Jump to content

Ταινίες: Προτάσεις - Κριτική

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ωραιος, δεν το ηξερα το kapaki (αν και το εχω δει, επιβεβαιωνω, υπαρχει κι εκει οντως),

εχει και ανοικτες εγγραφες και γραφτηκα,

αν ανοιξουν οι εγγραφες στο magico ή εχει κανενας προσκληση,

ενημερωστε

Edited by patrickdrd

• Απαντήσεις 12,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Τώρα που το κουβεντιαζουμε για ισπανικές ταινίες που αξίζουν κάντε μια λίστα για αστυνομικές και ψυχολογικά θρίλερ που να μετράνε.

Τώρα που το κουβεντιαζουμε για ισπανικές ταινίες που αξίζουν κάντε μια λίστα για αστυνομικές και ψυχολογικά θρίλερ που να μετράνε.

Έχουν αναφερθει δεκαδες σε προηγουμενα ποστ.

Μην ξαναρχισουμε επαναληψη παλι..

Sent from mTalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Οποιος εχει μια προσκληση για το greek-team. cc ας μου στειλει. Ευχαριστω

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

εχω δει αρκετες....

Στο imdb πάντως από τις προτεινόμενες και βάση βαθμολογίας βρίσκεις πολύ εύκολα την επόμενη τηλεθέαση σου.

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Στο imdb πάντως από τις προτεινόμενες και βάση βαθμολογίας βρίσκεις πολύ εύκολα την επόμενη τηλεθέαση σου.

που τις βρισκεις τις προτεινομενες?

Στην κανονική σελίδα πριν από τους ηθοποιούς γράφει

'People who liked this also liked...'

Και στο android app λίγο πριν το τέλος γράφει

'more like this'.

παντως στο kodi το contratiempo δεν παιζει.ουτε σε terrarium :(

Ούτε στο "salts" του kodi στο βγάζει? Το βρήκα εκεί αλλά με την αγγλική μετάφραση, επίσης δεν είχε υπότιτλους αλλά γιαυτό γίνεται δουλειά!

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ούτε στο "salts" του kodi στο βγάζει? Το βρήκα εκεί αλλά με την αγγλική μετάφραση, επίσης δεν είχε υπότιτλους αλλά γιαυτό γίνεται δουλειά!

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μόνο σε μερικούς τρακερς υπάρχει. Προσωπικά το βρήκα στον μεγαλύτερο ρομανικο τρακερ σε ότι ποιότητα θέλετε από 1gb μέχρι 20. Έστειλα 3 προσκλήσεις αλλά δεν έχω άλλες. Όπως και για ipt τέλος και εκεί. Γιατι δεν μπήκε ακόμα στο kodi δεν γνωρίζω.

Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom

Μια χαρά είναι στο Kodi. Στο Exodus π.χ υπάρχει σε 720p x265 με ελληνικούς υπότιτλους.

Στο Bubbles υπάρχει 1080p h264.

Edited by xalaros

παντως στο kodi το contratiempo δεν παιζει.ουτε σε terrarium :(

Όντως σε Exodus και Specto είχε αποτελέσματα, αλλά όχι ενημερωμένα links.

Sent from my m1 note using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Después de Lucía (2012)

Ωμή για ένα πολύ δύσκολο και λεπτό θέμα.

Λίγο παρατραβηγμένη ίσως, αλλά αυτό που ήθελε να περάσει ο σκηνοθέτης το πέτυχε και με το παραπάνω.

Μου άρεσε.

8/10

Eίδα χθες το πολυδιαφημισμένο Get Out, που είχαμε αναφέρει και παραπάνω.

OK ενδιαφέρον σενάριο και βλέπονταν ευχάριστα μπορώ να πω, αλλά σε καμία περίπτωση κατ' εμέ πάντα για 8.1 που έχει στο imdb και γενικά περίμενα κάτι πολύ καλύτερο με βάση τις κριτικές που είχα δει.

Eίδα χθες το πολυδιαφημισμένο Get Out, που είχαμε αναφέρει και παραπάνω.

OK ενδιαφέρον σενάριο και βλέπονταν ευχάριστα μπορώ να πω, αλλά σε καμία περίπτωση κατ' εμέ πάντα για 8.1 που έχει στο imdb και γενικά περίμενα κάτι πολύ καλύτερο με βάση τις κριτικές που είχα δει.

Το τέλος ήταν πολύ βιαστικό.

Έχτιζε-έχτιζε η ταινία και στο τέλος απλά ήταν σα να ήθελαν κάπως να το μαζέψουν και να τελειώνουν.

Κατά τα άλλα καλό ήταν.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Είδα και εγώ το Get out. Μια λέξη έχω να πω... Ήμαρτον

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δείτε την και μην πιστεύετε τις απόψεις του καθένα

Αφού την δείτε τότε βγάλτε το δικό σας συμπέρασμα

Η ταινία είναι κατά γενική ομολογία από τις καλύτερες φετινές αλλά και πάλι δεν μπορούν να συμφωνούν όλοι (είναι και θέμα γούστου φυσικά)

Γιατι ρε παιδεια. Σκευφτομαι να την δω σημερα το βραδακυ.

Mα να τη δεις ρε φίλε... Είπε κανείς να μην τη δεις; :p

Ίσα ίσα που εγώ είπα ότι το σενάριο είναι ενδιαφέρον και ... διαφορετικό... Απλά είπα ότι δεν είναι και για 8.1 που έχει στο imdb...

Αν την έβλεπα σπίτι τυχαία, πιθανώς θα έλεγα καλή είναι, με διασκέδασε (για το Get Out μιλάω).

Επειδή είδα τις κριτικές, διάβασα ότι είναι φοβερή, απίστευτη, θριλεράρα, κτλ., περίμενα κάτι ΠΟΛΥ καλύτερο.

Για 10 ευρώ που πήγα και έδωσα στα Village, ΔΕΝ ήταν.

Πρώτα απ' όλα, περίμενα θρίλερ και αποδείχτηκε κωμωδία. Κανονικά και χωρίς καμιά υπερβολή, το έργο είναι κωμωδία.

Το άλλο κακό είναι ότι καταλαβαίνεις τι παίζει, τις "ανατροπές" κτλ. αμέσως, ξέρεις ακριβώς τι πρόκειται να συμβεί, σε βαθμό που λες "το κάνουν επίτηδες για να νομίσεις ότι θα γίνει αυτό, αλλά τελικά θα τα γυρίσουν τελευταία στιγμή και θα γίνει κάτι το αναπάντεχο". Όχι. Αυτό που περιμένεις και που πιστεύεις, αυτό και γίνεται.

Ξαναλέω, αν την έβλεπα τυχαία χωρίς να ξέρω τίποτα, θα έλεγα πλάκα είχε, not bad.

Αλλά αν περιμένετε φοβερό και τρομερό θρίλερ με έξυπνες ανατροπές, κτλ., καμία σχέση.

Δείτε την και μην πιστεύετε τις απόψεις του καθένα

Αφού την δείτε τότε βγάλτε το δικό σας συμπέρασμα

Σωστός... :)

Αν την έβλεπα σπίτι τυχαία, πιθανώς θα έλεγα καλή είναι, με διασκέδασε (για το Get Out μιλάω).

Επειδή είδα τις κριτικές, διάβασα ότι είναι φοβερή, απίστευτη, θριλεράρα, κτλ., περίμενα κάτι ΠΟΛΥ καλύτερο.

Για 10 ευρώ που πήγα και έδωσα στα Village, ΔΕΝ ήταν.

Πρώτα απ' όλα, περίμενα θρίλερ και αποδείχτηκε κωμωδία. Κανονικά και χωρίς καμιά υπερβολή, το έργο είναι κωμωδία.

Το άλλο κακό είναι ότι καταλαβαίνεις τι παίζει, τις "ανατροπές" κτλ. αμέσως, ξέρεις ακριβώς τι πρόκειται να συμβεί, σε βαθμό που λες "το κάνουν επίτηδες για να νομίσεις ότι θα γίνει αυτό, αλλά τελικά θα τα γυρίσουν τελευταία στιγμή και θα γίνει κάτι το αναπάντεχο". Όχι. Αυτό που περιμένεις και που πιστεύεις, αυτό και γίνεται.

Ξαναλέω, αν την έβλεπα τυχαία χωρίς να ξέρω τίποτα, θα έλεγα πλάκα είχε, not bad.

Αλλά αν περιμένετε φοβερό και τρομερό θρίλερ με έξυπνες ανατροπές, κτλ., καμία σχέση.

Kάπως έτσι τα έχω και εγώ στο μυαλό μου για τη συγκεκριμένη ταινία... Η μόνη μας διαφορά είναι ότι εγώ την είδα σπίτι, για αυτό και είπα "βλέπεται ευχάριστα"... :p

Κατά τα άλλα συμφωνώ, σίγουρα δεν είναι ταινία τρόμου, αν και σε ορισμένες φάσεις σου βγάζει έναν περίεργο τρόμο.... Και ναι συμφωνώ απόλυτα, ότι δεν έχει ανατροπές, καθόλου κιόλας...