mol Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 μαλλον σημερα θα το το oculus! τελικα ειδα το deliver us from evil μπορω να πω οτι με αρεσε. λιγο τρομακτικη. την προτεινω oculus μαλλον αυριο:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Κάποιος που έχει δει το interstellar; σκέφτομαι να το δω την δεύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Ειδα babadook, ειχα υψηλες απαιτησεις αλλα τελικα δεν τρελαθηκα. Λιγο πανω απο μετριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Είδα επιτέλους το dracula untold χτες. Πολύ καλός ο πρωταγωνιστής.φισκα εφέ εννοείται...όμως λίγο,1:21 λεπτά ταινία. 7/10 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Εχθές είδα και το equalizer. Πολύ ωραία ταινία. Αξίζει να την δείτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Ειδα babadook, ειχα υψηλες απαιτησεις αλλα τελικα δεν τρελαθηκα. Λιγο πανω απο μετριο Όντως αρκετά χαμηλών προσδοκιών. Είδα επιτέλους το dracula untold χτες. Πολύ καλός ο πρωταγωνιστής.φισκα εφέ εννοείται...όμως λίγο,1:21 λεπτά ταινία. 7/10 Όντως δεν είναι για χορταση. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Για το dracula ενα 4 του εβαλα και πολυ του ητανε. Εκει που εκλασε του bram stoker's βγηκε αυτο :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Είδα επιτέλους το dracula untold χτες. Πολύ καλός ο πρωταγωνιστής.φισκα εφέ εννοείται...όμως λίγο,1:21 λεπτά ταινία. 7/10 Μολις το ειδα. Συμφωνω απολυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Το Dracula Untold μου αρεσε αρκετα θα ελεγα, πολυ καλη μουσικη και ο πρωταγωνιστης ειχε τον ρολο γαντι. Θα ηθελα λιγες σκηνες παραπανω μαχης στο φως της ημερας αλλα δεν θελει ο δρακουλας. Μενει να δουμε του χρονου την νεα ταινια της Μουμιας και πως θα ερθουν ολοι μαζι οι κακοι ηρωες σε μια ταινια τυπου The Avengers. Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolas193 Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Δεν ντρέπομαι να το πω αλλά βλέ[ω την σειρά new girl που παίζουν και οι δύο αυτοι και εχει γέλιο.Την είχα μπανίσει και θα την έβλεπα,είδα και το σχόλιο σου και την είδα πιο γρήγορα. Μία ακόμα πολύ καλή ειναι το the intership με Οουεν Γουιλσον και Βινς Βον Ετσι να περάσει η ώρα κλπ XAXA. την ξέρω την σειρά γιατί την βλέπει μια ξαδέρφη μου και μου το λεγε οτι παίζουν μαζί και έχω δει κανα δυο βιντεάκια ..φαση έχει αλλά δεν την λες και πολύ βαρβατίλα χαχα....Εντάξει ομως μην ντρέπεσαι θα σε κάνουμε παρεα! Το αλλο που λες το έχω δει ειναι πιο παλιο ..πολυ γελιο όμως!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Κάποιος που έχει δει το interstellar; σκέφτομαι να το δω την δεύτερα. Το είδα και μου άρεσε πολύ. Θα ήθελα να το δω και δεύτερη φορά για να καταλήξω αν θα είναι ένα διαχρονικό έπος όπως έχω την εντύπωση. Και επειδή δε με ξέρεις να πω ότι δεν μου άρεσε ο Προμηθέας, ίσως σου δίνει μια ιδέα. Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Το είδα και μου άρεσε πολύ. Θα ήθελα να το δω και δεύτερη φορά για να καταλήξω αν θα είναι ένα διαχρονικό έπος όπως έχω την εντύπωση. Και επειδή δε με ξέρεις να πω ότι δεν μου άρεσε ο Προμηθέας, ίσως σου δίνει μια ιδέα. Μόλις γύρισα από το interstellar. Ανάμικτα συναισθήματα θα έλεγα. Πρέπει να το δω δεύτερη φορά σίγουρα. Υπάρχουν πράγματα που μου άρεσαν αρκετά και αλλά που με κούρασαν. Από εδώ και πέρα ότι και να πω θα είναι spoiler. Και μένα δεν μου άρεσε ο Προμηθέας. Θα δω σίγουρα όμως το δεύτερο, όταν με το καλό βγει την νέα χρονιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 δεν το χω δει και ουτε θελω. επηρεασμενος απ το gravity, οτιδηποτε εχει να κανει με διαστημα δε θελω ουτε να το ακουω :lol: ιιιισως κααααααποια στιγμη κααααααααποτε να του δωσω μια ευκαιρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Μόλις γύρισα από το interstellar. Ανάμικτα συναισθήματα θα έλεγα. Πρέπει να το δω δεύτερη φορά σίγουρα. Υπάρχουν πράγματα που μου άρεσαν αρκετά και αλλά που με κούρασαν. Από εδώ και πέρα ότι και να πω θα είναι spoiler. Και μένα δεν μου άρεσε ο Προμηθέας. Θα δω σίγουρα όμως το δεύτερο, όταν με το καλό βγει την νέα χρονιά. κι εγω το είδα χθες.. η ταινία ειναι αριστουργηματικη αλλά απαιτεί μεγάλη αυτοσυγκεντρωση. παρα την τεράστια διάρκεια της δεν κουράζει, καθώς ολο το ζουμί είναι απο τη μέση και μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 δεν το χω δει και ουτε θελω. επηρεασμενος απ το gravity, οτιδηποτε εχει να κανει με διαστημα δε θελω ουτε να το ακουω :lol: ιιιισως κααααααποια στιγμη κααααααααποτε να του δωσω μια ευκαιρια Η ίδια σκέψη ακριβώς! Ακόμα δεν έχω συνέλθει από το Gravity, δεν έχω κουράγιο για άλλο διάστημα αν δεν περάσει διετία. :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Δεν συγκρίνεται με το gravity κατά τη γνώμη μου, το interstellar είναι πολύ ανώτερο. Όπως ειπώθηκε, όσο περνάει η ώρα τόσο καλύτερο γίνεται, ειδικά από τη μέση και μετά. Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 θα φανει ποια να δω σημερα; ελεγα το oculus αλλα το απορριπτω συνεχεια. πιστευω ειναι μεγαλη πατατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 θα φανει ποια να δω σημερα; ελεγα το oculus αλλα το απορριπτω συνεχεια. πιστευω ειναι μεγαλη πατατα. μην το πιστεύεις, είναι:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 ωραια the babadook ή into the storm? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Στο into the storm με πήρε ο ύπνος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Υποτιθεται οτι μολις το ειδα. Βαθμολογια 0.5 στα 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 ωραια the babadook ή into the storm? Ότι και να λέμε, το concept του Storm είναι καλύτερο. Και έχει και λίγη αγωνία και δράση. Ειδικά αυτό το ειδικά διαμορφωμένο όχημα τα σπάει ! Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Τη βαρεθηκα στο 5λεπτο. Η "δραση" ξεκινησε απ τη μεση κ μετα. Αγωνια καθόλου. Οσο για το οχημα, οκ καλο. Καποια στιγμη πάντως θα δω το babadook. Απ το τρειλερ φαινεται καλουτσικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Jessabelle Ενδιαφέρον θριλερακι με αρκετές καλές σκηνές. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Η αδερφη της αναμπελ? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts