Jump to content

Ταινίες: Προτάσεις - Κριτική

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όοοοοοοχι αδερφέ! Θα τ' ακούσεις αφού τόλμησες να μην σ' αρέσει ταινία για την οποία κάποιος σχολίασε ότι

"λες και την έχουν γράψει η Αγκάθα Κρίστι με τον Χίτσκοκ μαζί".

Γιατί προφανώς μόνο χαζός μπορείς να χαρακτηριστείς αν δεν λάτρεψες αυτό το μοντέρνο αριστούργημα που ονομάζεται "Contratiempo"! Για τιμωρία θα κάτσεις να την δεις άλλες 3 φορές μέχρι επιτέλους να την "πιάσεις" και μετά θα 'ρθεις εδώ να ζητήσεις επισήμως συγγνώμη.

Ήμαρτον, τι διαβάζουμε εδώ μέσα, χαχαχαχαχαχαχα!! :lol::lol::lol:

Χαχαχα...κλαίω!!!

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

• Απαντήσεις 12,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Επειδή είδα και γω τις δύο ταινίες από περιέργεια και για να περάσει η ώρα μου, για το get out απλά θα πω ότι είχε καλές ερμηνείες. Κυρίως η κόρη της οικογένειας στην σκηνή που μιλάει στο τηλέφωνο σαν κλαμμένη αλλά είναι εντελώς ψύχρα.

Το ισπανικό ωραία ταινία. Υπερτιμημένο όχι, αλλά σίγουρα είναι κάτι που έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν και ειδικά όσοι βλέπουμε ταινίες παλαιότερων δεκαετιών.

Πάντως ούτε Οσκαρικές τις λες, ούτε κάτι που θα σε κάνει να τις ξαναδείς πολλές φορές στο μέλλον όπως συμβαίνει με άλλες που τις βλέπεις ευχάριστα άλλες 68 φορές στην ζωή σου.

Για την παραπάνω κατά τ άλλα κόντρα έχω να πω κάτι απλό. Κάποιοι ενθουσιάζονται και κάποιοι όχι και τόσο με κάποιες ταινίες. Εξαρτάται θεωρώ από το τι ταινίες βλέπει κανείς. Όταν ο κινηματογράφος έχει ταινίες διαμάντια από την δεκαετία του '50 και μετα, απαξ και δεις κάτι σημερινό που μοιάζει με τα παλιά δεν σε συγκινεί. Αν βλέπεις κάτι τέτοιο όμως για πρώτη φορά, σου αρέσει.

Προσωπικά ελάχιστες ταινίες του σήμερα με έχουν εντυπωσιάσει και μου άφησαν συναισθηματα στο τελος. Παλιότερες όμως πάρα πολλές.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by baiosss

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Μάλλον δεν έχεις μάθει τρόπους από το σπίτι σου, όπως το να μην υποτιμάς και να μην προσβάλλεις τους συνομιλητές σου!

Ποιος είσαι εσύ που θα κρίνεις την ικανότητα μου να κατανοήσω μια ταινία ή όχι; Γιατί από τη φράση σου "Για να πάρεις μυρωδιά..." καταλαβαίνω ήδη πάρα πολλά....

Ελπίζω να επιληφθεί κάποιος admin για την προσβολή εδώ.....

Δεν το συνεχίζω διότι αρνούμαι να κατέβω επίπεδα.... Πολλά...

Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk

Είναι απλώς μια έκφραση της καθημερινότητας. Δεν ξέρω γιατί προσβλήθηκες τόσο αδερφέ.

Και μάζεψε λίγο τα νεύρα σου. Το φόρουμ δεν είναι να ξεσπάμε αν έχουμε προβλήματα στη ζωή μας.

Εκτός από το road rage υπάρχει και το forum rage τελικά... Κοίτα τί μαθαίνει κανείς στα γεράματα.

Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by MeddlingMageGR

Εγώ που θέλω να το δω και δεν το βρίσκω;

Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για ποιο λες;

Sent from my m1 note using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

To contratiempo ψαχνει

Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk!

Στο magico το βρίσκεις και μάλιστα ανοίγει τις εγγραφες του απο 1-6 μέχρι 7-6 .:ninja:

Είδα χθες το Hacksaw Ridge. Το περίμενα χειρότερο. Άργησα να το δω. Ταινία για κινηματογράφο.

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στο magico το βρίσκεις και μάλιστα ανοίγει τις εγγραφες του απο 1-6 μέχρι 7-6 .:ninja:

Μόνο κατέβασμα. Οκ ευχαριστώ

Σημαίνει αυτό ακριβώς που έγραψα.

Ο φίλος δεν την κατάλαβε. Ή βαρέθηκε ή είχε το νου του μη του πέσουν τα πατατάκια.

Η ταινία έχει πολύ βαθύ σενάριο. Φόνος μέσα σε φόνο. 2 υποθέσεις που εξελίσσονται χωριστά, μέχρι κάποιος να τις ενώσει και να βγάλει νόημα. Η "δικηγόρος", σαν άλλος Ηρακλής Πουαρό, περιτριγυρίζει τον δολοφόνο πελάτη της με τόση μεθοδικότητά, όπου βάζει στο τραπέζι τουλάχιστον 3 διαφορετικές θεωρίες εξέλιξης του story (όπως έκανε ο Πουαρό στον Φόνο του Οριεντ Εξπρές). Και τον κάνει να ομολογήσει χωρίς ουσιαστικά να καταλάβει την παγίδα που του πλέκει.

Και σαν να μην έφτανε αυτό έχουμε και ανατρεπτικό φινάλε.

Τί άλλο θέλεις δηλαδή για να είσαι ευχαριστημένος?

Προτείνω να την ξαναδείτε την ταινία. Με μια δεύτερη προβολή θα την καταλάβετε. Όπως και στο Get Out υπάρχει λόγος (που δεν τον καταλαβαίνεις όταν συμβαίνει, αλλά το έχεις ξεχάσει στο τέλος της ταινίας) που η κοπέλα δεν αφήνει τον αστυνομικό να πάρει τα στοιχεία του μαύρου φίλου της δήθεν και καλά ότι θέλει να τον προστατεύσει ηθικά αφού δεν οδηγούσε εκείνος το αυτοκίνητο κατά το τρακάρισμα.

Ο λόγος προφανής νομίζω....

Παιδιά μία δεύτερη προβολή των ταινιών δεν είναι κακή. Βλέπεις πράγματα που δεν έχεις δει στην πρώτη.

Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οι Ισπανοι στα θριλερ κανουν παπαδες...αυτο το χουμε εμπεδωσει ολοι.

Τωρα τοσο το Contratiempo Οσο και το El cuerpo...απο τον ιδιο σκηνοθετη...ειναι 2 αψεγαδιατες ταινιες και σκηνοθετικα και σεναριακα.

10/10 και για τις δυο.

Τωρα σε οσους δεν αρεσαν...τι να πω

Σε free torrents το βρήκα.

Ούτε εγγραφές, ούτε τίποτα.

Amazon Fire stick 4k max

image.jpg

Την ειδα τις προαλλες και μου αρεσε αρκετα.

προκειται για αληθινη ιστορια.Τρεις νεαροι βρισκονται δολοφονημενοι στο YellowStone National park.

O δολοφονος πηγαινει αμεσως στην αστυνομια και ομολογει το εγκλημα του.

Μετα απο 6 μηνες γινεται δικη και αφηνεται ελευθερος...

Edited by xzft5444

Για ταινίες δείτε το λίγο να μπείτε σε κάναν private τρακερ εξωτερικού​, τύπου pass the popcorn και tehconnection.θα ανοίξουν πολύ οι ορίζοντες σας ;)

---------

Kingdom of heaven (2005)

9/10. Τρομερά σκηνικά, κουστούμια, τοπία. Σε τραβάει από την αρχή ως το τελος με το όλο θέμα των σταυροφοριων.

μπα, προσωπικα προτιμω τα public, εχω υπαρξει καιρο σε τετοια private και τελικα κατεληξα οτι δεν εχει νοημα,

γιατι εκει που χτιζεις ratio ποσο καιρο ξαφνικα κλεινει το site και μενεις με το... ratio στο χερι :p

μπα, προσωπικα προτιμω τα public, εχω υπαρξει καιρο σε τετοια private και τελικα κατεληξα οτι δεν εχει νοημα,

γιατι εκει που χτιζεις ratio ποσο καιρο ξαφνικα κλεινει το site και μενεις με το... ratio στο χερι :p

-

Off topic

Χαχα ισχύει. Αλλά μπορείς και απλα να μην κάνεις πολύ buffer και αστους να λένε.Λιγο-λίγο κάθε φορά, όσο χρειάζεται.

Τα πάντα στη ζωή αυτη όμως ,καλώς ή κακώς, έχουν ημερομηνία λήξης εν τέλει...

image.jpg

T2 Trainspotting (UK, 2017)

χθες το ειδα.Γερασμενοι οι 4 φιλοι συναντιουνται ξανα μετα απο 20 χρονια στο Εδιμβουργο φυσικα.

Αυτη τη φορα η ταινια αχολειται με την απεξαρτηση απο τα ναρκωτικα και την επανενταξη στην κοινωνια.

Αρκετα καλη η ταινια, εξαιρετικη η σκηνοθεσια του Boyle...απλα δεν μπορει να πιασει την πρωτη.

Edited by xzft5444

Και γω την είδα και συμφωνώ. Όπως θεωρώ ότι και η πρώτη είναι υπερβολή να λένε πως ήταν μια από τις καλύτερες ταινίες του '90. Ναι ωραία σκηνοθεσία και “πρωτότυπη” για την εποχη, αλλά όχι τόσο πολύ.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

image.jpg

T2 Trainspotting (UK, 2017)

χθες το ειδα.Γερασμενοι οι 4 φιλοι συναντιουνται ξανα μετα απο 20 χρονια στο Εδιμβουργο φυσικα.

Αυτη τη φορα η ταινια αχολειται με την απεξαρτηση απο τα ναρκωτικα και την επανενταξη στην κοινωνια.

Αρκετα καλη η ταινια, εξαιρετικη η σκηνοθεσια του Boyle...απλα δεν μπορει να πιασει την πρωτη.

Και εγώ χτες την είδα!

Τρομερή η σύνδεση με την πρώτη μετά από 20 χρόνια.

Και γενικά ωραία μουσική η ταινία.

Amazon Fire stick 4k max

Και εγώ την είδα την Κυριακή.

Μου άρεσε αρκετά.

8/10

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Don't hung up

Μικρη διάρκεια θα ελεγα, ομως δεν ήθελε παραπανω η συγκεκριμένη.

Γενικά μπορω να πω πως με αρεσε.

Ωραιο τελος, το οποιο προσωπικα το καταλαβα λιγο μετα τη μεση της ταινίας

Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk!

Είδα το Αντίδοτο στην Ευεξία. Μου άρεσε αν και κάτι μου θύμιζε...

Μεγάλη διάρκεια οι 2.5 ώρες αλλά δεν με κούρασε ιδιαίτερα

Επιτέλους είδα το contratiempo στο terrarium όντως πολύ καλη σε κρατάει σε αγωνία από τα πρώτα δευτερόλεπτα έως το τέλος

Είδα το Αντίδοτο στην Ευεξία. Μου άρεσε αν και κάτι μου θύμιζε...

Μεγάλη διάρκεια οι 2.5 ώρες αλλά δεν με κούρασε ιδιαίτερα

Εμενα παλι δυστυχως δεν μου αρεσε καθολου και ειχε και αδικαιολογητα μεγαλη διαρκεια...Αυτο που μου θυμισε εμενα ηταν το Shutter Island...

Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo..

Cicero

Επιτέλους είδα το contratiempo στο terrarium όντως πολύ καλη σε κρατάει σε αγωνία από τα πρώτα δευτερόλεπτα έως το τέλος

δες και το El Cuerpo