Jump to content

Ταινίες: Προτάσεις - Κριτική

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

thanks baiosss,

Aν και γμτ προλαβα και τα διαβασα. Και να φανταστεις το αφησα στην μεση χθες και θα το ολοκληρωσω αποψε. Oh well... θα κανω πως δεν τα ειδα ποτε : P

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

thanks baiosss,

Aν και γμτ προλαβα και τα διαβασα. Και να φανταστεις το αφησα στην μεση χθες και θα το ολοκληρωσω αποψε. Oh well... θα κανω πως δεν τα ειδα ποτε : P

Είχες δίκιο. Μου διέφυγε τελείως.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

no worries bro
Και μιας και το θυμήθηκα είδα και δύο άλλα καλά ταινιακια πρόσφατα. Ένα ιταλικό, το "La ragazza nella nebbia" και ένα ισπανικό που διαδραματίζεται στα 80's, "La isla minina".

Το ιταλικό μου άρεσε περισσότερο μπορώ να πω και σίγουρα ο ηθοποιός που έκανε τον επιθεωρητή/ντετέκτιβ (Toni Servillo) ήταν φοβερός. Τον έχω δει σε ακόμα μία ιταλική ταινία που έχει πολύ ενδιαφέρον και ήταν εξίσου καλός! Δεν θυμάμαι τίτλο όμως.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Βαλτε ξενους τιτλους ρε παιδια στις ταινιες

...η διαδοχη ποιο ειναι τωρα?

Χαχαχα,.εντελώς σωστός.

Και μένα μου πήρε ώρα να το καταλάβω, γιατί βλέπω όλες τις ταινίες με original τίτλο.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Λοιπόν παιδιά, προτείνω άφοβα για τους φίλους των horror ταινιών και δη του στυλ Hereditary, το Satan's Slaves (2017).

Η ιστορία και το όλο... κλίμα θυμίζει αρκετά την "Διαδοχή" ενώ είναι επηρεασμένο απο τα 2 Conjuring και το The Wailing.

Απίθανο έργο.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Deliverance (1972) 8/10

Πολύ καλή περιπέτεια. Ο πρόσφατα χαμένος Μπαρτ Ρεινολντς αρκετά καλος, η υπόθεση εκτυλίσσεται αργά αλλά απρόσμενα.

Get Carter (1971) 5/10

Βαρετή και ανούσια.

American Animals

True story, δε μπορω να πω οτι με ενθουσιασε.... γενικα ηταν καπως υποτονικη η ταινια με τις ερμηνειες των ηθοποιων.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

MEG

Οκ παραμυθάκι με τον προϊστορικό καρχαρία, αλλά καλός ο Σταθαμ και βλέπεται άνετα χωρίς να βαριέσαι. Και δεν φαίνονται χάλια τα εφέ.

Τραγική η κινεζική παραλία με 1000 άτομα να κολυμπάνε με κουλουρες!

Amazon Fire stick 4k max

MEG

Οκ παραμυθάκι με τον προϊστορικό καρχαρία, αλλά καλός ο Σταθαμ και βλέπεται άνετα χωρίς να βαριέσαι. Και δεν φαίνονται χάλια τα εφέ.

Τραγική η κινεζική παραλία με 1000 άτομα να κολυμπάνε με κουλουρες!

Είναι κάτι σαν το shallows έτσι?

Είναι κάτι σαν το shallows έτσι?
Δεν ξέρω πώς έβγαλες τέτοιο συμπέρασμα, αλλά καμία σχέση.

Amazon Fire stick 4k max

Είδα στο ''Ε'' την ταινία ''Η σιδηρά κυρία'' του 2011.8/10.Ωραία ταινία με υπέροχη ερμηνεία της Θάτσερ αλλά και της προφοράς της!Είχε ιστορική αναδρομή αλλά παρουσίαζε την Θάτσερ στα τελευταία της ως άτομο με έλλειψη μνήμης και σύγχυση που απλά μίλαγε στον νεκρό άντρα της...

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Δεν ξέρω πώς έβγαλες τέτοιο συμπέρασμα, αλλά καμία σχέση.

Όχι ρε συ δεν είδα την ταινία απλά είδα καρχαρία και λέω μπας και είναι σε παρόμοιο στυλ.

Είδα στο ''Ε'' την ταινία ''Η σιδηρά κυρία'' του 2011.8/10.Ωραία ταινία με υπέροχη ερμηνεία της Θάτσερ αλλά και της προφοράς της!Είχε ιστορική αναδρομή αλλά παρουσίαζε την Θάτσερ στα τελευταία της ως άτομο με έλλειψη μνήμης και σύγχυση που απλά μίλαγε στον νεκρό άντρα της...

Εντάξει, η Meryl Streep έπαιζε.

Η γυναίκα και τον τηλεφωνικό κατάλογο να διάβαζε πάλι θα το έκανε απίστευτα.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Mr. Nobody (2009) 8/10

Πολύ έξυπνη ταινία φαντασίας. Πολύ καλοπαιγμένη. Σπανίως βγαίνουν τόσο ποιοτικές ταινίες που δε βαριέσαι να βλέπεις ξανά και ξανά.

Magic in the Moonlight (2014) 6/10

Το είχε στην ΕΡΤ πριν από λίγο. Βλέπεται ευχάριστα, καλομετρια, ο Γούντι Άλεν έχει κάνει και καλύτερες.

Murder on the Orient Express (2017) 6/10

Απογοητευτικο ριμεϊκ της ταινιας του 1974. Ο Κενεθ Μπρανα καλυτερα να γυρισει σε αυτο που ξερει καλα να κανει (Henry V, Hamlet) και να αφησει την Αγκαθα Κριστι. Ανουσια και βαρετη, δε μου εμεινε κατι. Η Μισελ Φαϊφερ στα 60 το επαιζε γκομενα. Προτιμηστε τη παλια εκδοση που ηταν αρκετα ανωτερη με τον Αλμπερτ Φινεϊ.

Sabrina (1995) 7/10

Ομορφη δραματικη ταινια που την ανεβαζει αρκετα η μουσικη του Τζον Γουιλιαμς. Αρκετα καλοπαιγμενη.

Ειδα μερικες ταινιες μεσα στο ΣΚ ολες σε 4K 50-60GB η ποιοτητα τους ηταν εξαιρετικη τουλαχιστον στον οπτικο τομεα. Παμε να τις δουμε.

Okja

5715b799c50ba7ee18e8be3d2bb9bfa3eeaee03a.jpg

Ισως η καλυτερη ταινια του Netflix. Πολυ συγκινητικη δειχνει την σκληρη πραγματικοτητα και μας κανει να σκεφτουμε καποια πραγματα και πως λειτουργουν οι εταιριες αλλα και ο κοσμος. Απο τις καλυτερες του 2017. O Gyllenhaal σε εναν ρολο που θα του μεινει αξεχαστος.8.5/10

Passengers

passengers_ver4.jpg

Μπορω να πω οτι την απολαυσα αρκετα. Τα sci-fi ειναι το αγαπημενο μου genre και μου αρεσε το ολο theme. Υπηρχε ενα love story οποτε απευθειας πιανει και τις γυναικες που δεν βλεπουν πολυ sci-fi. Εξαιρετικοι και οι 4 ηθοποιοι βγαζουν πολλα συναισθηματα σε ολη τη διαρκεια. Τα εφε πανεμορφα και η ατμοσφαιρα το ιδιο. 7.5/10

Source Code

source_code.jpg

Την ειχα δει τοτε που ειχε βγει αλλα μια θεαση ακομα σε 4K δεν βλαπτει. Η ταινια ειναι αρκετα περιπλοκη χωρις ομως να σημαινει οτι δεν θα καταλαβετε τι γινεται εφοσον ομως δεν παρετε τα ματια σας απο την οθονη. Το τελος δε σε αφηνει να λες τι εγινε τωρα. Δεν κουραζει δεν κανει κοιλια απλα θελει αρκετη προσοχη. 8/10

Lucy

Επισης μια ταινια εξαιρετικα ενδιαφερον με το θεμα που καταπιανετε. Αλλα προς το τελος το εχασε παρα πολυ χωρις να υπαρχει καποια συνοχη. Κακη δεν ηταν αλλα ισως θα ηθελα να ειναι πιο polite στο ολο story. Σιγουρα καταπιαστηκε με ενα τεραστιο θεμα που απασχολει τους επιστημονες παγκοσμιως και θα σε κρατησει στη θεση σου. Θα ηθελα να δω μια ακομα ταινια πανω σε αυτο το theme σε πιο σοβαρο στυλ ομως. Η Scarlett πανεμορφη και εξαιρετικη η εικονα του 4K.6.5/10 σιγουρα θα μπορουσε να ειναι πολυ καλυτερη.

Κλασικη ταινια σε παραλια με καρχαρια και ενα γκομενακι να μην ξερει που να κρυφτει. Βλεπετε βοηθαει πολυ η μικρη διαρκεια και η σκηνοθεσια που επισης βοηθαει στην ολη ατμοσφαιρα και στο φοβο που προσπαθει να προσφερει στον θεατη. Το CGI θα μπορουσε να ειναι καλυτερο. 6/10

Η Μισελ Φαϊφερ στα 60 το επαιζε γκομενα.

H Michelle Pffeifer στα 60 είναι πιο γκόμενα από πολλές instagramογκόμενες. Ή από τη συμπρωταγωνίστριά της Daisy Ridley.

Κατά τα άλλα ούτε καν μπήκα στη διαδικασία να το δω. Φαντάζομαι ο Depp θα έπαιζε για ακόμα μια φορά ένα από τα δύο "αρχέτυπά" του: ή κάποια μικρο-παραλλαγή του Jack Sparrow ή τον ultra-σοβαρό τύπο που δε σηκώνει πολλά-πολλά.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

H Michelle Pffeifer στα 60 είναι πιο γκόμενα από πολλές instagramογκόμενες. Ή από τη συμπρωταγωνίστριά της Daisy Ridley.

Κατά τα άλλα ούτε καν μπήκα στη διαδικασία να το δω. Φαντάζομαι ο Depp θα έπαιζε για ακόμα μια φορά ένα από τα δύο "αρχέτυπά" του: ή κάποια μικρο-παραλλαγή του Jack Sparrow ή τον ultra-σοβαρό τύπο που δε σηκώνει πολλά-πολλά.

Η Pfeiffer ήταν και θα είναι πάντα μια από τις ομορφότερες γυναίκες, ακόμα και τώρα. Όσο την θυμάμαι όμως στο Scarface, τρελαίνομαι!

The Frame

Magnificent. Ενα εργο τεχνης. Ο σκηνοθετης και συγγραφεας Jamin Winans πιστευω θα μας απασχολησει αρκετα στο μελλον. Στα ιδια επιπεδα με Lynch, Kelly. Η ταινια δεν ειναι ευκολη ο καθενας μπορει να δωσει διαφορετικη ερμηνεια και σιγουρα θα προσπαθησετε να την κατανοησετε οσο γινεται αρκετες μερες μετα την προβολη της. 9.5/10

The Meg

Κλασικη ταινια statham. Βλεπετε ανετα εχει τις στιγμες της αλλα μεχρι εκει. 90 λεπτα παρτε και pop corn και τελος δεν θα θυμαστε κατι αυριο. 6.5/10

The Meg

Κλασικη ταινια statham. Βλεπετε ανετα εχει τις στιγμες της αλλα μεχρι εκει. 90 λεπτα παρτε και pop corn και τελος δεν θα θυμαστε κατι αυριο. 6.5/10

Εγώ θυμάμαι τους χιλιάδες κινέζους με κουλούρες ανά τετραγωνικό μέτρο

Amazon Fire stick 4k max

Save the Tiger (1973) 5/10

Τιποτα ιδιαίτερο. Ο Τζακ Λέμον άξιζε οσκαρ σε άλλες ταινίες αλλα όχι σε αυτή που το πήρε. Η ταινία ξεχνιέται αμέσως.

Miss Sloane (2016) 6/10

Καλά έπαιξε η πρωταγωνίστρια. Το έργο σαν σύνολο είχε πολύ μπέρδεμα και δε το πολυκαταλαβα.

American assassin.

Το απόλαυσα. Πολύ καλή σκηνοθεσία, πολλή δράση και αρκετή ωμότητα/αίμα.

Galaxy S9+ & Tapatalk Pro

[sIGPIC][/sIGPIC]