konstantinoslp Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Δώστε μία ευκαιρία στο a star is born. Πήγα με τις χειρότερες των διαθέσεων και με εξέπληξε παρά πολύ ευχάριστα. Πολύ καλές ερμηνείες, άψογη σκηνοθεσία και πολύ ωραίες μουσικές. Απλά να είστε προετοιμασμένοι για το γλυκαναλατο του πράγματος και το ρομάντζο. Galaxy Note9 & Tapatalk Pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 APOSTLE Η απόλυτη φρίκη! Καιρό είχα να δω τόσο ωμή ταινία τρόμου. Σπλατερ, θρησκεία, παρανορμαλ, όλα μέσα!! Αξίζει!! Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Δώστε μία ευκαιρία στο a star is born. Πήγα με τις χειρότερες των διαθέσεων και με εξέπληξε παρά πολύ ευχάριστα. Πολύ καλές ερμηνείες, άψογη σκηνοθεσία και πολύ ωραίες μουσικές. Απλά να είστε προετοιμασμένοι για το γλυκαναλατο του πράγματος και το ρομάντζο. Galaxy Note9 & Tapatalk Pro Έτυχε να ακούσω ένα τραγούδι από την ταινία στο ραδιο. Ούτε που ξέρω ποιο ήταν, αλλά η φωνή της Gaga, ενώ μια χαρά την έχει εξελίξει, ήταν σα να πατάνε την ουρά γάτας. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Έτυχε να ακούσω ένα τραγούδι από την ταινία στο ραδιο. Ούτε που ξέρω ποιο ήταν, αλλά η φωνή της Gaga, ενώ μια χαρά την έχει εξελίξει, ήταν σα να πατάνε την ουρά γάτας.Η φωνή της Gaga είναι απίστευτη. Ήταν γνωστό βέβαια ότι η τυπισσα έχει φωνάρα απλά με αυτά που τραγουδάει δεν μπορεί να το διακρίνει κάποιος εύκολα. Στη συγκεκριμένη ταινία γίνεται αντιληπτό από την αρχή. Ενώ και υποκριτικά ήταν η ευχάριστη έκπληξη. Galaxy Note9 & Tapatalk Pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Sisters (1972) 6/10 Ο Μπράιαν Ντε Παλμα και πάλι αντιγράφει τον Χίτσκοκ. Αυτή τη φορά όχι πετυχημένα. Ενώ είχε ενδιαφέρουσα υπόθεση κάτι δε πήγε καλά στην εκτέλεση. Οι ερμηνείες τίποτα ιδιαίτερο και κάθε φορά που έδειχνε αίμα έμοιαζε με κέτσαπ. Anatomy of a Murder (1959) 7/10 Πολύ καλή. Δικαστικό δράμα από τα καλύτερα του είδους. Καλές ερμηνείες. Με ενόχλησε η μεγάλη διάρκεια 2 ώρες και 40 λεπτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Είδα το Halloween τη Δευτέρα. Πολύ ωραίο. Όπως θα έπρεπε να είναι ένα σίκουελ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Είδα το Halloween τη Δευτέρα. Πολύ ωραίο. Όπως θα έπρεπε να είναι ένα σίκουελ.Τέτοια λέγε μας κ περιμένω να το δω το Σάββατο! Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Είδα το Halloween τη Δευτέρα. Πολύ ωραίο. Όπως θα έπρεπε να είναι ένα σίκουελ.Πάλι Halloween; Πιο cult από τα δύο πρώτα, κανένα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Πάλι Halloween; Πιο cult από τα δύο πρώτα, κανένα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τα πρώτα 2 και το 20 anniversary είναι εξαιρετικά. Κάθε Χριστούγεννα βλέπω το πρώτο. Και το καινούργιο είναι πολύ καλό λένε. Αγαπημένη σειρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Τα πρώτα 2 και το 20 anniversary είναι εξαιρετικά. Κάθε Χριστούγεννα βλέπω το πρώτο. Και το καινούργιο είναι πολύ καλό λένε. Αγαπημένη σειρά.Ναι αλλά που έχουν σκοπό να το σταματήσουν; Στο Halloween 25; Τι θα δω στο τελευταίο που βγήκε τώρα, που δεν έχω δει στα πρώτα δύο άντε τρία; Δεν έχουν ιδέες και έμπνευση πλέον οι σκηνοθέτες και παραγωγοί και ανακυκλώνουν συνεχώς τα ίδια. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Ναι αλλά που έχουν σκοπό να το σταματήσουν; Στο Halloween 25; Τι θα δω στο τελευταίο που βγήκε τώρα, που δεν έχω δει στα πρώτα δύο άντε τρία; Δεν έχουν ιδέες και έμπνευση πλέον οι σκηνοθέτες και παραγωγοί και ανακυκλώνουν συνεχώς τα ίδια. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤα ακύρωσε όλα τα πεοηγούμενα ο σκηνοθέτης. Είναι ουσιαστικά το 2. 40 χρόνια μετά το 1. Ο, τι ειδες στα προηγούμενα τα ξεχνάς. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Ποια είναι η σειρά των ταινιών halloween? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 (edited) Ποια είναι η σειρά των ταινιών halloween? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Υπάρχουν δύο "σειρές" Η πρώτη είναι τα Halloween 1 - 6 (αν και το 3ο δεν έχει καν τον Michael Myers), το H20, που αγνοεί πολλά από αυτά που συνέβησαν από το 3 και μετά και τέλος είναι το Halloween Resurrection, το οποίο όμως είναι τόσο κακό που δεν αξίζει καν να αναφέρεται. Γυρίστηκε την εποχή που τα big brother τύπου ριάλιτι ήταν trendy και έχει μια υπόθεση που "παντρεύει" Big Brother και Halloween με τραγελαφικά αποτελέσματα. Οι δύο ταινίες του Rob Zombie είναι reboot της σειράς. Οπότε αυτά πάνε ξεχωριστά (1 και 2). Η φετινή ταινία ανήκει στην original σειρά, και είναι reboot.. του sequel του πρώτου-πρώτου Halloween, δηλαδή του original Halloween 2 ( :wacko: ), μιας και αγνοεί όσα συνέβησαν στα 2 έως 6, το H20 και το Resurrection. Edited October 24, 2018 by DesertSMisSRaiN Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Traffik https://www.imdb.com/title/tt5670152/?ref_=nv_sr_1 Μια ταινια που ξεκιναει με το θεμα που θελει να ασχοληθει το γυρναει σε κατι τελειως διαφορετικο και προς το τελος μπαινει σε αυτο που θελει να δειξει. Αληθινα γεγονοτα που αντιπροσωπεύουν ενα μικρος μερος στον πραγματικο βουρκο που ζουμε σε αυτο τον κοσμο. Στο τελος γραφει καποια στατιστικα με το ολο θεμα και πραγματικα ειναι πολυ λυπηρο σε τι σκατοκοσμο ζουμε και τι ανθρωποι υπαρχουν. 7/10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Breakfast at Tiffany's (1961) 6/10 Βαρετή. Το μόνο που μένει η μουσική του Henry Mancini και το όμορφο τραγούδι Moon River που είναι ψηφισμένο ως ένα από τα 100 καλύτερα όλων των εποχών. Birdman of Alcatraz (1962) 8/10 Εξαιρετική αληθινή ιστορία. Ο Μπαρτ Λανκαστερ πολύ καλος στο πρωταγωνιστικο ρολο όπως και οι υπόλοιποι ηθοποιοί. Ο αληθινός κατάδικος Robert Stroud πέθανε στη φυλακή το 1963. Hud (1963) 6/10 Καλές ερμηνείες αλλά δε μου φάνηκε τίποτα ιδιαίτερο. Ήδη τη ξέχασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 (edited) MILE 22 Τρομερό action, πολεμικό με high tech με Mark Walberg, John Malkovich και ξιλικι από τον κορυφαίο τύπο του The Raid . Αξίζει μέχρι τέλους. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Edited October 26, 2018 by junglist Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 (edited) On My Skin https://www.imdb.com/title/tt7121252/ Δυνατή ταινία! Με έπιασε ένα ψυχοπλακωμα βέβαια, αλλά δεν γινόταν κι αλλιώς με την θεματολογία της. Edited October 27, 2018 by Guest27 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 THE NIGHT COMES FOR US Άλλη μια ταινία με τον απίστευτο Ινδονησιο του THE RAID. Ξυλικι σε άλλο επίπεδο, ακρωτηριασμοι, σπασμένα μέλη, αίμα να ρέει άφθονο. 2 ώρες για παρέα με την οικογένεια! Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 Imitation of Life (1959) 10/10 Εξαιρετικο δραμα του Νταγκλας Σερκ. Πολυ καλες ερμηνειες σε ενα δυνατο σεναριο. Σε καποιες φασεις ηταν σκληρο αλλα αρκετα ρεαλιστικο. Σε συγκριση με τις δραματικες που βγαζουν σημερα μια χαρα αντεχει στο χρονο. Les quatre cents coups - Τα 400 χτυπηματα (1959) 8/10 Ταινια του Φρανσουα Τριφο. Πολυ καλη αν και δεν ειμαι οπαδος του Τριφο. Εχει αρκετο ενδιαφερον και παρακολουθειται ευχαριστα. Three Billboards Outside Ebbing, Missouri (2017) 8/10 Πολυ καλη. Δραματικη με στοιχεια μαυρης κωμωδιας. Πολυ γελιο ο χαρακτηρας του Σαμ Ροκγουελ. Γενικα πρωτοτυπη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Halloween αν το ταβάνι πούμε ότι είναι το 10 και κρίνουμε αυστηρά αυστηρά θα φτάσει το βαθμό του -3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Λες αυτό το καινούργιο που βγήκε τώρα; Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Λες αυτό το καινούργιο που βγήκε τώρα; Ναι. Δεν εντυπωσιάστηκα. Έγινε φιλότιμη προσπάθεια από τους δημιουργούς του. Δανείστηκε μερικά στοιχεία του stranger things αλλά μέχρι εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Εγώ πάλι ενθουσιάστηκα , μου θύμισε παλιές καλές ταινιες, με έκανε να ανατριχιάζω και του έβαλα 7-7.5 Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Είδα στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV την ταινία ICE.6/10.Βαρετή έναρξη..μεγάλη διάρκεια.Επίσης είδα στο NETFLIX το ''ΙΕΡΟΤΕΛΕΣΤΙΑ.8/10.Αρκετά τρομακτικό! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 The Incredibles https://www.imdb.com/title/tt0317705/?ref_=nv_sr_2 Μια τοσο καλη ταινια κινουμενων σχεδιων και δεν την ειχα δει. Εξαιρετικη με πολυ καλα εφε για τα δεδομενα του 2004 και κλασικη ταινια pixar με συναισθημα ποιοτικο γελιο και αρκετη δραση οταν πρεπει. Παμε κατευθειαν για το 2 τωρα που κυκλοφορησε αυτες τις μερες.8/10 Time Trap https://www.imdb.com/title/tt4815122/?ref_=nv_sr_1 Ενα sci-fi διαμαντακι που μπορει να μην περνει βραβειο ηθοποιων αλλα καταφερνει να κρατησει αμειωτο το ενδιαφερον καθολη τη διαρκεια και να λετε wtf συμβαινει τωρα. Μου θυμισε λιγο το υπεροχο the time machine του 1960. Σιγουρα μια ταινια οχι γνωστη στον κοσμο που θα προτεινα να την δειτε. 7.5/10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts