Ακόμα πιστεύω οτι η διάρκεια της ταινίας είναι υπερβολικά μεγάλη με αποτέλεσμα να κάνει αρκετές κοιλιές και να κουράζει σε μεγάλο βαθμό.

Η ταινία έχει ορισμένες πολύ καλές σκηνές αλλά το συνεχές πιστολίδι καντάει γελοίο. Σίγουρα, αν και μου άρεσε, δεν θα το πρότεινα σε κανέναν. Υπάρχουν πολύ καλύτερες ταινίες. Το 1 ήταν σαφώς ανώτερο σε όλους τους τομείς.

• Απαντήσεις 12,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Παιδιά εγώ χθές είδα τα Πορφυρά Ποτάμια 2. Προσωπικά, η ταινία μου άρεσε αρκετά, διότι περιπλέκονταν τομείς όπως η θρησκεία, το μυστήριο, η αστυνομική περιπέτεια... Παρόλο που δεν είμαι φάν των γαλλικών ταινιών τα Πορφυρά ποτάμια 1&2 μου άρεσαν πάρα πολύ..

Θα την προτείνα ανεπιφύλακτα..!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος alexisco10 ( 7 Δεκ. 2004 , 14:48)

Paidia, eida ki egw to "The Incredibles"!

Me mia lexh... incredible!

Αααχ έλιωσα μιλάμε! :lol: Τέλειο! :)

http://img178.imageshack.us/img178/1052/rainwa8.gif

But I miss you most of all, my darling

When autumn leaves start to fall...

pedia ti lete na pao na do simera ta Πορφυρά Ποτάμια 2 i 8a ine kamia blakia to exi di kanis na mou pi entiposis

efxaristo

spacer.png

Βρε ανδρεα κοιτα και λιγακι πιο πανω...δεν βλάπτει!!! χα χα χα

καλα χριστουγεννα

http://www.my-smileys.de/smileys2/1281139042.gif

:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sakaflias (20 Δεκ. 2004 , 13:52)

Βρε ανδρεα κοιτα και λιγακι πιο πανω...δεν βλάπτει!!! χα χα χα

καλα χριστουγεννα

http://www.my-smileys.de/smileys2/1281139042.gif

kale to ida to pio pano ala rotao gia na paro kai mia defteri gnomi

min pao kai to do simera kai mou bgi patata

spacer.png

Το είδα εγώ το πορφυρά ποτάμια. Ντάξει για γαλλικό έργο είναι πολύ καλή περιπέτεια αλλά δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο. Μεγάλες σε διάρκεια κυνηγητά και σκηνές δράσεις που κουράζουν. Το σενάριο τετριμμένο αλλα ενδιαφέρον. Βέβαια η εξέλιξη και η κορύφωση (η οποία απουσιάζει... σχεδόν) δεν είναι ανάλογη της αρχής. Παρόλαυτα βλέπεται άνετα μιας και είναι μικρή σε διάρκεια (ή τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε εμένα).

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (20 Δεκ. 2004 , 14:42)

Το είδα εγώ το πορφυρά ποτάμια. Ντάξει για γαλλικό έργο είναι πολύ καλή περιπέτεια αλλά δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο. Μεγάλες σε διάρκεια κυνηγητά και σκηνές δράσεις που κουράζουν. Το σενάριο τετριμμένο αλλα ενδιαφέρον. Βέβαια η εξέλιξη και η κορύφωση (η οποία απουσιάζει... σχεδόν) δεν είναι ανάλογη της αρχής. Παρόλαυτα βλέπεται άνετα μιας και είναι μικρή σε διάρκεια (ή τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε εμένα).

1,5 ώρα ακριβώς μέτρησα. Το πρώτο μακράν καλύτερο, έλειπε πολύ και ο Βενσάν Κασέλ...

Σπύρος

http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg

Eιδα και εγω τα πορφυρα ποταμια.Σε πλοκη ηταν καλυτερα απο το 1 αλλα σαν ταινια ειναι ολιγον κατωτερη καθως ειναι χειροτερη σκηνοθετημενα και ερμηνευτηκα!Ξενερωτο τελος...εκει που ο κακος διαβαζει το μυστικο ξαφνικα αυτοκτονει και μενουμε ολοι με το π...ι στο χερι!Anyway ειναι μια καλη ταινια για σινεμα!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος araxtos (23 Δεκ. 2004 , 14:31)

auto me ton ai vasili pou einai lera (!!!)einai kalo ?emena moy arese i tainia me ton tse.

:) Συμφωνω!Κορυφαια η ταινια με τον Τσε,''Τα Ημερολογια μιας μοτοσυκλετας''.Πολυ καλη ερμηνεια ο τυπος που εκανε τον Τσε (θα τον εχετε σιγουρα προσεξει στο Amores Perros).

Μην περιμενετε παντως να δειτε ταινια σχετικα με τη δραση του ως επαναστατης.Καμια(σχεδον) σχεση.

Σε γενικες γραμμες δειχνει τα γεγονοτα και τους ανθρωπους που σημαδεψαν τη ζωη του και τον προβληματισαν πριν την επανασταση(23 χρονων ειναι στην ταινια) και τελικα τον οδηγησαν στην υλοποιηση της.

Παιδια η φωτογραφια ειναι εκπληκτικη!ΤΕΛΕΙΑ!!Προσεξτε το μπλε και το γαλαζιο στις σκηνες που ειναι γυρισμενες στα βουνα και την αντιθεση που κανουν με τις καφε αποχρωσεις!!

Μπορει να ακουγεται βλακεια αυτο το τελευταιο με το χρωμα,αλλα πραγματικα ειναι φοβερα τα πλανα!

Υ.Γ.Και ο πρωταγωνιστης ωραιο μωρο! :cool:

http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png

EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sakiss (21 Δεκ. 2004 , 00:02)

Eιδα και εγω τα πορφυρα ποταμια.Σε πλοκη ηταν καλυτερα απο το 1 αλλα σαν ταινια ειναι ολιγον κατωτερη καθως ειναι χειροτερη σκηνοθετημενα και ερμηνευτηκα!Ξενερωτο τελος...εκει που ο κακος διαβαζει το μυστικο ξαφνικα αυτοκτονει και μενουμε ολοι με το π...ι στο χερι!Anyway ειναι μια καλη ταινια για σινεμα!

:wacko: Καλο θα ηταν παντως να μην αποκαλυπτουμε το τελος,ακομη και αν ειναι τοσο μεγαλη κοτσανα.Pls

http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png

EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος araxtos (23 Δεκ. 2004 , 14:31)

auto me ton ai vasili pou einai lera (!!!)einai kalo ?

Κοίτα στην προηγούμενη σελίδα. Για μένα αξίζει με τα χίλια αρκεί να σου αρέσει αυτού του είδους το κάπως black χιούμορ.

KCB

molis gyrisa apo tin simoria twn 12

AISXOS!

poly kourastiki re paidia, gia to mono pou aksize itan to cast , tipota allo. i ploki an kai edixne entasi itan pano apo to miso ergo anousia, axristes skines , megalo -kourastiko ergo , xwris korifwsi , xwris skines drasis , kai me mia anatropi tis anagis mpas kai swzane to ergo alla mpa. eixan idi perasei oi 2 wres kai den katafere tipota, pantos eixe mousiki i opia edine ena apisteyto stil stin tainia, ena stil omws to opio ai8erobatouse sto keno tou montaz kai tou senariou :( , den 8a tin sinistousa gia cinema alla gia DVD mono

So this is how liberty dies, with thunderous applause

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MIB (25 Δεκ. 2004 , 03:20)

molis gyrisa apo tin simoria twn 12

AISXOS!

poly kourastiki re paidia, gia to mono pou aksize itan to cast , tipota allo. i ploki an kai edixne entasi itan pano apo to miso ergo anousia, axristes skines , megalo -kourastiko ergo , xwris korifwsi , xwris skines drasis , kai me mia anatropi tis anagis mpas kai swzane to ergo alla mpa. eixan idi perasei oi 2 wres kai den katafere tipota, pantos eixe mousiki i opia edine ena apisteyto stil stin tainia, ena stil omws to opio ai8erobatouse sto keno tou montaz kai tou senariou :( , den 8a tin sinistousa gia cinema alla gia DVD mono

Έτσι όπως μας την περιέγραψες δεν θέλω να την δώ ούτε σε ντι βι ντι :p

Εγώ πάντως έχω πορωθεί με το the house of flying daggers και μέσα στην βδομάδα σίγουρα θα επισκεφτώ κάποια αίθουσα των Στερ για να το απολαύσω.Έχω ακούσει τα καλύτερα αλλά και μόνο που οι συντελεστές του έργου είναι οι ίδιοι που βγάλαν το Hero μου φτάνει.Λένε οτι η ταινία το ξεπερνάει και το αφήνει πολυυ πίσω! Μακάρι ,άντε γιατί πολύ πατάτα έπεσε τώρα τελευταία και αναγκάστηκα να κόψω την αγαπημένη μου συνήθεια για λίγο. ;)

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Χάλια η Συμμορία των 12,τι ακούω εδώ μέσα;

ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ...

ΠΙΝΩ...

...ΚΑΠΝΙΖΩ...

ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...

ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

Εγώ παιδια τώρα τελευταία έχω αρχίσει κ βλέπω πολύ ιαπωνέζικο κινιματογράφο.(The Eye, THe Ring...)πιστεύω οτι ειναι ανερχόμενος και οτι ειναι αρκετα καλύτερος σε θέμα θρίλερ απ'οτι οι Αμερικάνικες αηδίες
http://www.braker1.com/southclubs/banners/mg-roverclub.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sakiss (25 Δεκ. 2004 , 12:36)

Tα ιπταμενα στυλετα τα ειδε κανεις?

egw ta eida, kai einai ena panemorfo parami8i to opio prepei na to dei kaneis se kinimatografiki ai8ousa! (dn einai hero, alla einai poly oraio)

isos i kalyteri tainia pou paizete aftin tin periodo sto cinema (meta ton alexandro)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jeanpoul (26 Δεκ. 2004 , 10:38)

Εγώ παιδια τώρα τελευταία έχω αρχίσει κ βλέπω πολύ ιαπωνέζικο κινιματογράφο.(The Eye, THe Ring...)πιστεύω οτι ειναι ανερχόμενος και οτι ειναι αρκετα καλύτερος σε θέμα θρίλερ απ'οτι οι Αμερικάνικες αηδίες

Το the ring 2 το εχει δει κανεις?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MIB (27 Δεκ. 2004 , 01:11)

egw ta eida, kai einai ena panemorfo parami8i to opio prepei na to dei kaneis se kinimatografiki ai8ousa! (dn einai hero, alla einai poly oraio)

isos i kalyteri tainia pou paizete aftin tin periodo sto cinema (meta ton alexandro)

ουάο,μόλις είπες 2 πράγματα για τα οποία έχω ακούσει από πολλούς τα αντίθετα!

Οι γνώμες που έχουν φτάσει μέχρι στιγμής στα αφτιά μου και στα μάτια μου σχετικά με το "ιπτάμενα στιλέτα" λένε οτι είναι καλύτερη ταινία απο το hero και για τον αλέξανδρο λένε οτι η ταινία είναι πατάτα και οτι είναι μια μέτρια ταινία κλάσεως dvd..

Βέβαια έχει τύχει να έχω προσωπικές απόψεις τελείως διαφορετικές από αυτές που συνιθίζω να ακούω για κάποια ταινία,πράγμα φυσιολογικό..αλλά μου έκανε εντύπωση που στο πόστ σου βρήκα 2 διαφορετικές απόψεις από αυτές που ακούγονται γενικώς :)

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

koitakse, otan paw na dw mia tainia kserw ti paw na dw kai se genikes grames ti na perimenw,

den eimai san merikous pou pane na doune as poume tin troia kai perimenane ntokimanter tou national geografic me istoriki panepistimiaki akribia, piga na dw mia tainia empneysmeni apo tin iliada, kai den me prosebale ka8olou opws to parousiasane(isa isa) to idio isxie kai ston aleksandro , mono pou stin periptosi tou alexandrou eixa mia megaliteri eyes8isia ws pros to 8ema tis katagogis tou (afti itan i moni mou epifilaksi) twra to pws ton parousiasane kai alla pou lene merikoi kai krinoun olika mia tainia ta akouw berese, egw piga eida ton alexandro ws gnisios cinefil, kai oxi ws poromenos ellinas, oi lipseis tis tainias ta filtra i mousiki! kai oi piitikes stigmes pou eixe i tainia me eksepliksan , (den 8a ksesasw tis 3 korifees stigmes! stin proti maxi prin arxisei , pou milouse o alexandros stous polemistes tou gia na tous empsixwsei kai petakse i camera mazi me ton aeto kai tin foni tou alexandrou mexri to antipalo stratopedo! i skini pou pligonete stin india panw sto alogo kai to filtro tis cameras meta!! kai telos i apisteyti stigmi tou 8anatou , me to pouli pou petakse mesa apo tin simaia pros ta panw tou kai ksepsixise!!!!) , pragmatika afto einai kinimatografos, kai afta apolaysa

twra sta iptamena stileta den 8a paw na ta dw, legontas sinexia oti afta den ginonte, kai na fonazw mesa sto cinema e ti kanei afti ? kai pws petaei sta dentra kai pws ewreite!ta iptamena stileta einai KINEZIKO EROTIKO PARAMI8I, kserw opws eipa ti paw na dw kai ti na perimenw, krinw tin ka8e tainia , me entelws diaforetika kritiria, alla omos me mia genikoteri kinimatografiki prosegisi i opia aposkopei stin sinoliki eikona tis tainias, se kamia periptosi omws , den krinw tis tainies monopleyra i fanatika, kai panta opws eipa tis krinw analoga sto eidos tous,

me afta ta kritiria ekrina kai ton alexandro kai ta iptamena stileta alla kai tin simoria twn 12 (pio panw) .