junglist Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 http://www.imdb.com/title/tt2872732/ Εμενα μου αρεσε.η ταινια ειναι λιγο περιεργη (με περιεργη υποθεση) αλλα σαν ειδος ταινιας μαρεσει πολυ. Σε κρατα με αγωνια ως το τελος και πολυ θαθελα να δω ενα δευτερο μερος. 7.5/10 και λιγο ειναι... Είσαι κουβαρντάς. Δες και παλιότερα ποστ εδώ μέσα για το LUCY. Μια χαρά είναι στο 6.4 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Είσαι κουβαρντάς. Δες και παλιότερα ποστ εδώ μέσα για το LUCY. Μια χαρά είναι στο 6.4 Λες ε; Συνηθως δεν ειμαι. Παντως ο besson ολο κατι περιεργες ταινιες βγαζει. 5th element,leon.και αυτες μου αρεσαν (ασχετο και σχετικο). Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Λες ε; Συνηθως δεν ειμαι. Παντως ο besson ολο κατι περιεργες ταινιες βγαζει. 5th element,leon.και αυτες μου αρεσαν (ασχετο και σχετικο). Βρε συμφωνώ μαζί σου. Και μένα μου άρεσε ο Besson και όλες οι ταινίες που λες και η σειρά ταινιών TAXI (έχω και Peugeot)!. Και το Lucy βλεποταν, αλλά δεν ήταν για 7. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 είδα προχθές το a walk among the tombstones με το Λιαμ Νισον. ενα τυπικό αμερικάνικο αστυνομικό θρίλερ, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. μου άρεσε το ''δέσιμο'' του πρωταγωνιστή με τον έγχρωμο πιτσιρικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Μούφα το REC 4. Δυστυχώς μετά το πολύ καλό 1, τα υπόλοιπα 3 είναι χάλια. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Men, Women & Children πολύ καλό :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Μούφα το REC 4. Δυστυχώς μετά το πολύ καλό 1, τα υπόλοιπα 3 είναι χάλια. Τι περίμενες από μία τέτοια παραγωγή και ταινία.... Ιδια κατάταξή με τα... Paranormal activity. Blair witch project... Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Μου άρεσε το equalizer. Αν και κατάφερε κάτι που θα ζήλευε και ο Rambo, παρόλα αυτά την είδα ευχάριστα και μάλιστα είχα και απορία στο που θα καταλήξει όλο αυτό. Πάντως ο ψυχρός πόλεμος πήρε άλλη τροπή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Μου άρεσε το equalizer. Αν και κατάφερε κάτι που θα ζήλευε και ο Rambo, παρόλα αυτά την είδα ευχάριστα και μάλιστα είχα και απορία στο που θα καταλήξει όλο αυτό. Πάντως ο ψυχρός πόλεμος πήρε άλλη τροπή. -Πάρε τα γα@#$ένα λεφτά σου, πήγαινε σπίτι σου και παιξ' τον 9,800 φορές. :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Φοβερή ατάκα όντως lol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Requiem for a dream... Συγκλονίζει απλά. Αν την δείχναν στα σχολεία ούτε τσιγάρο δεν θα αγγιζε παιδί... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 την εχω δει! συγκλονιστικη απλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 THE JUDGE καταπληκτικες ερμηνειες τοσο απ τον ρομπερτ νταουνι τζουνιορ οσο και απ τον ντιβαλ με το ιδιο ονομα.:)Εδιναν και οι δυο τους ρεσιταλ ερμηνειας.Επισης υπεροχη σκηνοθεσια και φωτογραφια. και με πλοκη το εργο και με συγκινηση και λιγο χιουμορ. το μειον ηταν πως ηταν αργο και υπηρχε πιο πολυ το μπλα μπλα παρα η <δραση>αλλα σιγουρα ειναι ενα εργο που δε θα περασει απαρατηρητο απ τα οσκαρ και τις χρυσες σφαιρες τη κυριακη ειναι οι σφαιρες σωστα; Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Είδα μετά από καιρό το gone girl και το equalizer..πολύ καλές και οι δύο αν και συμφωνώ..Ούτε ο Ράμπο τέτοιο πράγμα Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Ειδε κανεις το big eyes του tim Burton; ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Before I go to sleep Ενδιαφέρον Θρίλερ με ιδιαίτερη υπόθεση. Καλή και η Kidman. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 ειδα την νεα ταινια του λιαμ νισον. a walk among the tombstones πολυ καλη με φανηκε. υποθεση παρομοια με το taken(ειναι ιδεα μου ή ο λιαμ παιζει μονο σε τετοιου ειδους;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 ειδα την νεα ταινια του λιαμ νισον. a walk among the tombstones πολυ καλη με φανηκε. υποθεση παρομοια με το taken(ειναι ιδεα μου ή ο λιαμ παιζει μονο σε τετοιου ειδους;) Όχι παίζει και σε κοινωνικές. Είδα πρόσφατα μια τέτοια, το Third Person. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 AMERICAN SNIPER Ο Clint Eastwood έφτιαξε άλλη μια τρομερή ταινία. Βασισμένο σε πραγματική ιστορία για τον καλύτερο σκοπευτή του Αμερικανού Στρατού και ίσως του κόσμου με επιβεβαίωμενους 150 θανάτους και με το ρεκόρ επιτυχημένης μεγαλύτερης βολής στον κοσμο σχεδόν στα 2χλμ!! Πολύ καλό και το ψυχολογικό κομμάτι της ταινίας που προσεγγίζει την σχέση του ήρωα με την οικογένειά του. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Όταν βγει στο xbmc θα την δω αμέσως γιατί την περιμένω από την προηγούμενη εβδομάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taketrance Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Παιδια προτεινετε κανα καλο μυστηριο-θριλερακι να δουμε, ειμαι σε τετοια φαση αυτο το Σ/Κ... Ειδα το You're Next και Before I Go To Sleep που ειπωθηκαν πιο πανω και μ αρεσαν αρκετα και τα δυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Παιδια προτεινετε κανα καλο μυστηριο-θριλερακι να δουμε, ειμαι σε τετοια φαση αυτο το Σ/Κ... Ειδα το You're Next και Before I Go To Sleep που ειπωθηκαν πιο πανω και μ αρεσαν αρκετα και τα δυο. gone girl, prisoners(πολύ καλό) και έχω ακούσει καλά λόγια για το the enemy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Μόλις είδα το american sniper. Δεν κατάλαβα τίποτα στο τέλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Μόλις είδα το american sniper. Δεν κατάλαβα τίποτα στο τέλος. Ρώτα τι δεν κατάλαβες, να σου λύσω την απορία. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 (edited) Βασικά, αυτό που δεν κατάλαβα είναι Χαιρέτησε την γυναίκα του και τα παιδιά του, βγήκε έξω, μπήκε στο αμάξι και τέλος. Τι κοιτούσε επίμονα όμως η γυναίκα του; Edited January 11, 2015 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts