Lerris Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 to saw 2 den itan toso kalo oso to proto kata tignomi mou Δεν ξέρω αν ήταν τόσο καλό όσο το 1, πάντως αυτό που μου άρεσε περισσότερο ήταν που η ιστορία που δημιούργησαν στο saw, προχώρησε στο saw II, εξελήχθηκε. Δεν αρκέστηκε μόνο στις παγίδες, τους φόνους κτλ, αλλά μας πρόσφερε κάτι καινούργιο το sequel, πράγμα που ξεχώρησε κατά τη γνώμη μου! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] "To Be or Not to Be a Snarf"? That's the real question! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 Veco απο εσενα θελω μια χαρη...:O Αν φυσικα γινεται ε!;) Επειδη οπως σου ειπα εισαι ψαγμενος πολυ με τις ταινιες και ειδικα σαν αυτες του προηγουμενου ποστ σου,θελω να σε ρωτησω εαν ξερεις κανα site με "τιτλους" τετοιους.(και περιληψη αν υπαρχει.) Δεν θελω να σου πω να κανεις καμια λιστα δικη σου.(εστω τιτλους!) Στο B-Movies, έχει αρκετές και πολλά ενδιαφέροντα θέματα, σχετικά με τις ταινίες. Υπάρχουν πολλά, θα κοιτάξω και θα σ' τα στείλω με PM. ego file VeCo eiha apogoitethei me to Matrix para polu opou i proti tainia itan korufi kai i suneheies itan emetos kai ekei enas filos mou diatupose ton hruso kanona :lol: . pantos opos les sigoura uparhoun kai oi exereseis pou epivevaionoun ton kanona ;) . Το Matrix δυστυχώς ήταν η κακή εξαίρεση. Αλλά σαν ταινία, σαν αποτέλεσμα δηλαδή, ήταν άρτιο,σκηνοθετικά και ερμηνευτικά. Μόνο το σενάριο είχε πρόβλημα γιατί εμβάθυνε πολύ περισσότερο απ' όσο χρειαζόταν. Αν το σκεφθείς όμως, αυτό ήταν το θετικό, γιατί προχώρησε περαιτέρω, δεν έμεινε σε ότι μας είχε δώσει η πρώτη ταινία. Οk, thnks, θα το ψάξω! Όσο για τη συζήτηση που ανοίξατε περί sequels, θα συμφωνήσω απολύτως με τον VeCo. Ξενερώνω άγρια όταν βλέπω να βγαίνει κάποια συνέχεια, αλλά χωρίς τους ίδιους ηθοποιούς. Στις εξερέσεις με συνέχειες αντάξιες των original ταινιών, θέλω να προσθέσω τα Scream 2 & 3, αλλά και το Saw II. Ήταν αξιόλογες συνέχειες. Και τα Scream και το Saw ήταν αρκετά καλά sequels, ισάξια με τα πρώτα (το καλύτερα/χειρότερα το κρίνει ο καθένας μόνος του, σαν ταινίες όμως ήταν ισάξιες). Όπως επίσης και τα X-Men (περισσότερο το 2 βέβαια). και ο αρχοντας των δαχτυλιδιων!! Αυτό βασικά δεν πιάνεται. Είναι σαν μία ταινία. Αλλά συμφωνώ, είναι και οι τρεις καταπληκτικές. Γυρίστηκε όλο μαζί, οπότε δεν μπορεί να θεωρηθεί σαν sequel... Κατά τα άλλα τα LOTR παίζουν σε δική τους κατηγορία... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 ειδα το butterfly effect 2 μια λεξη μονο πιστευω πως ταιριαζει....απογοητευση... θα δοκιμασω την τυχη μου με το The.Fast.and.the.Furious.-.Tokyo.Drift.(2006) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 Και τα Scream και το Saw ήταν αρκετά καλά sequels, ισάξια με τα πρώτα (το καλύτερα/χειρότερα το κρίνει ο καθένας μόνος του, σαν ταινίες όμως ήταν ισάξιες). Όπως επίσης και τα X-Men (περισσότερο το 2 βέβαια). Ως μεγάλος fan των teen horror movies/ slashers - δηλ. Scream, I Know What You Did Last Summer, Urban Legend κτλ...συμφωνώ εν μέρει με τον VeCo. Βέβαια το 2ο Scream δεν έφτανε σε τίποτα το 1ο και το 3ο ήταν παραπάνω "χιουμοριστικό" απ' οτι θα ήθελα, αλλά και τα τρία είναι σίγουρα κλασσικά... Όσο για το X-men..το 1ο και το 2ο για μένα ήταν εκπληκτικά...Το 3ο τα κατέστρεψε όλα. Το Matrix, τέλος, κάθε φορά που το σκέφτομαι μου έρχεται μια εικόνα στο μυαλό: Το Matrix είναι σαν το παιδάκι στο σχολείο που κανείς δεν περιμένει να τα πάει ιδιαίτερα καλά στα μαθήματα επειδή δεν ακολουθεί τον κλασσικό τρόπο διαβάσματος, αλλά κάνει την έκπληξη και όλοι μένουν με το στόμα ανοιχτό. Στη συνέχεια όμως ψωνίζεται και το παίρνει πάνω του, νομίζοντας πως έχει ανακαλύψει την Αμερική και πως η δική του πρόοδος θα κρίνει την Ιστορία της Μάθησης... Δεν ξέρω γιατί, αλλά αν και fan της επιστημονικής φαντασίας ποτέ δεν θεώρησα "έξυπνο τέχνασμα" να κάνει κανείς, μια ταινία επίτηδες δυσνόητη και υπερβολική απλά και μόνο για να ξεχωρίσει από τον σωρό... Εν ολίγοις, μου άρεσε η ιδέα, με απογοήτευσε ΠΛΗΡΩΣ η υλοποίηση (Βέβαια το 1ο ομολογουμένως ήταν καλό, το δεύτερο μόνο η Belucci με κράτησε να μη φύγω στο 10λεπτο και το 3ο με τρόμαξε όταν άφησε υπονοούμενο πως μπορεί και να υπάρξει κι άλλη τριλογία :p ) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 Ως μεγάλος fan των teen horror movies/ slashers - δηλ. Scream, I Know What You Did Last Summer, Urban Legend κτλ...συμφωνώ εν μέρει με τον VeCo. Βέβαια το 2ο Scream δεν έφτανε σε τίποτα το 1ο και το 3ο ήταν παραπάνω "χιουμοριστικό" απ' οτι θα ήθελα, αλλά και τα τρία είναι σίγουρα κλασσικά... Όσο για το X-men..το 1ο και το 2ο για μένα ήταν εκπληκτικά...Το 3ο τα κατέστρεψε όλα. Το Matrix, τέλος, κάθε φορά που το σκέφτομαι μου έρχεται μια εικόνα στο μυαλό: Το Matrix είναι σαν το παιδάκι στο σχολείο που κανείς δεν περιμένει να τα πάει ιδιαίτερα καλά στα μαθήματα επειδή δεν ακολουθεί τον κλασσικό τρόπο διαβάσματος, αλλά κάνει την έκπληξη και όλοι μένουν με το στόμα ανοιχτό. Στη συνέχεια όμως ψωνίζεται και το παίρνει πάνω του, νομίζοντας πως έχει ανακαλύψει την Αμερική και πως η δική του πρόοδος θα κρίνει την Ιστορία της Μάθησης... Δεν ξέρω γιατί, αλλά αν και fan της επιστημονικής φαντασίας ποτέ δεν θεώρησα "έξυπνο τέχνασμα" να κάνει κανείς, μια ταινία επίτηδες δυσνόητη και υπερβολική απλά και μόνο για να ξεχωρίσει από τον σωρό... Εν ολίγοις, μου άρεσε η ιδέα, με απογοήτευσε ΠΛΗΡΩΣ η υλοποίηση (Βέβαια το 1ο ομολογουμένως ήταν καλό, το δεύτερο μόνο η Belucci με κράτησε να μη φύγω στο 10λεπτο και το 3ο με τρόμαξε όταν άφησε υπονοούμενο πως μπορεί και να υπάρξει κι άλλη τριλογία :p ) Scream: Είναι κλασσικά γιατί ήταν τα πραγματικά πρώτα δείγματα εντελώς mainstream τρόμου. X-Men: Εντάξει, το τρίτο μπορεί να μην ήταν η καλύτερη ταινία για να κλείσει η τριλογία, αλλά κατά τη γνώμη μου ήταν αρκετά αξιοπρεπές. Εξ άλλου πρέπει να σκεφτούμε πως απουσίαζε ο σκηνοθέτης των προηγούμενων δύο ταινιών. Matrix: Λίγο σκληρή η παρομοίωση, αλλά σωστή. Γι' αυτό φταίει το στούντιο, που έδωσε στους αδελφούς εν λευκώ εξουσία για τις 2 ταινίες. Για πιο γενικά, look up! :p :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 Scream: Είναι κλασσικά γιατί ήταν τα πραγματικά πρώτα δείγματα εντελώς mainstream τρόμου. X-Men: Εντάξει, το τρίτο μπορεί να μην ήταν η καλύτερη ταινία για να κλείσει η τριλογία, αλλά κατά τη γνώμη μου ήταν αρκετά αξιοπρεπές. Εξ άλλου πρέπει να σκεφτούμε πως απουσίαζε ο σκηνοθέτης των προηγούμενων δύο ταινιών. Matrix: Λίγο σκληρή η παρομοίωση, αλλά σωστή. Γι' αυτό φταίει το στούντιο, που έδωσε στους αδελφούς εν λευκώ εξουσία για τις 2 ταινίες. Για πιο γενικά, look up! :p :) X-men 3: Δεν αντιλέγω πως ήταν μια αξιοπρεπέστατη ταινία. Απλά δεν ήθελα να τελειώσει έτσι η τριλογία. Matrix: Σίγουρα φταίνε τα studio. Αλλά εξ αρχής το Matrix είχε κάτι το "υπεροπτικό" σαν αίσθηση... Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argy_4 Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 Ta matrix itan korifi... to 1 itan apistefta teleio...to 2o einai polu kalo...ee..gia to 3 den itan kai asximo...oxi oso tha perimenan...basika einai thema goustou... emena me aresan kai ta 3... gia ton arxonta...to 3o meros...den me enthousiase oso tha perimena...den kserw giati auto... oso gia to saw.. apo ploki den itan idia....se allous arese to 1 pio polu...se allous to 2...pio polu...kai se allous kai ta 2 isaksia... einai thema goustou opws eipa :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 Όχι κι άσχημο το Return of the King; :wacko: Σίγουρα είναι προσωπική σου άποψη, αλλά νομίζω πως οι περισσότεροι θεωρούν το τρίτο μέρος το καλύτερο της σειράς... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argy_4 Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 Όχι κι άσχημο το Return of the King; :wacko: Σίγουρα είναι προσωπική σου άποψη, αλλά νομίζω πως οι περισσότεροι θεωρούν το τρίτο μέρος το καλύτερο της σειράς... den eipa oti einai to xeirotero...apla to perimena polu kalitero... malon epeidi sto 2o eixa porwthei para polu... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 Veco σ'ευχαριστω παρα πολυ.:happy: Υποψην ειδα το Cannibal Holocaust (uncut version) και ενταξει...ειναι πραγματικα πολυ αγρια ταινια οπως το ειχες πει. Δεν το συζηταμε οτι δεν ειναι με τιποτα για ατομα ολων των ηλικιων... Μου ειχε ξεφυγει αυτη η ταινια (και σιγουρα και αλλες) και δεν το συζηταμε οτι αξιζε πραγματικα. Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 Veco σ'ευχαριστω παρα πολυ.:happy: Υποψην ειδα το Cannibal Holocaust (uncut version) και ενταξει...ειναι πραγματικα πολυ αγρια ταινια οπως το ειχες πει. Δεν το συζηταμε οτι δεν ειναι με τιποτα για ατομα ολων των ηλικιων... Μου ειχε ξεφυγει αυτη η ταινια (και σιγουρα και αλλες) και δεν το συζηταμε οτι αξιζε πραγματικα. Πάρε κι άλλα links. Γενικά, :google:http://www.bloody-disgusting.com http://www.esplatter.com http://www.braineater.com http://www.allhorrormovies.com Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 kalispera kamia kali protasi gia tainia exete? Thelw thriler k agonia... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 xtes eida thn tainia a sound of thunder.Poly kalo sci fi thriller basismeno apo ena epeiosodio mias seiras antoistixhs me tis zonhs tou lukofotos. h upothesh einai pos sto melon oi anthropoi gurnane piso sto xrono gia na blepoun kai na skotonoun deinosaurous,enantis mias megalhs amoibhs.se mia apostolh omos kapios ap tous episkeptes tha ferei kati katalathos mazi tou sto melon opou tha epireastei os apotelesma, olh h oikologikh alusida.To klima ths ghs tha alaxei, tha emfanizontai metalagmena proistoika terata kai poulia,eno tha kundinepsei na metalaxthei se teras kai to anrthopino eidos. sthn tainia pezei o ben kngkslei.Exei polh agonia kai skhnes pou se tarazoun.idios mia pros sto telos ths tainias pou htan sokaristhkh. axizei anepifulakta. Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 Πάρε κι άλλα links. Γενικά, :google:http://www.bloody-disgusting.com http://www.esplatter.com http://www.braineater.com http://www.allhorrormovies.com 1000 ευχαριστω!!! Believe me εψαξα στου google με διαφορες "λεξεις", αλλα μαλλον δεν ηταν οι σωστες...Μονο το esplatter ηξερα...:O Anyway, thanks για τον κοπο σου.;) Και για να μην ειμαι τελειως off topic, προσφατα ειδα και το "The Devil Wears Prada".Καλη ταινια.Οχι τιποτα το εξαιρετικο, αλλα πολυ καλη. H Meryl Streep ειναι απιστευτη στον ρολο της.Πραγματικα. Και φυσικα η Anne Hathaway μολις αλλαζει το look της ειναι θεα ετσι;;;:happy: Εγω εμεινα!:love: Η ολη ιστορια δεν ειναι τιποτα το συγκλονιστικο αλλα περνας ομορφα την ωρα σου παρακολουθντας την. Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 1000 ευχαριστω!!! Believe me εψαξα στου google με διαφορες "λεξεις", αλλα μαλλον δεν ηταν οι σωστες...Μονο το esplatter ηξερα...:O Anyway, thanks για τον κοπο σου.;) Κανένας κόπος φίλε μου. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 Και για να μην ειμαι τελειως off topic, προσφατα ειδα και το "The Devil Wears Prada".Καλη ταινια.Οχι τιποτα το εξαιρετικο, αλλα πολυ καλη. H Meryl Streep ειναι απιστευτη στον ρολο της.Πραγματικα. Και φυσικα η Anne Hathaway μολις αλλαζει το look της ειναι θεα ετσι;;;:happy: Εγω εμεινα!:love: Η ολη ιστορια δεν ειναι τιποτα το συγκλονιστικο αλλα περνας ομορφα την ωρα σου παρακολουθντας την. Απευθύνεται όμως στο γυναικείο κοινό η ταινία. Προσωπικά με αφήνουν αδιάφορο όλες αυτές οι επιδείξεις μόδας,καθώς και οι ενδυματικές επιλογές των πρωταγωνιστών. Δε μου κέντρισε το ενδιαφέρον καμία ηθοποιός της ταινίας. Δεν μπορώ να πω οτι βαρέθηκα κατά τη διάρκεια της προβολής...Ούτε ενθουσιάστηκα όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Eide kaneis ta Lady in the Water kai Children of men?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Eide kaneis ta Lady in the Water kai Children of men?? Το δευτερο εχω προγραμματισει να το δω, με τραβηξαν τα trailers...πρεπει να ειναι ωραια ταινια :O Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Είδα χθες το Thank you for smoking. Εξαιρετική και έξυπνη ταινία, πάρα πολύ καλές ερμηνείες, έξοχο σενάριο και εκπληκτικές ατάκες και καλή σκηνοθεσία. Όπως και για όλες τις ταινίες που μου άρεσαν, δεν θα πω πολλά, απλά μόνο πως πρέπει να την δείτε... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 και εμενα μου αρεσε το thank you for smoking συμφωνω απολυτα με τον veco και ειναι ταινια που εχει και κατι να πει Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 ειδα το butterfly effect 2 μια λεξη μονο πιστευω πως ταιριαζει....απογοητευση... θα δοκιμασω την τυχη μου με το The.Fast.and.the.Furious.-.Tokyo.Drift.(2006) τελικα δεν απογοητευτηκα μια χαρα ταινιουλα το φαστ εντ φιουριους! :) αυριο λεω να δω to "bottom's up" με την paris hilton.. ..τι λετε?χασιμο χρονου?:O :X Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 Ταινία με Paris; Δεν ξέρω, λίγο απίθανο να είναι καλή ταινία... Πάντως αν την δεις πες μας εντυπώσεις να ξέρουμε... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerris Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 Eγώ πάλι, είδα το Just Friends (το χρονικό μια χιλόπιτας) με Ryan Reynolds & Amy Smart. Καλή ταινία που σε κάνει να περνάς πολύ ευχάριστα την ώρα σου. Απολαυστικότατος ο Reynolds στην ερμηνία του. Μου θύμισε έντονα τον Jim Carrey σε κάποιες στιγμές, με την καλή έννοια όμως. Θα μπορούσε κάλλιστα να θεωρηθεί διάδοχός του στην κωμωδία. Πολύ καλή και η Αnna Faris (βλέπε Cindy από Scary Movies)! Καλά, η κοπέλα δεν παιζόταν στη συγκεκριμένη ταινία! Τα σπάει πραγματικά! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] "To Be or Not to Be a Snarf"? That's the real question! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 Eγώ πάλι, είδα το Just Friends (το χρονικό μια χιλόπιτας) με Ryan Reynolds & Amy Smart. Καλή ταινία που σε κάνει να περνάς πολύ ευχάριστα την ώρα σου. Απολαυστικότατος ο Reynolds στην ερμηνία του. Μου θύμισε έντονα τον Jim Carrey σε κάποιες στιγμές, με την καλή έννοια όμως. Θα μπορούσε κάλλιστα να θεωρηθεί διάδοχός του στην κωμωδία. Πολύ καλή και η Αnna Faris (βλέπε Cindy από Scary Movies)! Καλά, η κοπέλα δεν παιζόταν στη συγκεκριμένη ταινία! Τα σπάει πραγματικά! Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Η ταινία μου είχε αρέσει πάρα πολύ, γιατί ήταν μία τίμια κωμωδία για να περάσεις καλά το βράδυ σου. Μου φαίνεται πως πρέπει να επισκεφθώ κάποιο dvd club... :wink: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerris Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Η ταινία μου είχε αρέσει πάρα πολύ, γιατί ήταν μία τίμια κωμωδία για να περάσεις καλά το βράδυ σου. Μου φαίνεται πως πρέπει να επισκεφθώ κάποιο dvd club... :wink: Να επισκεφθείς, να επισκεφθείς! Πραγματικά, αξίζει σαν κωμωδία. Γέλασα πολύ! Δε χρειάζεται να επαναλάβω όσα προείπα στο αρχικό μου post. Η ταινία προτείνεται ανεπιφύλακτα. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] "To Be or Not to Be a Snarf"? That's the real question! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts