junglist Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Spider-Man: Homecoming (2017) 6/10 Την είδα επειδή είχα ακούσει καλά σχόλια. Δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο, προτιμώ τα παλιά Σπαϊντερμαν. Συμπαθής ο πρωταγωνιστής, καλά τα οπτικά εφέ.Ναι αλλά τα παλιά δεν είχαν Avengers ή Iron man μέσα! Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Είδα χθες το Annihilation. Μάλλον είχα πολλές προσδοκίες. Δεν μου άρεσε ενω το πήγαινε καλά μέχρι ένα σημείο. Το τέλος ήταν αδιάφορο. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Είδα χθες το Annihilation. Μάλλον είχα πολλές προσδοκίες. Δεν μου άρεσε ενω το πήγαινε καλά μέχρι ένα σημείο. Το τέλος ήταν αδιάφορο. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalkοχι ρε ****το κ ήθελα να το κουμπώσω Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 (edited) οχι ρε ****το κ ήθελα να το κουμπώσω Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΘα σου έλεγα να τη δεις αφού το χες βάλει στο πρόγραμμα. Το πολύ να χάσεις δυο ώρες από τη ζωή σου. :p Απλά το είχα στο μυαλό μου αλλιώς αλλά τελικά πέρα από την όμορφη μουσική τυπου Metro Redux και Last of us και πέρα από κάποια όμορφα σκηνικά και ιδέες, ήταν "λίγο" και χωρίς δράση. Αλλά εδώ μέσα έχει φανεί πολλές φορές ότι ο καθένας έχει διαφορετικά γούστα, οπότε μπορεί και να σου αρέσει. :) Και ένα tip για το Netflix. Χθες δεν έβγαζε ελληνικούς υπότιτλους όταν είχα το Netflix στα ελληνικά και το γύρισα στα Γαλλικά και ως δια μαγείας έβγαλε ελληνικούς υπότιτλους. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited March 13, 2018 by konstantinoslp Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Χτες τελείωσα το THE OUTSIDER του Netflix. Ωραία ταινία με Jared Letto. Λίγο αργή, αλλά μου άρεσε η φάση με με την Γιακουζα. Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 There Will Be Blood http://www.imdb.com/title/tt0469494/?ref_=nv_sr_1 Απο τις καλυτερες ταινιες του 2007. Εξαιρετικος lewis λιγο αργη σε αρκετα σημεια καταπιανεται και με θρησκεια εκει το χανει λιγο. Υπερβολικη σε μερικες σκηνες. Overall εξαιρετικη. 9/10 Broadway Danny Rose http://www.imdb.com/title/tt0087003/?ref_=nv_sr_1 Ποιοτικο χιουμορ τα δειχνει τα χρονια της σε κανει να ενδιαφερεσαι πραγματικα για τους χαρακτηρες που παιζουν. Woody Allen στα καλυτερα του. 7.5/10 Wait Until Dark http://www.criticalcommons.org/Members/tkttran/clips/wait-until-dark/thumbnailImage http://www.imdb.com/title/tt0062467/?ref_=nv_sr_1 Κλασικη οσο δεν παει. Πρωτοτυπο σεναριο η Hepburn δινει ρεστα οπως και οι 3 κακοι. 8.5/10 Son Of Saul http://www.imdb.com/title/tt3808342/?ref_=nv_sr_1 Προκειται περι αριστουργηματος που λιγοι θα εκτιμησουν εξαιτιας της αργης σκηνοθεσιας. Αναμφιβολα σε βαζει στο κλιμα που επικρατουσε στο Αουσβιτς τοτε και το ολο συναισθημα η καλυτερα αναισθησια που ειχαν οι ανθρωποι εξαιτιας οσων περνουσαν. Αν ηταν αλλιωτικη η σκηνοθεσια ισως να ηταν καλυτερη αλλα ισως και να εχανε τη μοναδικοτητα της. Μην περιμενετε αισιο τελος η ταινια δειχνει τα πραγματα οπως πραγματικα ηταν.9/10 Starsky & Hutch http://www.imdb.com/title/tt0335438/?ref_=nv_sr_2 Κλασικη κωμωδια με 2 πολυ καλους Ben Stiller και Owen Wilson. Ωραιες ατακες υποθεση μια απο τα ιδια. Βλεπετε και δευτερη φορα ανετα. 7/10 Hitman: Agent 47 http://www.impawards.com/2015/posters/hitman_agent_forty_seven.jpg http://www.imdb.com/title/tt2679042/?ref_=nv_sr_2 Σαν ταινια ψιλοσκουπιδι οπως και το πρωτο hitman. Σαν δραση εφε κτλ μια χαρα. Κραταει λιγο και δεν σε αφηνει σε ησυχια. Απο σεναριο κλαφτα. 5/10 Transformers: The Last Knight http://www.imdb.com/title/tt3371366/?ref_=nv_sr_1 Εφε εφε και παλι εφε. Κορυφαια ποιοτητα εικονας και ηχου. Καπου εδω τελειωνουν τα καλα. Σεναριο απο τα lidl ηθοποιοι επισης. Αξιζει μονο για τα εφε και σε μεγαλη οθονη ειναι χαρμα. 5/10 για την ταινια 10/10 για τα εφε και ηχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Έχασα την ώρα μου με το downsizing. Κάτι ήθελε να πει, κάπου το πήγαινε, τέλος πάντων. 2/2 για τον Matt Damon οι τελευταίες του ταινίες. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Frost/Nixon (2008) 7/10 Πολύ καλές ερμηνείες. Ενδιαφέρουσα ταινία και ιστορικά. αν θυμαμαι καλα σχετιζεται με το σκανδαλο watergate? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 The Producers Εξαιρετικος Gene Wilder κλασσικα, ωραια ταινια, αξιζει για οποιον δεν την εχει δει Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 ICARUS Απίστευτο ντοκυμανταίρ για το ντόπινγκ που την συνιστώ σε όλους, για να δουν τι βρωμιά υπάρχει στον αθλητισμό. Ξεκινάει με ένα πείραμα που κάνει ένας αμερικανός ποδηλάτης ντοπαροντας και καταγράφοντας τον εαυτό του και εξελίσσεται σε θρίλερ για γερά νεύρα με μια Ρωσία να βγαίνει ότι έχει ντοπαρει όλους τους αθλητές της και που απειλεί όποιον πάει να ξεσκεπάσει την ιστορία. Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 TR] ευχαριστουμε για τις προτασεις @King. Λεω να δω αυτο wait until dark...Μου μοιαζει σαν ατμοσφαιρα με τα "αδεσποτα σκυλια". Ετσι ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 ευχαριστουμε για τις προτασεις @King. Λεω να δω αυτο wait until dark...Μου μοιαζει σαν ατμοσφαιρα με τα "αδεσποτα σκυλια". Ετσι ειναι? Δεν κατάλαβα αυτό που έγραψες με τα αδέσποτα σκυλιά. Αλλά ναι δες την είναι πολύ καλή ταινία και κλασική. Send From My NOTE 3 With Note 8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Δεν κατάλαβα αυτό που έγραψες με τα αδέσποτα σκυλιά. Αλλά ναι δες την είναι πολύ καλή ταινία και κλασική. Send From My NOTE 3 With Note 8 Port RomStraw dogs = Αδεσποτα σκυλιά, του Sam Peckinpah 1971. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Straw dogs = Αδεσποτα σκυλιά, του Sam Peckinpah 1971. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε ευχαριστώ. Δεν την έχω δει την συγκεκριμένη αλλά θα την κατεβάσω να τη δω. Το wait until dark είναι με μια γυναίκα τυφλή και 3 ληστές. Straw dogs = Αδεσποτα σκυλιά, του Sam Peckinpah 1971. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Send From My NOTE 3 With Note 8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Σε ευχαριστώ. Δεν την έχω δει την συγκεκριμένη αλλά θα την κατεβάσω να τη δω. Το wait until dark είναι με μια γυναίκα τυφλή και 3 ληστές. Send From My NOTE 3 With Note 8 Port RomΈχει βγει και σε remake μερικά χρόνια πριν. Αλλά αν δεν δεις το αυθεντικό με τον Hoffman και ειδικότερα του Peckinpah, δεν έχει νόημα. Και να φανταστείς ότι δεν είναι από τις καλύτερες ταινίες του, αλλά το τέλος θα σε αποζημιώσει, όπως σε όλες του τις ταινίες φυσικά. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Έχει βγει και σε remake μερικά χρόνια πριν. Αλλά αν δεν δεις το αυθεντικό με τον Hoffman και ειδικότερα του Peckinpah, δεν έχει νόημα. Και να φανταστείς ότι δεν είναι από τις καλύτερες ταινίες του, αλλά το τέλος θα σε αποζημιώσει, όπως σε όλες του τις ταινίες φυσικά. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα την κατεβάσω να συγκρίνω με αυτή που πρότεινα ίσως έχουν ομοιότητες. Πάντα τις πρώτες βλέπω τα remakes ποτέ δεν είναι καλά. Send From My NOTE 3 With Note 8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Θα την κατεβάσω να συγκρίνω με αυτή που πρότεινα ίσως έχουν ομοιότητες. Πάντα τις πρώτες βλέπω τα remakes ποτέ δεν είναι καλά. Send From My NOTE 3 With Note 8 Port RomΥπάρχουν αλλά πολύ σπάνια. Το αμερικανικό 13 Tzameti για παραδειγμα ήταν πολύ καλό. Βέβαια ήταν από τον ίδιο σκηνοθέτη αν και δεν είχε το film noir χαρακτήρα του γαλλικού πρωτότυπου. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 αν θυμαμαι καλα σχετιζεται με το σκανδαλο watergate? Ήταν η συνέντευξη που έδωσε ο Νίξον στον Φροστ και είχε να κάνει με το σκάνδαλο ουοτεργκειτ. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- The Conjuring (2013) 7/10 Καλομετριο θρίλερ. Είχε κάποια ξαφνιάσματα αλλά δε συγκρίνεται με άλλα μεταφυσικά θρίλερ τύπου "Έκτη αισθηση". Δε ξέρω αν ισχύει ότι είναι αληθινή ιστορία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Ήταν η συνέντευξη που έδωσε ο Νίξον στον Φροστ και είχε να κάνει με το σκάνδαλο ουοτεργκειτ. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- The Conjuring (2013) 7/10 Καλομετριο θρίλερ. Είχε κάποια ξαφνιάσματα αλλά δε συγκρίνεται με άλλα μεταφυσικά θρίλερ τύπου "Έκτη αισθηση". Δε ξέρω αν ισχύει ότι είναι αληθινή ιστορία.Βασίζεται σε αληθινή ιστορία. Είναι τελείως διαφορετικό. Όπως και το Veronica βασίζεται σε αληθινά γεγονότα. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 The Conjuring 2 (2016) 6/10 Τίποτα ιδιαίτερο. Δε μου έκανε εντύπωση παρόλο που είχε κάποιες καλοφτιαγμενες σκηνές. Σίγουρα κατώτερο του πρώτου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 The Conjuring 2 (2016) 6/10 Τίποτα ιδιαίτερο. Δε μου έκανε εντύπωση παρόλο που είχε κάποιες καλοφτιαγμενες σκηνές. Σίγουρα κατώτερο του πρώτου. Το έχω δει και εγώ στη νοβα.Θα μπορούσε να είναι αρκετά καλύτερο..είχε την καλη ιστορία, και καλές σκηνές αλλά σε κάποια σημεία δεν τράβαγε... Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Miss Peregrine's Home for Peculiar Children (2016) 5/10 Ο Τιμ Μπάρτον είναι καλός σκηνοθέτης αλλά τελευταία έχει πάρει τη κάτω βόλτα. Η συγκεκριμένη ταινία απαράδεκτη. Μετά από ένα σημείο δεν ενδιαφερόμουν καθόλου τι θα απογίνουν οι χαρακτήρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. March 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2018 The Drop (2014) 6/10 Καλοπαιγμένο αλλά αδιάφορο. Ο λόγος που το είδα είναι ο πολύ καλός σεναριογράφος Dennis Lehane (Mystic River, Shutter Island) αλλά εδώ δε τα πήγε πολύ καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. March 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2018 Smoke (1995) 7/10 Πολύ καλή. Ενδιαφέρουσα πλοκή. Σε κρατάει μέχρι το τέλος χωρίς να κοιτάς το ρολόι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. March 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2018 Baby Driver (2017) 7/10 Διασκεδαστική, περνά η ώρα ευχάριστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts