Jump to content

Ταινίες: Προτάσεις - Κριτική

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ε αφού δεν το έχουν ρε συ. Βαρέθηκα τη ζωή μου στο Thor. Μόνο iron man 1 captain America 2 γούσταρα πραγματικά και τα ξανά βλέπω άνετα. Αντε και guardians of the galaxy 1 avengers 1 και ant man.

Thor 1 thor 3 captain America 1 Iron man 2 3 avengers 2 guardians of the galaxy 2 δεν βλέπονται. Δεν έχω δει captain America 3 ant man 2 και avengers 3.

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δηλαδή ούτε η μάχη με τον HULK σου άρεσε, ούτε η πιο χαβαλεδιαρικη φάση της Marvel με τον Korg;

Τότε δεν είναι ότι δεν το έχουν, είναι ότι δεν το έχεις εσύ με την ταινία αυτή.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• Απαντήσεις 12,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Δηλαδή ούτε η μάχη με τον HULK σου άρεσε, ούτε η πιο χαβαλεδιαρικη φάση της Marvel με τον Korg;

Τότε δεν είναι ότι δεν το έχουν, είναι ότι δεν το έχεις εσύ με την ταινία αυτή.

Είχε 2 στιγμές καλές σε 2 ώρες ταινία. Δεν έγινε κάτι. Σαν ταινία ήταν χαζή. Όπως είδες ανέφερα παραπάνω ταινίες της marvel που μου άρεσαν πολύ. Δεν είναι όλες οι ταινίες της marvel καλές.

Mississippi Burning (1988) 6/10

Παρά τις καλές ερμηνείες βαρέθηκα. Καλύτερη ταινία του Άλαν Πάρκερ πιστεύω είναι το Angel Heart (1987).

When we first met (2018)

Γλυκαναλατη ρομάντσο κωμωδία.

Το "πηγαινε-ελα" κούραζε και δεν υπήρχε λογος.

Κατά τα άλλα πέρασε "ευχάριστα" η ωρα

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Mississippi Burning (1988) 6/10

Παρά τις καλές ερμηνείες βαρέθηκα. Καλύτερη ταινία του Άλαν Πάρκερ πιστεύω είναι το Angel Heart (1987).

Δικαιωμα σου να βαρεθεις ή να μη σου αρεσει κατι. Δικαιωμα μου κι εμενα να διαφωνησω καθετα και οριζοντια με το 6αρι. Ακομα και το 7.8 της (οχι ιδιαιτερα αξιοπιστης) imdb θεωρω οτι ειναι λιγο. Ηθοποιοι και σκηνοθεσια δινουν εξαιρετικα πιστα ενα κλιμα που δεν εχει αλλαξει και πολυ στον αμερικανικο νοτο.

Only the brave (2017)

Επιτέλους μια ωραία ταινία!

Ήθελα να την δω καιρό τώρα.

Μόλις βρήκα ευκαιρία και μετανιώνω που δε την είδα νωρίτερα!

Ωραίες σκηνές, καλό στορυ, βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα!

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

How it ends (2018)

Απλά ξέχασαν να μας δείξουν το τέλος....

Χάσιμο χρόνου

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ταινια με κατεγιστικη δραση δεκατιας 90

Οχι κατι παδιγνωστο γιατι θα το εχω δει

Τσέκαρε το heat η το speed.

Τσέκαρε το heat η το speed.

Χαχαχα.

Καθόλου γνωστά μωρέ.

Amazon Fire stick 4k max

The Big Sick (2017) 7/10

Καλη αλλα δε μου φανηκε κατι ιδιαιτερο. Οι ηθοποιοι καλα παιξανε αν και περιμενα περισσοτερα.

Primal Fear (1996) 8/10

Πολυ καλη. Ο Εντουαρντ Νορτον φοβερος στο ρολο του και το φιναλε δε το περιμενα. Οταν ομως ξερεις το φιναλε δυσκολα τη ξαναβλεπεις τη συγκεκριμενη ταινια.

The Client (1994) 7/10

Αρκετα καλη. Ο αδικοχαμενος Μπραντ Ρενφρο επαιξε πολυ καλα. Ανηκει στις λιγες καλες του σκηνοθετη Τζοελ Σουμαχερ - τον αντιπαθησα λογω των ταινιων Μπατμαν.

Signs (2002) 7/10

Ο σκηνοθετης ξερει να φτιαχνει ατμοσφαιρα αλλα το σεναριο μαλλον δε τον βοηθα. Ο Μελ Γκιμπσον μετριος, ο Γιοακιν Φοινιξ εντελως αχρωμος.

Rampage[3D]

http://empirecinema.com.mt/wp-content/uploads/2018/03/rampage-best-cinema-malta.jpg

Καθολου ασχημη. Ειχε στιγμες γελιου συγκινησης πολυς δρασης και λιγης βαρεμαρας. Overall ανω του μετριου. Το 3D αξιοπρεπες και σε εβαζε μεσα στην ταινια απο την αρχη χωρις αυτο θα εχανε αρκετα.

6.5/10

Ready Player One 8/10

Αν και δεν είμαι τρελός φαν των ταινιών επιστημονικης φαντασίας , η συγκεκριμένη μου άρεσε πολύ.

Ευχάριστη , θεαματική και ωραία .

Προτείνεται σίγουρα.

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

The Bar. Ωραία χαζομαρούλα. Ισπανικό θρίλερ με χιούμορ. Περνάει ευχάριστα η ώρα.

Mate 10 Pro & Tapatalk pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Sleepers (1996) 8/10

Πολύ καλή ταινία με καλές ερμηνείες. Αν δεν την έχετε δει αξίζει.

Saving Private Ryan (1998) 8/10

Πολύ καλή. Αρκετά καλός ο Τομ Χανκς. Οι σκηνές μάχης εξαιρετικές. Παρά τη μεγάλη διάρκεια δε βαρέθηκα. Θα έπρεπε να της δώσουν το όσκαρ καλύτερης ταινίας το 1999 αντί του μέτριου "Ερωτευμένου Σαίξπηρ".

Πολύ καλή. Αρκετά καλός ο Τομ Χανκς. Οι σκηνές μάχης εξαιρετικές. Παρά τη μεγάλη διάρκεια δε βαρέθηκα. Θα έπρεπε να της δώσουν το όσκαρ καλύτερης ταινίας το 1999 αντί του μέτριου "Ερωτευμένου Σαίξπηρ".

Δειτε μετα και το αριστουργηματικο "Band of brothers". Ειναι σετ αυτα τα δυο. Δεν ειναι για καλοκαιρι παντως, κατα τη γνωμη μου. Εγω οταν τα βλεπω δεν μπορω να δω κατι αλλο για μερες. Τοσο πολυ μπαινει στο πετσι μου.

Μπροστα τους η (αρκετα καλη) Δουνκερκη μοιαζει βολτα στο παρκο.

Εξαιρετική ταινία ο "Shakespeare in love" και δικαιότατα πήρε τα όσκαρς.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Ready Player One 8/10

Αν και δεν είμαι τρελός φαν των ταινιών επιστημονικης φαντασίας , η συγκεκριμένη μου άρεσε πολύ.

Ευχάριστη , θεαματική και ωραία .

Προτείνεται σίγουρα.

Δεν προτείνεται με τίποτα έτσι γενικά, γιατί όσοι δεν είναι άνω των 30-35 χρονών, δεν θα καταλάβουν τίποτα από όσα βλέπουν.

Amazon Fire stick 4k max

Δεν προτείνεται με τίποτα έτσι γενικά, γιατί όσοι δεν είναι άνω των 30-35 χρονών, δεν θα καταλάβουν τίποτα από όσα βλέπουν.

Είμαι 28 ρε συ και κατάλαβα σχεδόν τα πάντα. Οι κάτω των 20 θα ζοριστουν λίγο.

Είμαι 28 ρε συ και κατάλαβα σχεδόν τα πάντα. Οι κάτω των 20 θα ζοριστουν λίγο.

Δεν εννοεί την υπόθεση. Εννοεί το κλίμα και προφανώς και την εποχή των 80's και 90's που πρέπει να είσαι 30αρης και βάλε για να νοιώσεις.

Κατά τ αλλα τώρα τελευταία πολλοί προσπαθούν να αναβιώσουν εκείνη την εποχή με ταινίες και σειρές και κάπου καταντάει βαρετό. Εντάξει κάποιοι το ζήσαμε, ήταν ωραία, έχουμε αναμνήσεις, αλλά δεν καταφέρνουν κάτι με αυτό.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Δεν εννοεί την υπόθεση. Εννοεί το κλίμα και προφανώς και την εποχή των 80's και 90's που πρέπει να είσαι 30αρης και βάλε για να νοιώσεις.

Κατά τ αλλα τώρα τελευταία πολλοί προσπαθούν να αναβιώσουν εκείνη την εποχή με ταινίες και σειρές και κάπου καταντάει βαρετό. Εντάξει κάποιοι το ζήσαμε, ήταν ωραία, έχουμε αναμνήσεις, αλλά δεν καταφέρνουν κάτι με αυτό.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το κατάλαβα ρε συ. Αρκετά από αυτά που έδειξε μπορεί να μην τα ζήσαμε οι κάτω των 35 αλλά τα γνωρίζουμε πχ Iron giant godzilla back to the future king Kong jurassic Park the shining minecraft batman tron child's play Gundam terminator. Μπορεί να μην τα ζήσαμε όταν βγήκαν αλλά λίγα χρόνια αργότερα. Οι μετά του 2000 γεννηθείς μόνο το minecraft ξέρουν.

Presumed Innocent (1990) 8/10

Πολυ καλη. Το φιναλε αναπαντεχο και το θυμομουν εδω και αρκετα χρονια, οταν ειδα την ταινια πρωτη φορα. Ισως η καλυτερη ταινια του Αλαν Πακουλα με εναν αρκετα καλο Χαρισον Φορντ.

Cold Mountain (2003) 7/10

Αρκετα καλη. Με εβαλε στο κλιμα εποχης τις 2,5 ωρες που διηρκεσε. Ωραία φωτογραφία.

Crouching Tiger, Hidden Dragon (2000) 7/10

Καλη. Δεν ειμαι οπαδος σε αυτο το ειδος ταινιων παρολο που μου αρεσε ο "Ηρωας" και τα "Ιπταμενα Στιλετα". Στη συγκεκριμενη βαρεθηκα, το μονο που μπορω να εκτιμησω ειναι η καλη φωτογραφια και η μουσικη.

Babe (1995) 10/10

Οικογενειακή παιδική ταινία. Όταν τη πρωτοείδα μικρός την είχα ευχαριστηθεί. Τη ξαναείδα και πιστεύω για το είδος της καλύτερη δε γίνεται. Υπήρξε και μια κατώτερη συνέχεια.

The Village (2004) 7/10

Οι ταινίες του M. Night Shyamalan έχουν ενδιαφέρουσα υπόθεση και καλή ατμόσφαιρα αλλά κάπου χάνει το σενάριο (με εξαίρεση την πολύ καλή "Εκτη Αίσθηση" ). Στο τέλος είτε σου φαίνεται μέτρια είτε σε ξενερώνει. Σε αυτή τη κατηγορία ανήκει και το "Σκοτεινό χωριο". Μένεις ανικανοποίητος παρα τη σοβαρή προσπάθεια που έγινε.

La double vie de Véronique - Η διπλή ζωή της Βερόνικα (1991) 5/10

Τίποτα ιδιαίτερο. Βαρέθηκα και δε τη πολυκατάλαβα.

Shutter Island

http://www.dtlarendezvous.com/wp-content/uploads/2016/07/Shutter-Island.jpg

https://www.imdb.com/title/tt1130884/?ref_=nv_sr_1

Υπεροχη ταινια. Απο το πρωτο λεπτο μεχρι το τελος. Σε ολη την ταινια υπαρχουν clues για το τι συμβαινει. Σε αρκετα παει να σε μπερδεψει σε αλλα το καταφερνει το τελος διαφωτιστικο με ενα μικρο plot twist η μαλλον θελουν να μας μπερδεψει ακομα περισσοτερο ο σκηνοθετης. Ο di caprio kingslay και ο Ruffalo εξαιρετικοι στο ρολο τους. 9.5/10

Edited by king2009