mol Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Ο καθρέφτης της κολάσεως. Καμία άποψη? Λέω να πάω σινεμά το βράδυ να το δω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Ο καθρέφτης της κολάσεως. Καμία άποψη? Λέω να πάω σινεμά το βράδυ να το δω Όχι για σινεμά και προσωπικά δεν μου άρεσε. Ψάξε παλιότερα σχόλια, το έχουμε αναφέρει πρίν βδομάδες. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Οκ, θα το ψάξω. Τελικά είδα το μαλεφισεντ. Βλέπεται ευχάριστα μπορώ να πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Οκ, θα το ψάξω. Τελικά είδα το μαλεφισεντ. Βλέπεται ευχάριστα μπορώ να πω Αξίζει να το δεις σινεμά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Meh.... Αν είναι φτηνό το εισιτήριο.. :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Αξίζει να το δεις σινεμά; Ναι και ειδικά σε 3D. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 δε μετανιωσα τα χρηματα που εδωσα παντως ;) σε 3d δε ξερω αν αξιζει... εχει ωραια εφε που αν καποιος ειναι 3d λατρης, θα την απολαυσει!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Απο τις καλυτερες ταινιες για μενα ;) Φρίκη! Την επόμενη φορά σε παρακαλώ να με προειδοποιήσεις :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Από ποια άποψη; Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 ειναι λιγο μπερδεμενη... ισως για αυτο;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 (edited) Από ποια άποψη; Δεν το περίμενα. Το χειρότερο δεν είναι η αλήθεια τόσο, όσο οι σκηνές με παιδιά. Εντάξει δεν τρέχει τίποτα, είχες δίκιο είναι καταπληκτική ταινία. Να φανταστείς πως ακόμη παίζει το τέλος! Edited June 26, 2014 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Meh.... Αν είναι φτηνό το εισιτήριο.. :p Ναι και ειδικά σε 3D. δε μετανιωσα τα χρηματα που εδωσα παντως ;) σε 3d δε ξερω αν αξιζει... εχει ωραια εφε που αν καποιος ειναι 3d λατρης, θα την απολαυσει!!!! Οι απόψεις διίστανται οπότε θα το σκεφτώ καλύτερα :p Thank you :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Οι απόψεις διίστανται οπότε θα το σκεφτώ καλύτερα :p Thank you :happy: Είναι ανάλογα και το γούστο,αν σου αρέσει τέτοιο στυλ τότε θα την χαρείς αλλιώς θα τη θεωρήσεις ανιαρή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Δεν το περίμενα. Το χειρότερο δεν είναι η αλήθεια τόσο, όσο οι σκηνές με παιδιά. Εντάξει δεν τρέχει τίποτα, είχες δίκιο είναι καταπληκτική ταινία. Να φανταστείς πως ακόμη παίζει το τέλος! Η αληθεια να λεγεται, δυνατη ταινια :lol: Το τελος... Για το τελος διαφωνουν παααααρα πολλοι και απαντηση 100% δε θα βρεις, επιχειρηματα και για τις 2 πλευρες :p Δε ξερω αν εισαι με το "ηταν" η με το "εγινε" αλλα μια δευτερη θεαση της ταινιας σε λιγο καιρο οπου θα μαζευεις hints θα σε παει προς την πρωτη εκδοχη.... :ninja: Προσωπικα ημουν φουλ δευτερη και τωρα στο ενδιαμεσο :lol: (ελπιζω να καταλαβες τι εννοω :lol:) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 (edited) Νομίζω πως επίτηδες είπε όλα αυτά στο τέλος. Ήξερε τι επιπτώσεις θα είχε και ήταν η επιλογή του. Λες τελικά να "ήταν"; Αυτός ο τρομερός ηθοποιός έχει γυρίσει πραγματικά καλές ταινίες. Αρχίζω και πιστεύω πως πράγματι το μεγάλο του μειονέκτημα είναι το παιδικό του πρόσωπο. Edited June 26, 2014 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Χαχαχα, κοίτα είχα στο μυαλό μου τον Τιτανικό και δεν ήθελα να τον βλέπω Αλλά από τότε ΌΛΕΣ είναι μια και μια Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 House of dust ΜΑΚΡΥΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 House of the rising Sun επίσης :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 (edited) Πήγα χθες και είδα το . Όταν το είχα πρωτοδεί σε trailer ήθελα να πάω να δω τι λέει καθώς μου αρέσουν ιδιαιτέρως τέτοιες ταινίες. Μετά διάβασα κάποιες κριτικές με αποκορύφωμα αυτή από το Αθηνόραμα και απογοητεύτηκα καθώς κάτι μου έλεγε ότι δεν παίζει να είναι μούφα ή τουλάχιστον τόσο μούφα όσο έλεγε το άρθρο. Τα άφησα στην άκρη όλα αυτά και πήγα και το είδα. Καμία σχέση οι κριτικές που έχει πάρει η ταινία. Καμία όμως. Προσωπικά την θεωρώ μία από τις καλύτερες του είδους που έχω δει στο σινεμά εδώ και αρκετά χρόνια. Τελευταία φορά που είπα το ίδιο ήταν για το REC το πρώτο, έκτοτε δεν με είχε "εντυπωσιάσει" κάποια άλλη. Το Occulus όμως κατάφερε να με εντυπωσιάσει. Σε κρατάει σε όλη την διάρκειά της, έχει μυστήριο και αρκετές σκηνές οι οποίες θα σε κάνουν να "κρατηθείς". Προσωπική άποψη βέβαια. Edited June 28, 2014 by slash7 Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Πήγα χθες και είδα το . Όταν το είχα πρωτοδεί σε trailer ήθελα να πάω να δω τι λέει καθώς μου αρέσουν ιδιαιτέρως τέτοιες ταινίες. Μετά διάβασα κάποιες κριτικές με αποκορύφωμα αυτή από το Αθηνόραμα και απογοητεύτηκα καθώς κάτι μου έλεγε ότι δεν παίζει να είναι μούφα ή τουλάχιστον τόσο μούφα όσο έλεγε το άρθρο. Τα άφησα στην άκρη όλα αυτά και πήγα και το είδα. Καμία σχέση οι κριτικές που έχει πάρει η ταινία. Καμία όμως. Προσωπικά την θεωρώ μία από τις καλύτερες του είδους που έχω δει στο σινεμά εδώ και αρκετά χρόνια. Τελευταία φορά που είπα το ίδιο ήταν για το REC το πρώτο, έκτοτε δεν με είχε "εντυπωσιάσει" κάποια άλλη. Το Occulus όμως κατάφερε να με εντυπωσιάσει. Σε κρατάει σε όλη την διάρκειά της, έχει μυστήριο και αρκετές σκηνές οι οποίες θα σε κάνουν να "κρατηθείς". Προσωπική άποψη βέβαια. Σορυ φιλαράκι, αλλά καμία σχέση το ρεαλιστικό feeling του REC με την ψεύτικη ιστορία του Oculus. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Σορυ φιλαράκι, αλλά καμία σχέση το ρεαλιστικό feeling του REC με την ψεύτικη ιστορία του Oculus. Καλά ούτε καν. Δεν συγκρίνω τις δύο ταινίες απλώς ανέφερα ότι το REC ήταν η τελευταία ταινία πριν το oculus που άξιζε. Όχι, δεν είναι σαν το REC, προφανέστατα, απλώς την θεώρησα μία πολύ καλή πρόταση σε τέτοιο είδος μετά από αρκετό καιρό. Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Είδα το Prometheus. Για να καταλάβω, από εκεί ξεκίνησαν τα aliens; δεν ξέρω αν αυτό ήταν το μήνυμα που έπρεπε να περάσει. 2/10 σαν ταινία κλπ. Κρίμα το ρεύμα που έκαψα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Είδα το Prometheus. Για να καταλάβω, από εκεί ξεκίνησαν τα aliens; δεν ξέρω αν αυτό ήταν το μήνυμα που έπρεπε να περάσει. 2/10 σαν ταινία κλπ. Κρίμα το ρεύμα που έκαψα. Δυστυχώς, δεν είναι για το ευρύ κοινό αυτή η ταινία και για αυτό δεν κατάλαβες το concept, ούτε ότι δεν σχετίΖεται άμεσα με το Alien. Αν δεν βαριέσαι, βρες κανένα site και κάτσε να μάθεις το νόημα των Engineer. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Πήγα χθες και είδα το . Όταν το είχα πρωτοδεί σε trailer ήθελα να πάω να δω τι λέει καθώς μου αρέσουν ιδιαιτέρως τέτοιες ταινίες. Μετά διάβασα κάποιες κριτικές με αποκορύφωμα αυτή από το Αθηνόραμα και απογοητεύτηκα καθώς κάτι μου έλεγε ότι δεν παίζει να είναι μούφα ή τουλάχιστον τόσο μούφα όσο έλεγε το άρθρο. Τα άφησα στην άκρη όλα αυτά και πήγα και το είδα. Καμία σχέση οι κριτικές που έχει πάρει η ταινία. Καμία όμως. Προσωπικά την θεωρώ μία από τις καλύτερες του είδους που έχω δει στο σινεμά εδώ και αρκετά χρόνια. Τελευταία φορά που είπα το ίδιο ήταν για το REC το πρώτο, έκτοτε δεν με είχε "εντυπωσιάσει" κάποια άλλη. Το Occulus όμως κατάφερε να με εντυπωσιάσει. Σε κρατάει σε όλη την διάρκειά της, έχει μυστήριο και αρκετές σκηνές οι οποίες θα σε κάνουν να "κρατηθείς". Προσωπική άποψη βέβαια. Δες και το sinister ειναι παρα πολυ καλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Νομίζω πως επίτηδες είπε όλα αυτά στο τέλος. Ήξερε τι επιπτώσεις θα είχε και ήταν η επιλογή του. Λες τελικά να "ήταν"; Αυτός ο τρομερός ηθοποιός έχει γυρίσει πραγματικά καλές ταινίες. Αρχίζω και πιστεύω πως πράγματι το μεγάλο του μειονέκτημα είναι το παιδικό του πρόσωπο. Ό ντι καπριο είναι τρομερός. Το shutter island είναι η αγαπημένη μου ταινία ψυχολογικού θρίλερ που έχω δει μέχρι τώρα. Για τον ίδιο λόγο. Το τέλος. Την έχω δει τρεις φορές με τα ίδια άτομα και πάντα συζητάμε το τέλος. Και εγώ λέω ότι ήταν. Κορυφή κορυφή. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts