mario_fit Δημ. September 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2006 Tελευταια ειδα τις παρακατω... Σuperman Returns-Προσωπικα δεν μου πολυ αρεσε..Καπου με ψιλοκουρασαν οι ερμηνεις-ξεχωρισε ο Kevin Spacey-,καπου με ξενερωσε...δεν ξερω...ισως με χαλασε και η κεντρικη ιδεα του εργου.Περισσοτερο θα γουσταρα να δω μελλοντικα μια μαχη με τον doomsday ας πουμε.:happy: Pulse-Ενω στους περισσοτερους γνωστους μου δεν πολυ αρεσε, εμενα μου αρεσε.(Το αντιθετο με το παραπανω.Μαλλον κατι εχω παθει ε;:p ) Αν και το senario καπου χανει σαν ιδεα, μου αρεσει το ολο "σκοτεινο κλιμα",η ατμοσφαιρα, τα "ξαφνιασματα" κτλ κτλ.Σαν θριλερακι δηλαδη μου φανηκε καλο-σχετικα-. Τhe Hills Have Eyes -Σκληρο,αγριο,βιαιο,με ωμες κι "εντονες" σκηνες κτλ κτλ.Εχει ολα οσα χρειαζεται μια καλη ταινια τρομου.(Δισυμο για DVD night:Αυτη και το Wrong Turn π.χ.) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Pulse-Ενω στους περισσοτερους γνωστους μου δεν πολυ αρεσε, εμενα μου αρεσε.(Το αντιθετο με το παραπανω.Μαλλον κατι εχω παθει ε;:p )Αν και το senario καπου χανει σαν ιδεα, μου αρεσει το ολο "σκοτεινο κλιμα",η ατμοσφαιρα, τα "ξαφνιασματα" κτλ κτλ.Σαν θριλερακι δηλαδη μου φανηκε καλο-σχετικα-. E παίζει και το ρόλο της η Kristen Bell.... :p :p :happy: :love: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Είδα χθες το βραδάκι τους Πειρατές της Καραϊβικής. Kyriaki vradi? kai egw.. fantazomai piges stis Lemesou kcineplex e? Perimenoume na erthei to PULSE twra (an erthei) Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 My super Ex-Girlfriend: Ξεκινάει πολύ μέτρια αλλά από την μέση και μετά έχει πολύ γέλιο:!: :lol: 6,5/10λεω να το δω σημερα...να παρω και καμια αλλη καλου κακου? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Eγώ έχω στον σκληρό μου: Superman Returns, Super Ex- Girlfriend, The Wicker Man και Pulse... Ποιό μου προτείνετε να δω το βραδάκι μετά τη δουλειά;; Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 λεω να το δω σημερα...να παρω και καμια αλλη καλου κακου? πάρε και καμιά άλλη καλυτερα:p Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 E παίζει και το ρόλο της η Kristen Bell.... :p :p :happy: :love: Αχχ...τον παιζει η ατιμη(τον ρολο)...και μαλιστα πρωταγωνιστικο στις καρδιες μας...:love: Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Kyriaki vradi? kai egw.. fantazomai piges stis Lemesou kcineplex e? Perimenoume na erthei to PULSE twra (an erthei) Σαββάτο εννοούσα, στο Mall όμως, αφού είμαι Αθήνα... Πάντως Λεμεσό μόνο Cineplex πηγαίνω... :) Eγώ έχω στον σκληρό μου: Superman Returns, Super Ex- Girlfriend, The Wicker Man και Pulse... Ποιό μου προτείνετε να δω το βραδάκι μετά τη δουλειά;; Wicker Man και άμεσο post με εντυπώσεις. :D Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Σαββάτο εννοούσα, στο Mall όμως, αφού είμαι Αθήνα... Πάντως Λεμεσό μόνο Cineplex πηγαίνω... :) Wicker Man και άμεσο post με εντυπώσεις. :Dego patnos to eida to wicker man kai exo na po oti einai poly kalo thriller me kales skhnes pou merikes se tromazoun.eno o nikolas caige einai poly kalos sto rolo tou astynomikou.an kai me arese h tainia,epidi exo dei 150000 thriller os tora:lol: merika pramata mou fanikan ligo problepshma :D auta:rolleyes: Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Γενικά όμως καλή; Την αναμένω με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η αλήθεια είναι... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 λεω να το δω σημερα...να παρω και καμια αλλη καλου κακου? πάρε και καμιά άλλη καλυτερα:p παπαθηβακοοοοο .το ειδα αργα το ποστ σου..την εφαγα την πατατα τωρα Αχχ...τον παιζει η ατιμη(τον ρολο)...και μαλιστα πρωταγωνιστικο στις καρδιες μας...:love:ετσι ε???αυτη η ατιμη ειναι στην καρδια σου...και μου ελεγες πως μαγαπααααααας:( Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Ελα βρε παραπονιαρα...εσενα δεν σε αγαπαω απλως!Εσενα σε υπεραγαπαω και το ξερεις!!!!!Εισαι η αδυναμια μου!!!:D :* :love: Για αυτην απλως το ειπα ετσι...ξερεις μωρε...Τωρα να ερχοταν να μου την επεφτε ΟΧΙ θα ελεγα!:!: (Σιγα με τις ντοματες ρε 'σεις, βαφουν!) Τελος να προσθεσω οτι ειδα το monster house... Ειναι animation!Ναι μου αρεσουν!Το ομολογω!(Υο ξερω ειμαι αρρωστος...απο τρομου σε animation παω...:p ) Αnyway μου αρεσε.Περασε ευχαριστα η ωρα!Οπως με ολα τα animations των τελευταιων ετων που εχω δει ετσι και αυτο δεν με κουρασε.:happy: Γυρισμενο σε εποχη Halloween οπου ενας γεροπαραξενος σε μια γειτονια δεν αφηνει με τιποτα τα παιδια να πλησιασουν το σπιτι του...ουτε καν να πατησουν στο γρασιδι του...γιατιιιιιιι ομως;;;;:shifty: Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Pirates of the Carribean: Dead man's chest Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monica Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Το stay alive το έχει δει κανείς? Καλό είναι?! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Re-cycle Ακόμη αναρωτιέμαι γιατί πήγα να την δω.Από το trailer ήμουν προετοιμασμένη για κάτι πολύ καλύτερο :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Το stay alive το έχει δει κανείς? Καλό είναι?! :) το ειδα προσφατα αν σου αρεσουν τα video games θα σου αρεσει νομιζω, αν παλι δεν σου αρεσουν θα σου περασει ευχαριστα ο χρονος σου.Εμενα καλη μου φανηκε παντως περασα ευχαριστα την ωρα μου Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Ακριβώς όπως είπε και ο snik.Είναι ταινία απλώς για να περάσει η ώρα.Στην αρχή ξεκινάει καλά αλλά αν είσαι φαν τέτοιοων ταινιών θα αρχίσεις πολύ εύκολα να προβλέπεις καταστάσεις!! Εμένα δεν με χάλασε που την είδα.....μέσω "θείου"!!!! :) Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monica Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Eυχαριστώ παιδιά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argy_4 Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 to pulse tha bgei cinema? kserei kaneis? @mario_fit to Pulse esu pou to eides?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Eχμ...το ειδα στον "προσωπικο μου" κινηματογραφο....:shifty: ;) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 ποιο να δω;; Hard Candy--The plague περιμένω 10 λεπτα :D edit είδα τελικά το πρώτο Μ'άρεσε αρκετά 7,5-8/10!! Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Eχμ...το ειδα στον "προσωπικο μου" κινηματογραφο....:shifty: ;) dvd-rip η με καμερα εκδοση? Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 ποιο να δω;; Hard Candy--The plague περιμένω 10 λεπτα :D edit είδα τελικά το πρώτο Μ'άρεσε αρκετά 7,5-8/10!! Μέσα σε αυτές τις μέρες θα πάω να το δω κι εγώ. Άκουσε θετικές κριτικές και η δική σου είναι ακόμη μία. Ακριβώς όπως είπε και ο snik.Είναι ταινία απλώς για να περάσει η ώρα.Στην αρχή ξεκινάει καλά αλλά αν είσαι φαν τέτοιοων ταινιών θα αρχίσεις πολύ εύκολα να προβλέπεις καταστάσεις!! Εμένα δεν με χάλασε που την είδα.....μέσω "θείου"!!!! :) το ειδα προσφατα αν σου αρεσουν τα video games θα σου αρεσει νομιζω, αν παλι δεν σου αρεσουν θα σου περασει ευχαριστα ο χρονος σου.Εμενα καλη μου φανηκε παντως περασα ευχαριστα την ωρα μου Και αυτό θα το δω, αν και μάλλον next Σ/Κ. Να μην ξεχνάμε, παίζει η Sophia Bush... :love: εδιτ: Σήμερα είδα το You, Me & Dupree. Δεν ήταν άσχημη ταινία, αλλά είχε λίγο μεγαλύτερη διάρκεια από ότι έπρεπε. Σεναριακά δεν προσέφερε κάτι ιδιαίτερο, χωρίς όμως το σενάριο να έχει κενά, ή να είναι κακό. Ερμηνευτικά, οι ηθοποιοί ήταν όλοι αρκετά ικανοποιητικοί στο ρόλο τους, δίχως ιδιαίτερες εξάρσεις/υπερβολές. Από πλευράς σκηνοθεσίας σίγουρα ο σκηνοθέτης θα μπορούσε και καλύτερα, χωρίς όμως να "ταλαιπωρεί" το θεατή. Εν τέλει ήταν μία αρκετά καλή ταινία, σίγουρα όχι εξαιρετική. Για μία ελαφριά βραδιά στον κινηματογράφο, προτείνεται. Αλλιώς, σε dvd. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 εδιτ: Σήμερα είδα το You, Me & Dupree. Δεν ήταν άσχημη ταινία, αλλά είχε λίγο μεγαλύτερη διάρκεια από ότι έπρεπε. Σεναριακά δεν προσέφερε κάτι ιδιαίτερο, χωρίς όμως το σενάριο να έχει κενά, ή να είναι κακό. Ερμηνευτικά, οι ηθοποιοί ήταν όλοι αρκετά ικανοποιητικοί στο ρόλο τους, δίχως ιδιαίτερες εξάρσεις/υπερβολές. Από πλευράς σκηνοθεσίας σίγουρα ο σκηνοθέτης θα μπορούσε και καλύτερα, χωρίς όμως να "ταλαιπωρεί" το θεατή. Εν τέλει ήταν μία αρκετά καλή ταινία, σίγουρα όχι εξαιρετική. Για μία ελαφριά βραδιά στον κινηματογράφο, προτείνεται. Αλλιώς, σε dvd. E μα και από το trailer ακόμα, αυτό βγάζει...Δεν είναι και για όσκαρ αυτό κάνει μπαμ. Χαίρομαι πάντως που παρακολουθείται ευχάριστα... Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argy_4 Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 dvd-rip η με καμερα εκδοση? exw exw brei to dvdrip...(den kserw an einai ontws dvdrip) alla enw exei seeders den katebainei gmt...:( @mario..mporeis na me pm link me tin tainia?:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts