VeCo Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Ακριβώς είναι πιο μοντέρνος ο χορός από τα δικά μου γούστα. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 οκ σε ευχαριστω VeCo..αν την δω θα σου εχω νεοτερα..:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argy_4 Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Grudge 2 proboli se cinema pia imerominia??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Oποιος οποια ειναι φανατικη-κος του βα νταμ να παει να νοικιάσει το second in command μαρεσε πολύ Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeikinitos Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 Χθες πήγα και είδα με τον αδερφό μου το "Σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι: Η Αρχή" Ήταν κάτι το απερίγραπτο (όχι με την αρνητική σημασία). Η μουσική επένδυση της ταινίας απλά ήταν τέλεια, η πλοκή και το σενάριο ολίγον τι κουφά:blink: :wacko: Δεν είχε κάτι το συγκεκριμένο, αφήστε που στο τέλος κυριαρχεί το κακό. Είχε πολλές σκηνές με αίμα και καννιβαλισμούς. Στοιχεία σεξ δεν είχε καθόλου (εκτός από κάτι αθώα φιλάκια στο στόμα με γλώσσα στην αρχή...). ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην την δείτε βράδυ!!!! Θα οδηγηθείτε σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις! edit: Ίσως χρειαστείτε και το τηλέφωνο του Πανελλήνιου Συλλόγου Οικογενειών για την Ψυχική Υγεία μετά την ταινία Δήλου 3, Βύρωνας 16231, Τηλέφωνο/Φαξ: 2107640277 email: sopsi@ath.forthnet.gr Παράθεση Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seras Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 Παιδιά η ταινία, που φαίνονται κάποιες σκηνές από αυτήν, στο βίντεοκλιπ των creal - επικίνδυνα σε θέλω- πως λέγεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 Ήταν κάτι το απερίγραπτο (όχι με την αρνητική σημασία). Η μουσική επένδυση της ταινίας απλά ήταν τέλεια, η πλοκή και το σενάριο ολίγον τι κουφά:blink: :wacko: Δεν είχε κάτι το συγκεκριμένο, αφήστε που στο τέλος κυριαρχεί το κακό. Είχε πολλές σκηνές με αίμα και καννιβαλισμούς. Στοιχεία σεξ δεν είχε καθόλου (εκτός από κάτι αθώα φιλάκια στο στόμα με γλώσσα στην αρχή...). ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην την δείτε βράδυ!!!! Θα οδηγηθείτε σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις! edit: Ίσως χρειαστείτε και το τηλέφωνο του Πανελλήνιου Συλλόγου Οικογενειών για την Ψυχική Υγεία μετά την ταινία Δήλου 3, Βύρωνας 16231, Τηλέφωνο/Φαξ: 2107640277 email: sopsi@ath.forthnet.gr Υπερβολικέ... Μην ξεχνάς τα spoilers. Αν και αυτό που αναφέρεις είναι προφανές, αφού η ταινία είναι prequel, καλύτερα να χρησιμοποιείς τα spoilers για πράγματα που έχουν σχέση με το τέλος ταινιών, την πλοκή κλπ... edit: Χρόνια Πολλά! :) Παιδιά η ταινία, που φαίνονται κάποιες σκηνές από αυτήν, στο βίντεοκλιπ των creal - επικίνδυνα σε θέλω- πως λέγεται; Η ταινία είναι το Straight Story, εδώ μπορείς να βρεις περισσότερες πληροφορίες, καθώς και το link με το trailer της ταινίας. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeikinitos Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 Παιδιά η ταινία, που φαίνονται κάποιες σκηνές από αυτήν, στο βίντεοκλιπ των creal - επικίνδυνα σε θέλω- πως λέγεται; straight story. Παράθεση Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 Δυο ταινιες ειδα τελευταια... Η πρωτη ειναι το Rest Stop. Δυστυχως τα "κενα" στο σεναριο,οι μετριιοτατες ερμηνιες αλλα και τα σκηνοθετικα λαθη επισκιαζουν παρα πολυ και χαλανε μια πετυχημενη συνταγη γι ταινιες τρομου.(Του psycho που βασανιζει και σκοτωνεςι αθωα θυματα δηλαδη.) Κριμα..θα μπορουσε να ειναι πολυ καλυτερη,αλλα αν δεν κανω λαθος ηταν και χαμηλου κοστους η παραγωγη της. Ωστοσο δεν λοιπουν και μερικες "δυνατες σκηνες", που οκ...αξιζουν...μονες τους ομως. Η δευτερη ηταν το "The Wild" . Αnimation βασισμενο επισης στην πετυχημενη συνταγη για animationς...τα ζωα! Eχει γινει πολυ καλη δουλεια και υπαρχουν σκηνες που πραγματικα βγαζουν γελιο.Για DVD σε ενα χαλαρο κλιμα ειναι οτι πρεπει.;) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 paidia osoi den to xerete aurio to athinorama prosferei dorean eisodo se orismenous kinimatografous gia kapoies tainies, episis ehei kai alles prosfores gia estiatoria Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 Με μόνη διαφορά πως είναι για επιλεγμένους κινηματογράφους, για την τελευταία παράσταση και πως θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οπότε αν θέλει κάποιος να πάει σε κάποια από τις μεγάλες ταινίες, καλά θα κάνει να πάει κανένα δίωρο το λιγότερο πριν... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 Χθες πήγα και είδα με τον αδερφό μου το "Σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι: Η Αρχή" ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην την δείτε βράδυ!!!! Θα οδηγηθείτε σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις! edit: Ίσως χρειαστείτε και το τηλέφωνο του Πανελλήνιου Συλλόγου Οικογενειών για την Ψυχική Υγεία μετά την ταινία Δήλου 3, Βύρωνας 16231, Τηλέφωνο/Φαξ: 2107640277 email: sopsi@ath.forthnet.grμωρε σοβαρολογεις τωρα πως θα χεστουμε πανω μας τοσο πολυ? Ηταν αληθεια τοσο τρομαχτικη? με ταραξε η κριτικη σου :cry: και ηθελα πολυ να παω να την δω αποψε !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeikinitos Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 μωρε σοβαρολογεις τωρα πως θα χεστουμε πανω μας τοσο πολυ? Ηταν αληθεια τοσο τρομαχτικη? με ταραξε η κριτικη σου :cry: και ηθελα πολυ να παω να την δω αποψε !! Πιστεύω πως θα τρομάξεις ναι. Ένα σου λέω: Εγώ μετά από κάποιες σκηνές με τόσο αίμα και διαμελισμούς έβλεπα με απάθεια τη συνέχεια. Κόντευα να πάθω σοκ! Πάντως εγώ σου συνιστώ να πας να την δεις για 2 λόγους: 1) Να αποκομμίσεις μία ακόμα εμπειρία από ταινίες τρόμου 2) Να δοκιμάσεις τα όρια του εαυτού σου!:lol: Παράθεση Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 pantos ego pou eho dei tin proti tainia den thelo na pao na do ti deuteri ohi apo fobo alla epeidi ti theoro megali blakeia tin oli tainia. katantaei bareto to olo skiniko kai genik den ehei noima. protimo kanena hellraiser Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 Παιδιά πάντως εγώ δεν θέλω να ξαναδώ θρίλερ του στύλ:Όσο περρισσότερο αίμα δείξουμε τόσο καλύτερα.Η τελευταία που είδα ήταν το Saw2 .Σκεφτόμουν επι μια βδομάδα τις φρικιαστικές εκείνες εικόνες.:wacko: Τελευταία ταινία που είδα ήταν το krank.Μη τη ψάχνετε,δεν έχει βγεί ακόμα στους κινηματογράφους.!:DΚαταλάβατε πιστεύω.Θα κάνει καλές πωλήσεις λογικά,είναι περιπέτεια με πολλή δράση.Το σενάριο είναι αρκετά καλό και μπορώ να πω ό,τι η ταινία μου άρεσε αρκετά.coming soon...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 Παιδιά πάντως εγώ δεν θέλω να ξαναδώ θρίλερ του στύλ:Όσο περρισσότερο αίμα δείξουμε τόσο καλύτερα.Η τελευταία που είδα ήταν το Saw2 .Σκεφτόμουν επι μια βδομάδα τις φρικιαστικές εκείνες εικόνες.:wacko: Τελευταία ταινία που είδα ήταν το krank.Μη τη ψάχνετε,δεν έχει βγεί ακόμα στους κινηματογράφους.!:DΚαταλάβατε πιστεύω.Θα κάνει καλές πωλήσεις λογικά,είναι περιπέτεια με πολλή δράση.Το σενάριο είναι αρκετά καλό και μπορώ να πω ό,τι η ταινία μου άρεσε αρκετά.coming soon...:) τσιικ παιζεται τουλαχιστον εδω και 2-3 εβδομαδες ;) Εγω παντως εδω και χρονια εχω αποφασισει για τετοιου ειδους ταινιες (saw, hostel και λοιπες αηδιες)...απλα δεν τις βλεπω...:O Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 2) Να δοκιμάσεις τα όρια του εαυτού σου!:lol: Υπάρχουν μακράν χειρότερες ταινίες τρόμου για να δοκιμάσει κάποιος τα όρια του. Δεν νομίζω πως θα είναι τόσο "σκληρή" η ταινία. Όλες οι "Chainsaw..." ταινίες έχουν κάποιες "καλές" σκηνές, αλλά ποτέ δεν είναι κάτι ιδιαίτερα αποκρουστικό. Δυστυχώς λόγω διάφορων συγκυριών δεν μπόρεσα ακόμη να την δω, αλλά μόλις μπορέσω θα γράψω κριτική. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 Υπάρχουν μακράν χειρότερες ταινίες τρόμου για να δοκιμάσει κάποιος τα όρια του. Δεν νομίζω πως θα είναι τόσο "σκληρή" η ταινία. Όλες οι "Chainsaw..." ταινίες έχουν κάποιες "καλές" σκηνές, αλλά ποτέ δεν είναι κάτι ιδιαίτερα αποκρουστικό. Δυστυχώς λόγω διάφορων συγκυριών δεν μπόρεσα ακόμη να την δω, αλλά μόλις μπορέσω θα γράψω κριτική. A μη με απογοητεύεις, ρε VeCo...:p Και περιμένω να δω ταινία τύπου Saw (εννοείται όχι προς την εξυπνάδα αλλά ως προς το αίμα...:devil:) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 Μα και εγώ αυτό θέλω. Αίμα, αίμα και πάλι αίμα. Αλλά συνήθως τέτοιες ταινίες είναι πιο "mainstream" ταινίες τρόμου και δεν έχουν "καλές" (:wink:) σκηνές. Δηλαδή έχουν, αλλά όχι στα επίπεδα που τις θέλω εγώ (κι εσύ)... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 Eμείς λοιπόν που είμαστε ιδιαίτερο κοινό, τι να κάνουμε;; Ιδιαίτερα τώρα που τελειώνει η σειρά Saw;; (Στην κόλαση θα πάμε με αυτά που βλέπουμε :lol: :lol: :p) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 Εγω παντως εδω και χρονια εχω αποφασισει για τετοιου ειδους ταινιες (saw, hostel και λοιπες αηδιες)...απλα δεν τις βλεπω...:O Eγω παλι εχω αποφασισει εδω και χρονια ολες αυτες τις ταινιες να μην τις χανω με τιποτα... Αλλα ολες ετσι;!:D Ανωμαλαρα...το ξερω!!!:p :grin: :what: Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 Eμείς λοιπόν που είμαστε ιδιαίτερο κοινό, τι να κάνουμε;; Ιδιαίτερα τώρα που τελειώνει η σειρά Saw;; (Στην κόλαση θα πάμε με αυτά που βλέπουμε :lol: :lol: :p) Από επιλογές άλλο τίποτα...Deranged Cannibal Holocaust Last house on the left Guinea Pig Let Sleeping Corpses Lie I spit on your grave (και άλλα με παρόμοιους τίτλους) August Underground 1 & 2 Ichi the Killer Τι Texas Chainsaw Massacre και αηδίες; Αυτές είναι ταινίες που δύσκολα αντέχει ο άνθρωπος... edit: γενικά ο Takashi Miike βγάζει ταινίες τρόμου για πολύ σκληρά γούστα... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 Αν και δεν τις εχω δει ολες, δεν θα μπορουσα παρα να συμφωνησω απολυτα με την λιστα του VECO...:happy: Μπραβο σου...σπανιζουν ατομα σαν εσενα!:respect: :respect: :respect: Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 Δεν μπορώ παρά να δεχθώ και να ανταποδώσω. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 το world trade ειναι ωραιο?το κατεβασα αλλα λιγο που το ειδα με ψυχοπλακωσε..:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts