Jump to content

Ταινίες: Προτάσεις - Κριτική

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ο καθρέφτης της κολάσεως.

Καμία άποψη? Λέω να πάω σινεμά το βράδυ να το δω

Όχι για σινεμά και προσωπικά δεν μου άρεσε.

Ψάξε παλιότερα σχόλια, το έχουμε αναφέρει πρίν βδομάδες.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Meh.... Αν είναι φτηνό το εισιτήριο.. :p

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Αξίζει να το δεις σινεμά;

Ναι και ειδικά σε 3D.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

δε μετανιωσα τα χρηματα που εδωσα παντως ;) σε 3d δε ξερω αν αξιζει...

εχει ωραια εφε που αν καποιος ειναι 3d λατρης, θα την απολαυσει!!!!

Απο τις καλυτερες ταινιες για μενα ;)

Φρίκη! Την επόμενη φορά σε παρακαλώ να με προειδοποιήσεις :-P

Από ποια άποψη;

Από ποια άποψη;

Δεν το περίμενα. Το χειρότερο δεν είναι η αλήθεια τόσο, όσο οι σκηνές με παιδιά. Εντάξει δεν τρέχει τίποτα, είχες δίκιο είναι καταπληκτική ταινία.

Να φανταστείς πως ακόμη παίζει το τέλος!

Edited by cb600f

Meh.... Αν είναι φτηνό το εισιτήριο.. :p

Ναι και ειδικά σε 3D.

δε μετανιωσα τα χρηματα που εδωσα παντως ;) σε 3d δε ξερω αν αξιζει...

εχει ωραια εφε που αν καποιος ειναι 3d λατρης, θα την απολαυσει!!!!

Οι απόψεις διίστανται οπότε θα το σκεφτώ καλύτερα :p

Thank you :happy:

Οι απόψεις διίστανται οπότε θα το σκεφτώ καλύτερα :p

Thank you :happy:

Είναι ανάλογα και το γούστο,αν σου αρέσει τέτοιο στυλ τότε θα την χαρείς αλλιώς θα τη θεωρήσεις ανιαρή

Δεν το περίμενα. Το χειρότερο δεν είναι η αλήθεια τόσο, όσο οι σκηνές με παιδιά. Εντάξει δεν τρέχει τίποτα, είχες δίκιο είναι καταπληκτική ταινία.

Να φανταστείς πως ακόμη παίζει το τέλος!

Η αληθεια να λεγεται, δυνατη ταινια :lol: Το τελος... Για το τελος διαφωνουν παααααρα πολλοι και απαντηση 100% δε θα βρεις, επιχειρηματα και για τις 2 πλευρες :p Δε ξερω αν εισαι με το "ηταν" η με το "εγινε" αλλα μια δευτερη θεαση της ταινιας σε λιγο καιρο οπου θα μαζευεις hints θα σε παει προς την πρωτη εκδοχη.... :ninja:

Προσωπικα ημουν φουλ δευτερη και τωρα στο ενδιαμεσο :lol: (ελπιζω να καταλαβες τι εννοω :lol:)

Νομίζω πως επίτηδες είπε όλα αυτά στο τέλος. Ήξερε τι επιπτώσεις θα είχε και ήταν η επιλογή του.

Λες τελικά να "ήταν";

Αυτός ο τρομερός ηθοποιός έχει γυρίσει πραγματικά καλές ταινίες. Αρχίζω και πιστεύω πως πράγματι το μεγάλο του μειονέκτημα είναι το παιδικό του πρόσωπο.

Edited by cb600f

Χαχαχα, κοίτα είχα στο μυαλό μου τον Τιτανικό και δεν ήθελα να τον βλέπω

Αλλά από τότε ΌΛΕΣ είναι μια και μια

House of the rising Sun επίσης :p

Πήγα χθες και είδα το
. Όταν το είχα πρωτοδεί σε trailer ήθελα να πάω να δω τι λέει καθώς μου αρέσουν ιδιαιτέρως τέτοιες ταινίες. Μετά διάβασα κάποιες κριτικές με αποκορύφωμα αυτή από το Αθηνόραμα και απογοητεύτηκα καθώς κάτι μου έλεγε ότι δεν παίζει να είναι μούφα ή τουλάχιστον τόσο μούφα όσο έλεγε το άρθρο. Τα άφησα στην άκρη όλα αυτά και πήγα και το είδα. Καμία σχέση οι κριτικές που έχει πάρει η ταινία. Καμία όμως. Προσωπικά την θεωρώ μία από τις καλύτερες του είδους που έχω δει στο σινεμά εδώ και αρκετά χρόνια. Τελευταία φορά που είπα το ίδιο ήταν για το REC το πρώτο, έκτοτε δεν με είχε "εντυπωσιάσει" κάποια άλλη. Το Occulus όμως κατάφερε να με εντυπωσιάσει. Σε κρατάει σε όλη την διάρκειά της, έχει μυστήριο και αρκετές σκηνές οι οποίες θα σε κάνουν να "κρατηθείς". Προσωπική άποψη βέβαια. Edited by slash7

:D

Άρης

Follow me

Πήγα χθες και είδα το
. Όταν το είχα πρωτοδεί σε trailer ήθελα να πάω να δω τι λέει καθώς μου αρέσουν ιδιαιτέρως τέτοιες ταινίες. Μετά διάβασα κάποιες κριτικές με αποκορύφωμα αυτή από το Αθηνόραμα και απογοητεύτηκα καθώς κάτι μου έλεγε ότι δεν παίζει να είναι μούφα ή τουλάχιστον τόσο μούφα όσο έλεγε το άρθρο. Τα άφησα στην άκρη όλα αυτά και πήγα και το είδα. Καμία σχέση οι κριτικές που έχει πάρει η ταινία. Καμία όμως. Προσωπικά την θεωρώ μία από τις καλύτερες του είδους που έχω δει στο σινεμά εδώ και αρκετά χρόνια. Τελευταία φορά που είπα το ίδιο ήταν για το REC το πρώτο, έκτοτε δεν με είχε "εντυπωσιάσει" κάποια άλλη. Το Occulus όμως κατάφερε να με εντυπωσιάσει. Σε κρατάει σε όλη την διάρκειά της, έχει μυστήριο και αρκετές σκηνές οι οποίες θα σε κάνουν να "κρατηθείς". Προσωπική άποψη βέβαια.

Σορυ φιλαράκι, αλλά καμία σχέση το ρεαλιστικό feeling του REC με την ψεύτικη ιστορία του Oculus.

Amazon Fire stick 4k max

Σορυ φιλαράκι, αλλά καμία σχέση το ρεαλιστικό feeling του REC με την ψεύτικη ιστορία του Oculus.

Καλά ούτε καν. Δεν συγκρίνω τις δύο ταινίες απλώς ανέφερα ότι το REC ήταν η τελευταία ταινία πριν το oculus που άξιζε. Όχι, δεν είναι σαν το REC, προφανέστατα, απλώς την θεώρησα μία πολύ καλή πρόταση σε τέτοιο είδος μετά από αρκετό καιρό.

:D

Άρης

Follow me

Είδα το Prometheus. Για να καταλάβω, από εκεί ξεκίνησαν τα aliens; δεν ξέρω αν αυτό ήταν το μήνυμα που έπρεπε να περάσει.

2/10 σαν ταινία κλπ. Κρίμα το ρεύμα που έκαψα.

Είδα το Prometheus. Για να καταλάβω, από εκεί ξεκίνησαν τα aliens; δεν ξέρω αν αυτό ήταν το μήνυμα που έπρεπε να περάσει.

2/10 σαν ταινία κλπ. Κρίμα το ρεύμα που έκαψα.

Δυστυχώς, δεν είναι για το ευρύ κοινό αυτή η ταινία και για αυτό δεν κατάλαβες το concept, ούτε ότι δεν σχετίΖεται άμεσα με το Alien.

Αν δεν βαριέσαι, βρες κανένα site και κάτσε να μάθεις το νόημα των Engineer.

Amazon Fire stick 4k max

Πήγα χθες και είδα το
. Όταν το είχα πρωτοδεί σε trailer ήθελα να πάω να δω τι λέει καθώς μου αρέσουν ιδιαιτέρως τέτοιες ταινίες. Μετά διάβασα κάποιες κριτικές με αποκορύφωμα αυτή από το Αθηνόραμα και απογοητεύτηκα καθώς κάτι μου έλεγε ότι δεν παίζει να είναι μούφα ή τουλάχιστον τόσο μούφα όσο έλεγε το άρθρο. Τα άφησα στην άκρη όλα αυτά και πήγα και το είδα. Καμία σχέση οι κριτικές που έχει πάρει η ταινία. Καμία όμως. Προσωπικά την θεωρώ μία από τις καλύτερες του είδους που έχω δει στο σινεμά εδώ και αρκετά χρόνια. Τελευταία φορά που είπα το ίδιο ήταν για το REC το πρώτο, έκτοτε δεν με είχε "εντυπωσιάσει" κάποια άλλη. Το Occulus όμως κατάφερε να με εντυπωσιάσει. Σε κρατάει σε όλη την διάρκειά της, έχει μυστήριο και αρκετές σκηνές οι οποίες θα σε κάνουν να "κρατηθείς". Προσωπική άποψη βέβαια.

Δες και το sinister ειναι παρα πολυ καλο

Νομίζω πως επίτηδες είπε όλα αυτά στο τέλος. Ήξερε τι επιπτώσεις θα είχε και ήταν η επιλογή του.

Λες τελικά να "ήταν";

Αυτός ο τρομερός ηθοποιός έχει γυρίσει πραγματικά καλές ταινίες. Αρχίζω και πιστεύω πως πράγματι το μεγάλο του μειονέκτημα είναι το παιδικό του πρόσωπο.

Ό ντι καπριο είναι τρομερός. Το shutter island είναι η αγαπημένη μου ταινία ψυχολογικού θρίλερ που έχω δει μέχρι τώρα. Για τον ίδιο λόγο. Το τέλος. Την έχω δει τρεις φορές με τα ίδια άτομα και πάντα συζητάμε το τέλος. Και εγώ λέω ότι ήταν. Κορυφή κορυφή.

Θοδωρής