Jump to content

Ταινίες: Προτάσεις - Κριτική

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειδα το storm of the century του stephen king.. Απιστευτο

Thriller???

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• Απαντήσεις 12,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

αυτο λες;

http://www.imdb.com/title/tt0135659/?ref_=ttep_ep_tt

εδιτ: ενα αρθρο για το gravity

στη σκηνη πυο αναφερει στο υ.γ. προσωπικα γελασα. με φανηκε τοσο ακυρη. πειτε με αναισθητο...

Edited by mol

Πρόσφατα, έκανα μια αναβαθμολόγηση σε κάποια ratings μου στο imdb. Έτσι, μεταξύ 100άδων ταινιών (όχι όλων όσων έχω δει, αλλά αρκετών), στην πρώτη θέση (με 10/10) βρίσκεται πλέον το Life of Pi, μαζί με το 25th Hour. :)

Τώρα, όσον αφορά άλλες ταινίες που είδα πρόσφατα (και βαθμολόγησα εκεί):

Prisoners και The Place Beyond the Pines: Εξαιρετικά και τα 2, από τα καλύτερα που έχω δει τον τελευταίο καιρό.

The Worls End και This is the end: Παρόμοιο θέμα, μια πιο χαλαρή ματιά του τέλους του κόσμου. Έχουν τν πλακίτσα τους.

We're the Millers: Περίμενα πως δεν θα μου αρέσει καθόλου (Άνοστον γαρ), αλλά τελικά οκ, του δίνω pass.

Turbo και Planes: Πολύ μέτρια, ειδικά από την Dreamworks περιμένω πολύ καλύτερα πράγματα.

Parkland: Η δολοφονία του JFK, από την πλευρά των γιατρών που ήταν στο γεγονός. Καλή ταινία.

The Numbers station, The host, No one lives: Kill on sight. Garbage.

Ειδική αναφορά στο After Earth. Ναι, ξέρω όλα τα αρνητικά της ταινίας, τα έχω ακούσει, ξέρω πως ο Will Smith έβλεπε ταινία μέσα στην ταινία, πως προωθεί τον γιο του, πόσο κακός σκηνοθέτης λένε πως είναι ο Shyamalan, πόσο αντιπαθητικός μου είναι ο γιος του Smith κτλ. Θεωρώ όμως πως κάποιοι μεγέθυναν τα αρνητικά αυτής της ταινίας. Δεν είναι τόσο κακή όσο λένε πολλοί, έχω δει και πολύ χειρότερες, αντικειμενικά τραγικές, που άρεσαν σε αρκετούς. Το θεωρώ, σε γενικές γραμμές, μια μέτρια ταινία. Ακριβώς δλδ στο 5/10 που παίρνει στο imdb.

Edited by DJDB

Ειδα το πριζονερς πριν. Οκ, καλη ταινια. Μεχρι εκει. Αν και λιγο κουραστικη. 2Μιση ωρες κραταει περιπου

Ναι mol.:)

Thriller???

Ναι. Του στιβεν κινγκ. Τηλεσειρα 4 ωρες. Οχι βασισμενο σε βιβλιο. Ο κινγκ εγραψε απο την αρχη το σεναριο για να γυριστει για τιβι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

στη σκηνη πυο αναφερει στο υ.γ. προσωπικα γελασα. με φανηκε τοσο ακυρη. πειτε με αναισθητο...

ποσες φορες εχω γελασει σε κατι και καλα συναισθηματικες στιγμες :p

σ'αρεσουν οι λιγο-οτι-να'ναι κωμωδιες? :p

μερικες που εχω λιωσει λιγο εως πολυ:

The other guys

Tropical Thunder

Shawn of the dead

Υπαρχουν και πιο light στυλ Easy A αν θες....

η καμια απο τα 80's ******** κωμωδια/παρωδια :p

Edited by impreza_sti
Απαγορεύονται οι άσεμνες εκφράσεις

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Το cinema περνάει μεγάλη κρίση δυστυχώς, έτσι το αποφεύγω εκτός σπάνιων περιπτώσεων. Η τελευταία ταινία που είδα ήταν το -the best offer- του Tornatore, την οποία είδα ευχάριστα μεν, αλλά δεν ενθουσιάστηκα. Περιμένω με ανυπομονησία το Nymfomaniac του Lars Von Trier , παρότι η τελευταία του ταινία, Melancholia, με απογοήτευσε. Απ τις καλύτερες ταινίες της τελευταίας 5ετίας είναι το Inception για μένα.

Πόσο τέλεια :D

Επίσης στο ίδιο καμένο ύφος:

http://www.imdb.com/title/tt1465522/?ref_=fn_al_tt_1

Δεν την ξερω, 1000 thanks :D

κοιτα η κατηγορια των horror comedy εχει διαμαντια :p

εχει βεβαια και κατι Zombie Stripers (που ειναι ΤΟΣΟ γελοια, που ειναι η μοναδικη ταινια που εχω πεσει απο την καρεκλα απο τα γελια, με την κοιλια κυριολεκτικα να υποφερει απο πονους και να μη μπορω να σταματησω)(σημαντικη η θεαση της με παρεα,καφτικη κατα προτιμηση :p)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

ειδα στο σινεμα το GRAVITY οχι ευτηχως σε 3d γιατι δεν ακουσα και τα καλυτερα για αυτο.Το εργο αν και λιγης διαρκειας που δεν το περιμενα ηταν αξιοπρεπεστατο sci fi drama .τα οπτικοακουστικα εφε εδεναν τελεια με την υποθεση και ενιωθες σαν να εισουν μεσα στο εργο.

Η σαντρα μετρια ερμηνεια, αλλα η χημεια την με το κλουνει εδεσε και ειπηρχαν σκηνες που ταν και συγκινιτικες..Μαλιστα μου θυμιζε σε καπια σημεια το απολο 13 και σε αλλα το αλιεν χωρις τα αλιεν ομως.

Δεν ειπηρχε το στοιχειο της αμερικανιας. ουτε τα κλισε παρα μονο ηταν ενα στορι επιβιωσης για το πιος θα τα καταφερνε η οχι μεχρι τελους.

Η μουσικη επενδυση στολιζε πολυ ομορφα το εργο και η σκηνοθεσια φωτογραφια απολαυστικη.

Ισως περιμενα καπιες ανατροπες. πιο πολυ δραση, αλλα το καλο ειναι πως ειχε πολυ αγωνια και δεν γινοταν κουραστικη ουτε αστεια.<ΤΟ μονο αστειο ηταν το κοινο των teenagers που νομιζαν πως εβλεπα τον σκερι μοβι>:mad:

Θα την προτεινα για σινεμα μιας και αυτα τα εργα φτιαχνονται για να τα δεις σε μεγαλη οθονη και σιγουρα θα παρει και κανα οσκαρ για τα visual εφε τησ

Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

ειδα στο σινεμα το GRAVITY οχι ευτηχως σε 3d γιατι δεν ακουσα και τα καλυτερα για αυτο.Το εργο αν και λιγης διαρκειας που δεν το περιμενα ηταν αξιοπρεπεστατο sci fi drama .τα οπτικοακουστικα εφε εδεναν τελεια με την υποθεση και ενιωθες σαν να εισουν μεσα στο εργο.

Η σαντρα μετρια ερμηνεια, αλλα η χημεια την με το κλουνει εδεσε και ειπηρχαν σκηνες που ταν και συγκινιτικες..Μαλιστα μου θυμιζε σε καπια σημεια το απολο 13 και σε αλλα το αλιεν χωρις τα αλιεν ομως.

Δεν ειπηρχε το στοιχειο της αμερικανιας. ουτε τα κλισε παρα μονο ηταν ενα στορι επιβιωσης για το πιος θα τα καταφερνε η οχι μεχρι τελους.

Η μουσικη επενδυση στολιζε πολυ ομορφα το εργο και η σκηνοθεσια φωτογραφια απολαυστικη.

Ισως περιμενα καπιες ανατροπες. πιο πολυ δραση, αλλα το καλο ειναι πως ειχε πολυ αγωνια και δεν γινοταν κουραστικη ουτε αστεια.<ΤΟ μονο αστειο ηταν το κοινο των teenagers που νομιζαν πως εβλεπα τον σκερι μοβι>:mad:

Θα την προτεινα για σινεμα μιας και αυτα τα εργα φτιαχνονται για να τα δεις σε μεγαλη οθονη και σιγουρα θα παρει και κανα οσκαρ για τα visual εφε τησ

λες και πηγαμε στην ιδια προβολη!!!:lol: (εκτος του οτι εγω την ειδα σε 3d). ωραια ταινια,βλεποταν ευχαριστα με μοναδικο μειονεκτημα την παιδικη χαρα που ειχε στηθει απο τα πιτσιρικια ολουθε...

Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις...

...σε έχω δει στην γ' εθνική...

Εμένα μου άρεσε το GRAVITY.

Ήξερα τι να περιμένω. Είναι μια ταινία που αξίζει σε 3D για όλες τις εικόνες του διαστήματος και της Γης και που σε κρατάει με αγωνία μέχρι τέλους.

Βγάζει κάπου ένα ερώτημα "Πόσο γκαντεμω είναι η πρωταγωνίστρια, για να της τυγχάνουν όλα αυτά στην ταινία", αλλά πραγματικά είναι πολύ καλά γυρισμένη.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Έχουμε και λέμε:

Prisoners: πολύ ωραία ανατροπή και ως το τέλος μας κρατήσε σε αγωνία.

Elysium: ωραίο concept αλλά περίμενα πιο πολλή δράση. Ευχάριστα βλεπόταν.

Pacific Rim: θύμιζε transformers και είχε στοιχεία από το anime/manga shingeki no kyojin (πχ. jaeger eren, τα τείχη, το ότι οι άνθρωποι "οδηγούσαν" το jaeger από μέσα, οποίος το έχει δει/διαβάσει θα έχει καταλάβει). Πολύ ωραία εφέ θα το προτιμούσα στο σινεμά αλλά και ο καναπές καλός ήταν.

Despicable me: τρελό γέλιο και φοβερές φιγούρες, για "παιδάκια" σαν εμένα ότι πρέπει.

Αναμένω να δω gravity αν και δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα.

Απόψε το μενού έχει mortal instruments. Όταν το δω θα σας πω και άποψη.

Αυτά από μένα προς το παρόν. ♡♥

Edited by linaki_gr

http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg

Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB

Django.φανταστικη ταινια.τωρα αξιωθηκα να τη δω.ο ταραντινο στα καλυτερα του.2 ωρες και 45 λεπτα,αλλα κυλα γρηγορα.

Τωρα εβαλα να δω movie 43 (φαρελλι) και αυριο elysium

Edit: http://www.theguardian.com/film/2013/jan/29/movie-43-hollywood-humiliation

Πρεπει να τα διαβαζω αυτα πρωτα...

Μη χασετε την ωρα σας...

Movie 43=Απιστευτη αηδια.-

Edited by venoos

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Chopper

http://www.imdb.com/title/tt0221073/?ref_=fn_al_tt_1

Από τις καλύτερες στο είδος της. Αφηγείται με κάποιες σάλτσες πάντα την ιστορία ενός απ τους μεγαλύτερους εγκληματίες της Αυστραλίας.

Ο Βana παίζει απίστευτα και σε πολλά σημεία η ταινία θύμισε Bronson, αν και δεν ήταν τόσο καλή νομίζω.

8/10 από εμένα :)

Ωραια ταινια το elysium.επιστημονικη φαντασια με δραση και χωρις να βαριεσαι σε κανενα σημειο.

Ειδα και το thor:dark world αλλα δε με ενθουσιασε τοσο οσο το πρωτο.μια υποθεση απο το τιποτα ισα ισα για να κανουν τη μεταβαση στο νο 3.μιας και αφησε υπονοουμενα ξεκαθαρα πως θα υπαρξει επομενη version

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Πειτε μου κατι για το gravity. Υπάρχει σκηνή που πηδάει η σαντρα σε δορυφορο που κάνει τον γύρω τις γης σε 1 μιση ωρα? Δηλαδή πηγαίνει με 25000 χλμ και..... Επίσης ο George Clooney πετάει στι διάστημα με ενα διαστημικό μηχανάκι. Δεν είναι σποιλερ απλα μου τα ειπαν και αν ισχύουν να μην τη δω. Edited by tpal
Θοδωρής

Πειτε μου κατι για το gravity. Υπάρχει σκηνή που πηδάει η σαντρα σε δορυφορο που κάνει τον γύρω τις γης σε 1 μιση ωρα? Δηλαδή πηγαίνει με 250000 χλμ και..... Επίσης ο George Clooney πετάει στι διάστημα με ενα διαστημικό μηχανάκι. Δεν είναι σποιλερ απλα μου τα ειπαν και αν ισχύουν να μην τη δω.

Φίλε μου η ταινία περιέχει κάποιες υπερβολές αλλά το κάνει για τον λόγο ότι θέλει να λέγεται ταινία και όχι ντοκιμαντέρ!

Αν δεν κολλάς σε λεπτομέρειες και θέλεις να δεις αυτό που πραγματικά θέλει να περάσει η ταινία, στο τέλος θα φύγεις καταενθουσιασμενος.

Αν δεν κολλάς σε λεπτομέρειες και θέλεις να δεις αυτό που πραγματικά θέλει να περάσει η ταινία, στο τέλος θα φύγεις καταενθουσιασμενος.

Ακριβώς! Νομίζω πως η θέαση της συγκεκριμένης ταινίας αποτελεί μια νέα κινηματογραφική εμπειρία από μόνη της.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Φίλε μου η ταινία περιέχει κάποιες υπερβολές αλλά το κάνει για τον λόγο ότι θέλει να λέγεται ταινία και όχι ντοκιμαντέρ!

Ακριβώς! Νομίζω πως η θέαση της συγκεκριμένης ταινίας αποτελεί μια νέα κινηματογραφική εμπειρία από μόνη της.

Ενταξει παιδια απλα δεν θελω να καταληξω ν δω μια Αμερικανια με μπολικο ψεμα. Ενταξει ν εχει λιγο αλλα οχι υπερβολικο. Σας ευχαριστω και τους δυο.Σειρα εχει παρει το Thor 2 τωρα.

Θοδωρής

Πολύ καλή ταινία το the prisoners.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Αξίζει να το δω σε 3d το Gravity παιδιά? Ή καλύτερα σε κανονική προβολή?

Λένε πως το gravity έχει φτιαχτεί για 3D

Είδα 3D το Thor 2. Αρκετά καλό παιδιά. Με μάχες και εφέ τρομερά.

Θοδωρής